Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

HANI
zulika
| 16. 3. 2008 12:18
děkuji za přáníčko.
Je ze mně teď takový malý hypochndřík
Zuliko
Hana
| 15. 3. 2008 16:23
Sláva horečku jsi zvládla, tak teď hodně odpočívat
Ať jsi na jaro fit.
ahoj
zulika
| 15. 3. 2008 14:47
zdravím Rosmarínku a všechny ostatní

Hlásím horečku na ústupu a nové tablety pro lepší prokrvení končetin...

ale hlavně krásný sluníčkový den za okny-a hned je vše veselejší
Dančo
Hana
| 14. 3. 2008 19:45
Ahojky to je koníků . To z nich mám radost . .Já jsem asi ukázka přechodových potíží. A to jsem už tři a půl měsíce doma po operaci. Ještě že tu mám Viktorky. Copak asi Rosmarinka ?Netušila jsem, že to se mnou tak zamává. Před operací jsem neměla žádné přechodové náznaky a byla jsem ok.
Tak moc děkuji Dančo Ahoj.

Posílá uklidňující obrázek.
pro Hanu
devilhood
| 14. 3. 2008 19:26
Ahojky,
taky posílám koníčka pro posílení a neboj ,vše se dá do kupy a bude zase hej...
K tomu Ti držím všechny pěstičky ,co mám...

Pozdrav všem Viktorkám...držte se a hojte se...a čekajícím pevné nervíky..páček

Dana
Orlovanko
Hana
| 14. 3. 2008 12:00
Tak antibiotika zabraly- prý po operci dělohy už nebudu mít záněty močáku a mám - no tak pro změnu močím krev, ale už je lépe.. Koníček je pěkný, mám ráda koně. U nás prší jen se leje.
a jak
Majka33
| 14. 3. 2008 10:24
se všechny máte?
HANI
Majka33
| 14. 3. 2008 10:19
jak je už je ti líp?Mě už jo a k tomu svítí sluníčko,hned je na dušičce líp.
ahoj Rosmarinku
Majka33
| 14. 3. 2008 09:43

jak se máš a jak se citiš?
pro Rozmarinku
devilhood
| 14. 3. 2008 05:51
Ahojčík a vítám Tě doma i tady!!

Pozdrav všem!!
pro Rosmarinku
Majka33
| 13. 3. 2008 20:50
jééééééééééééééééééééééééééééé
Majka33
| 13. 3. 2008 20:01
Rosmarínko ahoooooooooooooooooooooj ,to jsem moc rááááááda že tě čtu.A že to máš konečně za sebou.Tak sedrrrrrž a mooooc se opatruj.Jen hodně ted´odpočívat.Přejí ted´jen hodně ,hodně zdravíčka .Pa paMajka.
Ahojky
op
| 13. 3. 2008 19:31
jsem ráda, že to máš úspěšně za sebou. Hlavně buď na sebe opatrná a nic!!!!!! nedělej a nezvedej. Užívej si to doma a nech se opečovat.
Pro Rosmarinku
Hana
| 13. 3. 2008 18:12
Ahojky, huráááá, posílám Ti západ slunce. Letos u moře bez omezení . Jsem ráda, že už jsi doma. Až Ti bude lépe napiš.
Hurá
Rosmarine
| 13. 3. 2008 17:56

Mám to za sebou a jsem moc ráda, že vás dnes můžu alespoň pozdravit. Jak se zmátořím, písnu víc. Všem vám moc děkuju za podporu a vzpomínání, Devilhood mi pravidelně psala (veliký dík, Danuško ). A úplně nejvíc mě překvapilo, když jsem pár hodin před operací dostala pohled s krásnou kytičkou odeslaný OP ( taky velký díky, Olinko) a s pozdravy od vás všech. Holky, moc a moc děkuju.

Tak tedy dnes všem alespoň virtuálně připíjím a ještě jednou děkuju .

Váš Rosmarínek
Demi a všem ostatním
HT
| 13. 3. 2008 13:51
Zdravím,
vás všechny zase po týdnu.Byla otázka,kdy se mohou vyskytnout myomy? Já jsem četla ,že se myomy začínají dělat po 35. roce.Ale co jsem tady četla v diskusi nejsou ani vyjímkou mladší.Já jsem měla první příznak právě po 35 roce,sledovalo se to a pan doktor mi ze začátku ani moc o případných problémech nebo rizikách nic neřekl.CHodila jsem dvakrát ročně na ultrazvuk.Jenom minulý rok v červnu jsem ho už měla 5cm,to už mi naznačil ,že je nějaký problém.No a když jsem šla v prosinci na další kontrolu,tak to už mi řekl, že mám zvětšenou dělohu,zvětšila se o 2cm a , že je to na operaci.Což bylo hodně,protože vždy se mi zvětšil tak o 15mm. Celé vánoce jsem si říkala, nemysli na to počkej jak dopadne ultrazvuk, hlavně že to není zhoubný,ale nervy stejně pracovaly.Jenom představa, že máte doma tři děti,které vás teĎ nejvíc potřebují i když všechny jsou školou povinní a soběstačný, manžel,práce ,půjčky atd...
Ultrazvuk dopadl tak , že jsem měla myom 7 x 12 cm a několik dalších .Pan doktor mi dal termín, ještě jsem šla na pohovor k primáři ten to potvrdil a na interním předoperačním vyšetření to taky doporučili,ale hlavně já jsem si už dva měsíce nahmatala bulku velikosti vejce v podbříšku.Moc jsem se nerozmýšlela jestli jít na operaci. A pak jsem našla tuto diskusi ,protože i já jsem měla strach,nevěděla jsem co mě čeká i když mi lékař vše vysvětlil.Myslela jsem si ,že ve 39.letech je to moc brzy, ale díky " VIKTORCE" vím ,že je nás víc a to mě uklidnilo, že nejsem se svým problémem sama.Operace se dala zvládnout to jsem tady už psala. NEBOJTE SE !!!
Tobě Demi, ale i ostatním přeji ať vám vyšetření dopadnou co nejlépe.Všem co jsou po operaci rychlé hojení.
Hodně sluníčka a pěkný den HáTa
Všem "Victorkám"
Demi
| 12. 3. 2008 20:10
Zasílám všem děvčatům něco na dobrou noc.
Ahoj Poly
Demi
| 12. 3. 2008 17:26
Diagnozu mi gynekoložka neřekla jen že je to asi buď myom nebo zvětšený vaječník. A právě kvůli tomu jdu v pondělí 17.3. na ultrazvuk do nemocnice a tam mi řeknou víc. Ale myom by snad poznala, ne? A taky nevím jestli se myom může udělat v 36 letech? Myslela jsem, že se dělají později.
Ahoj Demi
poldine
| 11. 3. 2008 18:09
Ahoj Demi,
a jaká je tvoje diagnoza? Mně byla hysterektomie naordinována po telefonu dost drsným způsobem kvůli myomu, který mi však zatím bohudík nepůsobí problémy a nebyl nijak sledován. Proto jsem se rozhodla změnit lékaře. Nakonec nejde o žádnou maličkost a také se nechci cítit jako ovce. Na operaci jsem zatím nešla, ale tím tě samozřejmě k ničemu nenavádím, protože o tvých potížích nic nevím.
Tak se nedej a nech si vše dobře vysvětlit. Ať ti vyšetření dobře dopadne.
Poly
AHOJ všem "Victorkám"
Demi
| 11. 3. 2008 16:14
Dovolila jsem si mezi Vás vstoupit, protože už asi měsíc s Vámi trávím volný čas, jsem moc ráda, že jsem Vás našla.
Obdivuji Vás všechny za vaši odvahu a statečnost s jakou se perete s nemocí a za to že rozdáváte plno optimismu čekatelkám i těm co se uzdravují. Všechny si zasloužíte samozřejmě zdraví a poděkování za podporu od čekatelek. Já jsem se před měsícem dozvěděla od své gynekol. mezi dveřmi, když juž sem vycházela z ordinace, že má podezření že mi tam něco roste.A že mě pošle na hysterektomii. Vycházela jsem jak v limbu.Tři dny jsem nespala a pak jsem začala na internetu trochu pátrat a našla jsem Vás. Nebudete mi to věřit, ale když jsem si přečetla všechny Vaše příspěvky, tak jsem se trochu uklidnila.V pondělí 17.3 jdu do nemocnice na ultrazvuk a prý když rozhodnou, tak dostanu hned termín operace. Já, která nikdy na žádné operaci nebyla a která chodí do nemocnice pouze DAROVAT KREV. Ještě jsem Vás chtěla poprosit, jestli někdo nemáte zkušenosti s touto operací v olomoucké fakultní nemocnicí nebo nějaké v okolí. Holky držte se všechny i za mě protože já se třepu už teď.
K svátku
Hana
| 10. 3. 2008 19:58
všem mojím kamarádkam
Majka33
| 10. 3. 2008 17:47
přání Viktorkám...teda nám všem!!
devilhood
| 10. 3. 2008 15:19
Milé Viktorky...jménem svým a také jménem Rosmarínky přejeme všem Viktorkám ...teda nám všem všechno jen to krásné,co lze přát a hlavně to zdravíčko...
Všem,co jsou po operaci rychlé a bezbolestné uzdravování a těm,co čekají pevné nervíky.
Rosmarínka vás všechny zdraví a pokud vše bude OK a jakože to bude OK pošupajdí ve čtvrtek domů.
Tak dneska šechny budeme oslavovat náš sváteček...tak páčíček.
Dana
Hanka
Majka33
| 10. 3. 2008 12:25
ahoj Hanýsku,aspoń máme hodné lidí kolem sebe.Manžel má taky semnou jenom trápení.Pokaždé mě něco jiného bolí,ale to už asi patří k tomu.Zrovna od včerejška mám zase závratě.Tak nevím,co mi zas je.Jsem někdy na nervy sama sobě.Manžel je ale hodný a má semnou velkou trpělivost.Já si myslím,že každý v mé situaci by to zvládnul.Prostě ten člověk nemá na výběr,život jde dál a my musíme jít s ním.Jinak to nejde.Holky opatrujte se moc a jak se má Rosmarínka?Kdy jí pustí domů?Mějte sehezky.PáááMajka.
Viktorky
Majka33
| 10. 3. 2008 12:15

taky vám všem přejí hodně štěstíčka a hlavně moooooc,moooooc zdravííííííčka..
Přání k svátku všem Viktorkám
inuska
| 10. 3. 2008 11:47

A protože my všechny jsme Viktorky,
tak přeji vše nej, nej, nej a posílám kytičku.
Majka
Hana
| 10. 3. 2008 10:02
Ahoj Majčiku.To znám také, každé dva měsíce na kontrolu, teď už za dýl. Uvidíš, termíny se budou prodlužovat .Až Ti řeknou přijďte za rok a bude po bubáku.Jo a ty malé chybičky v psaní. Já když se kouknu co jsem napsala, tak si říkám, že to pak snad ani nikdo nemůže pochopit, co tam páchám za nesmysly.
Opravdu, opravdu chce myslet pozitivně- no ale naučit se to není jen tak. Škoda,že jsme všichni docela daleko od sebe. Ale ty máš v sobě určitě velkou sílu a ještě ji rozdáváš. Já jinak jsem šťastná mám ohleduplného přítele,hodnou dceru, bezva kolegy v práci. Jen já je občas trápím, že mi je blbě a musí se kvůli mně měnit plány.Chci jim taky dávat radost a ne strarosti..
To jsem nějak odbočila od tématu - holčičky dobře se hojte a nebojte se. Strach má velké oči a nenechte ho přemoci Vás.
ahoj sluníčka
zulika
| 10. 3. 2008 09:54
-děkuji moc za podporu

To já né, že bych byla taková borka,co k doktorovi nechce-ja totiž volala do nemocnice jestli můžu mluvit s doktorem-že jsem po operaci a je mi to a to-a že nemám ty konečné papíry-jestli můžu k nim do nemocnice.
A taková "chytrá" sestra /vypadala,že opravdu nemá svůj den/ mě odpálkovala,že tam doktror není, ať si vezmu proti horečce paralen, no a když mě to teda tak "hrozně" boli, že nevydržím, tak teda mám přijít-nebo si zajít v pondělí za svým doktorem.No zas tak úplně na umření jsem nebyla-tak jsem teda šla až dnes.
Pan doktor mě chtěl poslat do nemocnice-ale uznal,že doma je mi líp-tak dal odklad do středy.
Na zánět to nevypadá, přesto jsem opět dostala antibiotika-spíše se bojí nějakého hlubokého zánětu žil,nebo trombozy.
Tak jdu zase provozovat ten gaučing-no jak jsem ho měla ráda-už bych s ním docela skončila
mějte se krásně
devilhoood
rorysek
| 9. 3. 2008 23:45
ahoj Danuško, děkuji moc za podporu. To víš, potěšilo mě to. Já se té bandáže ani moc nebojím, mluvila jsem s několika lidmi kteří to mají za sebou a chválili si to. Dám Ti potom vědět, jak jsem dopadla. Zatím ahojky a zdravím všechny stejně ( potrefené) Rorýsek
všem zlatým holkám
mirca1
| 9. 3. 2008 22:56

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
10. 6. 2025 09:12
14479
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18