Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Ahoj
drienka
| 23. 8. 2007 08:48
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
,tak jak?Určitě dopadne vše dobře ...Důležitá je podpora rodiny,přítele...Když ti bude lépe,napiš,Viera-skype jméno drienka

a konečně mě nebolí břicho jako před operací.Zase někdy písni,jak je to u Tebe.Nela
. V pondělí 6.8. nastupuji do nemocnice, kde prodělám poslední 2 vyšetření a ve středu se rozhodne kdy se na to půjde. Diagnózu (rakovina děložního čípku) vím teprve od 23.7. a celkem se divím, jak rychle všechna vyšetření proběhla. Doktoři mají asi zábrany, protože jsem mladá 37 letá, dosud bezdětná a svobodná.a zkoumají zda by to nešlo i jinak. Ale já v tom mám jasno. Radši zdravá než... měla bych jeden dotaz. Sice nevím jestli si případnou odpověď ještě přečtu,ale zkusím to
Taky tady psala jedna pisatelka(nepamatuji si jmeno),ze tyto problemy mela a preslo ji to taky samo.
.Jsou to sice trosku jine"potize"nez mas ty,ale asi to obcas byva.Doufam,ze je to prechodne a prejde te to brzo.Zdravim Jana

Ja jsem na te prohlidce nebyla,preslo to.Zati pa Jana
Dnes jsem konečně dobrala antibiotika a dá se říct, že je vše v pořádku. Kůže okolo pupíku mě ale pořád dost svědí, nevím, jestli to je normální po téhle operaci , nebo to souvisí s mým zánětem. Měla jste některá podobný problém?
,ale doktor říkal,že to je velký zásah deo organismu a že to je normální...Dnes je to teprve 23 dní...