Tak to ti opravdu nezávidím- myslím tu nevěru...a bylo hodně zlé? A jak jsi na to přišla? A jak dlouho to trvalo? teda jestli se ti o tom chce mluvit, chápu, že je to nepříjemné téma.
Já jsem měla t štěstí, že jsem to nemusela řešit, ale musí to být hrozné...vůbec nevím, ja bych se zachovala já, ale představa, jak se někdo koho miluju líbá s nějakou cizí ženou je pro mě teda příšerná ( no -líbá, chtěla jsem napsat válí se v posteli, ale přišlo mi to tak nějak sprosté).
Děkuji ti moc za odpověď...víš, nedovedla jsem si představit, že o něj přijdu, myslela jsem, že bez něj nemůžu žít...ale teď co jsem zjistila, že mě podvádí, si najednou uvědomuju i víc věcí, co jsem předstím neviděla a začínám ho vidět v trochu jiném světle....říkám si, že když mě podvedl, že mě může podvádět i v jiných věcech...cokoliv teď řekne, tak hned uvažuju, jestli je pravda. Zatím to nechávám být, že se to časem nějak vyřeší, zatím nemám sílu to řešit.
Poznám to z vlastnej skúsenosti, ide len o to či ešte Tebe na vťahu záleží. V mojom prípade je to už jedno, lebo viem, že k nej neodíde. Ak ste vo veku, ked sú doma ešte deti, tak o neho bojuj. Na rovinu sa ho opýtaj čo bude ďalej.
Přišla jsem partnerovi na nevěru...podívala jsem se mu do majlů- i když vím, že se to nedělá- a teď vím ,že má nějakou ženskou. Co mám dělat?Zatím jsem mu neřekla, co jsem zjistila, mám strach, co bude dál.