Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
...
eflique
| 8. 10. 2010 13:34
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

...

no k tomu koření,kdybych měla dodržovat recepty tak bych všude musela cpát česnek a ten já smažený jíst nemůžu!!!!!!!!!!Takže v tom případě to porušuju celé no....tak to asi nemá cenu teda,myslela jsem že špetka koření uškodit nemůže.Ale pokud to celé leží i na takových drobnostech tak asi skončím,protože to teda dělám blbě a asi zbytečně

paráda fakt!!No na tu váhu už nevlezu,málem jsem to obrečela,fakt nechápu jak je to možný.Pochybuju že by za to mohla ta jedna chybička co se mi vloudila no.Nebo že by jo??Vínečko se taky nesmí??Já s tím potíže nemám,piju jen čistou,neperlivou vodu a dobrý.Cuketa mnooo nevím,bylo to nějaký rozpatlaný bo co
,ale oproti brokolici procházka růžovou zahradou.Stelluš no tak věř mi že tě chápu.Tchýni mám kousííííček a do všeho mi kecá.Dokonce nelení k nám každý den přijít
a dotazy máš pro děti jídlo???jsou oblečený a podobně to bych vraždila.nejvíc mě ale sere jak šišlá na Filipa a když má třeba odřeninu nebo bouličku tak na mě kouká jako bych ho týrala.No hrůůza děstak se drž,u nás doma jsou hádky většinou jen kvůli ní a je to prostě zbytečný no..a wejuškoooooo hodně štěstí zdraví,hodně štěstí zdraví

) a od té doby je to prostě masakr. U nás horší v tom, že bydlíme v jednom baráku....děsný dusno.
paji včera jsi to zmákla???Já jsem teda pěkně naprdnutá,opět jsem vlezla na váhu a ta ukazuje o 2kg víc než včera

Ke všemu máme doma PEKLO s tchánovcama a to mi teda vůbec na klidu nepřidává.