Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dukanová dieta - Hubněme společně
DiskuzePřidat názor
											JItka369

| 1. 2. 2012 18:55

0

0
						Reagovat!
									iirriss

| 1. 2. 2012 18:57

0

0
					Reagovat!
									anonym

| 1. 2. 2012 19:00

0

0
					Reagovat!
									iirriss

| 1. 2. 2012 19:04

0

0
					Reagovat!
									JItka369

| 1. 2. 2012 19:11

0

0
					Reagovat!
									iirriss

| 1. 2. 2012 19:12

0

0
					Reagovat!
									SkyLight

| 1. 2. 2012 19:14

0

0
					Reagovat!
									iirriss

| 1. 2. 2012 19:08

0

0
					Reagovat!
									iirriss

| 1. 2. 2012 19:10

0

0
					Reagovat!
									Pettar

| 12. 2. 2012 17:20

0

0
					Reagovat!
											JItka369

| 1. 2. 2012 18:51

iirriss

| 1. 2. 2012 17:57

Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 sucho
 sucho

ale s podporou co je tady to zmákneme všichni a to jakkoliv
  ale s podporou co je tady to zmákneme všichni a to jakkoliv  
 teď mi psala známá, která se ptala u nich paní doktor, že pravděpodobně nebude dobré při mém zdravotním stavu se toliko cpáti masem a mléčňáky, že bych se měla dáviti spíše zeleninou a když už, tak rybama, no zatím nebudu troubit na ústup, budu tedy pracovat na ploutvičkách a holt s mlékem uvidíme  :-\  naštěstí mě bude hlídat jedna milá paní doktor, každý 3 - 4 den mám chodit na testíky krve a moči, aby mě kdyžtak včas zarazila, no musím přiznat že jsem si na vás tak zvykla, že teda bych velmi smutnila kdybych nemohla s vámi sdíleti DD
  teď mi psala známá, která se ptala u nich paní doktor, že pravděpodobně nebude dobré při mém zdravotním stavu se toliko cpáti masem a mléčňáky, že bych se měla dáviti spíše zeleninou a když už, tak rybama, no zatím nebudu troubit na ústup, budu tedy pracovat na ploutvičkách a holt s mlékem uvidíme  :-\  naštěstí mě bude hlídat jedna milá paní doktor, každý 3 - 4 den mám chodit na testíky krve a moči, aby mě kdyžtak včas zarazila, no musím přiznat že jsem si na vás tak zvykla, že teda bych velmi smutnila kdybych nemohla s vámi sdíleti DD   no kdyby se tak náhodou stalo, že bych za váma mohla na návštěvu
  no kdyby se tak náhodou stalo, že bych za váma mohla na návštěvu  
 Budeš pod kontrolou!!!
  Budeš pod kontrolou!!!

já to zatím své MUDr. nepřiznala,ale trochu jsi mě postrašila,tak nevím,asi bych měla s pravdou ven :-\
 já to zatím své MUDr. nepřiznala,ale trochu jsi mě postrašila,tak nevím,asi bych měla s pravdou ven :-\

, nechci nikoho vylekat, ale jsou chvíle kdy není místo na experimenty  :-\  paní doktor mě pohlídá a jen by mne moc mrzelo kdybych "o vás přišla"
  , nechci nikoho vylekat, ale jsou chvíle kdy není místo na experimenty  :-\  paní doktor mě pohlídá a jen by mne moc mrzelo kdybych "o vás přišla"