Diskuze

Zpět na výpis diskuze

dopisovani po internetu

Diskuze

Všem
anonym
| 1. 2. 2007 14:55
Tak se zde bavte, ale mne vynechte. O nic jiného mi nejde. Není mým úmyslem se sem chodit dohadovat. Pokud jste opravdu na tak intelektuální úrovni, tak to jistě chápete. A pak to nejsem já, kdo se tím baví.
Lucie Sklářová
tak to čtu
anonym
| 1. 2. 2007 14:50
Tak už delší dobu sleduji, jak se tato diskuse vyvíjí.
Docela se bavím.
Lucie je PSYCHO.
Chudák holka.
Blahoslaveni budiž duchem chudí...
Mysicko
anonym
| 1. 2. 2007 14:49
Nemám důvod psát si v nějakých osobních vzkazech. Jestli se zde přihlásím nebo ne je moje rozhodnutí. Všichni strašně trpí, že musí toto číst.
Tak neurážejte mne co se týče intelektu a vzhledu. Vše píši jen tak jak Vy na mě. Neuváděla jsem míry pro Vás, tak co to sem zase taháte. A o Vaše míry se neprosím ani o hodnotu Vašeho IQ, dokážu si udělat představu, ale jistě jsem se Vás dotkla když Vás to tak popudilo. Tak v čem jsem měla pravdu? Mastné vlasy nebo malá prsa?
Pane bože a o čem tady celou dobu píšu! Ať se bavíte s kamarádkama na zábavné diskuzi, ale mne vynecháte. Tak konečně Vám to došlo. Jistě jste tak citově naplněna, že Víte jak se ostatní cítí. Zatím mám pocit, že Vám jakákoli empatie schází.
Přátele nepotřebuji hledat, mám jich dostatek, zato Vám asi schází, když zde marníte čas, který byste mohla strávit s nimi.
Pokud se o mě zde budete zmiňovat, tak se pak nedivte, že Vám to vracím. Důkazem toho je, že se nedokážete bavit o normálních věcech, ale jen se po někom vozit, to umí každý. Ještě stanovujete jakási pravidla, že pokud se bude mne zde někdo bude urážet mám být na něj hodná a dokonce si toho nevšímat. Chcete ukončit tuto diskuzi, což je i mým zbožným přáním, tak mne do toho nezatahujte. Chápete? Pokud ano, tak se tedy loučím. Konečně.
Lucie Sklářová
anonym
anonym
| 1. 2. 2007 14:43
Prosim Vás jest-li jste si všimli tak ženy (..normálně inteligentní ..a starší ..na žádnou diskuzi nechodí protože to už nikde není ((::::AKTUÁLNÍ::) a všechny daly ruce pryč od lidí co snad ani nejsou z Česka copak tak se uvažuje jen a jen urážky????vzpamatujte se všichni jednou dovrší důchod a dnešní doba je hlavně o komunikaci ale ......ROZUMNÉ a je jedno o čem se baví koho to nezajímá ať se nedívá,,nečte,,a najde si sobě rounou PROSÍM BUĎME VŠICHNI ....LIDI....
Milane
anonym
| 1. 2. 2007 14:36
Milane a která část se Vás tak moc dotkla? Snad ne to o senilitě. Protože to jsem tady již vysvětlila, ale asi Vám to přes množství příspěvků uniklo, tak speciálně pro Vás, byl to vtip na tesaře, který se utne.
Podstata, o které tady celou dobu šlo, všem unikla. Jak jste uvedl, v mém příspěvku byla banální otázka na smysl zakládání tématu, které ve své podstatě již existuje a stejné osoby se jej účastnily. Co mi bylo zatím vysvětleno je, že ona maja chtěla na této diskuzi poznat někoho jiného než Jaju. Ale nemíním to už rozebírat. Určitě jste si všiml, že se aktuální témata na úvodní stránce zdvojnásobila a problém je tedy vyřešen.
Ale o čem mne tady ještě nikdo nepřesvědčil je to, že se dokáží bavit o rozumných věcech aniž by někoho urážely, protože většina příspěvků je plna ironie, sarkasmu a urážek.
Nemějte obavy, slušnosti se mi dostalo již při základním vzdělání. Zato ostatní slušnosti jen přetékají.
Lucie Sklářová
Re: Intelekt
anonym
| 1. 2. 2007 14:29
To bylo pro Lucii
Intelekt
anonym
| 1. 2. 2007 14:27
Abychom tady nezasíraly diskusi, raději bych si popovídala v osobních vzkazech, ale to jaksi bez přihlášení nejde...
takže se omlouvám všem, kteří toto museli číst.

Co se týká intelektu, ten mám vpořádku, na Tebe mi pořád ještě stačí. Ale nemám potřebu tady uvádět své míry (ať jde o míry tělesné nebo hodnotu IQ).
Ostaně, to už jsi mohla poznat, že na tom s intelektem nejsem tak špatně. Když jsi tak bystrá...

Nicméně bych tuto diskusi ukončila, jestli souhlasíš. Stejně se tu bavíme jen my dvě, ostatní už to musí otravovat.
Najdi si přátele sobě rovné.

Pokud se tu o Tobě budem zmiňovat, a Ty nebudeš chtít se zapojit, tak to prosím ignoruj. Lidi si stejně budou myslet to co chtějí. Jak o mě, tak o Tobě.
Myslím, že jsme se tu obě ukázaly dost. Každý ať si udělá úsudek sám.
urážky a napadání na této diskuzi
anonym
| 1. 2. 2007 14:19
"Spíše to bude začínající senilita O
mě nejde, tak často tady nechodím, ale když už tady zajdu a vidím, že z
toho mála aktuálních témat jsou tady 4 jen pro padesátnice a jejich
tlachy, tak si člověk pomyslí své. Jinak doporučuju založit ještě téma
"Seznámení přes internet" a klidně dalších deset, ať v tom máte ještě
větší guláš Přece
když chce někdo vědět a podělit se o radosti i strasti padesátiletých
dam, tak koukne do děvčata nad 55 a internet, tak nechápu smysl
zakládání dalších nesmyslných témat."

Mne osobně se tenhle příspěvek docela dotkl, pravděpodobně i ostatních lidí na netu vyššího věku a docela mile mne překvapily reakce těch mladších..Jde o toleranci a slušnost a to se dotyčné přes její vzdělání prostě nedostává..

MIlan, 62 /186 Praha
Mysicko
anonym
| 1. 2. 2007 14:03
Tímto primitivním způsobem se nebavím a ani jsem to se o tom nezmínila. Ale chápu, chcete s sebou někoho stáhnout. Jediné co jsem zdůrazňovala bylo to ať mne necháte být a užíváte si svou zábavnou diskuzi s kamarádkama. Snad se toho dočkám a budu překvapená jak duchaplně se dokážete bavit.
Zato o Vašem intelektu by se mohly vést výzkumy. Váš život je naplněn závistí. Dokážu si Vás představit, mastné vlasy, žádá prsa, tak se není čemu divit. A Váš život intelektem ani naplněn být nemůže, protože jej nemáte.
O svém citovém životě jsem se zde již dověděla i to co jsem nevěděla. Vy se neštítíte lidi urážet, vozit se po nich, přiznat svou primitivní zábavu a nakonec vše popírat. Také je mi Vás líto. Samozřejmě, jak Vy byste mohla urážet, taková citově naplněná osoba.
Lucie Sklářová
Lucie
anonym
| 1. 2. 2007 13:44
Tento primitivní způsob zábavy se mnou sdílíš.

Nechci se stále opakovat. Co jsem chtěla, napsala jsem.
Můj život je neplněn mnohem víc, než bys byla schopná pochopit i se svým vysokým IQ, protože není založen na intelektu.
Jsi pro mě citově plytká osoba, která se neštítí ničeho a je mi Tě líto.
Toto není urážka.
Píšu jak to vidím já.
Mysicko
anonym
| 1. 2. 2007 13:25
A tady snad nikdo mé výroky nepřekrucuje? Už jsem to zde psala. Píšete všechny k tomu, čeho se to netýká a na co jsem se neptala.
Tak včera nebo možná už dnes jste napsala, že Vás vození se po mě baví. Dala jsem si tu práci a příspěvek našla a zkopírovala.
Mi dohadování s Luckou nevadí (tedy někdy trošičku ), ale kdybys to četl od začátku (nedoporučuji, je to dlouhé), věděl bys, jak to začalo, a proč to tak je.
A že se neumíme bavit? No tady asi moc ne.
Ale v jiných diskusích na Viktorce to občas docela jede.
Jenže krom ***íku to asi nejsou zajímavá témata pro chlapy...

Já vím, měla bych jít dělat něco užitečnějšího, než popichovat Lucku...
Ale mě to baví.

Tak kdo tady překrucuje? Jste směšná osoba s primitivním způsobem zábavy. Pokud tak dobře víte, že špatné se Vám trojnásobně vrátí, tak proč se podle toho neřídíte a vozíte se po lidech? A pokud se takto nechováte v běžném životě, tak to hraničí se schizofrenií.
Lucie Sklářová
Lucie
anonym
| 1. 2. 2007 13:15
Nemám ráda, když se věci překrucují.
Nebaví mě
vozit se po tobě, také to nedělám.
Bavilo mě diskutovat, tříbit myšlenky.
Ale vidím, že se to přesouvá do roviny, která je mimo.

Pamatuj si, že vše, co vyzařuješ, se Ti vrátí trojnásobně.
To dobré i to zlé.
Aby ses nedivila.
Nikolasi
anonym
| 1. 2. 2007 13:07
Poslala jsem Ti na email svůj, zatím jen s pozdravem. Později, po práci napíši více.
Lucie Sklářová
Mysicko
anonym
| 1. 2. 2007 13:05
Pokud se po někom vozíte, dokonce přiznáváte, že Vás to baví, tak co Vám přát. Ať se Vám daří? Chtěla byste jen dobré a na ostatní tak. Je to povrchní zábava.
Však nejsem jediná, kdo si to o Vás myslí. Mějte se jak zasloužíte.
Lucie Sklářová
Myšičko
nikolas
| 1. 2. 2007 13:05
Krásné ženy mi imponují. navíc když mluví přímo, k podstatě věci. Jednu takovou mám i doma, je to skvělá ženská. v Lucii nehledám známost jen pokecání o rozumných věcech. Ale dík za přání
Lucie
anonym
| 1. 2. 2007 12:56
Tvá věta

"Doufám, že její dětičky taky někdo šikanuje ať ví co to je"

myslím mluví za vše, a vypovídá o Tobě dost.
K tomu není co dodat.
Ať si každý udělá obrázek sám.
Nemusím nikoho odsuzovat. Tímto jsi ukázala, co v Tobě je.

Nikolasi, jestli Ti impohuje tento typ žen, tak upřímnou soustrast.
email
nikolas
| 1. 2. 2007 12:54
Lucie, tak se ozvi na 007nikolas007@seznam.cz . Budu se těšit.
Nikolasi
anonym
| 1. 2. 2007 12:48
Jen je nechte, je to jejich povrchní způsob zábavy, posmívat a vozit se po někom. Je to šikana. Doufám, že její dětičky tady někdo šikanuje ať ví co to je.
Nerada bych tady zveřejňovala email, protože ony jsou schopny nadávat mi i tam. Napište prosím svůj. Ozvu se Vám, Ti.
Lucie Sklářová
Myšičko
nikolas
| 1. 2. 2007 12:39
Jo, je to dobrý vtip. Vždy´t ta před ní si taky dělala srandu s tesařem. Se mi líbí ty vaše babský řeči jak samy soudíte a druhý ať nesoudí kdyby jsi četla pořádně tak víš že sem psal že jsem četl něco ze začátku a pak od konce ale to ti asi uniklo protože v textu ženské těžko najdou to hlavní. nemusíš mi vysvětlovat jak se bavíš tady máš podivnou zábavu. takže to jak se bavíš je lepší než urážky jo. si myslím že to vyjde nastejno ne-li hůř. To je možná důvod proč bych rád poznal ji než tebe. divná jsi pro svůj způsob zábavy na této diskuzi. Diskutovat o rozumných věcech chápu, však ať ženský klábosí ale hnusí se mi ta ženská ješitnost či co. to snad ví každý že tady nemusí chodit proto jsem taky nikdy nechodil a ani nebudu. protivná mi stačí tchýně. ale ne to bych ji křivdil, ona je fajn ženská dá se s ní bavit. Nemyslím že to tu přiživuje když tady pár dnů nebyla jak jsem si všimnul tak jste se bavily na její účet, hele vidím, mám oči a číst umím. nic mi nevysvětluj. pokud jsi tak moudrá jak se děláš tak bys toho tady dávno nechala. tak si to tu užívej.
Nikolasi,
anonym
| 1. 2. 2007 12:26
Jesli Ti připadá jako dobrý vtip Lucčino vyjádření o ženských, že jsou senilní, protože založily novou diskusi, tak to máme na humor každý jiný názor.
Pokud jsi to nečetl od začátku, nesuď.

Ironie a sarkasmus byla pouze má reakce na Lucčiny výroky, normálně se tak nebavím. Je to místo urážení, kterému se chci vyhnout.

Jestli si myslíš, že jsem divná, že se sem chodím bavit, tak je divný každý, kdo přispívá do téhle diskuse, vč. Tebe a Lucie, protože kdo nechce, nemusí tu chodit.
Kdyby to tu Lucka nechodila pořád přiživovat, dávno by to tu skončilo. Všechny hovory se točí kolem ní. Na ní to stojí.
Slečno
nikolas
| 1. 2. 2007 12:21
Slečno Lucie líbí se mi tvůj humor a přímý pohled na svět a rád bych s tebou pokecal. Klidně i mailem tady to není pro mě. Tak pokud můžeš napiš mail. budu se těšit
Dámy
nikolas
| 1. 2. 2007 12:19
Dámy všeobecně. ručičky mám jsem dost samostatný a umím i něco uvařit a ne jen čaj. myslel jsem to tak že udělat něco chlapovi na zub by bylo alespoň smysluplné. ale chlapi se baví přímo nedělají takové cavyky jako vy ženské.
Myšičko to se asi moc nudíš když hledáš takovou povrchní zábavu hádat se. ironie a sarkasmus to je dámská parketa a jsi v ní mistrině. teda mi to co asi myslíš že použila za urážku připadá jen jako dobrý vtip mám spoustu kamarádek žen a je s nimi normální řeč tak nevím z čeho usuzuješ. ženské plkání jde chlapům na nervy. tak psaly jste že chcete mužský pohled a teď zas nechcete vědět jak to chlap myslí. není divu že se pak chlapi nevyznají v tom co ženské chcou. nehádám se rád mám svůj život až moc rád a zkracovat si ho kvůli hloupostem není můj smysl života. už jsi viděla chlapa kerý by to tak řešil? neřeším. tak pokud si myslíš že když žena běhá kolem muže a je slepice tak si to mysli je to tvůj názor. ja zas dělám jiné věci. a jsem rozumný pokud nechce tak nemusí, pochopím. všechno je o domluvě a jak si to kdo zařídí. tady s váma není řeč. varování pro chlapy raději sem ani nechoďte
Nikolas
anonym
| 1. 2. 2007 07:50
Byla jsem z chlapa nadšená, ale to jsem nevěděla, že si, Nikolasi, s ženskými vůbec nezadáš, a umíš se taky hádat.

Nevím, proč bychom měly v půl druhé v noci dělat mužíčkům něco na zub.
To si fakt myslíš, že jsou tu jen slípky, co běhají doma kolem plotny a je pro ně nejvyšší a jedinou odměnou jen to, že můžou kolem někoho běhat?

Já mám docela soběstačného muže, který by beze ně neumřel hlady a neshnil ve špíně. Nicméně to jídlo mu ráda připravím, protože se nechová takto povýšeně, jak mi to vyplynulo z Tvého příspěvku.
Urážení?
anonym
| 1. 2. 2007 07:46
Já ale vůbec nikoho neurážím.
Baví mě popichovat Lucku protože tak živě reaguje.
S urážením začala Lucie, já jsem se k urážkám zatím nesnížila. Perozatím se spokojím s ironií a sarkasmem.
nikolas
anonym
| 1. 2. 2007 07:10
Seš nějakej chytrej,proč by ženský měli dělat někomu něco na zub,chlapi
mají ručičky a udělají si to sami,vy když se sejdete mezi chlapama tak
taky klábosíte o ničem
dámo Viki
nikolas
| 1. 2. 2007 01:28
Teda mě už nic nepřekvapí něco na zub jsem už dostal protože nemám ženskou která vysedává nad diskuzí bez myšlenky. už vím, proč byla mysicka tak nadšená, že je tady chlap protože když tady nějaký vejde tak ho vyženete s tím že není normální. no budiž. koukám jak jsou některé ženské primitivní. nemějte péči o můj ***ík vše je ok. tak vás urazilo spojení hádavé báby teda myslím že na urážky jste tady vy. však už jdu nepolezu vám do zelí. asi vás to taky baví jako myšičku taky v tom hledáte vzrušení?
myší dámo
nikolas
| 1. 2. 2007 01:20
Usla jsi nad klávesnicí?
nikolas
Viki
| 1. 2. 2007 01:16
Proč vy neuděláte něco na zub a klábosite tady o ničem,Je vidět, že jste nenormální,že nechápete proč trávíme na netu čas.Tak si běžte na svůj ***ík a neurážejte a nenadávej te nám do hádavých bab.
Mysicko
anonym
| 1. 2. 2007 00:52
Nevěřím vlastním očím. Přiznala jste, že Vás to snad baví mě takto urážet. Nevadí Vám to. Tak to je síla. O Vaší inteligenci a způsobu zábavy jste mě tedy přesvědčila. Nepsala jsem tedy nic nadarmo. Vidím, že máte společníka. Víc mužů na diskuzi a byl by tady pořádek.
Lucie Sklářová
ahoj
nikolas
| 1. 2. 2007 00:44
Viděl jsem. S Radimem už jsem se bavil dříve. Ale na diskuze nechodím, na PC hraju hry a tohle jsem našel náhodou, když jsem hledal hru na stažení. Nepřipadá mi to tu smysluplné. Kdybyste raději udělaly místo toho svým mužům něco dobrého na zub, než tady klábosit o ničem. To chlapy úplně přivádí k šílenství, ty ženské řeči o ničem. vím, četl jsem něco ze začátku a pak konec, ale nechápu, proč se pořád dohadujete, když to ani jedna ze stran nechcete. psala, že se vše vyřešilo, tak proč pořád dokola? neumíte se bavit, chlapi se baví přímo, byl jsem už i na 55+ a tam to bylo samé počasí, no děs! teda pro chlapa něco nenormálního, že ženské tráví kvůli takových prkotin na netu čas. teda mě zajímá asi jen ten ***ík, ale i o jiných věcech se dá rozumně bavit, ale ty dohady, no jak říkám, kam čert nemůže nastrčí hádavou bábu. tvoje zábava je povrchní. takže měla pravdu, urážení tě baví. a vzrušuje tě to?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34