Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro Zuliku
Majka33
| 9. 3. 2008 21:13
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
píše se asi psycholožka že a ne psychologička
.Opatruj se Hanýsku a držím palečky aby ti žu bylo léééépe
.PáááMajka.

Držím moc palce a ozvi se pak.
Já jsem to ani nikomu nepřiznala. Ale před čtyřmi lety zhoubný nádor a teď jak jsem šla na operaci tak příprava na ní v pohodě, večer prášek na spaní a uklidnění a já jsem neusnula a prostě jsem se ráno sbalila, že na operaci nepůjdu. A to bylo opravdu už na poslední chvíli, byla jsem bez krve úplně vylitá. Zabalila jsem věci a šla domu úplně mimo a na chodbě jsem seděla a bulila až se mi ujmula vchní sestřička.

.... to mě mrzí ale zdravíčko máš opravdu jen jedno a tahat nic nesmíš....to si nezahrávej napíše ti to tu každá holka ........vím že dneska sehnat práci a dobře zaplacenou je potíž ...taky jsem si říkala jestli se v práci udžím přeci jen jsem byla doma přes tři měsíce ale je pohoda naopak se šéfík ptá jak mi je ...šla jsem hned na noční tak to byl docela zátah a já celou směnu stojím ale já mám asi fakt kliku na šéfa ...někteří chlapi jsou v tomhle bl........držím palečky aby dost
. Dál jsme jeli tramvají.Jednoho doktora jsem už nestihla a druhý ve Střešovicích přinesl blbé výsledky. V metru se mi udělalo zle Prý z vystresovaného organismu..Měla bych jít do nemocnice aby mně zaléčili nějakýma silnýma lékama.Mrška štítná žláza co mně odoperovali před čtyřmi lety na zhoubný nádor nedá pokoj. Tedy zhoubné buňky tam už nejsou.Ale hormony štítné zareagovaly, že chybí hormony ženské. No a dávají mi tedy pěkně zabrat.
tak co jak to to dopadlo?Doufám že dobře.Drž se a myslím na tebe
Všem, co jste mi držely palečky, bych chtěla moc poděkovat a určitě se na tyto stránky budu dále koukat a číst Vaše slovíčka a lidičkám, které to teprve čeká, dodávat odvahu a alespoň trošinku uklidnění