Diskuze

Zpět na výpis diskuze

dopisovani po internetu

Diskuze

Ahoj, Nikolas
anonym
| 1. 2. 2007 00:33
Dnes se tu s chlapama roztrhl pytel.
Ale to je prima.
Mi dohadování s Luckou nevadí (tedy někdy trošičku ), ale kdybys to četl od začátku (nedoporučuji, je to dlouhé), věděl bys, jak to začalo, a proč to tak je.
A že se neumíme bavit? No tady asi moc ne.
Ale v jiných diskusích na Viktorce to občas docela jede.
Jenže krom ***íku to asi nejsou zajímavá témata pro chlapy...

Já vím, měla bych jít dělat něco užitečnějšího, než popichovat Lucku...
Ale mě to baví.
dámy
nikolas
| 1. 2. 2007 00:25
Zdravím. Kam čert nemůže nastrčí hádavou bábu Mysicko, tak pokud ti to tak vadí, tak proč reaguješ? Proč se s kamarádkama nebavíš o tom o čem chceš? Bude to ke spokojenosti všech. Vždyť to píše skoro v každém příspěvku ať ji necháš napokoji. A není tady na diskuzi nic zajímavého ke čtení. Takže se asi moc bavit neumíte. Ale jsem jen blbý chlap, nechápu to
Mysicko
anonym
| 1. 2. 2007 00:25
Kdyby tady reagoval každý jen na příspěvek, který mu je určený, tak je tady klid.
Nic za tím nehledám, to Vy neustále něco v něčem hledáte a vyvoláváte. Neumíte toho jednoduše nechat, jak už jsem tady hodněkrát zdůrazňovala?
Lucie Sklářová
Lucie
anonym
| 1. 2. 2007 00:17
Ten otazník tam byl nedopatřením a ten příspěvek ani tak nepatřil Tobě osobně, jak spíše všem.
Někdy v noci málo spím. To je vše. Nic za tím nehledej.
Ivbaro,
anonym
| 1. 2. 2007 00:12
tak vida, jste také živým důkazem, že i s LMD se dá vystudovat VŠ. Moje (2) kolegyně v práci mají také děti s LMD a dyslexií VŠ a také bratr mé kamarádky...

A hned se pochlubím, že jsme dnes (vlastně už včera :o)) měli krásné vysvědčení. Jeden měl dvě dvojky, druhý jednu dvojku.
Mám velkou radost.
Ikdyž slečně Sklářové to jistě jako krásné vysvědčení připadat nebude, neboť ona má samozřejmě odjakživa samé jedničky...
Mysicko
anonym
| 1. 2. 2007 00:11
To se mne ptáte zda Vás nemá spánek rád? Nemyslím, že je slušné se takto o někom vyjadřovat, pokud nechcete být sama urážena.
Nechodím se sem přít, ale neurážejte mne. Tvdíte, že je tato diskuze zábavná, že se umíte bavit o rozumných věcech a neustále jeden druhého přesvědčujete ať nereaguje, ale jen mne stále dokola přesvědčujete, že jste hádavé báby a nedokážete o ničem rozumně diskutovat. Několik dnů jsem do toho nezasahovala, nechala jsem ať mne tedy přesvědčíte, že není Vaším úmyslem se hádat, ale opak je pravdou.
Lucie Sklářová
Lucie Sklářová
anonym
| 1. 2. 2007 00:07
To mi něco připomíná. Už jednou když jsem se tu s někým neshodla (na jiné Viktočině diskusi), když docházely argumenty, začal se strefovat do mých dětí.
Ano, matka je nejvíce zranitelná skrze své děti. Ale naštěstí nějaká diskuze na internetu mým dětem opravdu ublížit nemůže.
Napadla mě ale jedna věc. Možná sama budeš mámou. Nevíš, jaké děti se Ti narodí.
Být Tebou, tolik bych se nerouhala. Aby sis jednou nemusela vzpomenout na moje slova, jak jsi byla málo pokorná k tomu zázraku, kterým je dítě.
Nevím, kde jsi přišla k tomu, že zrovna Tobě se narodí vysokoškoláci. Děti nemáme proto, aby nám plnily nějaká naše přání.
Přála bych Ti (a to bez ironie), abys na to jednou sama přišla.
Tak vy jste mi všechny utekly,
anonym
| 1. 2. 2007 00:00
zrovna když jsem se rozhodla vstát z postele, protože spánek mě dnes nemá rád?
Nevadí, aspoň jsem si početla.
To je zvláštní. Když tu Lucka není, tak mi chybí.
A když příjde, nejraději bych ji poslala do někam...

No, aspoň mi to tříbí myšlenky a uvědomím si, co pro jiného není tak samozřejmé.
Lucce to však musí taky nějak chybět, že se sem chodí přít.
Kdyby mě tak někde uráželi, jak to tvrdí ona, dávno bych se na tu diskusi vyprdla.
Ividol
yvuk
| 31. 1. 2007 23:34
zajimalo by mne, jestli tohle myslis vazne.. jinak preji krasnou dobrou noc..blahoslavenost duchem chudym..
anonymní ivbaro
anonym
| 31. 1. 2007 23:32
Nevím, co by změnilo, kdybych byla registrovaná. Tak o co Vám pořád jde? Je to jen argument, který neustále omíláte dokola. O anonymitě jsem zde už psala.
Moje řeč, čeho je moc, toho je příliš a Vám to asi stále nedochází. Tvdíte jak je tato diskuze zábavná, že se umíte bavit o rozumných věcech a neustále jeden druhého přesvědčujete ať nereaguje. Bohužel marně. Jen mě přesvědčujete, že jste hádavé báby a nedokážete o ničem rozumně diskutovat.
Lucie Sklářová
Zírám...
ividol
| 31. 1. 2007 23:29
Teda lidi, nemít tady Lucii Sklářovou, tak si ji snad musíme vymyslet! Neděláte si některá z vás legraci a nejste to už vy?? To přece není možný???
AŤ žije Lucie Sklářová! Budu její jméno používat jako synonymum čehosi....ještě jsem se nerozhodla čeho.
Milá Lucie Sklářová, těším se na další hodnocení naší diskuze.
bez komentare
yvuk
| 31. 1. 2007 23:24
posledni prispevek anonyma, ktery se nazyva Lucie Sklarova nema obdoby.. Nic zleho nikomu nepreju, ale ceho je prilis, to presahuje meze..
Mysko
yvuk
| 31. 1. 2007 23:18
nemusis hledat daleko.Mam syna , ktery mel diagnostikovanou LMD, nyni studuje pri zamestnani druhou vysokou skolu.Dcera trpela disgrafologii a studuje vysokou skolu take Mit vysokoskolske vzdelani nemusi byt tolik jako mit zdravy rozum a pouzivat ho. Znam lidi, kteri maji IQ 120 , vysokou skolu a projevují se jako primitivove..
Myš
anonym
| 31. 1. 2007 23:14
Když argument, tak ale podložený. Nezesměšňujte se. Když už tak Mysicka. Možná je to ale skrytou dysleksií.
Lucie Sklářová
Myš
anonym
| 31. 1. 2007 23:12
Nečekala jsem, že se mi přiznáte zda se Vás to dotklo či nikoli, konstatovala jsem možný důvod závisti. Byl to podlý krok? A zesměšňovat tady věci, ke kterým jsem se přiznala není pod úrovní? Zdůrazňovala jsem, ať mne necháte na pokoji, to platí i pro Vás. Nerodila jsem Vaše děti, za to jak jsou na tom opravdu nemohu. Jak můžete útočit takovými silnými argumenty? Že přesahuje mé? Pak ale netvrďte, že se Vás můj předchozí příspěvek nedotkl.
Nepotřebuji o něčem ujišťovat, o nic takového jsem se neprosila. Ani nechci znát Vaše priority. Však jak jsem psala, doma to mít nebudete. Myslela jsem vysokou školu ekonomického charakteru, takovou kterou mám já, ve smyslu, že Vy toto nikdy mít nebudete, ani ve svých synech.
O překlepech se baví primitivové, to se stává, měla jsem na mysli do očí bijící hrubky, vždyť ona ani netušila, že tam má chybu, to někdo s cítěním českého jazyka ani napsat nemůže.
Takže budu doufat, že se naposled opakuji, pokud máte zde opravdu takovu zábavu, ostatně jak tvrdíte, tak se bavte, ale mne vynechte.
Lucie
anonym
| 31. 1. 2007 22:56
A musím říct, že mě velmi baví Tvé pojmenování "Myš" .
Já jsem Myšička.
Ale věřím, že ty příspěvky pro "Myš" byly určeny pro mě.
Musím Tě šíleně štvát, že mě tak oslovuješ.
Lucko
anonym
| 31. 1. 2007 22:53
Jestli jsi mě chtěla urazit proto, že mé děti jsou dyslektici a že nebudou mít vysokou školu, tak se omlouvám, ale tohle se mě nedotklo. Nicméně udivuje mě, že se uchyluješ k tak podlým krokům. To kdybych Ti napsala jejich neurologické dg., to bys je asi považovala přinejmenším za debily. Můžu Tě jen ujistit, že jejich EQ dalece přesahuje Tvé. O to se u nich nebojím, a to je pro mě prioritní.

Po svých dětech VŠ vzdělání nebudu vyžadovat.
Nicméně Ti musím oponovat. Znám hned několik dyslektiků, co vystudovali VŠ, ikdyž s češtinou mají problémy dosud.
Zkrátka nejsou učitelé, jde o technické a umělecké obory.

Se svou češtinou jsem spokojená, myslím, že ji ovládám dostatečně, ale občas mi taky něco ujede. To je normální.
Lucie - čárky v souvětí
anonym
| 31. 1. 2007 22:49
Lucie, ono to s tou tvou znalostí gramatiky nebude tak horké, chtělo by to dopilovat čárky v souvětích. Kamila
Ivbaro-ikonka
anonym
| 31. 1. 2007 22:46
AHA!
No jo, já myslela, že je to něco jako "fajn čas", nebo tak...
A ono je to Wellcome.
Tak to jo!
Díky.
Myš
anonym
| 31. 1. 2007 22:42
Závidíte mi snad mé vzdělání a cit pro český jazyk? Tak lidé se dokáží posmívat i za to, že člověk umí česky? Asi to závist bude, protože to doma nemáte a ani mít nebudete, pak se ale nedivte pokud se bude někdo ve škole posmívat Vašim dětem, že česky neumí. Neznám dyslektika, který by vystudoval vysokou školu.
Za to, že Vám sebevědomí chybí nemůžu. Asi není na čem jej zakládat.
Vám asi nedošlo co to znamená nechat někoho být a nevšímat si jej. Vaše pojmenování je na místě.
Lucie Sklářová
Mysko
yvuk
| 31. 1. 2007 22:40
Welcome je vítame nebo vitejte.. a co se tyka vysokoskolsky vzdelane sekretarky, to je aspon pro mne dost velkorysa kombinace... zdravim a preji vsem krasnou dobrou noc... a k tem chybam a preklepum, to je lidske a omluvitelne,neomalenost je horsi..
Jane
anonym
| 31. 1. 2007 22:19
nikdo nejsme dokonalý, jen slečna Sklářová JE.
Je totiž vysokoškolačka s vysokým IQ a ještě vyšším sebevědomím.
Jo, a má nádherné tělo a nemusí si to dokazovat tlacháním na netu, protože na takové blbosti nemá čas.
Můžeme být rádi, že nám vůbec věnuje trochu té pozornosti, nám, takovému plebsu!
To jsem se zas pobavila!
Lenko
anonym
| 31. 1. 2007 22:12
Řekla bych, že na té ikonce p. Radima je něco jako
WELL TIME.
Co myslíš?
chlapy
Mila
| 31. 1. 2007 21:16
jsou na světě horší věci.Plete se každy.Hlavně at zdravíčko slouží
chlapi
Jane
| 31. 1. 2007 21:09
nikdo nejsme dokonalý.
chlapy
Mila
| 31. 1. 2007 20:57
Vítám chlapy a doufám že jsou s měkym
anonymní
anonym
| 31. 1. 2007 20:34
Anonymní Jajo, to jste tomu dala

Egasi, lituji, ale neposílám své fotky cizím lidem, ony pak ty fotky končí různě. A Vás opravdu neznám.

Anonymní Jane, tak konečně jste to pochopila, že mě máte nechat na pokoji? A vítám chlapy se píše y.

Lucie Sklářová
milé dámy
Jane
| 31. 1. 2007 20:03
Milé dámy,ignorujme anonym,nebralo by to konce,vítám na netu chlapi , bude zajímavé vidět z jejich pohledu ženský svět.Jak budete trávit nastávající víkend,
Lucinka Sklářová
Egas
| 31. 1. 2007 19:04
Prosím,prosím,prosím,prosím pošli fotku.Tvé miry mě okouzlily.Ale bud poctivá VLASTNI díky .Egas
lenka
anonym
| 31. 1. 2007 18:57
teď jsem to zvorala já ona je Lucie tak ještě jednou promiň

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 6. 2025 18:23
14456
Remi - Mirka