Diskuze

Zpět na výpis diskuze

dopisovani po internetu

Diskuze

Zdravím
anonym
| 27. 1. 2007 16:42
A všechny ostatní zdravím a přeji pěkný zbytek dne
Anonym
anonym
| 27. 1. 2007 16:41
No nic jak už jem psala včera:Já si vůbec nemyslím že by záleželo na věku ale spíš jestli se najde
společná řeč.Vždyť si klidně může povídat 20letá se 70letou ale musí k
sobě najít cestu.A pokud se tu nějaký anonym podepisuje nějakým jménem
a píše s odpuštěním blbosti je nejlepší si ho nevšímat. Takže příjemnou zábavu Lucinko a protože jsem primitivní přeji Ti krásný den
anonymní báro
anonym
| 27. 1. 2007 16:34
Jste primitivní 41 letá paní a doufám, že se takto nechováte v běžném životě. Senilitu jsem zde vysvětlovala. Poprvé to byl vtip.
Supr
anonym
| 27. 1. 2007 16:23
Vy jste tady všechny napadala že jsou senilní atp..........a já jsem sprostá.No a klíďánko si napiš že je mě třeba 100 no a co má jako být? Jsi k smíchu Myslím že nejen já ale i ostatní se dobře baví
mysicka
anonym
| 27. 1. 2007 16:22
Zdravím,máš pravdu,že knírači jsou moc roztomilý pejsci,ta naše taky
byla taková malá rozmazlenka,je nám smutno,ale pejska si už pořizovat
nebudu,bydlíme teď v menším bytě a v práci je to někdy náročný,musím
tam zůstat dýl,tak by mě bylo líto že je doma sám a taky už si nechci
zvykat
Lucko,
anonym
| 27. 1. 2007 16:20
věřím Ti. Nezkošela jsem přístup jako anonymní.
anonymní báro
anonym
| 27. 1. 2007 16:15
IQ tykve je nadávka, tak jestli mě hodláte dále takto urážet. Nemám důvod se nad sebou zamýšlet. Už jsem psala, že to byl omyl, čtyřicátnice, ale pokud chcete dám si tu práci a budu uvádět váš věk přesně. Jste sprostá!
Anonym
anonym
| 27. 1. 2007 16:11
Trochu jste to milá Lucinko nepochopila pro Vás IQ tykve je opravdu poklona. Zamyslete se nad sebou Jo a nepište mě že se zamyslet mám já padesátnice.Jinak pa pa moje milá a hezky se bav.
Myšičko
ividol
| 27. 1. 2007 16:01
Přístup do profilů mají i anonymní, v tom má Lucie pravdu. Vyzkoušej si to a uvidíš. Už jsem se ptala admina, jestli se to nedá nějak upravit, aby si profil mohly prohlédnout jen kamarádky. Jsem zvědavá jak mi odpoví.
anonymové báro a mysicko
anonym
| 27. 1. 2007 15:58
Poklona vypadá jinak. Trochu jste ujela s tím, že je poklonou o někom prohlásit, že má IQ tykve.
Mysicko, opravdu mám, i když mi to nevěříte, jako anonymní přístup k profilům, tedy opravuji, čtyřicátnice.
anonymní Lucko
anonym
| 27. 1. 2007 15:50
Jestli máš přístup k os. profilům, zjistila bys, že Bára není padesátnice..:o)
Anonymní
anonym
| 27. 1. 2007 15:48
Milá anonymní Lucie to nebyla urážka ale poklona.Urážka vypadá pro Tebe jinak.A jak jsi přišla děvo chytrá na to že jsem padesátnice? A piš dál je to sranda
Cito
anonym
| 27. 1. 2007 15:43
Teď čtu, že jste měli kníračku, no pro ty já mám slabost! Celé dětství jsem vyrůstala s kníračkami. Nejdřív "pepř a sůl" (11 let) a pak s černou kníračkou (trávili nám ji v 6 letech, ale stihla porodit celkem 9 štěňátek-na dvakrát).
Takový uštěkaný malý pejsek, ale tolik, tolik mi připomíná dětství a tu největší lásku i strach, kterou jsem v dětství o jiného tvora poznala.!
Pro děti je pejsek (ale i kočička) takový partner, který je nenahraditelný. Já jsem moc vděčná, že mi toto bylo dopřáno a vyrostla jsem v rodině, která byla ne zvířata dost "ujetá".
To jen jsem si zavzpomínala.
Prostě knírači i jiní pejsci jsou supr. Budete mít ještě pejska?
anonymní báro
anonym
| 27. 1. 2007 15:38
Na urážky už jsem zde upozorňovala, i na to, že se chováte jako primitiv. To opravdu není možné, že padesátnice, které by měly být moudré dokáží vypustit něco takového.
Anonym
anonym
| 27. 1. 2007 15:32
Holky já myslím že Anonym pod jménem Lucie má mladé ladně , svudné tělo a v hlavě IQ tykve. Jinak to snad ani není možný .Ale aspoň nás baví že jo
Ria
anonym
| 27. 1. 2007 15:11
Zdravím do Bratislavy z Brna,jak je u vás,v Brně docela slunečno,jen
fouká,do profilu jsem něco o sobě uvedla,jinak měla jsem taky
pejska,kníračku malou pepř a sůl,ale v létě umřela bylo jí 16 let,život
měla jako v pohádce,moje dcera má dvě německé dogy,jsou moc krásné,ale
velké,vnoučka zatím nemám,dcera moc z vdáváním nespěchá,snad se
dočkám,přeji pěknou sobotu,teď jsem chvíli u počítače,tak toho musím
využít,střídáme se u něho s přítelem
myšička
Ria
| 27. 1. 2007 14:32
je to labradorský retriver.Teraz je oveľa väčší už má 10 mesiacov.Je to priateľský pes a deťom neubližuje.Ja tu teraz mám dve deti a má ich veľmi rád.A neublížil ani dvojročnej vnučke keď tu bola na vianoce a robila mu dosť zle.Samozrejme keď sme to videli sme ju vyhrešili,ale veď to poznáš deti sú ako vrece bľch ustriehni ích.Ale pes sa jej vyhýbal a tak sa chránil pred jej útokmi.To malé si asi myslelo,že je to plyšák.
Lucie
anonym
| 27. 1. 2007 14:28
Mějte se krásně skládejte nám básně!!!!!!
Anonymní mysicko
anonym
| 27. 1. 2007 14:23
A co jste čekala, že se nechám z něčeho obviňovat? Zapšklé baby je slabý odvar toho, co bylo použito na mne. Deset let jako věk, bylo hloupé období, kdy člověk ještě ví málo o světě, ale třeba zrovna Vám bylo v té době nejlíp.
Teoriemi se to zde jen hemží, zatím ale Vaší jsem se musela ze srdce zasmát. Nevím, co jste probírala na jiných diskuzích, ano dítě má mít většinou oba rodiče, většinou to tak je.
Mnohdy ale v profilech lidé neuvedí tolik kolik jsem hned v úvodu uvedla o sobě. A ano, anonymní si mohou profil prohlížet, jinak bych také nevěděla, že těmto ženám je nad padesát. Žádné fotky Vás ani Vaší rodiny jsem zde nenašla a v nějakém klubu nebudu hledat, stejně tam věkově ještě nepatřím. Svou tvář raději skrývejte.
Tak ať se Vám na této nudné diskuzi líbí.
Ria
anonym
| 27. 1. 2007 14:15
Akimek, nebo tedy "po slovensky" AKIMKO je ale náádherný pejsek.
To je štěňátko? Jak se prosím jmenuje ta rasa?
Já mám z větších psů spíše respekt (vždy jsme měli malé pejsky), ale tahle rasa je jedna z těch, které "opravdu můžu", fascinují mě a zdají se mi hodně přátelští. Prostě kamarád. Že ani dětem neublíží.
Lucie
anonym
| 27. 1. 2007 14:08
Děkuji za vysvětlení, věděla jsem ,že so mi ho dostane.
O zapšklých bábách jsem nezačala já, jen jsem použila Tvého označení. Ráda si budu připadat jako desetiletá, to je nejkrásnější věk. Mám desetiletého syna a skoro mu závidím (až na tu školu).
Ano, "zase nějaká moje teorie" jako ta, že dítě potřebuje oba rodiče, apod., viz jiná diskuse, že?

Pokud se týče odtajnění svého soukromí, tak každá máme profil (nevím, jestli ho mohou anonymní prohlížet) a navíc jsem tu dala i své fotky osobní i své rodiny (do klubu třicátnic). Nemám co skrývat. A dětmi se ráda pochlubím.

Jinak musí se uznat, žes nám, Lucie, opravdu pomohla k novému rozproudění diskuse (už to tu kdosi zmínil), za to Ti budiž dík!
Anonymní mysicko
anonym
| 27. 1. 2007 13:59
Nebojte se, nebudu se Vám plést do Vaší nudné diskuze, která je "na úrovni", pokud se to však nebude týkat mé osoby.
Viktorčiným padesátnicím je spíše věkem deset, malé děti se se starými často srovnávají. Takže podle Vás jsem duchem stará zapšklá bába, takže ten, kdo se brání před urážkama ostatních je zapšklý, jste nechutná! Přišla jsem sem v dobrém s banální otázkou, ne se záměrem se hádat a snášet urážky na mou osobu.
Fotky si můžu prohlížet zcela normálně. K Vašemu zklamání to jde. Zase nějaká Vaše teorie. Tak takhle jsem se už dlouho nepobavila, neděláte náhodou u policie? Pokud ne, tak je to škoda, byla byste cennou posilou. To by bylo k Vám, neinteligentní ošklivce vše.
Ria
| 27. 1. 2007 13:54
Ahoj zdravím ťa a prajem príjemný deň.Ešte sme sa nestretli tak si musím o tebe niečo prečítať v informáciach ak si si tam niečo uviedla.Ja som z Bratislavy mám 53 rokov som vydatá a mám dve dcery štyri vnúčatá a psa.
myšička
Ria
| 27. 1. 2007 13:50
Zdravím ťa mladucha ty máš okolo 30 rokov ak sa dobre pamätám a máš dobré vzdelanie a fajn umeleckú prácu a dosť malé detičky.A si naozaj inteligentná a mladá žena. A celý čas sme si tu dobre rozumeli.Asi máš pravdu vo všetkom o tom nicku.
Ahoj všem
anonym
| 27. 1. 2007 13:48
Děvčata vy jste to teda rozjeli,nemá cenu se hádat,v životě je dost
nepříjemných věcí.Komu se zdá,že tady se jen zdravíme a píšem o
nesmyslech,tak sem nemusí chodit.Já si myslím že dopisování přez
internet je o tom,aby se lidi pozdravili a povídali si o věcech který
jsou jen tak,je to odreagování od všedního dne,přeji pěknou sobotu
Milé holky
anonym
| 27. 1. 2007 13:40
Tak jsem se ráda zase pokochala příspěvky. Musím říct, že nad fotkama jsem se od srdce rozesmála, až manžel přišel kontrolovat, co tu mám tak směšného.
Optimismus je supr věc a vidím, že tyto "Viktorčiny" padesátnice mají duchem dvacet, zatímco anonymka Lucie je už teď "zapšklá stará bába", jak se pokoušela urazit nás, přestože má na kontě sotva dva křížky...
Jo, věk je hodně relativní.

Jak to, že si může Lucie prohlížet fotky?, to by potvrdilo mou domněnku, že už je tady zaregistrovaná pod nicky, které jsem zmínila...a přes přihlášení to prohlídne. Ale jistě mě inteligentní krasavice poučí, jak jinak se to dá dělat. Když já jsem ta stará bába a internet mám teptve 3/4 roku.
anoným
Ria
| 27. 1. 2007 13:33
tak sa zaraď medzi seberovných a nám daj svätý pokoj.
majo
anonym
| 27. 1. 2007 13:15
I když jsem hloupočká mladice, tak vím, že to není o věku, vše je jen o názorech, znám to z práce, kde si rozumím jak se stejně starými, tak i staršími. Nemusíte mi dávat životní moudra, ale děkuji, že jako snad jediná jste ke mně slušná.

Lucie Sklářová
Anonymko ividol
anonym
| 27. 1. 2007 13:12
A do mne snad ano? Nemusím Vám nic dokazovat, stejně mi nevěříte, uvedla jsem jméno a základní údaje o sobě, toto neuvedla ani většina registrovaných! Tak s tou Vaší registrací neotravujte. Fotku bych na internetu nikdy neuvedla, kdo ví, kde se pak objeví.
Opravdu trpíte Vy padesátnice paranoiou, máte neustále nějaké teorie, nesem žádný mužský, oproti Vám nelžu.
Proč bych se nemohla podívat na Vaše úžasné fotky k příspěvkům, internetu asi opravdu ještě nerozumíte, viděla jsem je a přesně tak si Vás všechny představuji. Dokonce i ta má není daleko od pravdy, jen ty blond vlasy nesedí a nejsem lehká děva.
Anonymko Lucie
ividol
| 27. 1. 2007 12:54
Jen do mně aspoň se tady něco děje.Trochu jsi rozproudila krev v našich starých žilách. Kdybys nebyla anonym, byla bys zaregistrovaná, přihlášená a mohla bys nám ukázat, jak vypadáš. Jenomže ono je to na internetu všechno pofidérní... Třeba jsi dikonce mužskej a děláš si průzkum mentality žen kolem přechodu? Nebo je možné, že jsem mužskej já... kdo ví??? Nikdo nic doopravdy neví, ale hlavně, že všemu rozumíme a všechno kritizujeme. Škoda, že de nemůžeš podívat na naše fotky k příspěvkům.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 6. 2025 18:23
14456
Remi - Mirka
7. 6. 2025 07:20
73456
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55