Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
špatné hojení po hysterektomii
naomi
| 30. 8. 2007 11:38
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Já se týden po operaci cítím skvěle taky, jen mě trošku neposlouchají nožky (mízní uzliny asi chybí), ale kromě "táhnutí" jizvy mě nic nebolí. Jen jsem rychle unavená. Takže pohyb opatrně střídám, protože jsem z nemocnice děsně oležená. Mějte se hezky. A všem držím palce.
Džejn

,tak jak?Určitě dopadne vše dobře ...Důležitá je podpora rodiny,přítele...Když ti bude lépe,napiš,Viera-skype jméno drienka
. V pondělí 6.8. nastupuji do nemocnice, kde prodělám poslední 2 vyšetření a ve středu se rozhodne kdy se na to půjde. Diagnózu (rakovina děložního čípku) vím teprve od 23.7. a celkem se divím, jak rychle všechna vyšetření proběhla. Doktoři mají asi zábrany, protože jsem mladá 37 letá, dosud bezdětná a svobodná.a zkoumají zda by to nešlo i jinak. Ale já v tom mám jasno. Radši zdravá než... měla bych jeden dotaz. Sice nevím jestli si případnou odpověď ještě přečtu,ale zkusím to
Taky tady psala jedna pisatelka(nepamatuji si jmeno),ze tyto problemy mela a preslo ji to taky samo.
.Jsou to sice trosku jine"potize"nez mas ty,ale asi to obcas byva.Doufam,ze je to prechodne a prejde te to brzo.Zdravim Jana

Ja jsem na te prohlidce nebyla,preslo to.Zati pa Jana