Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Děvčata,
Tinulinka
| 7. 9. 2010 22:44
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
těm co to čeká chci popřát aspoň takový průběh a hojení jako mám já.třetí den po o.jsem začala s procházkami po chodbě a protože mám řez na bříšku šlo to hůř než mé kolegyni,která po laparosk.už běhala jako srnka.od začátku mě nutili pít 3l denně kvůli močovým cestám a musím to pít stále, na velkou používám psyllium-je to sice hnusná poživatina,ale učinná-jenom se skutečně musí více pít než jíst.ještě tak tři dny nazpátek jsem měla při potřebě na velkou bolesti v konečníku a střílelo to do bříška až jsem se bála jestli je vše ok,ale i to už přešlo,takže všem co jsou ještě v léčení jako já přeji mnoho zdaru a těm co to čeká držím palečky.Sylva

.
.
holky. je me lito vas co mate broblemy. jste o hodne mladsi a tak se trapite. preju vam aby jste to ustaly a verim, ze bude lip.
Ja jsem byla dnes po skoro 4 mesicich od op.,vsechno pryc na kontrole. protoze nemam zadne negativa, tak jsem ani neuvazovala o tom, ze by neco bylo spatne. a nebylo. 

. Všechno jsem tu nečetla, je tu toho požehnaně 

. Jsi dobráááá. A stehy mi - měla jsem tři nebo čtyři v pupíku a jeden vlevo dole - vytahovala žákyňka. Obě zpocené jsme byly až někde z toho, tak se jí klepaly ty nůžky, že tehdy jsem se prvně začala v nemocnici hodně bát. Ale taky jsme to zvládly