Diskuze

Zpět na výpis diskuze

dopisovani po internetu

Diskuze

Ahoj lidye 1
ividol
| 27. 1. 2007 11:06
Po ránu je dobrá každá diskuze, která rozproudí krev a nastartuje mozek.
Říká se, že nejhorší je srážka s blbcem, ale je to i dobrá masáž mozku.
Ividol ajoj
blaky
| 27. 1. 2007 11:03
máš tedy smysl pro humor , výborně se bavím ,posílám svou fotku
ividol
lidye1
| 27. 1. 2007 10:57
čauky vidím že tady se opravdu člověk pobaví ale na účet prý inteligentních .....ten obrázek je výstižný
Čau Myško
ividol
| 27. 1. 2007 10:50
Taky mě to začalo bavit! Je to sranda převeliká. Nejsi zvrhlá, jenom nejsi hloupá.
Lucie Sklářová.
ividol
| 27. 1. 2007 10:49
Díky za veselý vstup do nového dne. Už dlouho jsem se tak nepobavila. Koukám, že jsem se snažila marně, něco ti vysvětlit , ale aspoň jsme pobavily ostatní. Nemáš to , holka , lehké.Mladá, krásná, určitě i úspěšná...proč se jen zahazuješ tady se starýma, zapšklýma, šerednýma bábama? Máš to zapotřebí? Mám nápad, jak bys nás mohla úplně dorazit a dohnat k depresím: Odhal nám svou krásu, případně IQ ať můžeme vzteky slzet v koutku u PC. Já ti tvou krásu věřím, ale chtěla bych se pokochat, potěšit staré oko něčím krásným... Prosím, prosím, neodpírej nám ten zážitek.
Všem anonymním
anonym
| 27. 1. 2007 10:29
Tak anonymní, užijte si tady tu trapnou diskuzi a skrývejte se za vaše nicky.

Ividol, máte opravdu skvělou teorii, založit diskuzi proto, aby se na ní bavila s novými kamarádkami. Aby si našla nové kamarádky, tak není potřeba zakládat diskuzi s podobným názvem. Když kamarádky nenašla na "Kamarádkách ... " tak bude chyba asi někde jinde. Zvlášť, když se ji na "Dopisování .." jako první ozvala kamarádka z "Kamarádek .. ". A právě, že na takových diskuzích se mele dokola o všem možném, tak ty žvásty mohly zůstat v jedné diskuzi. Ale pořád nemám pravdu.

Myš, Vy budete asi zase neinteligentní ošklivka, když někomu závidíte jeho krásu. O závisti jsem zde už také napsala.

Monikam, silná slova? Ty namířené na mne nebyly silná? Toto je šikana, v davu jste si smlsly na jediné osobě. Vám bych nepřála, abyste to zažila. Mne snad nikdo neurazil? Přišla jsem sem v dobrém s prostou otázkou.

Jajo, je bota a bota. Jinak z teorie ividol vyplývá, že maja sem přišla hledat jiné kamarádky než jsou na "Kamarádkách..." tak, aby jste si nedělala plané naděje, že jste její kamarádka. Nemyslím si to, toto vyplývá z teorie ividol.

Tak tady i dále příjemně i nepříjemně pomlouvejte. Osobně mám ráda jinou zábavu a dopisuji si s lidmi, které znám, kteří znají mě a víme co od sebe můžeme čekat, protože nikdo z mých kamarádů by mne tak nenapadal jako vy tady.

Lucie Sklářová
všem
blaky
| 27. 1. 2007 09:46
posílám pozdrav po ránu,včera jsem se opravdu bavila,bylo to prima,tak se mějte dobře a vsele po celý den,přijdu se podívat co je nového,ahoooj.
anonymní nebo Lenka
anonym
| 27. 1. 2007 08:41
Dobrý den, tobě se nestalo, že bys udělala nějakou botu. Když tě šikanuju jak to mu ty říkáš, proč stále odepisuješ. hoď nás za hlavu a běž zakládat další nesmysly. Hezký den
to se už
anonym
| 27. 1. 2007 08:19
dlouho nestalo, abych běžela k internetu ihned po probuzení se zvědavostí, co nového. A nezklamala jsem se. Zlobte se na anonyma, nebo ne, ale má velkou zásluhu, že tak rozproudila diskusi. Je mi ji skutečně líto, protože použivá silná slova, zcela neadekvátní vzniklé situaci, to o šikaně už je velmi silné kafé (holka, proboha, víš, jak vypadá skutečná šikana? Nepřála bych Ti, abys ji zažila), přitom kope kolem sebe a všechny uráží jen proto, že jsou starší. Ale jedinou spravedlivou věcí na světě je, že i ona nebude věčně mladá. Ale dost už o ní, všechny po ránu zdravím a přeji příjemný den.
:o))
anonym
| 27. 1. 2007 07:51
No, děvčátka, včera jsem už běžela večer do práce, ale jak vidím, nezahálely jste, pěkně se to tady rozjelo!
Hezké čtení po ránu. Tak jsem zdvědavá na tu krasavici inteligentní, jestli ještě přijde.
Zjistila jsem, že jsem zvrhlá a tohle čtení mě začalo bavit!
Anonymní
ividol
| 27. 1. 2007 00:31
asi zůstaneš, protože nemáš jiný nick. To, že maja založila novou diskuzi potvrzuje moji teorii, že chtěla být s jinými kamarádkami, naž byly ty na Kamarádkách. Když to tak vezmeš, na všech diskuzích, pokud nejsou speciálně zaměřené, se mele pořád dokola a o všem možném i stejném. Tobě asi vadí jenom ten nešťastný název. Tak už se na to vykašli, neřeš to a založ nějakou diskuzi. Docela by mě zajímala...
Dobrou noc.
ividol
| 27. 1. 2007 00:24
Taky už zalezu, abych zítra nespala do 10.hodin. I když- proč bych nemohla spát klidně celé dopoledne, žejo.
Tak čau zítra.
Anonymní
anonym
| 27. 1. 2007 00:21
Anonymní asi podle Vás zůstanu, i když jsem odhalila svou identitu více než kdokoli ostatní.
Právě, že tak to není, není to tak, že by si maja nevšimla, že nějaká podobná diskuze existuje, protože ona právě věděla, že podobná diskuze existuje, protože na "Kamarádky přes internet" chodila a s Jajou si dopisovala. A právě proto jsem položila svůj dotaz, proč založila další podobnou diskuzi, připadalo mi to jako naschvál a nesmysl.
Možná to bylo právě proto, že ji je přes padesát a byla tak nadšená, že se na počítači naučila, že chtěla mít svou diskuzi. Klidně, pro mě za mě, ať jich založí třeba 100, ale ať jsou různé. Ale toto jsou jen dohady a odhady, jen ona sama ví, proč tuto diskuzi založila. Protože v každé diskuzi si dopisujete přes internet.
Ividol
Ria
| 27. 1. 2007 00:21
ahoj ja sa musím smiať nad celou touto fraškou.Nehádž hrach na stenu to nemá zmysel.A čo ešte nespíš sa ti nechce?Ani mne zaspala som keď som prišla z roboty malá išla na chvíľu ku kamarádke a malý išiel tiež von.Tatičko sa postaral o všetko.Tak si tu čítam o sebe same novinky a vôbec mocem sa po nete.Ale asi sa pokúsim trochu sa vyspať.Tak dobrú noc ahojky.
Ještě něco...
ividol
| 27. 1. 2007 00:20
Když se podíváš, o čem se píše na Kamarádkách, tak snad pochopíš, že Dopisování je pro nás 50-60.leté vhodnější, nebo přijatelnější.
Anonymní.
ividol
| 27. 1. 2007 00:14
Tak nahoď nějaké téma, a když bude dobré, bude se držet nahoře na seznamu diskuzí. Však ono se to vytřídí, neboj, ale pokud téma nemáš, připadá mi tohle všechno povídání kolem toho zbytečné.
Anonymní.
ividol
| 27. 1. 2007 00:06
Pokusím se ti vysvětlit, jak asi tohle všechno vzniklo, co ti připadá tak nepochopitelné.
Diskuze Virtuální kafíčko má kategorii - Dopisování na internetu.
Diskuze Najděte si přátele má kategorii - Kamarádky na netu. Některá pisatelka holt založila diskuzi tam, kde jí to připadalo vhodné a nepátrala po tom, jestli někde jinde není něco podobného. Přátelé a Kamarádky patří k sobě, ne? Kafíčko zase vypadá trochu jinak. Možná, že když zakladatelka nové diskuze objevila tu starou, uvědomila si, že jsou podobné, ale to už bylo pozdě a debata se rozjela...Taky se stává, že okruh pisatelek zjistí, že chtějí být spolu na jedné diskuzi, i když ty diskuze mají podobný obsah- podle názvu. A těch 50-60.letých je tady asi nejvíc, protože mají víc času na internet a taky jsou rády, že se to naučily! Zkus si založit vlastní diskuzi- je to radost, když se rozjede. Jsi mladá a tak nemůžeš chápat (bez urážky) že pro většinu z nás bylo seznámení s počítačem jako zjevení a máme radost z každé novoty a blbůstky, kterou se naučíme. Taky je to pro mnohé z nás jediná pořádná dostupná komunikace s lidma. Jsme totiž taky důchodkyně a taky invalidní. Chceš další vysvětlení.
Aktuální
anonym
| 26. 1. 2007 23:58
Aktuální jsou podle mě ty diskuze, na které se v poslední době reagovalo, najdete je na úvodní straně Viktorie. Šlo jen o to, že by se na tu úvodní stranu vešlo více různých témat kdyby byly příspěvky z "Dopisování přes internet" obsaženy v "Kamarádka přes internet" nebo v diskuzi dané věkové kategorie, když jde o velice příbuzné témata, příspěvky.

Lucie Sklářová
Ividol
Viki
| 26. 1. 2007 23:50
Aktuální jsou asi ty co založila a zapadly bez odezvy.
Anonymní
ividol
| 26. 1. 2007 23:46
Proč myslíš, že se zabírá místo aktuálním diskuzím? Které diskuze jsou podle tebe aktuální?
Všem
blaky
| 26. 1. 2007 23:40
mám radost ,že jsem tady našla všechny staré kamarády kterém jsem už dávno neviděla,všechny vás zdravím,moc se mi tu líbí a budu sem chodit
Anonym
anonym
| 26. 1. 2007 23:23
Tak vidím, že jedinému komu dělá radost bavit se na cizí účet jste vy. Jste ubohé. Jinak tomuhle se všeobecně říká šikana. Ale asi vás to baví, jinak by jste nepřevracely to oč tady jde.

Všem, k té anonymitě, vy všechny jste víc anonymní než já. Skrýváte se za nějakou přezdívku.

Majo, nebojte se, že nedělám to co běžná populace, mailuju si s kamarádkama, o běžných věcech, navíc když mi něco není jasné, poradí, odpoví, čehož se mi zde nedostalo. A až mi bude padesát, tak to vy všechny budete už pod

Viky, nejsem nějaká anonymní, co skáče po osobní váze, ani nemám dospělou dceru, což nejde ani biologicky zařídit. Navíc nejsem ani anonymní, oproti Vám. Nechtěla jsem se hádat, už jsem to zde také psala, tak se znova opakuju a budu z tohoto později nařčena, že melu pořád něco dokola. Obyčejně jsem sem vešla s dotazem - proč někdo zakládá další podobnou diskuzi a zbytečně tak zabírá místo aktuálním diskuzím? a kde to skončilo? Odpověď nikdo nenapsal, jen hromadu urážek.

Minikam, nikde jsem neřekla, že se mi tu nelíbí, na Viktorii jsem chodila číst zejména články na úvodní straně (dnes např. o kůži) a občas jsem si přečetla nějaké téma v diskuzi. Vracím se s údivem jak dokáží lidé věci překroutit a pošpinit něčí jméno. Vážně beru pouze ty urážky.

Getho, závist je špatná vlastnost a ještě jí nikdo nikdy nic nezískal, právě naopak. Člověk má být spokojen s tím co má. Pokud se ptáte proč tlachám pořád dokola stejné fráze, tak v názvu tématu uvádím vždy pro koho je daný příspěvek a tlachám pořád dokola, protože se mě na to ony osoby v názvu tématu neustále dotazují. A shodou okolností jste jednou z nich. Proč prý pořád tlachám dokohola stejné fráze. Tak speciálně pro Vás - protože jsem chtěla znát důvod co vede lidi k zakládání dalších nesmyslných témat, protože mi téma "Dopisování přes internet" a "Kamarádka přes internet" připadají hodně podobné a kdo si chce dopisovat přes internet, dopisuje si i v "Kamarádce", navíc právě, když si v něm dopisují právě stejní lidé jako v "Kamarádce". Ale asi se nudíte, tak proč nepsat jednoduše v jednom tématu jak se dnes mám, když to jde složitě a to jak se dnes mám napíšu třeba ve čtyřech tématech.

Ividol, mě nic nevytočilo, spíše mě zaráží chování lidí, kteří si díky své anonymitě více dovolí. K Vaší "prudičce otravné" se nebudu vyjadřovat, musela bych být sprostá. A proč melu pořád dokola už jsem vysvětlila u Gethy.

Rio, na to, že jsem s Vámi vůbec nekomunikovala máte dost drzosti mě takto urážet. Zejména Vaše sarkastická slova. Ale to bude asi tou závistí na mou inteligenci, mládí a krásné tělo. Vaše inteligence je jistě tatam, mládí v ***i a zbylo Vám ochablé tělo. Tato diskuze není určena 50 letým ženám, ani "Kamarádka přes internet", ale právě 50 ženy tuto diskuzi založili.

Útočit a anonym? Nejsem anonym. A ty Vaše posměšky jsou co? Milion smajlíků s vypláznutým jazykem. Považujete se za dámy? Vždyť to je neslušné gesto i od malého dítětě, které ještě dobře neví co se sluší.

Lucie Sklářová
Viki
anonym
| 26. 1. 2007 22:59
necháme se překvapit co nás čeká zítra jestli bude ještě útočit anonym hezkou dobrou noc
Ria
Viki
| 26. 1. 2007 22:28
Stefi se neozvala, psala, že bude mít odpojený internet.
Bara
Ria
| 26. 1. 2007 22:21
Plne s tebou súhlasím vo všetkých bodoch.
viki
Ria
| 26. 1. 2007 22:18
Ahoj ako sa máš?Stefi sa už ozvala nevieš?
Anonym
anonym
| 26. 1. 2007 22:16
Já si vůbec nemyslím že by záleželo na věku ale spíš jestli se najde společná řeč.Vždyť si klidně může povídat 20letá se 70letou ale musí k sobě najít cestu.A pokud se tu nějaký anonym podepisuje nějakým jménem a píše s odpuštěním blbosti je nejlepší si ho nevšímat.
Holky
ividol
| 26. 1. 2007 22:11
ona z toho vyroste-možná... a když ne, tak z ní budu docela srandovní baba. Budevšechno pořád omílat dokola...
Ria
Viki
| 26. 1. 2007 22:03
Napsané to není, ale ona se chtěla pohádat a neměla s kým
Ividol
Ria
| 26. 1. 2007 21:54
Ahoj ja len asi som už senilná,ale v názve tejto diskusie postrádam udaje,že je určená 50 ročným ženám.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
5. 6. 2025 18:25
14451
jirinaova
4. 6. 2025 17:32
73454
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55