Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
mumule
duchodkyne
| 20. 7. 2010 14:16
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
vloni v listopadu jsem kyvla, ze teda pujdu a myslim, ze jsem udelala dobre. me mi 57 a tak nejak jsem citila ze je ta doba. operace celkova i s vajecniky. prubeh op bez kompliukaci a pooperacni stav vyborny. zadne problemy do dnes. op byla 14.5 a citim se dobre. nic me neboli. myslim to co by mohlo po op. tak se neboj. necekej az na, kdyby neco bylo. mohlo by byt pozde.
preju ti aby si se rozhodla dobre. nervy urcite pred jsou. ale muzes si tady precist, ze to nestoji za to se nervovat. vetsinou jsme to vsechny zvladly na
preju ti hezke leto.
Radka

!!!
!!!
Zdravim vsechny holky i ty nove. Ja jsem byla 14.5 na op. Vsechno pryc. Doposud jsem bez problemu tak se cekatelky nebojte. Ja se taky bala a ted se me to radi co? Do prace uz nastesti nemusim i tak jsem sla vypomoci. Byla jsem pokladni v supermarketu a trochu me to chybelo. Tento tyden jsem na brigade a v pohode. Nic neboli, ale davam si pozor. S nicim se netaham a panove radi pomuzou kdyz pozadam.
Mejte se vsechny hezky letne a uzivejte si slunicka kdyz jsme na neho tak dlouho cekaly. holkam po op at se dari a hezky se nechaji hyckat a cekatelkam at dopadne vsechno dobre a malo bolesti. 

Mluvila sem z jednou lékařkou co má na starosti rehabilitaci, že se to stává normálně.Máte některá zkušenost?Prosím o radu.Jinak sem byla na kontrole po operaci(10,302010) a po gynekologické stránce vše v pořádku ani bolest ani unik moči
, držet ti palce a ve čtvrtek na tebe budu moc myslet...Hodně zdraví. Inka