Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Petro
greys
| 14. 9. 2010 11:40
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

V anatomii se vůbec nevyznám,když jsem tady pročítala příspěvky někdo psal,že po půl roce lékař konstatoval,že je vše 100% srostlé a je možná plná zátěž.Pak jsem četla jiný příspěvěk,kde pani popisovala jak jí cosi při velké zátěži prasklo v břiše a ona ještě dostala na gynekologii vynadáno,že už nikdy nebude fungovat jako po operaci,že snad je tam pochva pouze nějak zavěšena.Vůbec tomu nerozumim,asi to stejně budu muset nechat osudu,protože v dnešní době najít práci není vůbec jednoduché.
Ještěš jednou díky za odpověď,hodně zdravíčka a krásný zbytek dne
.Petra

Také jsem 6 týdnů po celkové hysterektomii.Byla to akutní,dost náročná 4hodinová operace,takže nic moc.Stále ještě břicho pobolívá,moc práce nebo delší procházku nezvládnu,ale lepší se to.Vím,že se stejně nyní tak dva až tři měsíce musím šetřit,netahat těžké věci aspodobně.Ale chtěla bych poprosit,jestli někdo také po této operaci ,ale již s delším časovým odstupem by mi mohl poradit co se týče pracovního nasazení po delší době.Nikde se to nemohu dočíst.Někdo píše,že ho čeká již doživotní nenošení těžkých břemen,někdo pravý opak.Ptám se z toho důvodu,že pracuji ve školní jídelně,kde je opravdu těžká fyzická práce,nošení 10,20,kil je na denním pořádku,jinak to nejde.A tak nevím zda se k této práci budu moct vrátit,nechtěla bych ještě měnit zaměstnání.Má někdo v tomto směru nějakou zkušenost?Díky za odpověď.Petra