Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Odstranění dělohy..
san
| 14. 11. 2007 15:30
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
ale byla jsem ráda že jsem našla tuhletu diskusi ....přeci jen holky každá napsala pocity jak jim bylo nebo co můžou dělat ,nebo prostě jsem si aspon udělala obrázek co mě asi čeká ...i když mám fajn doktorku a řekla mi spoustu věcí tak tohleto čtení mě tu operaci přeci jen přiblížilo mnohem víc.Jsem ráda že sem holky zaskočí i po operaci třeba po půl roce a napíšou jak jim je.papa a hezký den 

Ale teď k tobě milá Mirčo, vzhledem k tvému věku by ti měli udělat vyzdvižení močového měchýře, v Motole to dělají automaticky každý jde před tím na urodynamiku a většinou každá po 45.roce již mírné problémy s močákem má. Určitě se na to zeptej včas! Ten měchýř tam zůstane ve vzduchu, teď se opírá o dělohu a pak začne rychle klesat a pozbývat pružnosti, a vzhledem k tomu, že lékaři mají mnoho případů, kdy po pár letech musí pacientky znovu mordovat s plastikou, tak to dělají při jednom. Jsem strašně ráda, že to mám všechno za sebou.
Ohledně toho přibírání.. já když se nehlídám, tak přibírám také, a když vezmu, že s přibývajícími lety se zpomaluje metabolismus ... S pupíkem uvidím, snad už se to začne hojit - zítra se dozvím snad více.. Ještě také nemám výslednou zprávu z nemocnice - dají mi ji, až udou výsledky z histologie, tak snad to bude v pořádku, snažím se na to raději nemyslet, abych se moc nenervovala, ale znáš to...
snad to vydržím to je totiž můj hlavní zdroj tlouštky o svátcích. Jinak se musím pochlubit zhubla jsem 6 kg za ty 2 týdny, doufám, že když budu pokračovat dietou, že ještě nějaký úspěch zklidím. Mám po mamce a babce v genech po přechodu hubnutí tak se těším (do puberty jsme byly jako lunt a do 50ti bojovaly s estrogenní nadváhou a pak omládly o 10 kg aniž bychom se nějak snažily. Zdraví Viola
), takže se rozhodli, že mi vezmou vše.. čtvrtek a páteční noc, to bylo opravdu docela kruté - i když mně dávali injekce proti bolesti, mě to tlumilo jen částečně. Ta noc byla nekonečná, to začal jiný druh bolesti - začaly se mi v břiše prohánět plyny a to opravdu nebylo nic příjemného.. K tomu mě strašně bolela záda od ležení a bylo mi špatně z hladu ( 2 dny bez jídla, tak žaludek protestoval