Diskuze

Zpět na výpis diskuze

dopisovani po internetu

Diskuze

Majo
anonym
| 26. 1. 2007 17:48
O co mi jde jsem už vysvětlovala, ať si lidé zakládají témata, na která třeba nebude nikdo reagovat, to mi nevadí. Jen jsem hledala smysl toho proč zakládáte nové téma "Dopisování přes internet", když se spolu stejně bavíte v "Kamarádka přes internet". Když to tak půjde dál, bude na úvodní stránce z 10 aktuálních témat 10, které se věnují padesátnicím. Toť vše. Pak se to nějak zvrtlo. Toto je jediná, původní a hlavní myšlenka, na kterou mi dosud krom urážek nidko neodpověděl.

Lucie Sklářová
Holky
Viki
| 26. 1. 2007 17:47
Nikde neni psáno, že je to jem pro starší.
Jak jsme se tu setkaly všechny generace. Tady můžeme pokračovat dohromady.
myš 2
anonym
| 26. 1. 2007 17:41
Určitě je víc takových anonymů jak mě nazýváte, protože já mám jméno.
Nepřišla jsem se sem hádat, šlo mi o jedinou věc, aby se aktuální témata na úvodní straně Viktorie nehltila nesmyslnými. Z 10 možných aktuálních témat tam jsou 4, kde plkají padesátnice, o to mi jde, proč zbytečně zabírat místo jiným aktuálním tématům, které díky těm nesmyslným mizí. To je oč tady běží. Nepřišla jsem sem jako inteligentní Vám něco ukazovat, ale pokud jsem už tady několikrát napsala smysl toho oč mi jde a ještě to nikdo nepochopil (teda někteří tuší) tak jak mám chápat vaší inteligenci?
Nejde o nějaký omezený počet diskusních témat, že si každý může zakládat diskuzí kolik chce. Smysl jsem už vysvětlila výše.
Ano, na internetu si lidé asi dovolí víc, jde to vidět na útocích na mě, myslela jsem to v dobrém, ale jsem nepochopena. Můj běžný život je bezproblémový, neříkám ideální, protože každý má občas nějaké ty starosti, protože každý občas onemocní nebo něco podobného, ale nemám problémový život, mám takový jaký mi vyhovuje a kdyby mi něco nevyhovovalo, tak to změním.
Jo, Katko
anonym
| 26. 1. 2007 17:39
Renna, Kloa,anonym, Lucie Sklenářová. Přesně to jsem myslela.
Když ji odtud vyženem, bude opruzovat jinde.
Všem
lidye1
| 26. 1. 2007 17:38
holky tak jak radí Katka vykašlete se na ní je to o ničem a stejně nikam nedojdem je to ale až moc odrzlé jak nás tímto uráží a to že jednou bude i ona mít těch sááát to jí nedochází to je ta inteligence toho národa jak psala ale zůstalo to na ní tak a konec !!!!!!!!!!!
Katko
anonym
| 26. 1. 2007 17:37
Máš úplnou pravdu. Nereagovat je řešením.
Na druhou stranu si myslím, že nemůžeme mlčet. Někdo tu vtrhne a my si necháme nadávat? Budem držet pusy a každý může přijít a kopnout si do nás, protože my se přece necháme..?
Ne. Od jisté doby vím, že se člověk nesmí nechat a že vše prostě po dobrém nejde.
Myšička
Katka
| 26. 1. 2007 17:37
Myšičko, řeknu ti heslo - Renna, Kloa, anonym....takže vůbec nereaguj.
reakce
maja
| 26. 1. 2007 17:35
Pokud Vam vadi založeni tohoto tematu tak se podivejte na jine ktere jsou založene a jak dlouho do nich nikdo nepsal.To Vam nevadi.Ja si myslim že pokud chcete tak si založte sve stranky a nemusite nikomu nic vyčitat
Lucie Sklářová
anonym
| 26. 1. 2007 17:33
Proč by VŮBEC měl někdo kritizovat.?!
MMCH až Ti bude 50,60 let, jistě si nebudeš připadat "stará".
Ale možná mudeš malinko moudřejší. To by Ti fakt prospělo!
Nereagujte
Katka
| 26. 1. 2007 17:31
Děvčata, jestli vám můžu poradit, neodpovídejte a nereagujte na tu anonymku....ona je tu proslulá i na jiných tématech, kde se chová přesně tak jako tady, takže jediná obrana proti ní je nevšímat si jí, jinak vás zbytečně otráví a i když se k ní budete chovat hezky, ona si stejně bude dál mluvit tu svou...
odpověd
maja
| 26. 1. 2007 17:28
Ja si myslim že pokud se vam to tema nelibi nikdo vas nenuti na ně chodit.Určitě mate svoje oblibene .Každy mame něco
lidie
anonym
| 26. 1. 2007 17:28
Jo, 20.1 někdo založil tohle nesmyslné téma a dnes se ji kamarádka ozvala. Tak kdyby měly mít každé kamarádky své téma, tak by to tady opravdu teprve vypadalo A asi toto téma nesmyslné bude, když 20.1. nemělo toto téma žádnou reakci.
Tak si to všechno povídejte v tématu Vaší věkové kategorie. Jednou napíšete tam, podruhé jinam. Vždyť to nedává smysl.
Tak ještě jednou o co mi tady celou dobu jde, o aktuální témata na úvodní straně Viktorie. A z těch 10 možných aktuálních témat tam jsou 4, kde plkají padesátnice, o to mi jde, proč zbytečně zabírat místo jiným aktuálním tématům, které díky těm nesmyslným mizí. Ale asi se bavíme o koze a o voze, protože mezi aktuálními tématy nejsou příspěvky od Vánoc, všechny jsou naposled z 26.1.2007.
Takže kritizovat mohou jen staří, pokud jsem to správně pochopila.

Lucie Sklářová
odpověd
maja
| 26. 1. 2007 17:18
Ja myslim že nikdo nikoho nenuti aby psal do tematu do ktereho nechce.je to dobrovolny a na každym jak se rozhodne.Každy člověk ma jiny nazor.
ivb 2
anonym
| 26. 1. 2007 17:17
Uvádím nesrovnalosti? Tak snad asi lžu?! Uvedla jsem pravdivé údaje, Vám se asi člověk nijak nezavděčí. Nedokazuju si nic, co v reálu nedokážu. Asi mne znáte opravdu moc dobře Zapšklé ale umíte být. Psychiatra vyhledejte prosím Vy.
anonym
lidye1
| 26. 1. 2007 17:15
takže když to někdo aložil tak to tam zůstalo já mám bystrosti dost a když budu na jednom tématu tak tam zústanu a je nás víc co si povídáme a nemusíme odpovídat všem ale rozdělíme si to ale proč bych Vám cosi vysvětlovala vždyť jste se vším spokojená a zase není těch lidí tolik abychom ty fóra zabraly jsou tam příspěvky před vánoci a o ty nikdo nestojí tak proč by to tady nemělo fungovat ale ještě jste mladá na to aby jste nás kritizovala a tím s Vámi končím a dejte nám pokoj my si poradíme
No, Lucie,
anonym
| 26. 1. 2007 17:13
pokud je opravdu víc takových anonymních, jako Ty, tak potěš!
Vypadá to, že jsi nám, hloupým, přišla Ty, inteligentní ukázat co je správné a co ne, a jaká témata tady mají být. V tom případě zůstanu ráda neinteligentní, pokud se inteligence takto pojí s arogancí.!

A jestli to nevíš, tak není tady omezený počet diskusních témat. Takže nikdo nikomu nemůže zabírat místo. Každý může zakládat diskusí kolik chce.

Udivuje mě drzost, s jakou vstoupíš do diskuse a diktuješ své podmínky. Nevím, jestli Ti to tolerují v běžném životě. Ono na internetu si asi každý dovolí víc, že?
ivb
anonym
| 26. 1. 2007 17:11
Neštěstí a neschopnost pane bože, na co vy ještě nepřijdete!? Nepotřebuji odborníka. A s urážkami typu, že je někdo psychicky labilní byste se měla krotit. Pak se nedivte, že mé reakce jsou jaké jsou.
lidusko
yvuk
| 26. 1. 2007 17:10
nenech se vyprovokovat.. precti si poradne udaje , ktere o sobe sam anonym uvadi a zjistis ty nesrovnalosti.. kazdy hleda na netu neco jineho.. nekdo zabavu, nekdo to, co mu chybi a nekdo si tam dokazuje co v realu nedokaze .a tak dale . net by ale nemel hrat roli psychiatra..
lidie
anonym
| 26. 1. 2007 17:07
Opravdu nic nezávidím, nemám co závidět, možná je to právě naopak. Jsem se svým životem, tělem atd. spokojená. Nemám tedy ani potřebu si tímto něco kompenzovat, šlo mi jen o jedinou věc, proč zakládat další nesmyslné témata?!
Bystrost Vám asi není blízká, jinak by jste věděla, že toto téma není staré několik měsíců, ale pár dnů. Co si myslím je to, že i když je Vám přes padesát, tak by jste měly mít rozum a nehltit fóra nesmyslnýma tématama. A proč si ty radosti nesdělujete v jednom tématu? Ještě mi tady na to nikdo neodpověděl...
Lucie
lidye1
| 26. 1. 2007 17:05
No tak jak čtu Vám nic nevadí ale nedává to smysl proč útočíte a to píšete,že máte obrázek o inteligenci ...asi náší co tu píšem a kde Vy se řadíte?Vždyť jste se sama ozvala nikdo neměl žádné námitky a je to na každem z nás kdo tady půjde takže nevím kde ta inteligence končí.......
ahojky Mysicko
yvuk
| 26. 1. 2007 17:01
.. rika se blahoslaveni duchem chudi.. a take mnoho jinych prislovi.. ten dotycny anonym asi takhle vybiji sve nestesti ci neschopnost.. mel by ale opravdu najit odbornika aby mu pomohl..
myš
anonym
| 26. 1. 2007 16:59
Ne, nejsem někdy přihlášená, jindy ne, jsem neregistrovaná, tedy anonymní, ale nestydím se uvést své jméno, stojím si za svými názory. A příspěvky jsem doposud jen četla. Teda koukám, že jste lepší než FBI a CIA dohromady, vypátraly jste anonyma, z 10 milionů lidí v této republice
Ať si tady ty padesátnice plkají, mi šlo jen o smysl tohoto tématu, že je nesmyslný, vždyť v každém tématu si dopisují přes internet!!! Nepsala jsem nic o tom, že se mi nelíbí něco na třicátnicích, já nic proti lidem nemám, jen šlo o myšlenku tohoto tématu, nic víc. A pak, že prý anonymové urážejí, chcete snad říct, že jste na mě slušné? Ty nebo Vy jste snad přátelská a snášenlivá? Nemám z toho fakt nic. Jen vidím a dokážu si udělat obrázek o inteligenci našeho národa. To je možné, že Viktorka byla poklidné a milé diskusní fórum, tak ať to padesátnice nekazí zahlcováním svých témat a bude klid.

Lucie Sklářová
Viki
yvuk
| 26. 1. 2007 16:58
za mne nepis.. jsem sice uz vekem starsi pani,ale senilitou netrpim.. a jestli nekdo utoci a zejmena anonymne a jeste na internetu, mel by si dojit k prislusnemu doktorovi..
Děvčata
Viki
| 26. 1. 2007 16:49
Ny senílní babky máme hodně témat, ale ty jsou o něčem a stojí zato tam psát. O některých nových tématech pomlčím.
LUCIE
lidye1
| 26. 1. 2007 16:46
Já si nemyslím že nám něco závidíte ale asi si tím něco konpenzujete není možné aby jste kritizovala něco co je dané několik měsíců a jak vidět ještě to nikomu nevadilo nebo si myslíte že by to měli zarazit???A proč vždyť v dnešním světě máte tolik radosti že ji můžete rozdávat???Tak si najděte vhodné téma a tam si taky rozdávejte názory které Vás zajímají
lidie
anonym
| 26. 1. 2007 16:44
Lidie, tak vidím, že ani ty jsi to nepochopila! Závada není na mém přijímači Jde tady o to, že když budou na úvodní stánce jen témata senilních bab, tak zaberete všechny aktuální témata.
Viki
yvuk
| 26. 1. 2007 16:44
no obrazek jsi fakt vybrala skvely...:)) moc se mi libi,ale me uz se netyka :))jinak vybirej , prebirej a hlavne se bav.,,a myslim si, ze ani jedna z nas si nenecha zkazit naladu nevycvalanym anouskem... usmev
Anonymní
anonym
| 26. 1. 2007 16:43
Vůbec se mi nelíbí Tvé chování!
A dokonce si myslím, že vím , kdo jsi-někdy přihlášená, jindy ne, že?
Co se Ti nelíbí na holkách padesátnicích?
To co na nás, třicátnicích, viď? Proč jsi tak nepřátelská? Hádavá nesnášenlivá holka. Nevím co z toho máš. Viktorka bývala poklidné a milé diskusní fórum.
Hádat se můžeš jít do Blesku.cz nebo jiných bulvárů.

Omlouvám se ostatním diskutérkám za svůj výstup, ale toto není poprvé co mám co do činění s touto "anonymní". Proto už jsem s ní v přátelském tónu a chápajícím postojem přestala. Trpělivost přetekla.
viki
lidye1
| 26. 1. 2007 16:41
tak jsem to tady objevila a nestačím se divit čím se někdo zaobírá vždyť jí nikdo nekáže aby tady nahlídala je víc témat a píšou tam mladší holky tak co se naváží do nás vždyť tady jen tak plkáme a máme radost z toho že si nejsou lidi lhostejní toto je úplná drzost
Závist
anonym
| 26. 1. 2007 16:40
Vám teda nemám co závidět, protože s inteligencí jste někde hodně pozadu. Na vašem věku není co závidět, spíš naopak a když vás to baví, dělat ze sebe hlupáky, tak prosím, zakládejte další nesmyslná témata.

Lucie Sklářová

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 6. 2025 18:23
14456
Remi - Mirka
7. 6. 2025 07:20
73456
rozvita.ruze