Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Pro Rosmarinku
Hana
| 4. 3. 2008 20:20
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.tak já si píšu s gynekoložkou je z Ostravy nebo tam odněkud. Říkala mi, že lázně se píší do půl roku po operaci, dřív prý bylo do roku po operaci. Jinak prý nárok na lázně zaniká. Ona prý píše lázně skoro každé své pacientce. Považuje to za velký přínos léčby a velmi doporučuje.
No jo, ale já taky nejsem její pacientka a vím, že se doktoři do psaní lázní moc nehrnou. Asi to mají zakázané nebo co.
Taky jsou lázně přeplněny cizinci a to je pro stát určitě větší přínos než obyčejní domorodci. V létě jsem si zaplatila týden lázní v Teplicích v Čechách a to jsem koukala - byli tam samí Arabové a jejich ženy zamotané, že jim skoro nebyli vidět oči. Mají to zaplaceno i na tři měsíce v kuse.Moc se mi tam líbylo na ten týden, ale dost nás to finančně zruinovalo- stojí to víc než u moře.
Tak pořád hlásají tu prevenci, ale nevím kdo si to může takhle dovolit. Taky jsem se neodvážila doktora zeptat. Nejdřív jsem si říkala, že se na ně vykašlu, ale teď když mi není pořád dobře o nich uvažuji, ale kdo mi je napíše. Gynekolog ne, protože jsem u něj nová. 
.Můj gynekolog se o tom vůbec nezmínil.Ani na onkologií mi nikdo nic neříkal.Ach joooooo.A kdo má potom právo na lázně?Holčiny přejí honě zdravíčka a trpělivost.Všechny vás mám ráda.Jste fajn.

Tobě držím moc palečky ,aby výsledky byli o.k.
Zatím nepozoruji žádné problémy a doufám, že to tak i zůstane. Jen nevím, jak to bude v práci. Tahám tam dost těžké věci ,někdy i 30kg. Smí se to vůbec??? Bojím se, že jinak se mě manažer bude snažit zbavit.
Nedávno jsem takhle balila já a už chodím do práce. Na rozdíl od Mirči mám sedavé zaměstnání, a protože jsem baculka, tak mi dlouhé sezení nědělá zrovna dobře. Přesto jsou vidět pokroky. Už se to jenom lepší.
, tak když už jsem v tom "roztahování se", posílám i obrázek. Mějte se krásně, děvčátka.