Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Jasmina309
jozinka
| 19. 1. 2011 12:37
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
jen tak dál.. jj, cvičím doma, jsem na mateřský, tak dycky ránko když vstanem, tak lehce posnídám a 3X v týdnu cca 45 min. cvičím a výsledky jsou taky.. to se ví..
chci začít hubnout a nechci v tom být sama, tak snad mi to s vámi a vašimi příspěvky půjde lépe 

. Udusila na olivovom oleji predtym sol, cierne korenie majoran,poliala sojovou omackou a nakoniec este primiesala sojovu majonezu-no supeeer vyborneee. Zostalo mi aj na zajtra dnes som to so sirokymi rezancami, zajtra mozno so zemiakmi alebo ryzou...viem ze to nie je presne podla knihy,ale urcite zdrave
a dobre, mne sa vzdy podarilo schudnut delenou stravou , tak sa snazim...krasnu nedelicku prajem

tak snad se polepší....
Hlásím, že jsem přes svátky přibrala 2 kg, tzn. teď mám 175cm/85kg. No hrůza a děs.
Takže jsem od 2.1.2011 vyhlásila boj svým kilům (jako už několikrát) a pustila se do cvičení. Teď je to něco více než týden a zatím se musím pochválit, držím se a poctivě každý den cvičím! Je to super pocit a moc mě to chytlo.
meridii znam jak vypada ale o sibu.nevim absolutne nic...poradi nekdo nebo nemate nekdo na prodej Meridii?dekuji mnohokrat za kladnou odpoved..a dodatecne vam preji vsechno nej nej nej do noveho roku...