Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
hyster
Misi76
| 27. 8. 2008 23:51
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

tenhle tyden jsem objevila tyhle stranky a celkem super!!!neco podobnyho jsem dlouho hledala.......strucne muj problem.....mam myom pres rok,ted je 5 cm,je zaklesly v deloze,deloha pry se mi zvetsila jako na 12 tyden tehotenstvi,nepravidelne krvacim a z toho asi ta anemie,citim se unavena,podrazdene,bez energie,zhorila se mi pamet,pribiram na vaze i kdyz jim stejne,za rok mam o 6kg vic.Jinak jsem v pohode optimisticka bytost
ale tyhle stavy mi docela zneprijemnuji zivot.Stale jsem operaci odkladala,prisla mi jako posledni moznost.Piju bylinky,snazim se zdrave jist,hodne casu travim v priride,kolem mam fajn lidi,ale asi uz to budu muset podstoupit.V zari mi ceka indikacni seminar na klinice a pak asi operace odstraneni myomu a delohy.Rada bych znala zkusenosti nekoho kdo neco podobneho prozil,v okoli nikoho neznam.Jestli po operaci ty stavy ktere popisuju a ta nadvaha zmizi???? Dekuji a preji krasny den s usmevem
,jinak je to lepsi v tom ze se nemusis bat ze by si otehotnela,nemas bolesti atd.Ja jsem jeste chtela dite ale bohuzel jsem mela rakovinu a bylo mi teprve 28 roku,ale mela jsem na vyber bud zit nebo nezit takze mam rada zivot tak jsem se rozhodla,mam jednoho syna ktrerymu je dneska 23 roku a manzela a pro ne se to faakt vyplatilo.takze ber to ze se pro tebe zmeni pouze to ze te nebude nic omezovat a bolet a bude to supeer
,ahojky Dáša

Díky a těším se na vás všechny po dovolené. Pa
A je skvělé, že se potom mohou někomu s podobnými obtížemi svěřit.
Cítím se skvěle a vše mám v pořádku
).