Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Nevěra
DiskuzePřidat názor
pro leda
anonym
| 6. 8. 2006 22:32
0
0
Reagovat!
mám odpustit?
anonym
| 18. 7. 2006 18:08
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
a snad první otázkou, teda druhou, protože první zněla "proč?!" jsem se ptala jestli použil kondom. I když ani ten není stoprocentní.... Ale hlavně jsem se chtěla zmínit o tom, že jsem se ***em začala na dnešní dobu docela pozdě, v necelých 19 letech (dnes je mi 21) a až po dvou letech chození se svým současným (tedy třetím ***.partnerem vůbec) jsem zjistila, že mám jednu pohlavní chorobu. V té době se dalo už jen těžce zjistit jestli jsem se nakazila já od prvního, druhého či třetího partnera nebo jsem svého současného partnera nakazila já. Jen jsem tím chtěla říct, že na to, aby si člověk přivodil nějakou tu pohlavní chorobu nemusí být vůbec nevěrný. A nemoc se jen s počtem ***uálních partnerů rozšiřuje. A šíří se dost rychle, když si člověk uvědomí ... chci poznat nového partnera, zjistím, že měl třeba jen jednu partnerku, ale to by člověka nemělo vůbec uklidnit, protože ta jeho partnerka mohla mít desítku milenců, nebo taky jednoho, ale ten mohl mít spoustu partnerek ... chápete? Proto nechápu !!!!takové ty známosti na jednu noc, určitě to je vzrušení, ale stojí ta chvilka za to riziko? Hned mě tehdy napadla myšlenka, když jsem mám takovou pohlavní chorobu, můžu mít klidně i HIV. Pak jsem si řekla, přece nejsem takový smolař, který čeká celý život na toho pravého, nic moc si neužije a ještě dostane HIV? No asi rok jsem se těmito dvěmi otázkami uvnitř užírala až jsem se rozhodla a šla si udělat na hygienu test. Čekání do druhého dne bylo šílené. Výsledek byl naštěstí negativní. Byla jsem šťastná. Můj příspěvek nevěru nemá obhajovat, naopak silně si odsuzuji a nechápu, proč toho lidi nenechají. Vás (led) je mi líto, ale asi jste takový smolař jako já a přišel jste k tomu jak se říká jako slepý k houslím.