Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Nevěra
DiskuzePřidat názor
Manžel
anonym
| 13. 8. 2006 19:59
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Já jsem to taky nemyslela tak, že bys na to měla být pyšná, já sama jsem nikdy nevěrná nebyla, ty výčitky svědomí bych prostě neunesla....ale tady v těch diskuzích to vypadalo, že nevěra musí zákonitě skončit rozhádanou dvojící a podezíráním, tak jsem to chtěla vyzdvihnout jako protipól, že i výjimky se stávají.
.
, psala jsem daleko o něčem hlubším, než je divadélkování ve vztahu, podstrkování partnerovi a tváření se jak je vše skvělé..Psala jsem o duši, o tom, abychom imponovali partnerovi svými vlastnostmi, jaké jsme..aby se zamiloval do nás, jaké jsme..a ne měl rád za to co děláme...,že je doma uklizené, že mu vaříme a podstrkujeme..apod. Prostě je to opravdu na nás zda nám partner zahne a nebo nezahne..A to stejné naopak..
Na to, aby tohle člověk pochopil, musí změnit úhel pohledu..
K čemu je čtení mailů, sms, když stejně ten dotyčný si to bude mazat, vy se o případné nevěře stejně nedozvíte..na co se ptát kam jdeš, s kým jdeš...Stejně ten dotyčný odpoví jak bude chtít..a někteří budou žít v iluzích..A pak nakonec se budete stydět sami před sebou, že jste byli schopni kouknout do mobilu či do mailové schránky..Možná mě mnozí odsoudíte, možná ne..je to můj názor..kterému věřím, že funguje, ale je to o síle, o tom si to vše uvědomit, pochopit..Všem kteří prožívjí trápení přeji hodně síly..