Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
rozalin
novicka
| 21. 11. 2010 19:30
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
nemůžu říct,že by to bylo žúžo...nedokázala jsem se vůbec uvolnit,takže "nemastné neslané"snad se to srovná...už kvůli manžílkovi
dík za kamarádství a zas se ozvu.
dík, že ses mi ozvala, ten přípravek si objednám. Na vyšetření jsem taky chodila, teť už co čtvrt roku onkoložka v místě bydliště a Nový Jičín, kde mě operovali. Onkol. mi nabídla inval.důchod. Nevím jak ty? A jak já mám na to reagovat, říkala, že to je jen na 2 roky. Chodím 2 týdny do práce , byla jsem 6 měs. na nemoc.
pa

a konečně po třech měsících mám povolené milování a tak se ptám těch co to mají za sebou jaké to bylo po prvé po operaci.Bolí to?Je pochva nějak upravená,myslím jestli je menší nebo uzší,připadám si jako kdybych měla přijít o "věneček"a docela se bojím,že bude fiasko,manžel si myslí jak to bude skvělý a já se bojím,že budu mrtvá na spodek....
tak to bych ráda věděla jak nosíš ty kuličky, když já třebas jsem po operaci tak mělká, že bych neudržela ani pecku z třešně. Sice únik moči nemám ale jsem po komplet operaci Wertheim teprve půl roku. Prostor se zmenšil na polovinu.
holky co berete na ty nezkutečné návaly horka? beru přírodní maxi klim a na kosti glukosamin. Měla jsem karcinom děl.hrdla, tak v žádném případě nechci klasické léky.
.Je mi 42 a jsem 11 dní po odstranění dělohy a vaječníků břichem.