Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

pro Majku
mirca1
| 7. 3. 2008 16:08
Majčííííííííí nádherná zpráva............. ,Hani držím palečky,Rozmarínka určitě ještě spinká po o ...ale zítra už jí bude lépe...děvčátka krásný víkend a všem
orlovanko
op
| 7. 3. 2008 13:17
super zpráva, to je člověku hned lehčeji, viď. Tak si to vychutnej. Krásný zbytek dne.
výsledky
Majka33
| 7. 3. 2008 09:40

ahojky holky,výsledky mám v pořádku.Oddechla jsem si.Díky moc za podporu a povzbuzení.A za dva měsíce zase na kontrolu.Rychle to utíká.Někdy mi připadá že na té gyndě tam sedím pořád.Ale co nadělám.Když musím,tak musím.Na Rosmarínku pořád myslím.Držím jí palečky.Hani taky na tebe myslím a dej potom vědět,jak ti to dopadlo.Drž se.Bude to dobré uvidíš.Holky všem hodně zdravíčka.
PROSÍM
op
| 7. 3. 2008 07:42
děvčata, dnes veškerou pozitivní energii poslat do Frýdlantu a taky sem na tyto stránky pro všechny, které to potřebují..........Všem krásný den.
Orlovance
Hana
| 6. 3. 2008 19:48
Ahojky Majko, zítra jdeš pro výsledky ,tak budu na Tebe mooooc myslet. Já jdu zítra do střešovické nemocnice v Praze na nějaké vyšetření ohledně těch mých ponarkózových problémů. Do Prahy to mám asi 60 km. Teplotu už malinkou je mi lépe, děkuji za optání. Zítra si napíšeme jak nám to dopadlo. Bude to dobré ,kdyby to bylo špatné určitě by Ti zavolali hned jak zjistí výsledky v
laboratoři. Takhle půjdeš zítra od doktora. Pa pa.
op
mirca1
| 6. 3. 2008 19:44
To je krásný a bezva nápad určitě ji to poteší...tak děkujéééém
Orlovance-Máje
devilhood
| 6. 3. 2008 15:17
Držím pěstičky..neboj...přijde dobrá zpráva..cítím to v kostech.
Tak se neboj a hrdě pro výsledky...jsi statečná dívčina .
Pá...Dana
pro op
devilhood
| 6. 3. 2008 15:13
Bezva nápad...určitě to Rosemarii potěší,jsi šikulka!!

Všem přejikrásné uzdravování a prostě vše jen to nej....

Krásný den a operantkám držím pěstičky...tak pá

Dana
Všem
HT
| 6. 3. 2008 13:16
Zdravím ,
chodím sem jednou za týden .Jsem překvapena kolik nás je s diagnozou- hysterektomie. Je to už 3.týdny co jsem po operaci,dělali mi to laparoskopicky.Na těle žádné velké jizvy nemám,spíš naopak ,říkám si jestli jsem vůbec byla na nějaké operaci .Nic mi není vidět.Dva stehy v pupíku,dva stehy na boku a v podbříšku .Operace prý trvala skoro dvě hodiny ,ale dělohu s několika myomy vytáhli s úspěchem ven.Ztratila jsem ještě půl litru krve,měla jsem hodně nízký tlak, ale u mě je to normální,ale to vše se spravilo.Jsem jenom víc unavená ,nevydržím moc dlouho chodit,ale každý další den je to lepší.I já jsem měla ze začátku strach jak to vše dopadne jak to bude potom,ale je mi fajn.Jen teĎ poslední týden jsem trochu lítostivější ,ale snad i to nějak přejde.
Všem přeji pěkný den,brzké uzdravování a všem ,které to čeká - NEBOJTE SE ..HáTa
zdravím
zulika
| 6. 3. 2008 10:22
všechny v novém sluníčkovém dni

Olinko výborný nápad,věřím že Majce udělá pohled ooohromnou radost.

Majenko-Orlovanko - na zítřek držím všechny palce-ty si ani jinou než dobrou zprávu nezasloužíš-tak mysli pozitivně.

Haničko -doufám, že ti sluníčko vlije dožil radost a optimismus a nemoc zaženeš

Pracujícím přeji hodně sil v práci - a musíme si neustále opakovat, nepřetěžovat se a šetřit se...tak na to myslete
Haničce
Majka33
| 6. 3. 2008 09:08
ahojky,já beru náplastě ,,DERMESTRIL 50,, a jsem spokojená.Ty lázně si pohlídám,neboj.Nedám se.Když mi můj gynekolog odmítne lázně,tak půjdu ke své obvodní dochtorce.Já bych tebou Hani tak přejdu k jinému gynekologovi,když se tak odmítavě s tebou baví.Třeba běž tam do Prahy.A jak to máš daleko?Možná by ti bylo líp a píšeš ,že ti to sami nabídli.Určitě mají větší pochopení,než tvůj dochtor.A co teplota už ti klesla?Citíš se líp?To je otázek najednou co?Zítra ráno volám na gyn.výsledky,tak mám strach.Nervy pochodujou.Drž se a dávej si na sebe pozor.Přejí hezký den. Majka.
všem holčinám
Majka33
| 6. 3. 2008 08:57
Držte se pevné zdraví a všechny se moc opatrujte..A myslete na Rosmarínku. Pááá Majka.
op
Majka33
| 6. 3. 2008 08:55
to byl skvělý nápad,není proč se zlobit.Holky určitě budou taky souhlasit.Díky za všechny.
Rosemarie
op
| 6. 3. 2008 08:45
Děvčata, teď jsem napsala pohled jménem všech Viktorek Rosemarii a odnesu ho na poštu. Věřím, že jí udělá radost až ho zítra dostane do rukou. Doufám, že se na mne nezlobíte a pochopíte.
všem všem čekatelkám a i těm,co už to mají za sebou
devilhood
| 6. 3. 2008 05:02
Ahojky děvčátka
Omlouvám se,že tak pozdě,ale nějak moc moc práce.
Tak na poslední chvíli....všem,co nastupují ale i čekajicím,
držím všechny pěstičky a můj pejsek všechny tlapičky...držte se a ať je vše OK a za chvíli se tu uvidíme.
Tak pá pá pá...jste statečné a vše zvládnete
Dana
Držím pěsti
inuska
| 5. 3. 2008 21:24
Už chodím do práce a tak je méně času.
Přesto sem ráda zaskočím.
Takže Rozmarýnko, posílám kytičku pro potěšení.
A drž se
Tak tedy zítra nástup.....
Rosmarine
| 5. 3. 2008 21:11
Mějte se tu, děvčátka zlatá, dobře a doufám, že tu budu za pár dnů opět s vámi. Jdu sbalit tašku a ráno vyjíždíme v 6.30 hodin do Frýdlantu.

Všechny se pěkně opatrujte. Těším se na vás.

Váš Rosmarínek
rorýsku
mirca1
| 5. 3. 2008 19:23
to jsem byla já mirča1...... ale fakt nic nezvedej a pokud tohle vedoucí nepochopí tak je to V........L. fakt se holky opatrujte zatím páčko ..jdu se připravit do práce mám noční mirča
pro majku
mirca1
| 5. 3. 2008 18:57
Ahojky majko ..ty by jsi určitě měla jet do těch lázní a doktor by ti je měl napsat bez říkání zkus to a neváhej ..držím moc palečky určitě by ti to pomohlo.
Rosmarine
Mahulena
| 5. 3. 2008 17:58
Přidávám se a držím též palečky.Určitě všechno bude v pohodě jako u většiny z nás.A potom ta úleva ,že už to máš za sebou.Zdravím všechny
Orlovanko
Hana
| 5. 3. 2008 14:24
Majko, to co píšeš o těch hormonech, máš úplnou pravdu v Praze taky nadávali když jsem jim řekla co mi gynek. říkal. " Není u něj prý žena,které by tyto hormony nesedly " a tak čekám až sednou. V Praze mi nabídli jezdit k nim, ale je to přece jen daleko, ale už dlouho se mordovat nebudu.U Apolináře říkali, že kdyby to sedlo 1000 žen tak pak jedné to nemusí dělat dobře.Vyměnil mi to proto, že prý jenom léky zaručují rovnoměrnou dávku každý den a náplastě ne.Měla jsem náplastě Estrahexal 25 a co máš Ty? Na lázně se zeptej potřebovala bys je Už jsem tam taky byla po onkologické léčbě štítné žlázy,jak už jsem Ti psala a super přijela jsem jak znovuzrozená. Obvoďák ani endokrinolog mi je nechtěli napsat, tak mi je napsal ortoped. Tak to zkus ať jedeš. Nevím jestli by nebyl problém v době po operaci. Nevím jestli se to neměnilo, že se může žádat do půl roku po operaci nebo rok. Já podezírám DOKTORY, že mají nějaké body za to, že píšou minimum lázní. Tak pa pa
Mirko
Majka33
| 5. 3. 2008 10:22
přejí ti hodně pracovních úspěchu ale nepřežeń to.Víc se šetří a moc toho netahej.Já vím že se to nedá ale musíme být na sebe opatrné.Aby jsme zase neměly nějaké komplikace. .Hezký den všem.
Rosmarinko
Majka33
| 5. 3. 2008 10:17
budu na tebe myslet a držím ti palečky.Zachvilku budeš doma a napíšeš nám uvidíš.Drž se a opatruj se. PááááááááááááááááMajka.
Hani
Majka33
| 5. 3. 2008 10:13
ahoj,já teda koukám co píšeš .Jak ti tohle dochtor může říct,když ví v jaké jsi situaci....Každé snad vyhovuje něco jiného ne?Já bych trvala na tom,aby jsi dostala zpátky náplastě co jsi měla.Po nich ti bylo dobře.A proč ti je vlastně změnil?Můj dochtor mi dal sám vybrat,co chci.Jestli náplastě nebo tabletky a sám mi řek,že jestli budu pozorovat že mi to nesedí,tak mi to okamžitě změní.Tak se zeptej na tojo?Mě jen mrzí,že mi dochtor nenabídl lázně.Na to se ho zeptám.Možná opravdu nemůžou každého posílat do lázní.Ale to je asi hloupost ne?Hani drž se a žádné rozčilování.At´ ta mrška teplotka klesne.At´jsi brzo fit.... .Majka.
Mirca1
Hana
| 5. 3. 2008 07:27
Ahojky Mirko, děkuji Ti moc za podporu. Protože se blíží Velikonoce posílám Ti do práce zajíčka.

Šetři se ať nemusíme zase na nějakou operaci. Já vím, taky nevydržím. A jaro je tu a my jsme bez menstruace huráááá
histerektomie
rorysek
| 5. 3. 2008 00:01
Ahojky, tak jsem si napsala novou zprávičku, že jsem nenašla odpověd která mi byla avízovaná na mém mailu a pravda je jasná: jsem blbá a neumím to!!! Ale kdo hledá, najde. Vím, že jako žena bych neměla zvedat víc jak 15 kg, ale je nám to houby platné. Nemůžeš? Odejdi, jiná ráda zvedne!! Jednoduchý princip.Jinak děkuji moc za odpověd, takové povzbuzení bylo fajn. Asi jsem to včera zakřikla a dnes cítím takové maličké záškuby na spodku. Snad to nic nebude. Zatím pa pa Michaela neskodna@seznam.cz
histerektomie
rorysek
| 4. 3. 2008 23:44
Ahojky tady Michaela, na můj email mi došla zpráva, že jste mi odpověděla na dotaz z diskuse na Viktorii a at kliknu na určité místo, ale žádnou odpověd jsem tam neměla. Je také možné, že to jen neumím, jsem totiž registrovaná teprve od včerejška a nevyznám se v tom ( zatím). Jestli to půjde, tak mi prosím písněte na můj mail
neskodna@seznam.cz Předem děkuji Michaela
(rorysek)
Ahojky hvězdičky Večernice
Rosmarine
| 4. 3. 2008 21:40
Orlovanko, určitě se o ty lázně poper - kdo by je tedy měl dostat, když ne Ty? Myslím, že té indikaci plně odpovídáš. Držím Ti palečky, aby Ti to vyšlo. A taky všem, které se o ně budou pokoušet.

Hani, děkuju za Beníka - ale jsi se trefila, protože já mám doma Beníčka i živého .

P.S. Takhle nám "kontroluje" bedýnky s týdenním nákupem
Pro Rosmarinku
Hana
| 4. 3. 2008 20:20
Rosmarinko vím jaký to strach je. A že já se umím bát, ale vše dobře dopadne a budeš tu za chvíli s námi diskutovat již odoperovaná. Posílám Ti na hlídání Beníka on se o tebe postará. MOOOC držím palce.
lázně
Hana
| 4. 3. 2008 19:52
Ahojky holky .tak já si píšu s gynekoložkou je z Ostravy nebo tam odněkud. Říkala mi, že lázně se píší do půl roku po operaci, dřív prý bylo do roku po operaci. Jinak prý nárok na lázně zaniká. Ona prý píše lázně skoro každé své pacientce. Považuje to za velký přínos léčby a velmi doporučuje. No jo, ale já taky nejsem její pacientka a vím, že se doktoři do psaní lázní moc nehrnou. Asi to mají zakázané nebo co. Taky jsou lázně přeplněny cizinci a to je pro stát určitě větší přínos než obyčejní domorodci. V létě jsem si zaplatila týden lázní v Teplicích v Čechách a to jsem koukala - byli tam samí Arabové a jejich ženy zamotané, že jim skoro nebyli vidět oči. Mají to zaplaceno i na tři měsíce v kuse.Moc se mi tam líbylo na ten týden, ale dost nás to finančně zruinovalo- stojí to víc než u moře. Tak pořád hlásají tu prevenci, ale nevím kdo si to může takhle dovolit. Taky jsem se neodvážila doktora zeptat. Nejdřív jsem si říkala, že se na ně vykašlu, ale teď když mi není pořád dobře o nich uvažuji, ale kdo mi je napíše. Gynekolog ne, protože jsem u něj nová.
Orlovanko - Majko, náplastě mi doktor změnil a teď mi je pořád horko a pak zima a tak se to střídá a je mi divně. Doktor řekl,že nezažil ženskou, který by tento Estroferm nevyhovoval a nechal mi ho dál.
To jsem se rozohnila, že mi stoupla teplota. Holky moje děkuji Vám za podporu a NEDEJTE SE!!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
9. 6. 2025 20:45