Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro mamilu
jasminka1
| 26. 2. 2011 16:01
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
jsem onkol.pacient, vzali mi dělohu i vaječníky. Měla jsem tzv.přechody ze dne na den. Jsou problémy s návaly a trochu to je i v koubech. Ale když si řeknu, že prozatím jsem O.K. po té druhé stránce , tak ty návaly jsou o ničem. Beru fytoestrogeny, hormonální léčbu jsem sama zamítla. Fytoestr.zabírají pomalu ale jsou neškodné. Drž se , taky bych si vaječníky nechala, ale měla jsem rakov.děl.hrdl. a při ultrazvuku zjistili, že na vaječ.je nějaká cysta. pa 
.
gina

nenapsala jsem to
palečky
Utery se nezadrzitelne blizi a to cekani je snad nejhorsi ..!!!. Asi mas pravdu, deti jsou senzitivni, uz ted na dceri vidim, ze citi, ze se neco deje... Uz aby to bylo za mnou. Urcite se pak ozvu. Jeste jednou diky za vse. Pa
musím také reagovat na toho pitomce, ke kterému chodiš. Asi bych ho taky vyoperovala a dala za měsíc makat. Kdyby si to zažili, tak nemůžou tě hnát tak rychle do práce a každou jinou. Vnitřní operace toho typu se hojí až rok. Dnešní medicína-to jsou jen peníze. Proto musíš sama udělat svůj vlastní názor, protože jde jen o tvé zdraví a tvůj život a nemůže ti ho řídit člověk , který možná má také tričko s nápisem děkujeme odcházíme. Nejsou všichni stejní-byla jsem na nem.půl roku a lékař mi řekl, že ať hlavně myslím na to , jak se cítím a rozhodnutí bylo na mně.
holky o svém zdraví rozhodujete samy, nikdo vám do toho nemůže kecat, když pak půjdete na další zákrok tak si to užijete jen vy samy. paaaaaa