Diskuze

Zpět na výpis diskuze

dopisovani po internetu

Diskuze

lenka
anonym
| 31. 1. 2007 18:56
to neplatí na tebe, ale na tu anonymku to je totiž taky Lenka tak prosím promiň
Jaja
lenka
| 31. 1. 2007 18:29
Jajo, teď vůbec nerozumím, co by mi mělo vadit, mě přeci nic nevadí...co mám mazat a proč?
Lenko
anonym
| 31. 1. 2007 18:19
jestli ti tam vaddí tak je vymaž a dušička bude mít pokoj. Hezký večer
Radim
lenka
| 31. 1. 2007 17:03
Radime, máte moc hezkou ikonku....akorát se pouze pořád snažím rozluštit, co to zvířátko roztahuje za nápis a nejde mi to přečíst....
Myšičko
anonym
| 31. 1. 2007 16:54
Ptáte se, která žena by splňovala moje požadavky? Teď už jenom zdravorní sestřička, která by mi byla pořád k dispozici při mých zdravotních problémech.
Doby 90-60-90 mám již drahně let za sebou. Bohužel, přece jen jsme málo odolní proti ženským zbraním a oko samo zabloudí, i když rozum říká- nehleď.Ovšem žena inteligentní, když se povede, to je sen nás všech...
Ahojky
anonym
| 31. 1. 2007 16:34
Vidím, že sem zavítávají i mužští.
Supr. Vítám vás mezi námi ženskými.
Ono to chce někdy i ten mužský pohled. Je to osvěžující.

Můžu se zeptat, jak si představujete ženu, která splňuje vaše požadavky?
Vzhled, povaha, o čem byste se s ní rádi bavili...
Zajímá mě, jak to vidí chlapi. Protože ženy si mnohdy myslí, že atraktivními je dělají míry 90-60-90, dlouhé vlasy a nové šaty...
Radime
anonym
| 31. 1. 2007 16:34
Radime, pokud to není ironie, není sklenička vína špatná. Nevím kolik máte let, ale muže pro život již mám a uctívám věrnost. Ale jsem ráda, že jste se nepřidal k davu. Omlouvám se, že Vás odmítnu, ale zajít na skleničku zabere jistě více času než zde přispět. A kdybych měla přijímat každé pozvání na skleničku vína, tak je ze mne alkoholik Teď se ale musím vzdálit, protože i přes mou krásu, inteligenci a věk, mám také povinnosti. Možná jste ale svou nabídkou zaujal nějakou jinou. Tak si mne představte 96-67-96
Lucie Sklářová
Lucie .
anonym
| 31. 1. 2007 16:17
Jak to tady tak trochu sleduji, zjišťuji, že jste dívka vzdělaná, inteligentní, PC ovládající a nenecháte si nic líbit.Co kdybyste přestala marnit svůj čas zde na těchto planých diskuzích a věnovala ho mně?Můžeme se spolu domluvit a posedět třeba při sklence vína... Nevím sice jak vypadáte, ale představuji si, že sedíte naproti mně u nízkého stolku, jednu krásnou dlouhou nohu přehozenou přes druhou krásnou dlouhou nohu, nakláníte se při hovoru ke mně...odhazujet dlouhé? vlasy z půvabného obličeje..
Není škoda marnit čas tady??
anonymní Egasi
anonym
| 31. 1. 2007 15:52
Pane Egasi, 25 je opravdu parádní věk a užívám si ho. Vzdělání se mi velice hodí pro mou práci, krása je pomíjívá, ale přesto se každý chlap rád podívá, nehledě na výrazy žen, a práce sektretářky je také práce s lidmi a nějak vypadat je věcí i profesionální. Nebojte se, že marním svůj čas na netu a diskuzích, ale tato doba z části internetová je a jestli mě někdo na této diskuzi uráží stihnu překontrolovat během čtení mailů. A napsat takovýto malý příspěvek je záležitostí pár minut, PC ovládám, stejně jako psaní desetiprstovou metodou. Ale na to jak trávím svůj volný čas se mě zde nikdo neptal a také do toho nikomu není, nehledám přátele ani nepřátele. Tedy těšilo mě.
Anonymní Lucinko
Egas
| 31. 1. 2007 15:38
Já mít Tvúj věk,Tvoji krásu a štíhlost a vzdělanost tak bych neměl čas se vůbec plazit po nějakých diskuzích.Když mě bylo pětadvacet tak nebyl čas ani na přátele natož na psaní v diskuzích .Přeji Ti dobrý den se závistí kolik času můžeš promarnit na těchto netech.At se Ti daří Egas
Myš
anonym
| 31. 1. 2007 15:32
Vy byste nesledovala, kdyby na Vás někdo chrlil urážky? Opakuji se, nepřišla jsem se sem hádat, nechte mě být. Pokud Vás, jak vidím, hádání baví, tak se hádejte, ale mezi sebou, mě nechte na pokoji.
Lucie Sklářová
Jo, jo,
anonym
| 31. 1. 2007 15:20
já věděla, že nás sleduje.
Budem se hádat? Už mi to chybělo...
Ale ne, už to není ono. Chtělo by to obnovit. Tak, Lucko, pusť zase do placu něco zajímavého!
!!!
anonym
| 31. 1. 2007 14:24
Jajo, také jsem si myslela, že už bude klid. Jen jsem Vám dala možnost přesvědčit mne o Vaší moudrosti, kdosi zde psal - moudřejší ustoupí, tak to jste mě o tom opravdu "přesvědčily" Vás to jak vidím nepřešlo. Dovolila jsem si moc? A vy svými nadávkami ne?

Vážená Sandro, jak Vy, tak já na Vás, nastupte na ***uologickou léčbu, protože máte nejspíše nějaký problém vyvolaný ze ***uálního napětí či nevybití. A někdo tak trapný jako Vy se chodíte na české stránky zesměšňovat? Nikdy nedopadnu tak jako Vy a ty ostatní kolem, ale vy k tomu máte naběhnuto.

Jane, počítat do pěti umím, tak si umím spočítat, že i mi jednou bude 30, 40, 50 let. Ptala jsem a to bylo oč tu běží, co vede lidi k zakládání stejných témat, protože to smysl nemá. A ještě mi to nikdo nevysvětlil. Už nemusí. Nemusím si je prohlížet, ale když jsou na hlavní straně 4 témata, zcela nezajímavá, kde se mluví o jednom a o tom stejném, tak zbytečně zabírají místo, ale to už není třeba rozebírat, protože nabídka na hlavní straně byla zdvojnásobena, asi se mé snažení neminulo účinkem! a bylo cílené. Nechci si psát s bábama, ale nenechám se od nich urážet, tak ať se ve své zábavě krotí. Ať si vyměňují názory, recepty a nevím co všechno, ale ať mne ze své zábavy vynechají, to oč mi šlo se nakonec díky zdvojnásobení aktuálních témat na hlavní straně vyřešilo.

Milo, alkoholik si také nepřizná, že je alkoholik. Je to diskuze, kde 30, 40, 50 uráží jednu 25 letou, protože jsem zdůrazňovala ať mne z toho vynecháte. Ale je vidět, že se opravdu nemáte o čem bavit, když stále jen útočíte. Mi, že chybí chlap? To snad žádné v mých letech, ale u Vás mám obavy. Dochází Vám asi argumenty
Mila
anonym
| 31. 1. 2007 13:41
už tady třeba bude klid, už ji to přešlo, ale dovolila si toho moc , krásný zbytek dne
holky nedejme se
Mila
| 29. 1. 2007 17:56
Tak tu čtu jak nas uraží jedna 25 leta slečna.Mě je 42 a senilní teda nejsem Vím co jí chybí .Pořednej chlap.
MILADY
maja
| 29. 1. 2007 17:41
AHOJ.NĚCO SE MI POKAZILO.ZTRATILA JSEM SIGNAL.JAK TO NASKOČÍ TAK SE OZVU. DOUFAM ŽE TO BUDEŠ ČÍST.
reakce anonymní
Jane
| 28. 1. 2007 10:15
Na to že máš vysokoškolské vzdělání ,by jsi si mohla uvědomit ,že jednou dosáhneš našeho věku,a nebudou ti vadit 4 témata.Vždytˇ jsi je nemusíš prohlížet,natož komunikovat se senilníma babama. A zábava? Že tě máme vynechat z té tvojí?Já mysla že jsi na diskusi s ženama které si vyměńují názory Proč tolik impertinence.Jsi asi zaměřená na vlastní duševní svět.
chudera
anonym
| 28. 1. 2007 01:04
Anonymna Lucia: Booze dievča choď sa dať liečiť prosím ťa alebo si choď a radšej dobre zajeb** neotravuj tych ktorých abslolutne nezaujimaš..Ale diky aspoň som sa dnes dobre nasmiala na tvojej zakomplexovanosti..Ešte že su na svete trapny ludia ako ty...Bez vas by bola nuda..A ešte jedna rada do života: Keď budeš mať 30 odstrel sa aby si nahodou nebola senilna stara otravna babizňa...Sladke sny...

Sandra 23 rokov, Bratislava, účtovníčka...chceš aj adresu a telefón?
Lucie anonym
anonym
| 28. 1. 2007 00:46
Milá Lucie já mám svědomí čisté klidně se do zrcadla své duše dívám.Jen nevím proč mě ještě napadáte když já na Vás nereaguji pokud jste si nešimla odpovídám jiným.A když chcete pokoj prostě zajděte na jinou diskuzi která je Vám blíž, vyhovuje Vám, nikdo Vás tam neuráží, nikdo nezakládá fora proti kterým Vy jste..............A pokud jste na otázku nedostala odpověď jak píšete je to jen tím že jste odpověď pochopit nechtěla . Protože děvčata Vám hned ze začátku odpovídala.
pro všechny anonymní s nickem
anonym
| 27. 1. 2007 22:47
Jaklo, přišla jsem sem s banální otázkou, věřte, odpovědi se mi zatím nedostalo, jen jakési teorie. Odpovědí mi byla ironie padesátnic, tak jsem přistoupila na jejich hru. Ale čeho je moc toho je příliš. Ale už o odpověď ani nestojím.
Nedokážete se bavit aniž by jste zmínily mou osobu? Mne špinit tady mohou? Také je mi vás líto. Žádala jsem ať se tedy bavíte na zábavné diskuzi, ale mne z tohoto vynecháte.
Tak mi dejte Báro pokoj. Nevíte kde se v lidech bere zábava druhé urážet? Mám pro Vás odpověď, podívejte se do zrcadla a své duše, tam to najdete. Máte pocit, že Vám něco diktuji? Na co ještě nepřijdete. Dejte mi svatý pokoj.

Lucie Sklářová
Jakla
anonym
| 27. 1. 2007 22:20
Má řeč když se tu necítí dobře nevím co zde pohledává. A vše je v lidech jak se k sobě dokáží chovat.Ale jak se říká" jak se do lesa volá tak se z lesa uzývá " nenecháme si přece něco diktovat od nějaké Lucinky
Věk
anonym
| 27. 1. 2007 22:09
Ano Majo jsem krajanka.Víš já myslím že nejen na netu věk nerozhoduje.Jak si poklábosí.Mám s tím zkušenosti.Chodím občas do nem. a třeba 70 leté babičky jsou supr ale i starší no a když jsem ještě chodila do práce nebylo problém pokecat se 17 letou holkou.Jen se divím tady té anonymní Lucii či co to je .Pořád píše aby jsme jí dali pokoj ale pořád sem leze.Když nechce číst naše věci ať si jde za svýma.Nevím kde se v lidech bere zábava druhé urážet.Měj se moc hezky a příjemnou neděli.
Ahoj děvčata
JAKLA
| 27. 1. 2007 22:06
Dlouho jsem na Viktorce nebyla, ale to co jsem viděla dnes, to je tolik neomalenosti najednou až to zaráží.Proč člověk jako Lucie vůbec chodí někam, kde se necítí dobře?Když se mi něco nezdá, tak přeci se ptám a ne napadám.Je to vše o domluvě a ne o tom , jak někoho urazit nebo pošpinit. A proto , je nám hodně a jak se říká moudřejší ustoupí, víš děvče - je mi tě líto.
odpověd
maja
| 27. 1. 2007 20:56
Ahoj Baro.Jsem rada že je nas víc co si myslime že věk není to nejduležitější když si lide chtějí poklabosit na meilu.Jsem taky z jihomoravskeho kraje.Je vidět že mame podobny nazor.měj se pěkně
anonymní rio
anonym
| 27. 1. 2007 20:54
Tak mne už nechte na pokoji a přestaňte s těmi urážkami. Vidím, že se náramně na této skvělé diskuzi bavíte, jen co je vidět. Nejednou jsem zdůrazňovala ať mne ale z vaší zábavy vynecháte. A nezáviďte.
anonýmka
Ria
| 27. 1. 2007 20:14
Keď máš 25 rokov tak Tvoja matka musí byť asi tak v našom veku.To si aj o svojej matke myslíš,že je v 50 rokoch už senilná? Veď každý súdny človek vie,že senilita a internet vôbec nejdu do kopy.A sarkazmus a senilita už vôbec nie.Vôbec nič Ťa nie je po tom čo robia 50 ročné ženy a koľko diskusii si založia to vôbec nie je tvoja starosť,ale správcu Viktorie.cz.tak s toho vyplýva,že strkáš nos tam kde o Teba nikdo nestojí a o Tvoje smiešne tiež názory už vôbec nie.Tak si daj pohov a orientuj sa na svoju karieru a nie na to čo Ťa nepáli.To nie je Tvoja vec a ani jedna z nás s Tebou husi nepásla.
Lucinka Sklářová
Egas
| 27. 1. 2007 19:33
Je mi tě líto.Pa Egas
anonymní báro
anonym
| 27. 1. 2007 17:06
Jak jsem psala, vynechte mě z Vaší zábavy. Pokud je to tak svělá diskuze, tak máte jistě co s kamarádkami probírat. Tak se o mne nestarejte.
Anonym
anonym
| 27. 1. 2007 16:55
Tak co sem pořád lezeš když Tě máme vynechat?
anonymní báro
anonym
| 27. 1. 2007 16:50
Pokud se chcete bavit na cizí účet, tak se bavte, ale ne na můj. Opakujete se.
Jste větší anonym než já. Vaše tlachy jsou tedy na úrovni?
Toto je naopak pod mou úroveň. Tak si tady veďte tu svou diskuzi, ale mě vynechte.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 6. 2025 18:23
14456
Remi - Mirka
7. 6. 2025 07:20
73456
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55