Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

pro Zuliku
Majka33
| 9. 3. 2008 21:13
taky bych radši zašla znovu k lékaři,tak jak píšou předemnou holky.Ze zdravím si není radno zahravat.Radši tam utíkej.Zdraví máme jen jedno.Vím že se možná bojíš ale taky vím,že strach není někdy dobrý kamarád.Držíme ti palečky..
oprava
Majka33
| 9. 3. 2008 21:04
píše se asi psycholožka že a ne psychologička
Hani
Majka33
| 9. 3. 2008 21:02
,,,,jsme úplně stejné,,,,.Já jsem taky pořád brečela a o chemo jsem nechtěla ani slyšet.A to mi ještě můj gynekolog říkal,že se bál že nepříjdu na tu druhou operaci.Tvářila jsem se prý moc odmítavě.O tom ani nevím.Prostě po psychické strance nic moc.Taky mi sehnal psychologičku ale nešla jsem za ní.Styděla jsem se,že mám ,,rakovinu,,.Asi tři krát jsem byla v nemocnici za primářem,,to je můj gynekolog,, aby mi domluvil.No prostě hrůza.Ptom jsem si uvědomila že mám dvě malé děti a musím prostě žít dál,už kvůli ním.Tak jsem se sebrala a jela na onkologií do Ostravy.A už to jelo samo.Když se ted´dívám na zpět,tak se mi chce z toho všeho brečet.A jsem ráda,že jsem na konec dostala rozum.Bylo to těžké a pořad je.Už nebudu nikdy žít tím spokojeným životem.Mám pořád strach,,co kdyby,,A největší moje trauma bylo,když mi začaly vypadavat vlasy.Ale už je mám a i melír.Stihla jsem si zajít před měsícem ke kadeřníkovi.Tak Hani,ted´´víš o mě všechno.Prostě musíme být silné a jít dáááááál.Nic jiného nám nezbývá.Opatruj se Hanýsku a držím palečky aby ti žu bylo léééépe.PáááMajka.
Zulice
Hana
| 9. 3. 2008 19:33
Zuliko, jestli Ti brali i uzlinky tak to mohou dělat oni. Kamarádka taky měla velké bolesti v tříslech a pocit ve stehnech jako by se opařila a nemohla ani chodit a prý to bylo od uzlinek, že k sobě postupně přicházejí nervová zakončení a to prý to způsobuje. Ale nevím, to jen tlumočím.Lepší je zajít k doktoru, pro klid v duši..Určitě to ale souvisí s hojením, ale k doktoru zajdi ať se netrápíš.
pro rorýska
devilhood
| 9. 3. 2008 18:51
AhojkyRorýsku!
na vedoucího se vykašli,pro jedno kvítí slunce nesvítí...nebude on..bude jiný...to víš na světě jsou lidé ,, pitomé a blbé"..s tím nic nenaděláš.
S tou bandáží Tě obdivuji..jsem taky prostorově výraznější,ale na tuhle operaci bych nešla...to neee.
Ale Tobě držím pěsti a budu jen tiše závidět,jaká budeš ještě víc čupr holčina.
Přeji prima uzdravování a žádné starosti.
Pozdrav šikovným holčinám...takže vlastně nám VŠEM!!

Páček Dana
pro Zuliku
devilhood
| 9. 3. 2008 18:40
Ahojky Zuliko!!!
Nejsem z těch,co chtějí radit,ale už jen z hlediska mé profese Ti poradit mohu a musím.
Není moc dobře,že se svými potížemi sedíš...teda spíš ležíš doma a nejdeš k lékaři...taky nejsem zastáncem s každou prkotinou běžet k lékaři,ale v tomto případě bych nečekala..není to žádná legrace.

DržímTi samozřejmě všechny pěstičky a věřím,že se vše upraví a Ty budeš v pořádku.
Tak zatím pá.
Dana

Pozdrav všem hojícím se a čekatelkám též..pá
Pro Zuliku !!!
Rax
| 9. 3. 2008 18:23
Milá Zuliko,
už jsem dlouho neposlala do této diskuze žádný příspěvek. Jen ji občas sleduji tak zpovzdáli, protože je hrozně milé, jak se všechny holky vzájemně povzbuzují. Hlavně Rosmarinka do diskuze přinesla hodně sluníčka. Tys mě ale vyprovokovala k tomu, abych se ozvala a stejně jako již jedna kolegyňka přede mnou (teď nevím jméno) Tě hnala k lékaři. Četla jsem Tvůj deníček, máš za sebou závažný zákrok, takže šupity za lékařem. V žádném případě to nepodceňuj. Bez legrace a zavčasu. Držím moc palce a ozvi se pak.
Majce
Hana
| 9. 3. 2008 15:01
Ahojky Majkýku,tak koukám jak jsme podobné. Já jsem to ani nikomu nepřiznala. Ale před čtyřmi lety zhoubný nádor a teď jak jsem šla na operaci tak příprava na ní v pohodě, večer prášek na spaní a uklidnění a já jsem neusnula a prostě jsem se ráno sbalila, že na operaci nepůjdu. A to bylo opravdu už na poslední chvíli, byla jsem bez krve úplně vylitá. Zabalila jsem věci a šla domu úplně mimo a na chodbě jsem seděla a bulila až se mi ujmula vchní sestřička. A tak si se mnou povídala, že jsem tam nakonec zůstala a nechala se odoperovat. To byl fakt anděl strážníček. A takový strážníčkové jste teď Vy na diskuzi a hlavně Ty Majkyku, že to asi prožíváš stejně a museli jsme si nechat domluvit . Jo někdy je toho moc a nad lidské síly i když se snažíš tak to někdy prostě přeteče a není se za co stydět. Představ si, že jak mi řekli, že mám rakovinu tak jsem se za to styděla a nikomu jsem to za celou dobu neřekla jen jsem to nosila v sobě a bála jsem se aby to neřekli dceři, protože začínaly prázdniny a já jsem jí je nechtěla kazit.Tak to nikdo nevěděl až bylo vše zažehnáno ,tak jsem to přiznala.Teď je to dobré, ale následky v psychice se těžko léčí. TAK JSEM RÁDA ZA TUTO DISKUZI a určitě je dobré vše vypovídat než to držet v sobě, ale to se teprve učím
Takže holky pište, pište A móóóóc zdravíčka
komplikace
inuska
| 9. 3. 2008 12:23
Ahoj Zuliko, děláš mi starosti.
Já na tvém místě bych neriskovala a šla k doktorovi.
To co popisuješ není legrace.
Drž se.
,,,srdíčko,,,
Majka33
| 9. 3. 2008 10:32
je pro vás pro všechny
všem holkám
Majka33
| 9. 3. 2008 09:23
ahojky,Mirko máš pravdu ,že je škoda že jsme tak od sebe daleko.Bylo by fajn,kdyby byla možnost se sejít všechny ,,,u jednoho stolu,,,,.Zuliko to je mi líto že se necitíš moc o.k. A výsledky ještě nemáš?Tak se drž a opatruj se.Hodně,hodně síly a neboj uvidíš že se to všechno spraví.Pro ti teplotě si něco dáváš?Brzičko se uzdrav a hlavně odpočívej.Jsem moc ráda že už to má Rosmarínka za sebou a je jí lépe.Holky držte se a přejí hezkou neděli a vy co jste po zákroku přejí brzké uzdravení a čekatelkám držím pěstičky aby to ve zdraví zvládly.Hlavně myslet pozitivně.Páááá.Majka.
Hance
Majka33
| 9. 3. 2008 09:10
ahoj Hanýsku,tak to je mi mooooooooooc lííííííííto.Ach joa já věřila že budeš v pořádku.Holka moje drž se.Věřím že se ti do nemocnice nechce.Ale kdyby ti pomohli k lepšímu,tak by se to dalo nějak přetrpět ne?Sama uvidíš jak ti bude,doufám že ti ty léky pomůžou a brzičko se uzdravíš.Hlavně nezpanikařit,vím co to je.Já málem v té panice nenastoupila chemoterapií.Normálně jsem to odmítla ale dochtor mě naštěstí přiměl k tomu a já pak souhlasila.Byla jsem prostě zmatená z toho všeho.A neuvědomila jsem si v té chvíly,jaké můžou být následky.Někdy ten život nám dává do cesty moc překážek.A pak si po čase uvědomíme,že jsme to zvládly a jsme silné.Haničko moje,drž se a jsem pořád tady a s tebou.Myslím na tebe.Jsem ráda že jsem tuto diskuzi našla.Jsou tu všechny moc hodné holky a jedna druhou podporujeme.Nejsme sami.Přejí hodně síííííííííly a dej potom vědět jak ti je a nezapomeń,,,,jsem tady,,,,.Majka.
ahoj všechny
zulika
| 9. 3. 2008 07:44
zdravím a posílám moooře pozdravů,těm po i před

Já jsem na tom nějak bídně-5týdnů po totálce a od pátku teploty -bolesti,hlavně tříslo pravé nohy, nemůžu ji ani zvednout do postele.
Na pohotovost se mi nechce,stejně by mě hned šupli do nem.-tak poctivě ležím doma,ani se nehýbu,ale fakt nevím co se děje
že to na mě sedne vždy přes víkend,kdy není za kým zajít...
ahoj
hysterektomie
rorysek
| 8. 3. 2008 23:47
Ahoj mirčo1, můj vedoucí je opravdu......... Škoda slov. Já jsem naštěstí bojovník a jen tak mě nějaký hnup nerozhodí. Na to nemá. Mám ted tech starostí víc než dost a tahle věčná nejistota je hrozná. Se spodkem budu doma ještě asi 14 dnů,ale hned na to chci navázat bandáží žaludku, takže mě čeká ještě měsíc navíc doma. Představa je to hrozná, ale musím to podstoupit. Jsem jak koule a nevím si s tím rady. Doufám, že se vše podaří a já budu konečně holka na kterou se dá podívat. Přeji dobrou noc všem spolupacientkám a radši žádné noční obžérství. Já jsem dostatečně odstrašující případ. Rorýsek
Na noc
Hana
| 8. 3. 2008 23:19
Tedy Mirko takovouhle hostinu a skoro k půlnoci dostala jsem takový hlad, že jdu vyrabovat lednici.

Dančo, děkuji Ti za milá slůvka- to já vím, že bych měla být pozitivní, jenom na to někdy zapomínám a panikařím.Ale vždyť to sama znáš.Dobrou noc holčinky.
RORÝSKU
mirca1
| 8. 3. 2008 22:57
VYPADLA MI VĚTIČKA ....RORÝSKU CHTĚLA JSEM TI DRŽET PĚSTI A ABY TI TO DOBŘE DOPADLO
rorýsku
mirca1
| 8. 3. 2008 22:54
Tvůj vedoucí je trošku divnej .... to mě mrzí ale zdravíčko máš opravdu jen jedno a tahat nic nesmíš....to si nezahrávej napíše ti to tu každá holka ........vím že dneska sehnat práci a dobře zaplacenou je potíž ...taky jsem si říkala jestli se v práci udžím přeci jen jsem byla doma přes tři měsíce ale je pohoda naopak se šéfík ptá jak mi je ...šla jsem hned na noční tak to byl docela zátah a já celou směnu stojím ale já mám asi fakt kliku na šéfa ...někteří chlapi jsou v tomhle bl........držím palečky aby dost
VŠEM KRÁSNÝ A KLIDNÝ VÍKEND
A POSÍLÁM NĚCO NA ZOUBEK A TAKY NA ZDRAVÍČKO .....JSEM MOC RÁDA ZA TUHLE DISKUSI ŠKODA ŽE JSME VŠICHNI TAK DALEKO OD SEBE ....
hysterektomie
rorysek
| 8. 3. 2008 21:41
Ahoj mirčo1, děkuji za podporu, ale už ted mi vedoucí řekl, že chce podrobnou lékařskou zprávu o tom co můžu a co ne. Je to jasný, bude se mě snažit vyšoupnout. Chce jen 100 procentní dříče, pokud nejedeš podle jejich lajny, končíš. Ach jo, snad to nějak dopadne. Jinak držím palečky všem které to mají za sebou i těm které to teprve čeká. Nebojte se, dá se to zvládnout a pokud to člověk bere sportovně, tak to lépe snáší. Pa rorýsek
pro jojo
devilhood
| 8. 3. 2008 16:36
Ahojky ,jsem ráda,že vše dopadlo Ok

Teď už se jenom šetři a šetři a užívej si uzdravování.
Tak pá
Dana
pro Hanku
devilhood
| 8. 3. 2008 16:33
Ahojky Hani!!

Vím,že Ti není zrovinka do zpěvu,ale všechno se jistě vytříbí a Ty se dáš zase do kupy.Ono by to bylo na tom světě moc jednoduché,kdyby nám šlo všechno jako po másle a život sám není nijak jednoduchý,ale překážky jsou tu od toho,aby jsme je my a samozřejmě i Ty tzn.všechny šikovný holky překonaly!!
Vím,že se mi to říká,ale vím o čem mluvím...s těma hormonama je to děs,ale neboj....oni si dajíé říct a tělíčko bude šlapat,jak má.

Tak se drž a musíš myslet pozitivně...víš,co se říká...veselá mysl...půl zdraví.
Tak Ti držím pěstičky a ať je líp...pá..pá.
Dana
Ahojky všem!!
devilhood
| 8. 3. 2008 16:03
Zdravím všechny jménem svýma hlavně jménem Rosmarínky!

Je po operaci,dneska ji přivezli z Jipky...už má pryč i redona a říkala,že to vytahování snad bylo horší než samá operace,ale to všechny,co máme za sebou víme,ale i tak se to dá vydržet,jsme přeci holky šikovný.
Akorát,Rosmarinka říkala,že jí bylo trošku šoufle po injekci proti bolesti,ale pak to všechno přestalo bolet a bylo OK.

Tak Vás všechny zdraví a moooc moooc děkuje za pohled...byl to prý prima nápad a jí to mooooc potěšilo.
Tak ještě jednou vyřizuji pozdrav od ní a díky za podporu.
Já vás všechny taky zdravím a přeji pohodovou sobotěnku a všem po operaci rychlé uzdravování a těm čekajícím mnoho sil.
Tak páček Dana
velké díky
jojo
| 8. 3. 2008 12:34
Ahojky děvčátka
Všem Vám moc děkuji za povzbuzující slovíčka a přeji Vám, ať jste všechny v pořádku Tyto stránky a Vaše podpora jsou SUPEEER jojo
Orlovanko
Hana
| 8. 3. 2008 10:38
Ahojky Majkyku
Jo, tak včera to bylo něco.Nejprve se nám v Praze rozbilo auto,musela přijet odtahovka. Dál jsme jeli tramvají.Jednoho doktora jsem už nestihla a druhý ve Střešovicích přinesl blbé výsledky. V metru se mi udělalo zle Prý z vystresovaného organismu..Měla bych jít do nemocnice aby mně zaléčili nějakýma silnýma lékama.Mrška štítná žláza co mně odoperovali před čtyřmi lety na zhoubný nádor nedá pokoj. Tedy zhoubné buňky tam už nejsou.Ale hormony štítné zareagovaly, že chybí hormony ženské. No a dávají mi tedy pěkně zabrat.
Ty léky zkusím nejprve doma, do nemocnice neeeechci!!!!!!
Jsem moc ráda, že Ti to dopadlo dobře .Já nemám zatím životu ohrožující stav ale stavy jsou nepříjemné až hnusnýNo co dodat jsem moc ráda, že mám tuto diskuzi, doma je s tím nechci moc zatěžovat.
JOJO a tobě přeji jen to nejkrásnější uzdravování.
Ahojky holky a myslet pozitivně což mi někdy moc nejde
Hanko
Majka33
| 8. 3. 2008 09:05
tak co jak to to dopadlo?Doufám že dobře.Drž se a myslím na tebe.
pro jojo
Majka33
| 8. 3. 2008 09:04
gratulují a už se jenom šetřit a šetřit.nic těžkého nezvedej a dávej si na sebe pozor.Všem holkám přejí krásnou sobotu a k svátku hodně štěstíčka a hlavně mooooooooooc,mooooooooooooooooc zdravííííííííííííčka.A děkují za podporu.Rosmarínka to už má taky za sebou.Ten balván ale byl těžký to musím říct .Majka.
pohled pro Rosemarýnku
inuska
| 7. 3. 2008 21:48
Dlouho jsem tady nebyla, to víte práce. S pohledem to byl dobrý nápad. Určitě ji potěší.
V Motole to znám, tam jsem byla už to bude čtyři roky.
Měla jsem totálku. Letos jsem byla na pooperační kýle.
Takže nezapomínejte se šetřit. A jak říká moje kolegyně: zdraví máte jen jedno a poslední.
Jsem ráda, že se vám všem, děvčata, blýská na lepší časy.
Že výsledky jsou v pořádku. A že se tak pěkně podporujete. Mějte se všechny OK.
pro jojo
mirca1
| 7. 3. 2008 21:11
ahojky .. gratulujůůůů...tak to máš za sebou a je to všechno O.K. ale z vlastní zkušenosti ti radím ještě neblázni i když se cítíš dobře nic netahej a nezvedej a odpočívej a nechej se obskakovat rodinkou....si to zasloužíme ne?
Mám to za sebou...
jojo
| 7. 3. 2008 19:42
Ahojky děvčátka
Poslušně hlásím, že mám operaci za sebou a dnes mě pustili domů Operovali mě v pondělí v Motole a musím říci, že tam pracují opravdu lékařští profící Den operace byl na JIPce hrozný, ale spíše díky plynu po laparoskopii. Jinak vše proběhlo v pohodě a 2. den večer už mi bylo fajn! Dnes jsem se po obědě vrátila, stihla oběhat návštěvy a teď se válím u televize a musím přiznat, že mě to moc nebaví (cítím se super) Všem, co jste mi držely palečky, bych chtěla moc poděkovat a určitě se na tyto stránky budu dále koukat a číst Vaše slovíčka a lidičkám, které to teprve čeká, dodávat odvahu a alespoň trošinku uklidnění Mějte se krásně a díkys, Jojo
pro zdravou holčinu-orlovanku
devilhood
| 7. 3. 2008 19:25
Ahojky!!!prima primisima zprávička....ten balvan,co Ti spadl ze srdíčka jsem slyšela až k nám domů

Jsem ráda,že vše dopadlo dobře...tak se drž a ostatní děvčata taktéž...páček a pěkný zbytek večera.
Dana
pozdrav všem
devilhood
| 7. 3. 2008 19:21
Ahojky všem!!

Jen Vám všem chci vyřídit pozdrav od Rosmarinky-Marušky...včera trošku zlobil tláček,ale byla pod kontrolou a v dobrých rukou frýdlantských lékařů.

Takže dneska kolem poledne frčela vládním vozítkem na sál a teď už to má jistě za sebou.

Tak jí všichni držme pěstičky a Vám všem přeji pohodový večer.Páček
Dana

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
10. 6. 2025 10:06
14480
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518