Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
necekej
duchodkyne
| 20. 7. 2010 14:14
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

!!!
!!!
Zdravim vsechny holky i ty nove. Ja jsem byla 14.5 na op. Vsechno pryc. Doposud jsem bez problemu tak se cekatelky nebojte. Ja se taky bala a ted se me to radi co? Do prace uz nastesti nemusim i tak jsem sla vypomoci. Byla jsem pokladni v supermarketu a trochu me to chybelo. Tento tyden jsem na brigade a v pohode. Nic neboli, ale davam si pozor. S nicim se netaham a panove radi pomuzou kdyz pozadam.
***ik jsme uz taky vyzkouseli i bez schvaleni lekare, protoze jsem byla jenom u me pi dr. zacatkem cervna a na dalsi kontrolu jdu az koncem srpna. A dopadlo to dobre.
Mejte se vsechny hezky letne a uzivejte si slunicka kdyz jsme na neho tak dlouho cekaly. holkam po op at se dari a hezky se nechaji hyckat a cekatelkam at dopadne vsechno dobre a malo bolesti. 

Mluvila sem z jednou lékařkou co má na starosti rehabilitaci, že se to stává normálně.Máte některá zkušenost?Prosím o radu.Jinak sem byla na kontrole po operaci(10,302010) a po gynekologické stránce vše v pořádku ani bolest ani unik moči
, držet ti palce a ve čtvrtek na tebe budu moc myslet...Hodně zdraví. Inka
. Do práce mám nastoupit za 3 týdny, paní doktorka mě nechce dřív pustit. Snad se to zlepší, jsem z toho strašně nešťastná . Děvčata , prosím napište mi , jestli jste měly taky takové problémy. Díky Ilona
Jinak vám všem přeji dobré doktory a hlavně milion zdravíčka Verča