Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

sibut
lenka12345
| 6. 2. 2011 13:06
ahoj.. ja to tu tak pozorujem... a mala som skúsenosti so sibutraminom.. schudla som pekných 9 kíl, čo mi aj stačilo, ale akonáhle som ho prestala brať, asi po mesiaci sa mi to vrátilo späť.. preto sa chcem spýtať, aké máte vy skúsenosti potom, ako ste prestali brať sibrutramin. ale práve som si ho znova objednala, takže dúfam, že to tentokrát výjde a že keď ho doberiem, tak nepriberiem spät... a klobúk dolu pred vašimi výkonmi
MĚ ZKLAMALA mléčná dieta i SIBUTRAMIN...
Jasmina309
| 6. 2. 2011 11:19
AHOJTE.
Tak holky, sem vyloženě v koncích . Nevím co pro to, abych hubla mám udělat víc???
Měřím 165cm a celkem sem zhubla 3 kg.Od 3.1.A to prosím i s velmi přísnou a drastickou mléčnou dietou...

Sem úplně unavená z toho neúspěchu. CHybí mi síla, energie a odvaha. CO TEĎ?

Vám všen přeju štěstí a prosím vás, jsem asi exot, takže ze mě nikdo příklad neberte
Pěknou neděli!
Adipex
birhty21
| 6. 2. 2011 10:06
Ahoj, nikde se nedá volně koupit.
Adipex
birhty21
Adipex
birhty21
birthy21
janinkakol
| 6. 2. 2011 08:02
teď mi tak dochází...v jaké lékarně se dá adipex volně koupit?? u nás je jen na předpis
?
betuse
| 5. 2. 2011 15:40
http://extradekor.webnode/
Adipex
birhty21
| 5. 2. 2011 09:52
Ahoj, mě bylo po první tabletce špatně ale ted je už zase všechno v pořádku tak jsem ráda. Potřebuji dát dolu aspoň 20kg a budu spokojená Každopádně se říká, že si máš dávat reálné cíle. Takže -10kg a budu šťastná a tich ostatních 10kg půjde dolu potom snáz když budu vědět, že jsem dokázala už tich prvních 10kg :) tak uvidíme snad se povede
birthy21
janinkakol
| 5. 2. 2011 09:35
je to už 7 let co jsem ho brala ale šla jsem z 90ti kl na 68, k tomu tedy dieta a 6km svižné chůze každý den, měla jsem z toho o něco lepší pocit než ze sibu.mám také možnost mít adipex ale měla jsem strach z vedl. účinků, jsem po tromboze a někde jsem slyšela že se to nemá. jak je tobe po adipexu?akolik potřebuješ shodit?
sibu x adipex
janinkakol
| 5. 2. 2011 08:40
Ahoj, s adipexem mám co se týče hubnutí dobré zkušenosti, se změnou jídelníčku a trochou pohybu jsem zhubla z 90kg na 68,co se týče nežádoucích účinku, měla jsem žízeň a strašně energie. jenže v těhotenství jsem se dostala zpátky, byla jsem u lekaře, říkala jsem že přetrpím 5minut studu a nechám si adipex napsat, vyjde to levněji ale bohužel....pak mi byl tady doporučen sibu 20mg, koupila jsem ho od songare, vše přišlo v orig. balení, 100 tablet mě ale vyšlo na nějakých 2600kč,beru 3 týdny jím méně a chodím na zumbu, mám 15ti měs. prcka takže se neválím:) a dole mám cca 4kila tak uvidíme jak to půjde dál. dejte vědět jak je po adipexu, už je to tak dávno co jsem ho brala...jana
janinkakol
birhty21
| 5. 2. 2011 08:27
Ahojky, já jsem se také rozhodovala mezi Sibu a adipexem. Nakonec jsem zvolila Adipex (jen proto, že jde koupit v lékárně a vím, že bude zaručeně pravý) Dnes si vemu 6tabletku a mám dole 2kg. Jak to šlo tobě s adipexem?
janinkakol
birhty21
| 5. 2. 2011 08:27
Ahojky, já jsem se také rozhodovala mezi Sibu a adipexem. Nakonec jsem zvolila Adipex (jen proto, že jde koupit v lékárně a vím, že bude zaručeně pravý) Dnes si vemu 6tabletku a mám dole 2kg. Jak to šlo tobě s adipexem?
sibutramin
janinkakol
| 5. 2. 2011 08:03
Ahoj, koukám že máš velké zkušenosti tak se chci zeptat na názor, beru sibu 3 týdny, za první 2 týdny -2kg, 3.týden nic...!!Upravila jsem jídelníček, mám 15ti měs. prcka takže se nezastavím a ještě chodím spalovat na zumbu, vím že je lepší hubnout pomaleji, ale čekala jsem větší úspěch aspon ze začatku. je t normální nebo na mě sibu nezabírá???Díky za nárory Jana
sibutramin
janinkakol
| 5. 2. 2011 07:27
Ahoj, beru sibu 20 mg, přišlo mi to v orig. krabičce, jsou to modrobílé kapsle ale značení nemají. Beru 3 týdny, ze začátku jsem měla velikou nechuť k jídlu, strašnou žízeň a byla jsem trochu nabuzená,ted mívám i hlad, kdybych chtěla můžu se normálně najíst a nabuzená nejsem vubec. dnes jsem vlezla na váhu, po třech týdnech -3kg, přijde mi to dost málo vzhledem k tomu jakou držím dietu a cvičím. Věřím že je to orig. sibu akorát na mě asi nefunguje nebo něco dělám špatně...?dávám tomu ještě týden a pak se vracím k adipexu, s tím jsem byla úspěšnější. Jestli máte někdo podobné zkušenosti, napište. Jana
adipex
lenufka
| 3. 2. 2011 19:16
Když ti ho napsala lékařka tak by ti k tomu taky měla něco říct ,ne .Já osobně jsem zkusila pár tablet a tak strašně se mi pokazila pleť, že jsem s ním dál nepokračovala...

Sibu mám třetí den tak nemůžu nic moc říct Ale co vím teď je , že mi po něm nic není ,velkou žízeň taky nemám a pocit hladu a mlsání si myslím, že tlumí a to je super. Kila zatím neřeším je to brzo . Držím ti palečky
Adipex
birhty21
| 3. 2. 2011 18:06
Čauky holky, jsem tu nová. Psala jsem v diskuzi o Adipexu, ale nikdo mi tam neodepisu. Proto píši Vám. Nemáte nějaká zkušenost s Adipexem? Rozhodovala jsem se mezi Sibutraminem a Adipexem. Nikde jsem nenašla zda je Sibutramin na předpis, proto jsem raději zvolila Adipex, který mi napsal prak. lékař. Kolik stojí Sibutramin? A od koho ho kupujete? Jak jde hubnutí? :)
Ahojky
lenufka
| 3. 2. 2011 18:00
Díky za přívátání

Můžu říct zcela poprvdě, že se nepřejídám. Knedlíky nejím a tlusté a tučné taky ne Ale mám smůlu v tom, že pracuji doma a mám mnoho času si doběhnout do kuchyně a tu a tam něco zobnout. Mám příležitost a to je špatný.

Doufám, že to teď se sibu zvládnu a pomůže mi nechodit mlsat .
kila
kukelikm
| 3. 2. 2011 09:35
ahojik holky:)) ja taky vicim.))) jen sem chtela rict ze kdyz doma cvicite ,tak nekoukejte porad na vahu ,nema to cenu ja osobne treba pred menzes priberu i 4kg, ale to jen voda. kdo cvici ten naopak kilove pujde nahoru , doporucu je zmerit a uvidite jak vam udela radost kazdy cm dole:))) vaha je kolisava a hlavne vas akorad dokaze nastvat . ja du ted taky cvicit,takze tak hodku budu trapit telicko:))) tak paaaaaaaaaaaaa
Ahoj kočky!
Pajajo
| 3. 2. 2011 07:23
Vítám mezi námi nově příchozí, se to tu nějak rozrostlo, což je dobře.
Tak si představte, že na mě taky vlezl chřipový bacil a dnes budu cvičit po dlouhých 10-ti dnech! Některá z vás tu psala, zda nejdřív pár kilo shodit a pak posilovat. Já to dělám tak, že se nepřežírám, jím všechno (i knedlíky, uzené apod., ale prostě v menších porcích) a cvičím doma podle DVD Cindy Crawford apod. Snažím se tedy cvičit denně. V pondělí jsem byla u své doktory a ta se mě ptala, co dělám, že vypadám líp, že určitě držím nějakou dietu nebo co. Tak jsem jí vylíčila, že ne, že je to více-méně o pohybu. A podotýkám, že cvičím od nového roku a váhově mám dole snad jen 1 kg! Takže za sebe osobně doporučuji pohyb, pohyb a a zase pohyb a žádné přejídání Jo a taky se moc nevážím, spíš to poznávám na oblečení. Tak zatím pa a držím palečky!!
kosmetika
terka07
| 2. 2. 2011 19:03
jé holky ještě , že jste o kosmetice zace začali já na vás uplně zapoměla, takže další objednávka krémíků eveline bude 10.2. takže pokud něco potřebujete tak písněte a ti co jsou nové a nevědí tak písněte na mail juricovab@seznam.cz a katalog pošlu přes mail
odpoved
kukelikm
| 2. 2. 2011 11:23
ahojk muzu ti vrele doporucit evelinecosmetics mrni muzes si objednat postou ,super ceny a jejich kremy 3d sou bomba uvidis ze ti krasne napne kuze vyhladi celulozka a snad i trochu pomuze na tu kuzi:))) sem po dvou detech a super:)))
ahoj vsichni
kukelikm
| 2. 2. 2011 10:05
ahoj lidicky ctu si vase prispevky uz dlouho:)) moc super, taky stale bojuju s kilicky:)) sem po dvou detech a po kazdem mi zustalo 20kg, ale uspesne sem je dala dolu ted. ted em si dala cil ze se musim hezky zbavit ty pneu na brise:)) ja sdoma posiluju a chodim na zumbu, nastesti pritel taky cvici takze varim zdrava jidelka, sem nadsena z kosmetiky aveline a vrele porucuji nemam jedinej dulecek po kremech:)) rada vam poradim uz sem vyzkousela kde co:)) ted se chystam brat subi jako berlicku a snad zniceni tech podkoznich tuku:))) tak preji mnoho zdaru a uspechu a hlavne pevnou vuli a holky mejte se radi:))) misa
sibutramin
lenufka
| 2. 2. 2011 07:24
Krásné ráno všem

Ahoj holky jsem tu nová, ale příspěvky jsem četla už delší dobu. Cvičení je super, já osobně miluju spinning, ale zjistila jsem, že lepší je nejdřív zhubnout a pak posilovat. U mě to bylo tak, že když jsem posilovala to silné tělo a tak se nic moc nedělo a nebyla spokojená. Nějaké to kilo taky šlo dolu, ale stále jsem byla silná.

Vyzkoušela jsem meridii a potom lindaxu a byo to fajn, kila šla dolu a k tomu ten spinning a super 35kg bylo za rok dole . Znamí mě nepoznali

Teď mám opět pár kilo nahoře a objednala si sibutramin, Dnes ho beru podruhé tak nemůžu nic říct, ale dám vědět jak jsem na tom. Jen mě trochu zaráží, že nemám návaly ani moc velkou žízeň. Předtím jsem se nemohla dopít

Držím Vám všem palečky léto se blíží
sibutramin
lenufka
| 2. 2. 2011 07:24
Krásné ráno všem

Ahoj holky jsem tu nová, ale příspěvky jsem četla už delší dobu. Cvičení je super, já osobně miluju spinning, ale zjistila jsem, že lepší je nejdřív zhubnout a pak posilovat. U mě to bylo tak, že když jsem posilovala to silné tělo a tak se nic moc nedělo a nebyla spokojená. Nějaké to kilo taky šlo dolu, ale stále jsem byla silná.

Vyzkoušela jsem meridii a potom lindaxu a byo to fajn, kila šla dolu a k tomu ten spinning a super 35kg bylo za rok dole . Znamí mě nepoznali

Teď mám opět pár kilo nahoře a objednala si sibutramin, Dnes ho beru podruhé tak nemůžu nic říct, ale dám vědět jak jsem na tom. Jen mě trochu zaráží, že nemám návaly ani moc velkou žízeň. Předtím jsem se nemohla dopít

Držím Vám všem palečky léto se blíží
Posilovna
Annanas
| 1. 2. 2011 21:54
Díky za názor. Posilovna však není jen o posilování, než budu se sebou spokojená, tak dám přednost hlavně aerobnímu cvičení, jako je rotoped, stepper a další...
annanas
OpethPaja
| 1. 2. 2011 21:10
nebylo by lepsi prvni dat par kil dolu a potom zacit posilovat?? ja se ptala znameho z posilovny - taktez sem chtela zacit chodit - a ten mi poradil, ze prvni by to chtelo pak kilecek zhubnout a to co zbyde posilovat....ale asi je to kazdeho vec..jen me napadlo, rict svuj poznatek kazdopadne hodne stesticka a hubnuti zdar
Annanas
jozinka
| 1. 2. 2011 10:57
Uvidíš že to půjde, ať s berličkou nebo bez.. jak psala blanka-terka07, chce to se na sebe opravdu hodně naštvat... a hlavně to po 14-ti dnech nevzdat, když stoupneš na váhu a zjistíš, že si se nehnula směrem dolů...
Začátek je těžkej, ale když se člověk na ten boj dá, tak výsledek pak stojí za to.. to mi věř.. vím o čem mluvím...

Blanka je opravdu pilňousek, cvičí a cvičí a cvičí.. proto jí čeká ta sladká odměna, kilča dolů, super.. Gratulujuuuu jsi šikulka.. a už aspoň nejsem tady v baraáku jedinej blázen, kterej takhle maká... supeeeeeeeeeeeeer...
hannelle
jozinka
| 1. 2. 2011 10:55
No o tom, jestli zdroje prodávají to co mají.. to ti asi nikdo nemůže s jistotou potvrdit přece... jde o černý trh, tak co by od toho člověk čekal... rozhodnutí je jenom a jenom na tobě..
bohužel, risk nebo zisk... každopádně přeju, aby to vyšlo a přišlo ti to co má.. a aby tabletky zabíraly...
sibutramin
hannelle
| 1. 2. 2011 05:14
Ahojte,děkuji za názory,já jsem se rozhodla sibutramin zkusit a proto se ještě jednou ptám a prosím o radu na důvěryhodného prodejce.nemám bohužel čas se prodírat stránkami diskuzí o paní Sylvě.Můžete mi tedy alespoň něco nastínit?Jde mi spíš o to jestli opravdu prodává to co má.
Děkuji všem,za pomoc.
...
Annanas
| 31. 1. 2011 21:11
Terko07, moc děkuji za reakci. Popravdě stále váhám... Nejradši bych vše zvládla sama, ale nejde mi to. Po ukončení sedmiletého vztahu jsem během pár měsíců přibrala 20 kg a začala jsem pracovat. Bohužel, mám sedavé zaměstnání a nedostatek pohybu je na mně strašně znát. Teď při výšce 162 cm vážím pro mě šílených 82 kg! A to mi teď bude teprve 27 let. Berlička by se hodila.
Můžu však říct, že čtení příspěvků k diskuzím na zeny.cz, jsem nějaká nakopnutější. Dneska jsem si byla koupit 15 vstupů do posilky a jen co ze mne sleze poslední bacil se do toho pustím. Jinak mohu s čistým svědomím říci, že se stravuji zdravě (viz foto).
Zkusím se podívat do dalších diskuzí a třeba si někde přijdu na své...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 7. 2025 18:03
14597
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
1. 7. 2025 13:37