Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Tomas89
rozalin
| 10. 3. 2011 19:53
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ahojky, mám za sebou hysterektomii již 3,5 roku.Problém žádný až na občasnou bolest v břiše na leve straně podbřišku.Při vyšetření u lékaře mi bylo sděleno že jde o jizvu-srůst, jinak mám ještě vaječníky a tam prý mám obrovské množství myomů.Od té doby jsem nešla k lékaři, mám strach.Vůbec nevím co mám dělat. Tak dělám že nic.Vlastně o nich nevím.Pokud jsou tedy na vaječnících tak já o nich opravdu nevím.Vaječníky mne nebolí.
jak budeš mít čas , tak mi napiš, jak taková proměna probíhá s dalšími částmi těla. Docela by mne to zajímalo. pa
pa pa

Minulý týden jsem začala chodit do práce a břicho mě začalo pobolívát.V práci si skoro celý den nesednu a když pak sednu za volant,tak mám pocit,že to břicho namáhám.Ale to je asi všechno normální,jen znát hranice a zatím je nepřekračovat.
I kdyz si treba delam caj, tak premyslim, jestli to neni moc tezke, nebo kdyz vyndavam talir ze skrinky... Jinak jsem se vylozene pri odchodu doktora ptala, jak je to se zatezi a rekl mi, ze prvni dva mesice se opravdu setrit, ale potom se pomalu zacit zapojovat do bezneho zivota. Neco o omezovani max. kil mi nic nerikal, tak jak to rikal tvuj doktor Mumu (a jak jsi psala, tak tva prace se bez zvedani neobejde..., prakticky skoro zadna prace by se nemohla delat). Napr. moje mamka prodelala abdom. hy pred 20 lety a dela bezne veci, vc. zvedani a i sousedka 50.let ta ma LAVH pred dvemi lety a je kucharka a normalne funguje, hrnce zvedat musi .... Takze je to asi o te opatrnosti hlavne ze zacatku, aby se ty vnitrni stehy poradne zahojily a o postupnem zvykani na zatez! Priznam se ale, ze se urcite budu bat zvedat z postylky meho syna, ktery ted ma 7 kg a bude tezsi a tezsi... Jsem rada, ze mam operaci za sebou, ale toto obdobi "hojeni", je pomalu narocnejsi i po psychicke strance, to mi date asi vsechny za pravdu! Moc na vas myslim preji vam vsem, at se citite lepe a lepe a ty, ktere to ceka, nebojte se, ono vse dobre dopadne
.Zdraví liv

.Jako by toho nebylo dost...ted ještě tohle.Zkusím radu od Regi(přísp. str.661), uvidím. Jinak navštívím zase p.doktora. Pri poslední kontrole,asi před 14dny, mi tam taky našel ještě steh.
.