Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
ahoj Maji,/orlovanko/
zulika
| 4. 4. 2008 07:38
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.Nemáme to tu ani jedná lehké,život je boj,jak se říká.Obdivují tě že si to zvládla
.Tak zatím pááá letím k dochtorce.

.Já jdu zachvilku ke své dochtorce.Mám problém s krční a hrudní páteří a kašel který se mi pořád vrací.Pak písnu jak jsem dopadla.V útery jsem si byla na gyndě pro recept na hormonální náplastě a hned mi dochtor připoměl,abych nezapoměla přijít na kontrolu v květnu.Já nevím ale na to se nedá vůbec zapomenout.Nevím,jestli má strach že nepříjdu....Tak přejí hezký den i všem holkám a drž se,už jak koliv se rozhodneš.
.Pá Majka.

Děloha byla bez dysplatických změn, ale byly v ní známky HPV infekce. Zasažen byl opravdu snad jen čípek. Mám doma 2 malé děti a to rozhodlo za vše!!!! 

. Rosmarinko už choď na procházky a na sluníčko moc to pomáhá. Všechny holky zdravím a hodně moc zdravíčka

- grilovali jsme masíčko k večeři, mňam. Tak už jsem si připadala skoro zdravě
A jiné neduhy úzkost a zase únava a chřipkové stavy a všechno mi bolí. No po té zhoubné chorobě se to tělo dává dohromady nějak pomalu a vše mě rozhodí. Ale věřím že tö bude za čas lepší. S těmi lázněmi to u gynekologa nevyšlo jak už jsem psala. Obvodní a ostatní doktoři se divili proč mi to nenapsal. Obvodní mi řekl, že kdyby gynekolog chtěl tak mi to napíše a on prostě nechtěl, tak nenapsal.