Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
všem
mirca1
| 11. 2. 2008 10:42
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

.
. Vše se Ti určitě upraví a po nějaké době sledování u lékařů, budeš mít snad klid ne? Je to jenom nějaký čas po operaci.Rosmarine máš moc krásného pejska, taky mám štěňátko 70.kg mastifku je taky mazlík. Já už jsem 9.týdnů po operaci doma a taky se nějak nehojím a není mi stále dobře. Přeji všem hodně štěstí k operaci - všechno je v myšlenkách horší než je pak zkutečnost.
.Uvidíš sama v březnu až tam půjdeš.
holky,tak jsem byla v pátek na gyn.vyšetření a mám to dobré tak na půl.Primář mi řekl,že na pravé straně v podbříšku to mám trochu zduřelé a za poševním pahýlem mám nějaké uzlinky vyplněné tekutinou.Bral mi stěry na cytolku a odběry mi bral a za měsíc mám si zavolat na výsledky.Za tři měsíce zase na kontrolu a půjdu i na RTG plíc a na Mamografií prsů¨a na ultrazvuk celého břicha.A v létě asi už na laparoskopií.To jsou vyhlídky co?

. Hanka
Tak jsem zpět od lékařky a už je to jasné. Jdu na to a co nejdříve, protože to prý nápadně rychle roste. Mám strach z neznámého. Snažím se čerpat sílu z vás, co už to máte zdárně za sebou, ale stejně bojim, bojim....
a koukám co tu je příspěvků...přeji krásné uzdravování všem .. co jsme po operaci a těm kdo jde na operaci držím palečky krásnou neděli