Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Nevěra

Diskuze

???
anonym
| 5. 2. 2007 21:36
Tak to já jsem pochopila, že ten příspěvek od anonymní je příspěvek ženy, která byla podváděna.
Moc tomu nerozumím, jak to bylo myšleno. Mně to tak vyznělo.
Stárnoucí muž je každý muž "za zenitem" a to je u někoho po třicítce a u jiného po padesátce.
Ale u žen to není jinak. Jen to málokdy řeší mladším milencem.

Já si tedy nedělám iluze že zrovna mně by se manželova nevěra musela vyhnout. Ale raději nevědět, ono to zbytečně bolí.
Ale u svého muže mám téměř jistotu, že by domů nepřitáhl žádnou nemoc. Na to je dost opatrný a na prezervativ zvyklý. U něj je silnější rozum, než city. O to se tedy nebojím.
Aspoň něco.
nevěra
Kloa
| 5. 2. 2007 15:29
Nejsou to jen muži a nebo ženy, podvádí ten, kdo hledá to, co mu schází. Partnerský vztah a ***uální se mnohdy liší. A podvádí i ten, kdo je v partnerském vztahu spokojený. To je taky důvod toho, proč je nevěra tak často neodhalena, nebo odhalena až za několik let. Manželství a partnerství není jen o ***u, ale i o ***u.
Přiznáním se k nevěře není důvod označení za plochost a povyražení. Je to chyba obou partnerů. Z textu muže jsem ani nepochopila, že by šlo o mladou holku, ale nic nevyvracím ani nepotvrzuju, to musí upřesnit onen muž. Ani věk zde nebyl, tak proč stárnoucí muž? Může mu být i čtyřicet. Není to o dokazování, ale o uspokojení svých potlačovaných tužeb.
A už zde mnohokrát někdo psal, že právě ty, které si myslí, že by jim to nikdy partner neudělal, bývají právě ty podvedené. Stačí opravdu jen málo.
pro anonymní
anonym
| 5. 2. 2007 15:07
tak to je, nezlobte se, citově plochý muž, který hledá jen povyražení.
Copak se dá zahodit 20 let života za nějakou neplodnou holku, se kterou to může beztrestně dělat doaleluja?
Manželství není jen o ***u. Takoví lidé spolu prožijí daleko víc než jen ***.

To je moc smutné dívat se na stárnoucího muže, který se chytí první mladé šance, aby si mohl něco dokazovat...je to spíš směšné. Jednou na to přijde, ale už může být pozdě.
nevěra
Kloa
| 5. 2. 2007 15:05
Muži, jsem ráda, že jsi mě v mém názoru jen utvrdil. Taky vím co píšu, nevěra musí mít důvod a mám všelicos vypozorované. A někdy stačí, když se člověk podívá jen do sebe a zapřemýšlí, kdy by něco takového udělal.... Ono je pak jedno jestli je to 20 let nebo rok.
nevěra
anonym
| 5. 2. 2007 14:41
je to přesně jak píšete mám vlastní zkušenost..doma už to nebylo ono po téměř 20 letech tak se nabíla jako kamarádka a ta byla bez problémů jelikož byla sterilní a to bylo dobré žádná ochrana nic nebránilo tak proč to nezkusit a trvalo to možná trvá asi 10až 15 let ale zatajovaně
nevěra a proč vzniká
Kloa
| 5. 2. 2007 13:05
*** bez prezervativu, při užívání hormonální antikoncepce má spoustu výhod, tedy pokud se bavíme o stálém partnerovi, v opačném případě je to velký hazard! Bez kondomu je to úplně jiné, vše je přirozené, nespoutané, mnohem více vzrušující a prostě tak jak to příroda chtěla. Tomu se říká užívat si milování a mít z toho nejvíc Chránit se nějakou bariérovou metodou tomu aktu na kráse ubírá Zmiňovaný kondom je symbol nedůvěry a zcela jistě by to mého partnera zaskočilo. Jistě lze použít i jinou metodu jak se chránit před otěhotněním, zmiňované vaginální čípky, ale to pak od partnera nemůžete očekávat orální ***.... Všechno jsou to překážky toho si to maximálně užít.
Důvodem nevěry je situace, kdy ve vztahu něco postrádáte, přesto, že partnera milujete. Někdy ani nevíte co je to, co vám chybí, neumíte si o to ani partnerovi říct. Tak hledáte to dobrodružství, které vám možná ukáže to, co vám chybí. Hlavním důvodem nevěry je ale touha. Touha, že zažijeme něco jiného. A to je také důvodem toho, proč je nevěra tak často opakovaná, protože při tom opravdu objeví to něco jiného. Hlavní důvody jsou tedy dva - nespokojenost ve vztahu, s partnerem, touha po dobrodružství, poznání něčeho jiného, co doma nemá. Pokud najde muž ženu (milenku), která po něm kondom nevyžaduje a jeho žena, přítelkyně ano, bude se k ní vracet, protože najde něco, co pro něj není obvyklé. A dostat se do blízkosti takovéto ženy, mít příležitost, je otázkou pár okamžiků.
Sex bez zábran
anonym
| 5. 2. 2007 09:50
Je fakt, že, styk bez prezervativu má své výhody,
ale že by kvůli tomu muž vyhledával jinou ženu?
Přece to jde zařídit i s vagin. čípkem (Patentex oval N)v kombinaci s neplodnými dny či přeruš. stykem (pokud to nedělá partnerovi problém)...
Myslím, že k nevěře muže dožene jiný důvod, než jen ***.
často u jiné ženy hledá pochopení a psycholog. rozbor svého manželství...
Ale to by nám asi museli říct sami muži. Ostatně, i ti jsou hodně různí, takže by bylo těžké to nějak zevšeobecnit.
Sice nejsem Kloa,
anonym
| 5. 2. 2007 09:46
ale dovolím si odpovědět.
HA je hormonální antikoncepce, tedy obvykle pilulky.
Nevera - Kloa
anonym
| 5. 2. 2007 09:15
Prosim te, co je to HA ? dekuji za info.
nevěra
Kloa
| 4. 2. 2007 12:06
Nevěra má jistě mnoho příčin, ale jedna z nich, která tady snad ještě nebyla zmiňována mě napadla. Od přírody je mužům dáno zachovávat rod. Když však má muž doma partnerku, která jako ochranu před početím vyžaduje kondom a ten muž potká ženu, která chce být jeho milenkou s tím, že kondom nevyžaduje, tak je k nevěře jen krůček. Muž zatouží.
Mám přítele, užívám HA a ty okamžiky "naostro" si nemůžeme vynachválit. *** ho pak se mnou baví.
Nevera
anonym
| 24. 1. 2007 11:58
Mala som 1,5 roka po rozvode a zacali sme chodit spolu s uzasnym muzom. Vsade kde sme sa objavili a ocitol sa tam moj exmanzel, exmanzel nam robil skarede veci a jeho zosmiesnoval. trpel moj priatel, ja, ale i mala dcerka moja a exmanzela. Tak som priatelovi bez konkretneho dovodu povedala, ze ja koncim s nim a ze je slobodny, mlady a cely zivot pred sebou ......... Skoncili sme. Medzitym sme kazdy zili svoj zivot. Medzitym sme sa aj stretli asi 2 - 3 krat, ale asi sme sa bali odmietnutia obojstranne, tak temu spolu opat zacat sme obchadzali. Medzitym zazil aj on rozvod a v sucasnosti zije s priatelkou ( ktora ma uz 3 vazny vztah - s ktorym zije ) , jeho dcerou a jej dcerou. Hovori sa, ze nahoda je blbec. Minuly rok sme sa nahodne stretli. Je to hlbsie, silnejsie ako pred 17 rokmi medzi nami a nevieme co s tym. Darmo nam rozum hovoril racionalne veci. Cit a srdiecko su silnejsie a on sa dozvedel az po 17 rokoch, preco sme vtedy skoncili. Mohlo nam byt nadherne uz davno. Len je to cele komplikovane a zamotane. nechce sa ma vzdat - neakceptuje tento moj navrh, ze sa mu stratim 2 krat zo zivota. A zaroven si je vedomi, ze nemoze "10" rocny vztah s priatelkou s ktorou zije len zahodit. Ja som od rozvodu s nikym nezila 22 rokov. Aj toto je zivot. A neviem co s tym.
dekuji za odpověd
madam
| 7. 12. 2006 13:16
Vazne ste mi pomohla ... Je mi lito že ste si asi necim podobnym prosla....
Jak jste poznala , že vás on nemiluje? Totiž toho si já právě také nejsem jistá . Snaží se mě přesvědčit že mu můžu věřit , že mě opravdu miluje , nekdy mě mile překvapí , nekdy docela vazne chce probírat naši budoucnost atdatd ,,, a tím vším mi mate hlavu ... pořád nahoru a dolů...
Jak poznat pravdu? Dá se to vůbec? Právě když mu nevěřím , všechno to sladký neak přejdu a furt dokola se mi připomíná jen to smutný...
Nekdy lituju , že jsem ho už dávno neopustila a jindy sem chvíli bez něj a můžu se zbláznit...
Možná sem se už asi zbláznila z toho všeho .
Jak se v tom vyznat. ?
Právě také myslím že nedokážu hledat jiného partnera když jsem s jedním...
dekuji.
madam
anonym
| 6. 12. 2006 20:29
Jako bych četla svůj příběh před několika lety....a myslím, že ti můžu říct, jak to skončí - ty ho miluješ, nejsi schopná ho zatím opustit, on tě nespíš nemiluje, ale proč by tě teď opouštěl, je to pro něj pohodlné, má v tobě milenku a přitom žádné závazky a navíc ví, že ty ho miluješ, takže tě má omotanou kolem prstu.....celé to tvé trápení skončí ve chvíli, kdy poznáš někoho jiného a zjistíš, že můžeš mít úplně jiného chlapa, který si tě bude vážit a bude tě mít rád a budeš se chytat za hlavu,jak jsi vůbec kdy mohla být s tím co ho máš teď. Nebo to skončí tak, že on si najdou jinou a tebe nechá být...to bude hodně bolet, ale časem se s tím taky vyrovnáš. čili tvé trápení skončí ve chvíli ,kdy si buď ty nebo on najdete jiného partnera.
Dobrý den
madam
| 6. 12. 2006 20:14
Když jsem si četla příspěvky v diskuzích , musím říct že mám bohužel hodně podobných problémů ...
Nevím jak to všechno napsat , je toho moc , mám v tom všem taky docela chaoz ... sama sobě moc nerozumím .

Mám partnera , který také už stratil veškerou mou duvěru , ale i přes to nejsem schopná ho přestat milovat . Nejsem schopná se sním rozejít , i když vím , že by to pro mě bylo lepší , několikrát jsem se o to bezvýsledně pokoušela , udělat našemu vztahu bez budoucnosti konec , jenže nějakým způsobem sem sním pořád... Prostě sem nezvládla odolat . Čekám že se něco změní , že mu někdy budu moci znovu věřit , ale vim že ho nezměním ,o což se ani nesnažím a tak tedy nemužu čekat zazraky . Mám také problémy s ním o tom správně mluvit , bud mě nepochopí , nebo se tomu záměrně i já sama nakonec vyhýbám...
Takže co ted? Myslíte , že stačí milovat??Nebo je to naivní ? Jak se překonat?

Děkuji předem za každé vaše názory.
nevěra odpověd Janny
anonym
| 16. 10. 2006 11:56
Posílím tě v odhodlání zkoncovat s nedůvěrou. Je mi pár dnů 47 a mám 30letou atraktivní partnerku. Mám jí moc rád a dlouho jsem si jí i hodně vážil jako člověka. Bydlíme společně a staráme so o "její " 2 děti z bývalého manželství. Po mateřské nastoupila do práce a začala s mou podporou studovat střední školu. Je veselá komunikativní a pozitivní. Po problémech při našem soužití se odcizila a nechtěla společně trávit volný čas. Pak začala chodit později domů, pak ráno. Vadil jsem jen přítomností. Prý si za to mohu sám. Věřil jsem jí stále.Pak mi byla nevěrná a ještě mi ho dávala za vzor jako vzorného otce rodiny, a úspěšného podnikatele. Naštval jí, že nevěděl jestli jí, ženu nebo bývalo-současnou milenku. Ten den jsem ucítil , že k tomu došlo a apak jsem jí časem poprvé projel počítač a prolomil se do mailu abych poznal jak na tom jsem. Co jsem se dověděl byla naprostá hrůza.O mně tam bylo málo, vlastně jako bych nebyl. Jiných můžů tam bylo více a aktivity byly popsány do posledních detailů a pocitů. Je hrůza si přečíst jak partnerka děkuje, za skvělý ***, ... Pak přeskočím řešení a zdůrazním, že důvěra je nutná ale nevylučuje sebeúctu. Když se někdo chová jak nechceš tak to nemáš dovolit. Je nutné si vážit partnera ale i sebe. Nikdy již nechci zažít ten pocit a tak snad budu zas raději jako věřit dokud si budu moci ještě vážit i sebe. Neodvedl jsem to ani to nemám v plánu. Chci být takový abych mohl věřit druhým ne ale slepý a nebude li náš vztah dobrý tak jej ukončím.
Nevěra
anonym
| 6. 10. 2006 09:32
Ahoj všem.
Chtěla bych se s vámi podělit o mé zkušenosti.
Kdysi mě můj manžel podváděl a mne to hrozně ranilo.Pak byl dlouhou dobu klid a já myslela,že se to nebude již opakovat.Omyl.Byla jsem tou nejvzornější maželkou jakou si chlap vůbec může představit a velice tolerantní.
A když se to nyní opakovalo zabloudila jsem i na tuto diskusi a četla vaše články.Jeden byl velice pravdivý.
Článek o tom , že žena nemá být až tak tolerantní a nemá vést rodinu tedy hlavně manžela k úplné spokojenosti protože ano podržte se tam koření nevěra.
Jeho tužby jsem zlikvidovala během pár dní a nedala mu žádný prostor (vacházela jsem právě z toho článku o minimální toleranci),volala jsem mu kdykoliv se mi zachtělo navštěvovala v zaměstnání,sama jsem si zašla kam jsem chtěla,nežehlila s takovou pravidelností jeho košile,proč taky,aby je měl připravené na to svoje rejdění?Nakupy?Miláčku musíš se přece také přičinit (nemá čas na dovádění s milenkou),a touto časovou smyčkou jsem zlikvidovala čas na jeho další avantýru.Musím říct,že to funguje dokonale.Miláček taky dostal ultimátum,že pokud jednou jedinkrát nezvedne telefon,tak s nim končím a taky proč by neměl zvednout tel.? Co může být důležitější než jeho manželka?Ne ani obchodní jednání nemůže být důležitější a že ho kontroluji?Může si za to sám.
Náš vztah to opravdu jaksi napnulo,ale to si musí uvědomit právě ten kdo podvádí a nese na tom vinu.
Taky jsem se začala scházet s mími mužskými přáteli a to byste nevěřili jak ten můj podvodník vyvádí.Ano on může ,ale já ne! Tak s tim je konec a právě proto , kdyby si vážil toho jaká jsem byla nemusel mít teď terno.
Navíc nemá vůbec na nic čas a jeho choutky mu tolerovat nebudu o tom tolerance není.
Děkuji pisatelce,která mi otevřela oči a pomohla mi znemožnit "tolerantní" nevěru manžela.Dík.
Manž. poradna
anonym
| 27. 9. 2006 09:33
A já si naopak myslím, že Manž. poradna může v některých případech hodně pomoci. Pomůže si těm lidem uvědomit, kde dělají chybu, nedokážou už být objektivní. Když chtějí, může jim to hodně dát. Ale pro každého to není. Můj muž např. by v životě do takové poradny nešel, nikdy by si nedal nikým mluvit do toho co a jak dělá, na to je příliš ješitný a bojí se asi, že by musel uznat i některé své chyby...
Ale třeba mým rodičům tahle poradna před 20 lety pomohla, mé kamarádce také v manž. poradně pomohli...
Je to asi něco jako společný psycholog pro vztahy. Já jsem jim nakloněna, velmi.
manželská poradna
anonym
| 27. 9. 2006 07:44
no to máš asi pravdu, ale co když oba spolu chtějí být, ale je tam blok kvůli nevěře? POtřebují se jen naučit spolu komunikovat dál. Myslíš, že ani takhle by jim poradna nepomohla? Já jsem teda jiného názoru. Pokud oba chtějí začít znovui, tak se má zkusit všechno.
manželská poradna
anonym
| 26. 9. 2006 15:06
Podle mně žádná manželská poradna nepomůže, pokud nectějí dva lidé být spolu, ať už z jakéhokoliv důvodu, tak je pohromadě nic neudrží.A když chtějí udržet manželství jen kvůli dětem stejně až povyrostou, tak se rozvedou. Podle mně je to ztráta času lepit něco když to nechce držet pohromadě.
nevěra
anonym
| 26. 9. 2006 14:38
ahoj holky, když už tady diskutujete o té nevěře, zkusila jste některá manželskou poradnu?
Nevěra
anonym
| 18. 8. 2006 18:17
Anonymní,
já nemám problém s nevěrou, jen reaguji na články a taky pokud sis četla pozorně, tak si ani neztěžuji..
Re: flirt
anonym
| 18. 8. 2006 14:56
No moc nechápu proč píšeš svůj problém do rubriky Nevěra. Co máš dělat? No pokud mu píšeš a on neodepisuje, navíc bydlí daleko, tak je na to jednoduchá rada, už mu nepiš a zapomeň na něj. Chlapů je na světě spousta! Ty asi budeš ještě hodně mladá, typuju tak 13 . Hlavně s dalším takovým nelez hned do postele. Holky, uvažujte nad důsledky svých činů....
flirt
anonym
| 17. 8. 2006 18:28
Byla jsem s klukem,normálně jsme se bavili no pak mi řek at jdu tancovat....no a pak se to stalo...políbil mě!!!!dal mi jeho číslo a tak mu píšu ale nic......nic!asi je mi smutno!!!ale nejhorší je bydlí daleko ode mě!!!!!asi budu smutná nebo co mám dělat?????
flirt
anonym
| 17. 8. 2006 18:28
Byla jsem s klukem,normálně jsme se bavili no pak mi řek at jdu tancovat....no a pak se to stalo...políbil mě!!!!dal mi jeho číslo a tak mu píšu ale nic......nic!asi je mi smutno!!!ale nejhorší je bydlí daleko ode mě!!!!!asi budu smutná nebo co mám dělat?????
flirt
anonym
| 17. 8. 2006 18:27
re
anonym
| 16. 8. 2006 18:48
Jediný problém,který mám je,že už pertnera nemám,protože jsem velice promiskuitní,ale ten problém s nevěrou máš ty.A když ne , tak co si stěžuješ !?
re
anonym
| 16. 8. 2006 18:48
Jediný problém,který mám je,že už pertnera nemám,protože jsem velice promiskuitní,ale ten problém s nevěrou máš ty.A když ne , tak co si stěžuješ !?
Nevěra
anonym
| 14. 8. 2006 15:29
Anonymní,
Tak pokud máš vedle sebe partnera, který má sklony být nevěrný a je Ti nevěrný, je to opět Tvůj problém, že takového partnera vedle sebe máš...
odpověď
anonym
| 14. 8. 2006 14:53
Je vidět , že jsi ještě hodně nezkušená.Nebyla řeč o tom jestli má partner uvařeno,uklizeno,vypráno,o tom nevěra opraudu není.
Jde o to,že člověk,který má sklony být nevěrný to udělá a věř tomu,že můžeš mít doma navařeno.....atd.můžeš být atraktivní,milá,štědrá,hodná,zábavná,přitažlivá......stejně tomu nezabráníš,protože není chyba v tobě ale v partnerovy.
Pokud budeš moc tolerantní,smířlivá, dáváš mu tím další prostor.
Partnera který chce podvádět nezajímá tvoje duše,ho zájímá jen jeho směr.
Pro pána , kdo miluje nikdy to neudělá.
Je spousta mužů i žen kteří na nevěru myslí každý den a mají i příležitosti,ale nikdy nevěrní nebudou protože si uvědomují co znamená slovo VZTAH.
A podvést svého partnera je pro ně nepřijatelné !
Co je přijatelné pro tebe ? ( a pro partnery?)
Janny
anonym
| 13. 8. 2006 20:09
Jo, taky jsem si myslela, že kdo miluje, tomu se to stát nemůže.
Já jsem ale nikdy nikoho nemilovala tolik jako svého muže. Zní to divně, viď?
No jo.
A co bych udělala, kdyby se to stalo mému muži? No to viš, že by se mě to hodně dotklo. Asi bych mu už nikdy nemohla tolik věřit. Ale jak už jsem psala, ono to vnímání nevěry u žen a mužů je rozdílné. Zatímco mě by nejvíce zranila duševní nevěra, tak chlapa více raní ta fyzická (ke které u mě naštěstí nedošlo). Mého muže prostě nejvíc zajímalo, jestli jsem s tím druhým spala, a když zjistil, že ne, znatelně se uklidnil. Tak to prostě je.
Nutno říct, že i kdybych chtěla (jakože bych opravdu nechtěla), tak by to bylo technicky nerealizovatelné, abych byla s jiným mužem-chodím jen do práce a domů. S tím druhým jsem byla převážně ve styku přes SMS a Net. Můj muž pracuje ve stejném podniku jako já a má mě pod kontrolou ikdyž to samozřejmě jako kontolu nebereme.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 7. 2025 09:48
14646
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
7. 7. 2025 21:56