Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro channy
Jira37
| 30. 5. 2011 11:46
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Stále špiním a myslím, že mi odchází trochu i míza, je pravda, že v nemocnici jsem měla do pochvy zavedený drén a ten mi odváděl tak 150 ml mízy s krví. Den před propuštěním mi ho vytáhli a potom jsem skoro vůbec nešpinila. Doma je přece jenom více pohybu, tak proto asi špiním. Užívám ještě ATB (ty jsem měla dnes naposledy), Ubretid na podporu čůrání a železo pro moji pooperační anémii. Mám to brát týden, tak zítra také končím. Teď mě dva dny trápila šílená bolest v levém tříslu, musela jsem si vzít něco na bolest, ale dnes je to lepší. Zatím jsem dnes bez prášku. Musím tedy dnes vytřít a složit prádlo, je to na celý den, ale musím. Už mě z té postele bolí záda. Manžel mi koupil lehátko na zahradu, tak se půjdu na chvíli natáhnout i tam. Zítra si mám volat o výsledky histologie, jestli už jsou a když budou, tak je ve 13 hod. onko-gynekologický kabinet, kde mi oznámí, jak to dopadlo a zda ozařovat či ne. Moc si přeji, aby to dopadlo dobře. Tak mi držte pěsti.

zase bude fajn 

, Jinak mě řez nedělali, brali to laparoskopicky a spodem. Jinak po těch 4týdnech začínám dělat vše, jen netahám těžké věci. A od 1.6. bych už měla jít do práce. Zatím děkuji za odpověď.