Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Jasmina309
jozinka
| 19. 1. 2011 12:37
Nepřestávej a vydrž.. hlavně, aby si nejedla nějak málo.. na to bacha... pokud cvičíš je jasné, že se ti bude vytvářet svalová hmota, tudíž váha jít pro zatím dolů nemusí.. ale neboj, kdo si počká, ten se dočká...

MiliSK... super.. sice obměna té mrkvičky, ale myslím, že to vůbec není na škodu... uvidíš, jak tobě to bude vyhovovat...
já se snažím taky nepatlat dohromady maso a přílohy a celkem mi to jde.. a pokud nemám měsíc, kdy ujíždím na sladkém tak váha směr nahoru nejde.. tak super..
steklounka
jozinka
| 19. 1. 2011 12:35
tak super, že si nic nenabrala.. to potěší že? jen tak dál.. jj, cvičím doma, jsem na mateřský, tak dycky ránko když vstanem, tak lehce posnídám a 3X v týdnu cca 45 min. cvičím a výsledky jsou taky.. to se ví..
Ptáš se co Blani,.. jj je v pohodě.. vidím se s ní skorem denně, v pohodě, s jídlem to moc nehrotí, ale začla po vánocích cvičit a je moooooooooooooooooc aktivní, tak super.. doufám, že jí to vydrží..
Jinak s Renčou si občas písnem pře fcb, s Jaňulí vlastně taky.. ale Ivonn o té nevím nic... bohužel.. nevím co se stalo...
Nováček
OpethPaja
| 19. 1. 2011 10:42
Ahoj, jsem tady nová chci začít hubnout a nechci v tom být sama, tak snad mi to s vámi a vašimi příspěvky půjde lépe Každopádně jsem se chtěla taktéž optat na berličku jménem Sibutramin, ale spíše jak se cenově pohybuje. Jsem totiž studentka a nevím jestli by to pro mne bylo cenově dostupné
já kupovala tady :
tetyja
| 18. 1. 2011 18:10
Ahoj já kupovala už po několikáté tady , beru i kamarádkám a všechny jsme lehčí

songare@hush.com

tak se zkus na emailu informovat .

koupím sibutramin
hopi
| 17. 1. 2011 08:43
Zdravím všechny,

už dlouho čtu vaše příspěvky, mám velmi dobré zkušenosti s meridií cca před 5ti lety. teď bych potřebovala zhubnout znovu, můžete mi prosím poradit, od koho se dá sibutramin koupit????

předem strašně moc děkuji Bára
knizka detox
miliSK
| 16. 1. 2011 13:04
Zdarvim vsetky,
ja som dnes varila mrkvovy perkel, ale mrkvu som nastruhala na kolieska a pridala som aj hribiky,vynechala som cibulu z tej ma naduva. Udusila na olivovom oleji predtym sol, cierne korenie majoran,poliala sojovou omackou a nakoniec este primiesala sojovu majonezu-no supeeer vyborneee. Zostalo mi aj na zajtra dnes som to so sirokymi rezancami, zajtra mozno so zemiakmi alebo ryzou...viem ze to nie je presne podla knihy,ale urcite zdravea dobre, mne sa vzdy podarilo schudnut delenou stravou , tak sa snazim...krasnu nedelicku prajem .
Šlapu jak ...
Jasmina309
| 14. 1. 2011 19:41
Ahojte kočk y Tak vám povím, jak sem přidala jízdu na rotopedu (s filmíkem a sluchátkama na uších) a obden jedu okolo 45 minut , leje ze mě, to jako jo.Ale musím si postěžovat! Nehubnu, , nemám ani kg dole. A to málo jím a zdravě. Ještě to nevzdávám, je to 11 den teprve.Ale ten neúspěch mi ubírá energii Dou.fám, že se tu objeví nějaká dobrá duše, která má podobnou zkušenost a vleje mi do žil pozitiva . Jinak všem přeju pěknej víkend a mocinky optimismu a dobrý nálady
Ahoj Joži
steklounka
| 14. 1. 2011 16:09
No tak myslím,že to zase není tolik co se ti posunula váha,tak to máš dobrý ne .vánoce jsi zvládla,tak to je fajn....drželi jste přes Vánoce taky detox??nebo jste jedli normálně
Tak já jsme nepřibrala přes Vánoce ani kilo ,to jsem moc ráda,za chvíly začnou plesy,tak aspon se vejdu do šatů .
Tak já sladké moc nemusím,ale taky si občas dám,když si tělo přihlásí ,to se musí ne.
to tě obdivuji,že cvičíš doma,to bych se asi nedokopala,já musím chodit někam,tak mě to donutí.Takže pořád jedu Pilates...je to super a i výsledky jsou vidět,mám 2cm dole přes stehna i břicho....tak snad to půjde dál.

zdravím i Páju....
Ahojky,koukám že taky nemáš moc času se tu ukázat..ale aspon ppřec někdy že .
Tak neboj kilča dáš dolů,tomu věřím..no vidíš a už ted se držíš,tak to je dobře ne,držím palce.
Jinak holky ,koukám že tu jsme sami...neberu nováčky,tím to je zdravím a vítám je tu mezi námi.Ale kde jsou naše stálice???tak to nevím,snad se tu brzo ukážou..

Joži co Blanka???jak se má???
Ivonn,Janule,renča...nikde nikdo......tak snad se polepší....

Přeji Vám pěkný víkend
ahoj..
jozinka
| 13. 1. 2011 12:40
zdravím všechny.. především nováčky..ať se vám tady hezky kecá...

od koho koupit sibu doporučit nemůžu, já ho měla od lékaře, tak že v tom vám bohužel nepomůžu.. ale jistě vyberete správný zdroj a nebo se na sibu vy... a půjdete do toho i bez sibu...
ať tak či tak.. budu vám držet palečky...

pro ty co mě znají... holky, vánoce trošku posunuly mou váhu směr nahoruuuuuuuuuuuuuu, ale jsem lehce přes 70 kg, tak že... jj, jsem ráda.. ale jo, dřu cvičím, jím tak nějak normálka, často se snažím dělat jídla dle knížky-detoxové.. tak že.. jo jde to, ale jak si tělo řekne o sladké, tak šup, něco malého dostane, když to odpírám, tak pak jsem jak mlejn, a splácám toho mnohem víc...

tak se mějte hezky.. zdravím všechny..
Ahóóóóój!!
Pajajo
| 12. 1. 2011 08:25
Ahoj kočky! Nebudu říkat, že jsem tu dloho nebyla, to už je ohraná písnička Takže, dodatečně všecinko nej do nového roku!!! Hlásím, že jsem přes svátky přibrala 2 kg, tzn. teď mám 175cm/85kg. No hrůza a děs. Takže jsem od 2.1.2011 vyhlásila boj svým kilům (jako už několikrát) a pustila se do cvičení. Teď je to něco více než týden a zatím se musím pochválit, držím se a poctivě každý den cvičím! Je to super pocit a moc mě to chytlo. Nikam nechodím, cvičím doma podle DVD (mám jich snad 15 různých cvičení!). Favoritkou je ale Cindy Crawford, ta mi zabírala už asi před cca 10-12 lety . Každopádně jsem odhodlaná vydržet, plesová sezona za dveřmi a léto tu taky bude coby dup! Ještě pomalu upravuji i jídelníček, ale každopádně jím všechno. Diety už jsem zahodila, to u mě nemá dlouhou výdrž . Jo a ještě jedna změna - asi nebudu moc řešit váhu, jako spíš objem ... to jen tak na okraj ...
Jinak někdo se tu ptal od koho brát Sibu - já jej měla od Cloette a zabíral, alespoň když jsem jej braka poprvé (jsou modro-bílé, jakoby takové ty rozdělávací). podruhé mi už nezabral, ale to asi nebude vinou Cloette, věřím, že ta mi opravdu zaslala Sibu. Jen vím, že tu někdo psal, že mu taky podruhé nezabral, asi si to tělo nějak zvyklo či co.

Tak zatím pa kočky
Sibutr. na předpis
Wevka12
| 11. 1. 2011 20:45
Ahoj holky.Brala jsem měsíc Adipex a šlo dolů 10kg,teď bych chtěla zkusit Sibutramin,tak se chci informovat zda je ještě k dostání na lekářský předpis a kolik za něj v lekárně potom chtějí?Sibutramin je stejný lék jako Lindaxa nebo Meridie?

Díky moc
kde koupit?
chilli009
| 11. 1. 2011 19:37
Zdravím, máte někdo zkušenost s prodejcem Petra111? Díky chilli009
sibutramin
kana
| 11. 1. 2011 18:16
ahoj holky jsem tu nová. Předloni jsem taky hubla na sibutraminu a dala dolů 22 kg . Začínala jsem na 90kg při 158 cm síla co? ale pomalu se mi kila začínají vracet a nechtěla bych se dostat na tu ošklivou váhu znova. Bohužel mezi tím sibutramin stáhli z trhu a já nemám zkušenosti s novým 20mg co nabízejí na netu. poradíte mi prosím u koho objednat abych nenaletěla a má stejné účinky jako ten co stáhly? děkuji všem za radu
Ahoj Všem.....
steklounka
| 9. 1. 2011 20:04
Ahoj holky,všechny Vás zdravím a dodatečně přeju pěkný Nový rok
Koukám,že ze stálic Nás tu moc není...dlouho jsem tu neviděla Januli,Renču,Mirku atd...tak snad se tu brzo ukáží
Jinak zdravím nováčkyCo se týká rady na koupi Sibu,tak já ho kupovala od clotte,kontakt na ní v dřívějších příspěvkách a mě pomohl ,měl modro bílou barvu.Měla jsem 93kg...a postupně jsem zhubla na 82kg.
Do toho jsem začla chodit na Pilates...vřele doporučuji,takže se mi ted postavička pěkně zpevnuje A taky mi pomáhají krémiky od Mirky.
Takže si ted váhu držím a doufám,že ještě půjde dolů.Začíná plesová sezona,tak snad ještě něco shodím
Tak jsem ráda,že už jsou svátky za náma a snad se tu budeme scházet častěji....Ivonn tu taky už dlouho nebyla,snad jste holky v pořádku,tak zatím páá
Chutě nemám...uf
Jasmina309
| 8. 1. 2011 19:54
Ahojte tady
Tak sem moc ráda, že to funguje, ovládám se! Nechci tio zakřiknout! I v džínách se cítím líp! A např k večeři sem měla talíř fazolovejch lusků na nivě a moc mi to chutnalo.
Snažím se ještě ovlivnit nějakou z mých přítelkyn, aby sme vyrazily na Zumbu. Chci to zkusit, něco mi říká jdi!
Máte s ní někdo zkušenost?
Všechny vás zdravím a pocení zdar
Na Tři krále o krok dále...
Jasmina309
| 6. 1. 2011 21:20
Ahojík
No co se rad týče, tak nějak sme každá jiná, každá máme i jiný "rychlosti hubnutí".
Právě Sibutramin, je taková ta berlička o který se v této a podobných diskuzích dočtete hodně! Ovšem na každého prášky působí jinak.
Můj případ je co se braní Sibutraminu 20 týká je, že při výšce 165cm a váze 93kg se mi za 45 dní podařilo shodit na 85kg, což je tedy 8 kg. Občas fitko, často dlouhé prochajdy se psem, hodně sem pila a neměla sem chut ani na sladký a ani na jídlo. Ale nějak extra dieta to tky nebyla. Během tý doby sem stihla i párkrát grilování,Sem tam mlska, ale to bylo spíš ze zvyku, než že bych měla na něco chut. U mě je totiž problém ovládání se! Většinou u mě nejde o hlad, ale o chutě. A ty lék Sibu u mě tlumí, takže supr .
Jediný co mám za vedlejší účinek je to, že mi stačí pár hodin spát (prostě se mi nechce)a vlastně i víc toho udělám, protože mě jakoby "nakopl" a povzbudil být aktivnější.
Tak sem popsala můj první kontakt se Sibu. Dřív sem měla Meridii, Adipex i Xenical. Zkušenosti tedy mám. Jen ten Sibu byl a je (mám ho už zase 3 dny) víc ůčinější!
Je to můj názor.
Ráda písnu i víc.
Všem přeju pěkný večer!
opravdu nikdo neporadí?
chilli009
| 6. 1. 2011 20:11
Ahojky, jsem tu znova . Moc prosím písněte mi kdo máte zkušenost s nějakým prodejcem Sibutraminu.
Díky Chilli009
Chci zhubnout.....
Petrejša
| 6. 1. 2011 15:50
Ahojky devcatka,dloooouho jsem tu nebyla a koukam ze ty co jsem znala uz tady nejsou a ty co neznam tu jsou parada zdravim vsechnyPotrebuji zhubnout a tak jsem se koukam co tu noveho za informace,brala jsem meridii a docela se osvedcila...tak ted nevim jestli shanet ji nebo vyskouset sibutramin a hlavne od koho koupit aby mi neprisli za litriky nejake vitaminky meridii znam jak vypada ale o sibu.nevim absolutne nic...poradi nekdo nebo nemate nekdo na prodej Meridii?dekuji mnohokrat za kladnou odpoved..a dodatecne vam preji vsechno nej nej nej do noveho roku...
zdravim
miliSK
| 6. 1. 2011 13:40
Pozdravujem po dlhom case . Bolo toho vela ku koncu roka, taktiez same oslavy ja narodky aj meniny,do toho Vianoce, Silvester, tak som nechala ocistu az teraz na januar. Dnes na obed zemiaciky zelenina ,tak verim ze sa to skoro prejavi, prajem vsetkym stastny rok 2011.
byla by rada?
chilli009
| 4. 1. 2011 20:14
Ahojky všem , jsem tu nová a tak se nejprv kapku představím. Je mi 26let a potřebuji dát dolů cca 20kg, cvičila jsem, jedla míň i zdravěji, ale nic. Chceme s přítelem do roka tak začít pracovat na miminku a tak bych ráda dala dolů nějaká ta kilča, abych nebyla jak velryba . Prosím můžete mi někdo poradit od koho mohu sehnat sibutramin? myslím nějaký spolehlivý zdroj co neprodává nějaký aušus. Předem díky za reakce. Držím všem pěsti ať jdou kilča dolů.
Mějte se prima. Chilli009
taky tak
deny1
| 4. 1. 2011 13:17
míšo mám to jako ty 4 kg dole ze zacatku brani spokojenost ale ted uz se nic nedeje
Jak na Nový rok, tak...
Jasmina309
| 4. 1. 2011 10:48

Zdravím vás holky v tom roce jedniček!
To mám dobrou náladu co? I vám jí posílám! Totiž dobrá nálada je základem úspěchů
HLÁSÍM, ŽE DNEŠKEM POČÍNAJE SEM VYHLÁSILA BOJ NADVÁZE! PŘIDÁ SE NĚKDO???Šťastná bych byla kdyby se mi podařilo sundat 10 kg (sem troškař), ale potřebovala bych 20kg, který by odpovídalo BMI.
Taky sem dnes zobla první Sibutramin 20 a tím se dostavila obrovská žízeň.Na vodu, samozřejmě
Tak ještě všem tady jednou pozvednu číši i s vámi na rok 2011 a hurá do boje
Sibutramin
misamc
| 3. 1. 2011 17:38
Ahoj holky, prosím poraďte .. Beru Sibutramin 20 mg, za prvních 10 dní jsem dala dolu 4 kg, neměla jsem vůbec hlad, ani chuť, bylo mi jedno co jím, tak že jsem se cpala jen zdravými věcmi .. Ale pak se ,,něco,, stalo a chuť na jídlo je opět tady .. Vánoce jsme tak nějak zvládla, ale teď v tom opět lítám, ač se cpu Subutraminem .. Prosííím poraďte, nemáte také tuto zkušenost ? Není dobré, třeba na týden vysadit a pak začít opět brát ? Mám ještě cca 60 tabletek .. Předem moc děkuji, budu vděčná za každou radu. Míša
SUPER STRÁNKA
kriveta
| 1. 1. 2011 09:40
Našla jsem super stránku, třeba už ji znáte, vtom případě se omlouvám. Jako jednotky si dáte metry, určíte váhu a výšku a ukáže se vám vaše postava ... a tak jak hubnete a přibíráte na sebe můžete kouknout. Je to sranda a u mne celkem nechutné se tak vidět.

http://www.mvm.com/…oks/Default.aspx?…
nováček
kriveta
| 1. 1. 2011 09:37
Ahojki holky, jsem tu nová, teda skoro ... už asi týden tady pročítám celou diskusi a jen tiše závidím a obdivuju vaši vytrvalost. Jmenuji se Iveta, je mi 31 a právě jsem dokojila svou druhou holčičku. Ani nevím jak se mi podařilo vyžrat na váhu 98 kg. Je mi zle ze sebe, ale to všechny určitě znáte ... ten pocit bezmoci. Tak už týden se držím, včera první den sibitramin20 ... hlad jsem neměla, chutě taky ne ... akorát jsem teda velice špatně spala. Tak nevím jak dlouho to s ním zvládnu. Už dřív jsem měla zkušenosti s merídíí i adipexem, ale vždy jsem musela přestat kvůli nespavosti. Tak uvidím.Snad se to tu trochu zas rozjede, budu chodit nakukovat. dík a pozdrav pro všechny.
vše nej
renca13
| 31. 12. 2010 09:51
Holky zlatý i Vám vše nej nej do Nového roku
též všem
jozinka
| 30. 12. 2010 12:30
Připojuji se k Monče, a všem přeji šťastný nový roček, ať se daří.. a máte dost všeho, co potřebujete ke spokojenému životu...
přáníčko všem
eflique
| 30. 12. 2010 09:19
ahoj holky moje ...jsem tu jen na skok, abych Vám všem popřála krásný šťastný Nový rok....ať se nám všem splní vše co si přejeme, abychom byli všichni zdraví...to ostatní pak přijde samo...i to zhubnutí...no, to asi dopajdá, ale my si počkáme a dočkáme se....zhubneme!!!

jak je to se mnou Vám napíšu až po neděli, lítala jsem po doktorech a už vím co a jak...řešení mám, tak snad to zvládnu mějte se holky krásně a v Novém roce ahooj
ahoj
anonym
| 28. 12. 2010 23:13
Ahoj. Po dlouhé době jsem se sem opět dostala a narazila jsem na tvůj příspěvek. Mám asi stejný problém. Během 4 měsíců jsem se z váhy 75kg dostala na 96kg veškerá vyšetření(štítná žláza na angiologii, nefrologie, obezitologie) neukázala nic kromě zvýšené produkce vaječníkových hormonů a zvýšenou hladinu mužských hormonů. Nikdo to neřeší. Prej mám myslet na jiný a pozitivní věci a ne běhat po doktorech. Asii si myslí, že od rána do večera baštim a po nich chci abych zhubla. Jsem z toho taky dost nešťastná. Z velikosti 42 mám teď 46. Občas mám stavy že sedim před skříní a brečim. Dělala jsem vše možné, ubrala jídlo, upravila stravu, cvičila 3-4x týdně a váha se ani nehla Teď jsem měla období útlumu, ale začínám s tím bojovat znova a nevzdám to. Když to šlo nahoru musí to jít dolu. Takže držím palečky i tobě.
Ahoja!
weja
| 23. 12. 2010 09:57
Ahoj holky,
moc se omlouvám, že se ozývám až po tak dlouhý době. Nějak jsem to dřív nezvládla.. Měla jsem teď toho hrozně moc do školy, samý zkoušky a tak. A v každý volný chvíli jsem v práci. Teď už chodim tejden v kuse a asi mi z toho klepne Jinak vánoční nálada a atmosféra na mě ještě asi nějak nedopadla, pořád jen nějaký obíhání, skončím v 7, rychle někam pro dárek než tam zavřou - no děs

Co se týče hubnutí a držení si váhy, nějak jsem na to neměla čas od konce října. Mám nahoře asi 3 kila, ale přesně vím proč - naprosto žádnej sport, cpaní se sladkým při učení se na zkoušky, jezení v rychlosti, div né za běhu . Ale vím, že na to budu mít po vánocích víc času, tak se na to vrhnu.. teď na to nemám sílu..

A jak se daří vám? Koukám, že na vánoce jste přichystaný, tak to je paráda!

Blumchen (snad to píšu správně ), myslím, že sme na tom hodně podobně. Já jsem se ve svejch 21 dostala až na 93 kilo.. teď mám 82 asi, měla sem i 79. Brala jsem Sibu od paní Mirky, začala sem běhat a chodit do posilky, vypila sem 4 litry vody denně, jedla jenom zdravě.. a šlo to.. ale chtěla bych to od novýho roku zkusit sama, bez Sibu..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 7. 2025 18:03
14597
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Arin
1. 7. 2025 23:41