Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
myšička65
Dana06
| 15. 1. 2011 14:10
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

No vidíš a máš to za sebou,teď se šetři co to půjde,vyplatí se to

.Se mnou oper.laporo 76letou paní(také hysterek.)a ta 2.den lítala jak čamrda,to jsem ještě neviděla! Já před oper.také krvácela,zastav.mi to Norethisteronem,protože já už krvácela nebo špinila prakticky pořád!Myslím na Tebe a držím pěsti.
až bude nějaký problém, napiš, možná, že jsem ho měly taky.
a čím tedy tu pipku mýt? Já byla teď několik let spokojená s Lactacydem, gelem a oranžové balení - pěna mi tolik nevyhovuje. Taky jsem už četla, že nejlepší je nepoužívat vůbec nic, ale - takhle já nemám pocit hygieny. Co se přechodu týče, je fakt, že půl roce po operaci na mě semo tamo přešlo nepříjemné polití vedrem, teď je to lepší. Jestli jsem v přechodu se zjistí nějakým rozborem, viď? Už to vidím, jak mě můj hodný pan doktor vysvětluje, proč ne... a že ... atd. Co jsem u nás narazila na doktory, všichni do jednoho nemaj rádi, když jim do toho kecám, navrhuju, co jsem kde četla atd... Škoda, že nežiju poblíž Tvé doktory, je to paráda kápnout na lékaře čehokoliv, ochotného něco logicky vysvětlit. Mám pak i lepší důvěru, od lepší důvěry nemoc lépe psychicky snáším, tím se pak i snadněji léčím. No, znáš to 

O návalech ani nemluvim,bolesti břicha a zácpa,bolesti kloubů.To vše mě provázelo tak půl roku.
Poslední vyšetření jsem absolvovala v listopadu a to magnetickou rezonanci břicha.Konečný verdikt zní:srůsty a přirostlý pahýl od dělohy ke střevu.Takže zvážit novou operaci,kdy by se měli srůsty odsranit,ale nezaručují mi,že se to povede a že se mi znovu neudělají.Mám totiž už dva císaře a v břiše pěknej chaos,tak by to bylo i riskantní.
, byla jsem na operaci 10.5. Brali mi dělohu laparoskopisky a cítím se výborně. Mestruace mi opravdu nechybí !!! Po všech problémech způsobených třemi myomy jsem moc ráda, že jsem na operaci šla. Vše se dá v pohodě přežít. Únava do čtyřech měsíců po operaci také přešla. Jediné s čím jsem před operací problémy neměla a nyní má je vaginální a poševní pálení. Začalo to už v nemocnici, ale připisovala jsem to procesu operace, mělo by se to srovnat řekli mi. Od té doby jednou dvakrát měsíčně čelím nas pár dní nepříjemnému zarudnutí a pálení. Prádlo mohu jedině výslovně bavlněné, canestan ani clotrimatizol už moc nepomáhají. Před operací jsem s tímhle problémy vůbec neměla
přeji všem brzké uzdravení