Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro rozalin
pety2
| 1. 1. 2011 17:23
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.

tak to jsi neměla vůbec jednoduché. Tolik narkoz. Hlavně odpočívej , a čím jak nejdíl buď na nemocenské. Uspěchat se nevyplácí. Jak tak čtu, že ta jedna dopisovatelka zvedá po hyster. 10 kg pytle , tak mě až unáší. Ta osoba se snad vůbec nemá ráda. Jeden léčitel mi sdělil, že jizva po operaci se hojí chvíli , ale vnitřní řezy nejmíň rok. Jsem 7 měs. po radikální hyster.6 měs jsem byla na nemoc. Myslím si, že když na to je i důchod, tak asi to není na 2 nebo 3 měsíce nemocenské. pa zotavuj
se
taky jsem krvácela, sice nemoc a vyvinul se z toho zhoubný polyp. Dnes mám 7 měsíců po operaci a myslím, že by se to nemělo podcenit. I z pitomé cisty se může ....Některé holky měly jen cystu a v ní zapouzdřený nádor. Z vlastní zkušenosti-čím dřív -tím líp. Bylo jsem včas a nemusela jsem ani na ozářky ani na chemu-díky Bohu i když to bylo onkol. paaaaa Mějte se , užijte si volna.
, nemám ráda zimu a šedivé počasí.
s tou granulací jsi mně zastřelila. Jsem po operaci 7 měsíců. Byla to operace Metodou Wertheim-i lapar. i normál.vzali mi vše, ale s granulací jsem se nesetkala-doposud. Ale zas jsou návaly. A stolice, ta také není jednoduchá. Někdy si ji vytlačuji přez kůži sama. Brala jsem psylium. pa