Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro Bikinku
cikinka
| 6. 1. 2010 11:52
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

.
nejdříve, vše nej ...nej do r.10. Chi tě trošku uklidnit. Já jsem podstoupila 11.11.2009 operaci-odstranění dělohy i vaječníků, řezem nad sponou. je mi 47let. Tři týdny po operaci, tedy přesněji 3.12. se mi na vložce objevila kapička krve. Tak strašně jsem se vylekala, že jsem okamžitě volala své gynekoložce, zda je to možné? Odpověď zněla, samozřejmě-vypadávají Vám stehy po operaci, ale nesmí to být úplně čistá krev. Bohužel to čistá krev byla.Hovor jsem ukončila a začala jsem tak silně krvácet, že jsem za dvacet minut byla znovu v nemocnici. Tam se všichni lékaři báli pustit do reoperace a tak jsem čekala čtyři dny...než přijel primář. Bohužel jsem za ty dny čekání musela podstoupit transfuzi krve a plazmy a byla jsem ráda, že mě nenechali umřít.Po reoperaci jsem...museli mi znovu přešít poševní pahýl a odsát krev z dutiny břišní.Nechci už nic podobného zažít. proto ti chci jen říct..pokud se ti něco nezdá...v nemocnici na gyndě jsou nepřetržitě-volej a ptej se. Zdraví máme jen jedno a já jsem si sáhla na zdravotní dno...není to snadné. Hodně sil-...ahojky zuzka

.
Abrakadabra
Takže to může být i více...
.