Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Po operaci
san
| 20. 1. 2008 23:06
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Jsem moc ráda, že už je to za mnou a že už nikdy nebudu menstruovat! Je to veliká úleva. Ještě jednou ti děkuji za odpověď a přeji ti, aby ti ta kontrola dobře dopadla a cysta byla pryč.
Nástup mám taky 23.1. a na kudlu jdu 24.1. Jdu na hysterektomii a primář má obavu, že přijdu i o jeden vaječník. Je mi teprve 39, tak se bude snažit udělat maximum. ( doufám
) Právě mi dojíždí poslední menstruace v životě.
Dneska jsem celkem v klidu. Včera jsem si do noci četla celé vlákno této diskuze a docela to zabralo. Mějte se všichni fajn ! 
,mě vzaly dělohu a i přesto,že mám na vaječníku cystu,mi je nechaly.Možná proto,abych ješte neměla přechod,ale i tak se mi to nezdá.Já bych byla pro,všechno zdravé nechat.Taky držím palce.
Měj se.Jana
Jsem už protivná i na své okolí. Manžel mě naštěstí chápe a dost mi to pomáhá. Zbýva mi necelý týden.
Už aby to bylo taky za mnou. Docela vám závidím. Pořád se uklidňuju vašimi zprávami jak je vám teď dobře a že nelitujete. Díky moc za podporu. Za všechny holky, co to maj taky ještě před sebou a čtou si vaše vzkazy.

Ahojky Violko Přeji Ti jen a jen samé zdraví a myslet jen na hezké věci a taky mysli na sebe jak sama sobě udělat radost a nejenom se rozdávat pro ostatní. Hanka