Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Hopi, OpethPaja
jozinka
| 19. 1. 2011 12:38
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
pokud cvičíš je jasné, že se ti bude vytvářet svalová hmota, tudíž váha jít pro zatím dolů nemusí.. ale neboj, kdo si počká, ten se dočká...
jen tak dál.. jj, cvičím doma, jsem na mateřský, tak dycky ránko když vstanem, tak lehce posnídám a 3X v týdnu cca 45 min. cvičím a výsledky jsou taky.. to se ví..

. Udusila na olivovom oleji predtym sol, cierne korenie majoran,poliala sojovou omackou a nakoniec este primiesala sojovu majonezu-no supeeer vyborneee. Zostalo mi aj na zajtra dnes som to so sirokymi rezancami, zajtra mozno so zemiakmi alebo ryzou...viem ze to nie je presne podla knihy,ale urcite zdrave
a dobre, mne sa vzdy podarilo schudnut delenou stravou , tak sa snazim...krasnu nedelicku prajem

tak snad se polepší....
Hlásím, že jsem přes svátky přibrala 2 kg, tzn. teď mám 175cm/85kg. No hrůza a děs.
Takže jsem od 2.1.2011 vyhlásila boj svým kilům (jako už několikrát) a pustila se do cvičení. Teď je to něco více než týden a zatím se musím pochválit, držím se a poctivě každý den cvičím! Je to super pocit a moc mě to chytlo.
meridii znam jak vypada ale o sibu.nevim absolutne nic...poradi nekdo nebo nemate nekdo na prodej Meridii?dekuji mnohokrat za kladnou odpoved..a dodatecne vam preji vsechno nej nej nej do noveho roku...