Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro Majku
mirca1
| 7. 3. 2008 16:08
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

to je člověku hned lehčeji, viď. Tak si to vychutnej. Krásný zbytek dne.
.Bude to dobré uvidíš.Holky všem hodně zdravíčka.
Ahojky Majko, zítra jdeš pro výsledky ,tak budu na Tebe mooooc myslet
.
ahojky,já beru náplastě ,,DERMESTRIL 50,, a jsem spokojená.Ty lázně si pohlídám,neboj.Nedám se.Když mi můj gynekolog odmítne lázně,tak půjdu ke své obvodní dochtorce.Já bych tebou Hani tak přejdu k jinému gynekologovi,když se tak odmítavě s tebou baví.Třeba běž tam do Prahy.A jak to máš daleko?Možná by ti bylo líp a píšeš ,že ti to sami nabídli.Určitě mají větší pochopení,než tvůj dochtor.A co teplota už ti klesla?Citíš se líp?To je otázek najednou co?Zítra ráno volám na gyn.výsledky,tak mám strach.Nervy pochodujou.Drž se a dávej si na sebe pozor.Přejí hezký den.
v Praze taky nadávali když jsem jim řekla co mi gynek. říkal. " Není u něj prý žena,které by tyto hormony nesedly " a tak čekám až sednou. V Praze mi nabídli jezdit k nim, ale je to přece jen daleko, ale už dlouho se mordovat nebudu.U Apolináře říkali, že kdyby to sedlo 1000 žen tak pak jedné to nemusí dělat dobře.
Vyměnil mi to proto, že prý jenom léky zaručují rovnoměrnou dávku každý den a náplastě ne.Měla jsem náplastě Estrahexal 25 a co máš Ty? Na lázně se zeptej potřebovala bys je Už jsem tam taky byla po onkologické léčbě štítné žlázy,jak už jsem Ti psala a super přijela jsem jak znovuzrozená.
.Jak ti tohle dochtor může říct,když ví v jaké jsi situaci....Každé snad vyhovuje něco jiného ne?Já bych trvala na tom,aby jsi dostala zpátky náplastě co jsi měla.Po nich ti bylo dobře.A proč ti je vlastně změnil?Můj dochtor mi dal sám vybrat,co chci.Jestli náplastě nebo tabletky a sám mi řek,že jestli budu pozorovat že mi to nesedí,tak mi to okamžitě změní.Tak se zeptej na to
Jinak děkuji moc za odpověd, takové povzbuzení bylo fajn. Asi jsem to včera zakřikla a dnes cítím takové maličké záškuby na spodku. Snad to nic nebude. Zatím pa pa Michaela neskodna@seznam.cz
.