Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Nevěra
DiskuzePřidat názor
anonym
| 10. 4. 2014 23:25
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

za nevěru jsem zaplatila vysokou daň.Šla jsem na potrat a s přítelem se rozešla.Největší chyba v našem vztahu byla komunikace...Je důležitá!Po čase jsme se dali opět dohromady. Po třech letech "chození" jsme se letos vzali a minulost jsme nechali spát. Oba víme,že bez sebe nedokážeme existovat.Každý z nás dělá chyby,jde o to umět to řešit a s partnerem mluvit o tom co nás štve, co se nám nelíbí...atp. Jsem teď tou nejšťastnější manželkou na světě,lituji toho co jsem udělala,půjde to za mnou stejně celý život..Ale dělám teď vše proto abychom byli oba šťastní...

někdy to možná až moc rozebírám..

Je to opravdu k nevíře, co dokáže zdravá komunikace..a jak naopak může zadžování pocitů vztahy a člověka ničit.
Nejhorší bude ale stěhování, balení si věcí ze společného bytu. A ty noci...
a žádám o radu.
Mám přítele déle než 3 roky a chtěla bych zjistit, zda je mi nevěrný, protože mám takové tušení, ale odmítám mu lézt do telefonu, prohrabávat korenspondenci, kapsy, projíždět mu mail apod.
V každém předešlém vztahu (nebojte, moc jich nebylo) jsem byla spíše dominantní. V tom mi ale zabránil pokračovat nynější přítel, kt.je velmi sebevědomý a myslím i sebestředný. Ten od malička díky sportu vyrůstal mezi spoustou lidí a díky své inteligenci a vtipu byl vždy obdivován. Každý žijeme jakoby svůj život, nemáme společné zájmy,volný čas tráví se svými známými po hospodách a diskotékách, neříká mi kam jde ani kdy příjde, pokud jsem se ho kdy dříve ptala, bral tyto otázky za projev neprojevené důvěry a stíhačismus.Takže se ho už neptám, aby nedocházelo k hádkám.Žije si svůj život a já byla donucena najít si také svou cestu, přátele, studium navíc k práci, chodím cvičit atd. Ale jeho nepřístupnost, bezcitnost a trajdání s kamarády a náladovost neustoupily. Tím, že o něm v podstatě nic nevím, mám podezření z nevěry. Ani nemáme společné známé. Zajímá mě názor každého, i kritický, děkuji Vám.