Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro dadalo
Mumu
| 18. 2. 2011 14:27
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
!!!Záleží jenom na lékaři kdy ukončí neschopnost .Také záleží na charakteru práce kterou žena vykonává.Byla jsem vytočená přesně jako Ty a uvažovala jsem i o změně lékaře ale nechci dělat potíže.Tak uvidím.Máme holt obě asi smůlu na nechápajícího doktora.Přitom dnes nikdo zbytečně doma nezůstává,většinou kvůli penězům každý spíš do práce spěchá.

Uklidnia jste me, ze laparo je setrnesi nez cisar, ten mam jeste v zive pameti, da se prezit, ale nemam pocit, ze bych si to chtela zopakovat! No snad se to nezvrtne napr. kvuli srustum po cisari a neriznou me, to bych opravdu nechtela, brrr. Mam na Vas jeste jednu otazku, nevite jak dlouho trva LAHV? Predem za vse moc dekuji a drzim palce, at je Vam dobre 
a jeslti některá má něco podobného, prosím napište.
gina

ráno vstát.Cítím se docela dobře a včera jsem si udělala výlet za dcerou, trochu po nákupech, na nehtíčky, na pedikúru.jen mám strach,že zapomenu a občas zvednu něco těžkého,doufám,že v práci to nějak vyřeším, když budu dětem nalévat polévku. někdo mě ten hrnec snad do třídy donese
ať je s kým pokecat
. Začínám se cítit lépe....tak snad kontrola příští týden taky dopadne dobře
to jsou takové umělohmotné trubičky, jako výstuž, které se dávají při oper.radik.hyster. ledvina-močový měchýř, aby se neporušily ty původní spoje. Vytahují se po 2 měsících. pa