Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

adipex
terka07
| 31. 1. 2011 20:13
určitě annanas když mrkneš na diskusi co mají holky o adipexu tak něco najdeš co se bude hodit a pokud ne, tak se přímo zeptej jestli nemají nějaký zdroj, tady mám tušení nikdo adipex nezkoušel. Ono totiž když Joži tuhle diskusi začínala, tak byla dostupná meridie a lindaxa a už zmiňovaný sibutramin, takže většina z nás má asi zkušenosti s tímhle, ale vzhledem k tomu, že ted už je k mání jen adipex tak jsem koukala, že holky založili novou diskusi na toto téma, tak se jukni třeba něco najdeš. Já si shodila svých 30 kg pak jsem v průběhu dvou let přibrla 7 kg a v lednu jsem se zapřela , že takhle dál ne, začala jsem každý den 40 minut cvičit a mám dole 5 kg, takžé ono to opravdu jde, jen to chce se naštvat a jít do toho.Ale opravdu chápu všechny co sahají po berličce já se klidně přiznám, že nebýt meridie nikdy bych to nedokázala, celý život jsem se trápila s dietama a bylo to deset kilo dolu, patnáct nahoru a kolem dokola, ted už vím jaké to je dosáhnout pro mne ideální vbáhy, takže když takhle přiberu tak se dokážu sama na sebe naštvat a jde to zas dolu ted už i bez berličky:) nebojte ono to časem půjde.
ahoj..
jozinka
| 31. 1. 2011 12:53
čautě holky...koukám, že diskuze jede v plném proudu, to je dobře, děláte mi radost...
nováčky vítám, zdravím.. ať se vám tu líbí.. a pokud se rozhodujete kde sibu objednat.. bohužel nemůžu vám radit, doporučovat.. jak zde napsala Terka07-Blanka, tak jsem ho měla od doktora.. tak že.. bohužel..
já osobně bych do černoty nešla... ale záleží to na každé z vás...

někdo se tu ptal na p. Silvu, že tu má zakázáno psát.. nejsem si jistá, jestli se to dá tahle brát.. a budeš-li mít čas, pročti si diskuzi, kde s p. Silvou proběhlo pár výměn názorů.. a pak si udělej úsudek sama...

všem přeju hodně síly a zdaru, a´t se daří.. ať se sibu nebo bez holky.. je to opravdu jen berlička..

a když to vezmu povšechně dle sebe.. větší makačku dá ty shozená kilča udržet, aby váha nelezla nahoru, než těch 30 sundat.. mi tak přijde...
Taky se loučím se Sibu...
Jasmina309
| 31. 1. 2011 12:19
Ahojte kočenky Tak ještě týden a švihám s tím a opravdu věřte, že Sibu je jen berlička! Ano dopomohl mi schodit 3 kg, ale píšu pouze 3 kg.Jde o to, že sem totálně překroutila životosprávu, pohyb mám ve velký míře a tak proto sem čekala, že s pomocí prášků to půjde lépe! Asi taky roli hraje věk! Je mi 38. Ale jedu dál i bez Sibu. Prostě věřím, že se dostanu pod 80 kg. Všem přeju pozitivní výsledky a dobrá rozhodnut
Děkuji za názor
Annanas
| 30. 1. 2011 22:35
Terko07, moc děkuji za zajímavý názor. Asi máte pravdu. Vyzkouším přítupné na našem trhu. Asi nemá cenu se moc vyptávat. Na každého léky působí jinak. Každý má jiné zkušenosti...

Přesto bych se ráda ještě zeptala, jestli nevíte o nějakém důvěryhodném zdroji. Ráda bych vyzkoušela Adipex. Bohužel recept od doktorky asi nedostanu. Už teď vím, co by mi odpověděla. A taky se tak trošku stydím
zdravím
terka07
| 30. 1. 2011 20:14
všechny nově přčíchozí. Já vím, že příspěvků je tady už strašně moc tak to shrnu. Joži měla sibutramin na předpis od lékaře ještě v době, kdy byl k sehnání v lékárnách. V průběhu diskuse se zde oběvilo několik prodejců a je jen na vás jestli to odzkoušíte nebo ne ,at už je to s doporučením nebo bez v závěru je to prostě risk, protože se jedná o léky, které jsou dovážené a oficiálně u nás neprodejné, takže jeto prostě riziko tak i tak. Pokud už chcete použít berličku k hubnutí tak já osobně doporučuju to co se dá sehnat v současné době u nás v lékárnách, takže pokud vím, tak jediný u nás prodejný lék na předpis je adipex. nemám s ním zkušenosti, já osobně byla na meridii dokud ještě byla k sehnání, pak jsem odzkoušela sibu z černého trhu,ale o tom už tady bylo napsáno víc než dost a nerada bych se k tomu vracela abych opět nerozpoutala nějaký boj. Je to na vás zda odzkoušíte nebo ne, někomu vyhovuje, někdo ho chválí a někomu zas ne. Jak už jsem řekla, léky u nás dostupné jsou jistota a té bych se držela.
Prosím o radu...
Annanas
| 30. 1. 2011 19:52
Zdravím všechny, jsem tady taky nová a mám stejný problém jako hannelle.
Chtěla bych si objednat Sibutramin a nevím, u koho. Bojím se, abych
někomu nenaletěla.
Nemám dosud žádné zkušenosti s hubnutím touto
"metodou", ale už si nevím rady. Přibrala jsem po rozchodu s přítelem 20
kg za půl roku a už přes rok je nemůžu dotat dolu To se
samozřejmě odráží i na mé psychice.
Můžete poradit, co mám spíše
vyzkoušet? Adipex nebo Sibutramin?
Za pomoc předem děkuji.
ahoj
Bocinka
| 30. 1. 2011 19:38
Jozinka, v první řadě gratuluju k takovému úbytku, taky bych skákala dva metry do vzduchu.... zatím ještě nemůžu, i když pro mě je deset kil - vlastními silami úspěch
můžu se zeptat odkud jsi Sibu měla, když u nás není k dostání???? A čím, že se to mažeš???? myslíš, že mi to trošku stáhne kůži, co mi po porodu visí, snažím se cvičit, cm ubývají, ale kůže zůstává....
ahoj
Bocinka
| 30. 1. 2011 19:38
Jozinka, v první řadě gratuluju k takovému úbytku, taky bych skákala dva metry do vzduchu.... zatím ještě nemůžu, i když pro mě je deset kil - vlastními silami úspěch
můžu se zeptat odkud jsi Sibu měla, když u nás není k dostání???? A čím, že se to mažeš???? myslíš, že mi to trošku stáhne kůži, co mi po porodu visí, snažím se cvičit, cm ubývají, ale kůže zůstává....
sibutramin
hannelle
| 30. 1. 2011 18:56
Ahoj paní a slečny ,jsem tady nová.Chtěla bych si objednat Sibutramin a už tak 14 dní váhám vybírám od koho si ho objednat abych nenaletěla došlo mi to,co má.Chtěla jsem si ho objednat od Silvy,ale dočetla jsem se zde,že tady má zakázáno psát,proč?Chtěla jsem tedy poradit,od koho si ho mám objednat,kdo má dobrou zkušenost z prodejcem,přeci jen je to dost penízků.Děkuji moc za radu ...
SIBUTRAMIN NEBO ADIPEX
KLARIS
| 30. 1. 2011 15:24
JO TAK UŽ JSEM SE V DISKUZICH DOCETLA,ŽE SIBU JE NA LEKARSKY PREDPIS, A CO MYSLITE,ŽE JE TEDA LEPŠÍ...... A TAKY SE SIBU BERE 3 MESICE,JAK ADIPEX A PAK MUSI BYT PRESTAVKA..DIKY ZA ODPOVED
SIBUTRAMIN NEBO ADIPEX
KLARIS
| 30. 1. 2011 15:10
AHOJ HOLKY, JSEM TADY NOVÁ, SPÍŠE ČTU DISKUZE S ADIPEXEM. TAK JSEM PROČÍTALA NĚJAKÉ PŘÍSPĚVKY CO SE TYKÁ SIBUTRAMINU, A MOC BY ME ZAJIMALO O JAKY LEK SE JEDNÁ. VIM, ŽE JE TO LÉK NA HUBNUTÍ, ALE DŘÍVE KDYZ JSEM HUBLA, TAK JSEM POUŽÍVALA LINDAXU NEBO MERIDII, NEDAVNO KDYŽ JSEM BYLA U LÉKAŘE, TAK MI DOPORUČIL ADIPEX-TEN ZNÁM TAKE, ALE SIBUTRAMIN VUBEC NEZNAM, A TO MI DR. ŘEKL, ZE TED JE JEN TEN ADIPEX, SIBUTRAMIN JE JINAK TAKY JEN NA RECEPT NEBO SE DA KOUPIT VOLNE,TO ASI TEZKO C) ..............A MŮŽETE MI NEKDO NAPSAT JAK SE CENOVĚ POHYBUJE A JAKY JE ROZDIL MEZI SIBU. A ADIP.DÍKY MOC
pro kana
OpethPaja
| 30. 1. 2011 12:30
NO abych pravdu rekla, me zarazila uz jen ta cena toho sibu...jelikoz jedna pani - solidni mi ho nabidla skoro o polovinu levnejsi ... hned jsem radeji vycouvala..a ze 4 x zrychli spalovani??? tomu bych neverila uz tim tuplem, ale je smutne ze nekdo tezi na zdravi ostatnich...bohuzel i takovi jedinci se najdou...
sibutramin
kana
| 29. 1. 2011 23:52
Holky bacha na Petru111,která mi poslala nabídku na email, kde mimo sibutraminu mi nabídla THYEROMON za 1900,00Kč, Uvádí ,že tento lék zrychluje až 4 násobně metabolismus a spalování. Nedalo mi to a koukla jsem na stránky min. zdravotnictví, Bohužel mi i naše magistra v lékárně vše co jsem se o léku dozvěděla potvrdila. Tanto lék se užívá při špatné funkci štítné žlázy a co hlavně jsou to HORMONY s kterýma by si zdravý člověk neměl zahrávat, a cena v lékárně jeza 145,00 Kč, Tímto u mě důvěryhodnost Petronely klesla na nulu, protože se zdravím lidí nemá právo si zahrávat !!!
ahoj..
jozinka
| 28. 1. 2011 19:54
zdravím všechny nováčky...i již stávající kecalky.. jsem ráda, že je nás tu pěkné hejníčko... aspoň člověk ví, že v tom hubnutí není sám.. co říkáte...

jj Blani - TerkaO7 má pochvalu, holky ta dře jak kůň, opravdu cvičí a cvičí a cvičí.. chválííííííííííím...

některá z vás tu psala že by chtěla sundat 5-8 kg, no kvůli tomu bych do sibu já osobně teda nešla... věř, že když ve zdravějším jídle vytrváš.. hlavně pravidelně jíst.. tak to půjde taky... ale je to na každé z vás, jak se rozhodnete...
já osobně bych taky chtěla ještě tak 5kg sundat.. ale .. do sibu už ne.. mám pár tabletek doma, ale už na to kašlu... snažím se jíst normálně, cvičím 3x v týdnu cca 45 min a myslím si, že to jde.. mažu se krémikama od evelinu a jo, vidím že to efekt má.. tak super..
nazpět nekynu a to je hlavní...

tak že.. všem vzkazuji holky.. ženy.. dámy.. paní... hlavu vzhůru a my s těma kilčama zatočíme.. to mi věřte...
sibutramin
astaroth789
| 28. 1. 2011 09:49
Kdyby měl někdo zájem, zbyly mi prášky sibutramin, asi tak 27 tobolek. jelikož jsem zjistila, že jsem těhotná, tak už je brát nebudu. prodám je za 400 kč. astaroth789@seznam.cz
PRO HOLKY KTERÉ CHTĚLY RADU OHLEDNĚ SIBUTRAMINU
SilvaS
| 27. 1. 2011 13:17
četla jsem několik příspěvků , kde potřebujete poradit co a jak když vše není jak má být v oblasti užívání Sibutraminu, potřebuji více informací, na zákadě kterých Vám ráda poradím, ale tady mám zakázáno přispívat zdejšími stálicemi , proto poprosím o kontkat na sibutraminum@centrum.cz a každý případ budu konzultovat v soukromí a na základě konkretních informací, děkuji Silva
:)
Bocinka
| 26. 1. 2011 22:05
Zdravíčko...
jsem tady nová, zajímá mě diskuze o Sibutraminu, jsem od dětství silnější a navíc vysoká, mohutná.... brala jsem Meridii 15, ale pak vysadila, abych mohla otěhotnět, teď má malá rok, já už tři měsíce cvičím Zumbu a čtyři měsíce doma, do toho se snažím omezit jídlo.... zhubla jsem cca 9 kg za 4 měsíce, je to sice krásné, ale teď se to zastavilo a já jsem nervózní.... V červnu se mám vdávat a chtěla bych ještě alespoň deset kilášků dolů kvůli šatům....
Diskuzi jsem četla jen ze začátku, můžu se zeptat, jestli se dají tabletky Sibutraminu sehnat???
sibu nebo adipex?
jasminka1
| 26. 1. 2011 20:45
chtěla bych se zeptat, co je lepší na zhubnutí, sibu nebo adipex?
Sibu a mléčná dieta
Jasmina309
| 25. 1. 2011 19:28
Zdravím vás snažilky i nesnažilky . Rotoped mám stále osedlán (3krát týdně) a zárověn oznamuji, že sem "v tom" kolotoči okolo hubnutí pořád . Ještě se nevzdávám! Naopak sem přitvrdila.Zkouším mléčnou dietu. Prostě se snažím nějak ze sebe ty kila setřást no. Ještě 11 dní...uf Jinak s jojo efektem a i svalovou hmotou atd zkušenosti nemám.Užívejte zimních dnů a všem mnoho úspěchů
Sibutramin a tuk
Miacek
| 24. 1. 2011 12:29
Ahoj holky, už nějakou dobu pročítám diskuse o sibu a chci do toho jít. Sice potřebuji dolu jen 5-8 kg, ale tuku. proto mně zajímá, jestli když sibu ovlivňuje hlavně chuť k jídlu, nejde dolů prvně svalová hmota, jako při ostatních hladkovkách??? U mě totiž nastal klasickej jo-jo efekt. Hrozně rychle jsem za 4 měs zhubla 12 kg (bohužel stresem, takže jsem nejedla a šly dolu svaly, takže jsem byla měkká vychrtlina) a teď mám po roce a půl zpátky 10 kg....Cvičím 2x týdně zumbu a nic.....Jestli dobře chápu všechny souvislosti, abych měla štíhlé a pevné tělo, se sibu mi stačí posilovat????? Vážím si Vašich názorů a zkušeností a přeju Všem, aby jste byly hlavně šťastné, ať jste jaké jste
Sibu a zumba :-)
OpethPaja
| 24. 1. 2011 10:05
Ahoj holky, tak sem si dnes konečně objednala Sibu, sice jen na měsíc, ale zatím to vyzkouším a potom uvidím. Taky už měsíc chodím pravidelně na zumbu. Proto doufám, že alespoň nějaké to kilčo půjde dolů...kamarádka bude mít začátkem prázdnin svatbu tak chci konečně vypadat hezky Takže - hubnutí zdar!!
ajhoooj kočky
terka07
| 23. 1. 2011 17:15
strašně moc se stydím, že jsem se neozvala, ale nějak prostě nestíhám, myslela jsem si, že po vánocích to bude lepší a ono houby, nějak se mi nedaří nafouknout den aspoň o dvě hodky.Ale nezoufám. Po vánocích jsem vylezla na váhu po zrovna ne dobrých dvou měsících normální stravy, takže jsem se zhrozila , protože přeci jenom mám o 7 kg víc než když jsem měla svou nejnižší váhu po ukončení hubnutí, je fakt, že je to skoro už dva roky, tak to nehrotím to zas není taková hrůza. No ale v každém případě jsem si řekla, že je na čase něco začít dělat, na berličku už spolehat nebudu a nechci , takže jsem zapojila něco z dtoxu, něco z dělený stravy a halvně cvičení. Já vím u mě už to bylo několikrát, ale nvydržela jsem ,ale ted jsem si konečn našla něco, po čem mě neblíé mé věčně bolavé kolena a křečáky se taky nehorší, takže steper a lavice na posilování břicha to v kombinaci 30-40 minut deně jak kdy, snažim se držim se a dole jsou aztím 4 kg, takže jsem ráda, že to zatím jde nějak bez trápení, no jo jak by řekla Joži, když člověk chce a není líný a nevymlouvá se na blbiny a zpojí cvičení tak to jde.No a právě kvůli tomu mému cvičení je ta moje absence tady, místo počítače totiž večer když dám spát děti šlapu. Ovšem připomínky mého manži mě dostali. prohlásil, když mě viděl na stepru jestli trénuju na vedlejšák:) kabelku mi prý naše Terinka určo pujčí:) no jo chlap co dodat. Takže holky hodně pevné vůle a držte se.
jozinka
Janule1
| 22. 1. 2011 11:53
mám stejný názor. Jen chtít. A výmluva,že není čas je nesmysl. Podle mého stačí aspoň 20 min. Lepší nějaký pohyb než žádný. No tak holt bych šla o 20 min později spát. A člověk se hned cítí líp.
pajajo
jozinka
| 21. 1. 2011 20:12
Zdravím..a moooooooooc gratuluji k rozhodnutí pravidelně cvičit.. je pravda, že je člověku lépe, viď.. jj, já to znám, taky mořím své tělo.. ač doma, ale mořím... Je pravda, že spousty hubnoucích se na něco vymlouvá, buď je to neovladatelná chuť, tak si prostě dá něco co nemá.. nebo že na cvíčo není čas.. já byla jedna z nich, myslím, že hned v prvním příspěvku tady, jsem se vymlouvala že mám maléhho sviště, že cvičení nejde.. a ejhle.. časem to šlo.. všechno jde, jen člověk musí opravdu chtít..

hezký víkend všem..
Ahoj kočeny!
Pajajo
| 21. 1. 2011 11:54
Jen jsme se chtěla trošku pochlubit, že dnes jsem stoupla na váhu (od Nového roku jsem na ní nebyla) a mám o 2kg míň. A to jen pravidleným cvičením!! Někomu se to může zdát málo za tu dobu (cvičím pravidelně od 3.1.), ale já se cítím perfektně. Jím v podstatě co chci (tím nechci říct, že bych se přejídala) a je to super. Na dietky už jsem zanevřela, když tělo něco chce, tak mu to dám . Mám dá se říci pořád skvělou náladu, jsem míň unavená a celkově se cítím o hodně líp a seběvědoměji! (a to nejsem žádná hubeňourna - 175cm/83kg). A mimochodem na váze sice 2 kg dole, ale oblečení mi je volnější, jakobych měkla dole 4 kg . Jo a taky se cítím skvěle! Takže holky, pokud chcete zhubnout (a ještě k tomu zpevnit a vytvarovat postavu) za sebe doporučuji: vrhněte se na cvičení! Je to stará známá věc, ale léty prověřená a já už to konečně taky pochopila (épe řečeno se do toho konečně pustila ).
A ještě jedna poznámka - věřím, že některé z vás mají třeba zdravotní potíže, ale v dnešní době už je tóóóólik různých cvičení, že si vybere opravdu snad každý! Tak hurá do toho a půl je hotovo! A taky hlavně žádné výmluvy!!
Zdravim
simluc
| 20. 1. 2011 09:49
Potrebuju nutne Sibutramin. Email: sibu88@seznam.cz

diky
HOJJJ
jozinka
| 20. 1. 2011 09:38
Jasmina309: je hezké že kámoška shodila za tak krátkou dobu tolik kg, ale je jasné, že to nebude mít dlouhodobý efekt, nemyslíš... čím rychleji shodíš.. tím je to horší.. teda dle mě.. ale každého věc... nekřečkuj to, uvidíš, že to půjdu, je jasné, že když to jde pomaleji, člověk zoufá, ale nech tomu čásek..

a Jaňule? no posílám.. super že si se taky ukázala.. ještě že se občas sčutnem na fcb viď? ale moc často to taky není...
super, jak rajtuješ rotopet.. jen tak dál...

holky my se těm kilčům přece nepoddáme ne? musíme bojovat.... a jestli vy ne? já se těch svých 30 kg dole držím zoubky nehtíky, pač teda faaaaaaaaaaaakt je zpátky nechci... to ne ne ne ne ne....

pěkný den všem..
ahoj holky
Janule1
| 19. 1. 2011 20:00
nejste v šoku,že jsem se objevila? Ale v práci je trochu pohodička,tak jsem jukla.
Někdo tady psal o rotopedu. Tak já jsem zmírnila porce. Jezdím doma na rotopedu cca 40 min tak třikrát do týdne. a váha se mi pohla za 14 dní 5kg. Ale teď opět nestíhám a rotoped stojí. Nebyla jsem na něm asi 5dní. No jo jsem ostuda. Jinak co já, vánoce a váha radši nebudu komentovat.

Jinak se všichni mějte krásně a hubnutí zdar
Jožinko děkuju ti
Jasmina309
| 19. 1. 2011 13:53
Zdravím vás !Ano, hubnutí je fuška , ale jak psala Jožinka- kdo si počká, ten se dočká! Díky za povzbuzení Právě sem slezla z rotopedu a jistě si umíte představit, v jakým stavu Dopoledne sem potkala známou a ta pěkně zhubla.Což jí samozřejmě přeju, protože jí to dolů dlouho nijak nešlo. Hned sem se ptala jakým způsobem se jí to podařilo. Prostě nasadila mléčnou dietu, kterou najdete zde na netu a během pouhých 14ti dnů měla dole 7 kg.Což je fantazie, že .?Takže mi tím dodala ještě víc kuráže a proto vzhůru do boj
Hopi, OpethPaja
jozinka
| 19. 1. 2011 12:38
Vítám vás holky..ať se vám tu líbí a hubnutí vám jde.. jedna radost...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 7. 2025 18:03
14597
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Arin
1. 7. 2025 19:09