Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

...
eflique
| 8. 10. 2010 13:34
reni, zkus se na to zeptat ZUZKYO ...já čerpám informace co nenajdu v knížce od Blanky, vím, že Blanka vše řešila se Zuzkou, ta má informace přímo od autorky.....šmarjá já jsem drbna, Zuzko promiň
renco
eflique
| 8. 10. 2010 13:24
nemyslím že to až tak vadí....píšou, že to máš dodržovat, že každá surovina má svůj význam, ale když nemůžeš česnek, trocha koření podle mě nevadí....sojovka taky není bůhvíco...spíš tam asi nedávat koření s glutamanem, kontrolovat složení....ale vyjímečně trocha koření jiného zas tolik vadit nemůže....funguje to i když si jídla zaměníš a vyměníš, ale ne tak jako bys to dodržela 100%...Blani v polovině měla oddych se mnou na víkendu, byla na dietě, ale ne v tomhle režimu a jak sjela dolů....takže si myslím, že se snažit dodržovat rozpis, ale když něco nejde, nedělat z toho dogma....je to jako se vším
weji
eflique
| 8. 10. 2010 13:17
... .... ať se ti splní vše co si přeješ ....rendě díky za upozornění
jozinka
renca13
| 8. 10. 2010 12:43
weja má dneska narozeninky víš no k tomu koření,kdybych měla dodržovat recepty tak bych všude musela cpát česnek a ten já smažený jíst nemůžu!!!!!!!!!!Takže v tom případě to porušuju celé no....tak to asi nemá cenu teda,myslela jsem že špetka koření uškodit nemůže.Ale pokud to celé leží i na takových drobnostech tak asi skončím,protože to teda dělám blbě a asi zbytečně
ahoj..
jozinka
| 8. 10. 2010 12:35
čauky ženy...
tak koukám, že se někde daří a jinde zase ne...
Tchýně jsou na tečku asi všude, nesmutněte.. ta naše pro změnu cpe cizím dětem a na ty vlastní vnoučata prdí, teda aspoň na tu naši.. např. ke druhým narozkám nedostala nic, pardon, křivdím jim, poslali jí pohled.. a to bydlí cca 3-5 km od nás, tak že děsná dálka... ale, já je k životu nepotřebuju, tak nazdar.. když je vidím jednou za dva tři měsíce na 10 min. tak mi to stačí, to teda... tak že.. neřešit... ale žít s nima v baráku, to by bylo po mě asi...

Renčo, neblázni grilovací koření... no podle mě bys to neměla... je jasně danej recept.. ale jak myslíš...
pro mě ta cuketa byla taky děs.. manža to do sebe sune teď.. a vidím jak mu to nejede, ale musíme.. nebo spíš chceme, šli jsme do toho dobrovolně...

tak holky.. držme se...

a weja je věra? já myslela verča ne?
cuketa
renca13
| 8. 10. 2010 12:27
Jo a drobátko jsem si poupravila oběd dneska.ta včerejší cuketa byla hrozně nacucaná olejem blé.Tak jsem dala méně oleje,já zase bez česneku a posypala jsem jí trochou grilovacího koření.Nechala jsem jí víc propéct a holky!!Byla naprosto luxusní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fakt žrááádlo mňam
eflique,stella,weja
renca13
| 8. 10. 2010 11:23
AhojkyTý jo taková vzorňačka paráda fakt!!No na tu váhu už nevlezu,málem jsem to obrečela,fakt nechápu jak je to možný.Pochybuju že by za to mohla ta jedna chybička co se mi vloudila no.Nebo že by jo??Vínečko se taky nesmí??Já s tím potíže nemám,piju jen čistou,neperlivou vodu a dobrý.Cuketa mnooo nevím,bylo to nějaký rozpatlaný bo co ,ale oproti brokolici procházka růžovou zahradou.Stelluš no tak věř mi že tě chápu.Tchýni mám kousííííček a do všeho mi kecá.Dokonce nelení k nám každý den přijíta dotazy máš pro děti jídlo???jsou oblečený a podobně to bych vraždila.nejvíc mě ale sere jak šišlá na Filipa a když má třeba odřeninu nebo bouličku tak na mě kouká jako bych ho týrala.No hrůůza děstak se drž,u nás doma jsou hádky většinou jen kvůli ní a je to prostě zbytečný no..a wejuškoooooo hodně štěstí zdraví,hodně štěstí zdravíať se ti splní i ta nejtajnější přání
stello
eflique
| 8. 10. 2010 10:38
... to je mi líto, dusno = stres a s tím se těžko hubne.....držím pěsti, aby se to vyjasnilo a pročistilo....zkoušela sis s ní o tom promluvit mezi 4ma očima? Jestli byla dřív v pohodě a teď není, třeba by se to dalo probrat a vysvětlit?
jozinko
eflique
| 8. 10. 2010 10:20
...mám to stejně...cuketa je zatím nejslabší jídlo, taky se mi včera kroutila papula, nějak mi nejede...
ale já se rozhodla, že pojedu přesně podle rozpisu, vydržím to i dnes v poledne, večer si spravím chuť a už vyhlížím řepný salát....těším se na něj jak malá ...a holky, jsem úplně bez vína...od pondělí ani sklenička, ukázkově jen čajíky....řekla jsme si když očista, tak totálně.....nejsem si sice jistá, jestli to vydržím celé 4 týdny, ale budu se snažit...a to mám dneska nástrahy, odpoledne máme naši občasnou páteční "poloporadu" ...všichni i se šéfem v zasedačce tak od 15 do 17 popijeme něco málo, pojíme a probíráme pracovní věci ( jen nás tu dohromady jen 5 ).....večer pak mám sraz s holkama, jdou na pivo....všímáte??? píšu JDOU .....jídlo absolutně v pohodě zatím zvládám, fakt nemám potřebu si dát něco jiného....ale na vínko se mi asi bude kroutit papula
reni
eflique
| 8. 10. 2010 10:09
nevěš hlavu, to se upraví. Zkus si na tu váhu nestoupat...vím, láká to, taky jsem zvyklá vážit se každý den....ale myslím, že v tomhle režimu to fakt nechce.... určitě z tohohle jídla nemůžeš přibrat a všichni, kdo tím prošli sundali, kg i cm....u nás to bude stejné
:-)))
eflique
| 8. 10. 2010 10:06
krásný pátek všem

Blani, je to úspěch a vůbec jsem tě nepřechválila...sluší ti to strašně, vypadáš náramně....jen nevím, jestli při příští kůře ještě něco sundáš přes nohy, na čem pak budeš chodit? ...abyste pochopili všichni, Blanka má fakt hezký přeštíhlý nohy, už tam nic poštíhlit snad ani nejde .....no to mě nehrozí, ale fakt je, že na teprve 5.den se fakt cítím skvěle....mám taky volněji, zatím jen přes zadek , ale co bych chtěla, jsme na začátku....baterky do váhy nedám, nechám se překvapit a už je mi fajn, byla jsem na tréninku a doufám, že od pondělí naskočím do režimu 4-5 týdně...jsem teď nažhavená a s plnou chutí...tak to by bylo, aby to nešlo
Blani....jsme zvědavá ....co rotana? já ji taky měla, ale mě to na tom nebavilo, vrtěla jsem se vždy chvilku a konec...ale neboj, máš problémy s hrudními obratli, na rotaně úpí bederka

s tím srazem...20.-21. jsem na kurzu - thajská masáž nohy...těš se, prý je to luxusní zážitek ...ale na sraz tedy taky nemůžu.... kdyby si plánovala jindy, hlásím se....jen když bude sníh, musela bych nějakou náhradní dopravou, neumím jezdit na sněhu, tak to nedělám
renča13
stella21
| 8. 10. 2010 09:49
Reni u nás je to šílený v tom, že oni byli naprosto pohodový a pak jako blesk z čistýho nebe ( to já jsem asi ten blesk...začala mi diktovat kdy co a jak mám dělat s malou, tak jsem jí řekla, kdo je napsaný v jejím rodným listě jako rodič ) a od té doby je to prostě masakr. U nás horší v tom, že bydlíme v jednom baráku....děsný dusno.
stella21
renca13
| 8. 10. 2010 08:43
Ahojký kdepak jsi se toulala tak dlouho??máš potíže s tchánovcema jo??Tak o tom bych mohla napsat romá moje tchýně je šílenááááááá(naštěstí si to nemyslím jen já ale všichni v okolí)takže nejsem podezřívaná ze zaujetí hehe.No stačilo kdybych sem dala fotku a každý by pochopil kdo jiný jde totiž na houby do lesa v lodičkách a s kabelkou přes rameno??????je to "dáma ala vietnamci" víte
den pátýýý
renca13
| 8. 10. 2010 08:39
Krásné ránkopředem hlásím že srazík asi néé paji včera jsi to zmákla???Já jsem teda pěkně naprdnutá,opět jsem vlezla na váhu a ta ukazuje o 2kg víc než včera jsem v totálním šoku
Krásné ranko
Pajajo
| 8. 10. 2010 08:15
Tak nejdřív vítám nováčky a přeji jim pevnou vůli, kterou já nemám
Joži, nejsem na Tebe vůbec naštvaná, klidně si do mě rejpni, já to potřebuju
Blani - úcta neskutečná, já tak mít Tvou vůli!! Nechceš mi kousek věnovat? Jo a u mě srazík bohužel padá
Reni, na fotky jsem ještě nekoukala, ale už se na to chystám. Určo budou moc pěkné

jéé a teď jsem už zapomněla, co jsem ještě chtěla .....jóóó, už víííííím
holky, všechny, které budete chtít odkaz na knížku o detoxu, piště mi své požadavky na email paja.jo@post.cz Tady to nestačím sledovat
Nazdárek... :-)
stella21
| 8. 10. 2010 00:31
Ženský ukecaný, to nemám nárok dočíst! Jen jsem koukla na míry Blanky a mooooc gratuluju a taky smekám. Zkusím dočíst, abych věděla, jak jsi to dokázala a zase musím začít na sobě makat, protože přece jen mi ještě nějaký to kilo zůstává a taky mám pocit, že se nějak začínám cpát...asi je zima za dveřma a tělo si žádá zásoby. Ke všemu máme doma PEKLO s tchánovcama a to mi teda vůbec na klidu nepřidává.
Máte některá taky "máklou" tchýni jako já? A to se ze začátku tvářila normálně. I v mých skoro 40-ti mě dost šokuje a to jsem si myslela, že už mě nic nemůže překvapit. No jo no....omlouvám se za výlev.
dneska srším nápadama
terka07
| 7. 10. 2010 19:54
hele holky moje co kdyby jsme udělali 20.11. je to sobota zase maličkatej srazík jen ze soboty do neděle, je to jen nápad ani nevím jestli tchýňa pujčí chalupu jen zjištuju jestli by někdo měl opravdu zájem já budu mít narozky, joži sváteček tak by jsme to mličko oslavili a to už budete mit po detoxikaci tak by jsme to probrali, je to jen nápad tak prohrábněte diařře, nenápdně se poptejte manžílků a dejte vědět a já bych pak podle zájmu začala zporacovávat tchýnu nebo ani ne tka ja jako manža má u mě velikááánský vroubek tak se ted snaží dokonce mi vyžehlil neska všechno prádlo tak by se to mělo využít
blanka..
jozinka
| 7. 10. 2010 19:51
je mi to jasný, hlavně to po prvním cvičení nesmíš vzdát... já když na to vlezla poprvé tak se mi do toho podruhé nechtělo, ale to půjde.. neboj, dej tomu týden.. jdu vařit kávu.. tak zatím.. a za chvíli na chodbě..
joži
terka07
| 7. 10. 2010 19:45
neboj dneska nic přehánět nebudu zatím je v krabici a tam pro jisotu do zítra zůstane, zitra rano musím ještě být schopná dojít do práce tak to pro jistotu nechám až na víkend, děti steně ležej tak při nejhoršim lehnu s nima jdu vařit zázvorovej čajík a budu číhat na prozvonění
rotana..
jozinka
| 7. 10. 2010 19:39
neboj, to zmákneš, víš jak na ní jedu já.. a super... jsem na tebe zvědavá... hlavně to hned na poprvé nepřežeň..
hezký večer..
jozinka
| 7. 10. 2010 19:37
Přidávám se ke gratulaji Blani, jsi dobrá, je vidět, že si měla pevnou vůli a vydržela to... super...
a holky, jak to zvládáte? já oky.. ač mě teda k véče dneska rozsekla ta cuketka.. snědla jsem, ale nic extra teda.. nevím no, mrkvička byla mnoohem lepší.. tak ještě zítra k obědu a bude.. jinak dobrý...
mějte se..
jo a ještě jsem na něco
terka07
| 7. 10. 2010 19:35
zapoměla zatím co jáí jsem se vykecávala u čajíčku s Mončou , tak mi Joižinka ochotně doběhla do Kaufláče a kouzpila mi rotanu, takže holky od zítra jdu do toho a jdu se vrtět no jsem zvědavá jestli mi to vrtění hne špekama a nebo jen zádama v tom druhém případě si Mončo rezervuju hodku tvého času a masážní lůžko aby jsi mě zas dala dohromady
mončo
terka07
| 7. 10. 2010 19:32
hele nechval tolik ona to zas taková změna není ,ale v každém případě děkuju a věšřim tomu že za necelé 4 týdny vám všem budu taky gratulovat
Blanka
ZUZKAO
| 7. 10. 2010 18:44

uuáááááááááá
renca13
| 7. 10. 2010 17:21
Teda Blani mega obrovskáááá gratulace a smekám klobouk jsi prostě frajerka největší,máš můj neskonalý obdiv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihi a až teď mi došlo že jsem se nezměřila v pondělí no neva no změřím se zítra.Moni děkuju moc jojo jsou z nového foťáčku
kočky moje
terka07
| 7. 10. 2010 17:17
koukám jak jste nedočkavé a tak jsem se rozhodla, že vám míry dodámdnes, sice mám končit až zítra, ale dneska jsem stejně už udělala chybu v jídle a mám mít své dny tak budu nafouklá takže předkládám už ted.

váha - 6 kg
stehno - 3 cm
břicho - 6 cm
pas - 7 cm
prsa - 4 cm

mimo to skvělý pocit lehkosti, žádné otoky, jsem naprosto spokojená, takže ted najedu na stravování podle kníky těch dalších receptů aspoň je odzkouším, zůstávám věrná snídaním, ty mě vyhovují a řepnému salátu ten nemá chybu, a v polovině listopadu jdu zas do toho
Reni
eflique
| 7. 10. 2010 16:27
....opravdu nádherný fotky, fakt....

z nového foťáčku?...no že se ptám ....
jsem tu zas
renca13
| 7. 10. 2010 15:59
ahojdajozi jen do mě jojo aspoň se budu pořádně stydět a budu poslouchat Dneska jsem vzorňačka,dokonce jsem uvařila i boloňské špagety aniž bych užírala pohoda.Jinak dnes teda jsem ráda že jsem doma,protože ta maličká místnost kam se člověk chodí uvolňovat..to je dneska můj druhej obyvák super.Vítám nováčky,stydím se úúplně jsem přehlédlaa na pobavení předkládám ukázku z mé včerejší práce..tak kdo chcete juknětehttp://www.youtube.com/watch?…
pardon, oprava..
jozinka
| 7. 10. 2010 13:40
ne pro lenfi, ale pro lenu to mělo být v tom předchozím příspěvku...

ale pro lenfi, že sibu je ale pouze přes černý trh, ofico je stažen...
ahoj..
jozinka
| 7. 10. 2010 13:38
tak snad na nikoho nezapomenu, pokud ano, pardon...
Pajajo, to byl hec vůči tobě a renče, kdyby jste byly na 100% rozhodnuté, tak to neporušíte, to mi věř...
jsem tvor upřímný, tak doufám, že se nenaštvete, ani jedna.. holky.. ju?? nic ve zlém...

Mončo, z panenek nelam hlavu, když budou, budou, když ne, nic se neděje... i tak díky moc...
Blani je koza hubená, to víme... teda já, když jí vídám.. holky.. fakticky, stojí to za to...
a jak si psala o tom salátku, že sis dlouho tak nepošmákla, tak já to přesně měla s tou mrkvičkou, teď u oběda znova.. to je neskutečná dobrota, jinak už mrkev nikdá dělat nebudu, to teda... super věc...

utino.. fotečka super, fešandy... nepřijde mi, že bys měla až tak jateční váhu... jsi sympaťanda to teda... každopádně ti budu držet palečky, aby ti to šlo hezky dolů ju?

a lenfi? nebo jestli jsem to popletla tak sorry... já se sibu nemůžu sloužit, měla jsem ho ještě od doktora na předpis.. tak že... já nesloužím... ale i tak přeju, aby ti to šlo, to se ví...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
16. 7. 2025 21:29
14684
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
16. 7. 2025 20:08