Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

leno
eflique
| 7. 10. 2010 13:20
...ahoj...spoustu listů zpátky najdeš dost bouřlivé ohlasy, takže můžu říct jen za sebe....já byla spokojená, Sib jsem dostala od cloette na jaře čistý, účinky jsem cítila....jen jsem byla neukázněná a dokázala jsem ho tehdy "přejíst", takže mě nepomohl. Teď mi Silva zaslala vzorek 10 tobolek zdarma, ale musela jsem je přestat brát...mám problémy s tlakem, které se mi teď, asi vinou té přes léto nabrané nadváhy, zhoršily, v klidu bez požití sibu jsem měla v neděli 170/99, takže jsme musela nasadit léky na tlak a sib jíst nemůžu.... doufám, že se mi tlak zase upraví až pohubnu...takže zhubnout prostě musím, děj se co děj, sice nejsem žádná mladice, ale na to abych brala léky se mladá cítím...nechci je
utinko
eflique
| 7. 10. 2010 12:57
promiň...jsem tak zahleděná do své momentální výživy a do povídání o ní, že jsem tě přehlédla...ještě jednou se omlouvám a taky tě mezi námi moc vítam máš krásnou holčičku a moc vám to spolu sluší...držím pěsti ať se váha dere dolů podle tvých očekávání
holky...
eflique
| 7. 10. 2010 12:53
musím rychle na Blaničku, než se dostane k počítači, "napráskat" .... je to kočka hubená, to snad ani není možný...strašně jí to sluší.....vydržte vydržte, fakt to stojí za to
děkuji za milé přivítání
Utina
| 7. 10. 2010 12:19
Ahoj jozinko. Děkuju za milé přivítání. Jsem rozhodnutá to dokázat. . Sibu jsou první tabletky, které na mě účinkujou . Mám za týden dole 1,5 kg a pohled na čokoládu se mnou zatím nic nedělá . Jen jak budu mít hlídání pro malou, tak poběžím do bazénu. O tom detoxu si určitě přečtu. Tak zatím papá .
Sibutramin
Lena1976
| 7. 10. 2010 11:18
Ahoj, zdravím všechny
Na tyto stránky jsme narazila asi před 4 dny, a rozhodla se s kolegyní zkusit od Cloette Sibutramin 20mg.

Kdysi jsme brala Meridii 15mg, fungovala na mě úžasně, shodila jsem asi 7 kg za 1,5 měsíce. Nyní, co byla stažná z prodeje jsem "pátrala" po netu, co jiného lze sehnat, a dopídila jsem se až sem, k Sibutraminu

Jelikož jisté obavy z mé strany tam jsou, obvzlášť po přečtení některých příspěvků, kdy byly pochyby o pravosti onoho léku.
Takže mám teď před sebou objednaný Sibutramin 20mg a jsem asi rozhodnutá ho vyzkoušet.
Proto se chci zeptat těch, co mají zkušenost s objednávkou od Clloette, jaké měli výsledky a jak byly spokojené.
Moc děkuji a přeji pěkný den
jozinko
eflique
| 7. 10. 2010 09:16
hrozně moc se omlouvám, měla jsem dneska donést pro Pepinku ty panenky a já na to úplně zapomněla, ještě jsem se pro ně do sklepa nedostala....určitě to napravím...Valice jsem to už řekla, souhlasí, prý si vyndá jen ty oblíbené a zbytek můžu věnovat...Blani je tu častěji a kdyby ne, zajedu někdy...ještě než napadne sníh....za váma ...tak ještě jednou promiň za tu moji hlavu starou, děravou
ahooojkyyyy :-)))
eflique
| 7. 10. 2010 09:13
hlásím...stařenka je totálně vzorná...no totálně, vždy večer malinko ochutnám z jídla co připravuju na další den....jinak včera jsem se tak napucla tím výborným salátem, že jsem vydržela bez jogurtu a to jsem měla mrkev až v půl devátý večer....ten salát je fakt bomba, v životě by mi nenapadlo, že mi zachutná řepa.....
....takže petrulinko, řepu zvládneš....nevím, jestli jsi jí jedla někdy takhle upravenou, já nakládanou taky nemusím, fakt ne, ale tenhle salát je fakt výbornej....a s tím vajíčkem.....musím říct, že za poslední dobu si nevybavuju, že bych si takhle pochutnala.....
...jen autorce knihy díky díky za upozornění, co se po té náloži řepy děje, kdybych nevěděla, letěla bych dneska k doktorovi

reni, pajo...to dáte, věřím vám ...mě k výdrži hrozně motivuje ta změna, co už od 2.dne cítím...fakt je, že já se totálně vyprázdnila...zatím nepociťuju, že bych se zmenšila, ale je mi strašně lehko, jak píše jozinka...myslela jsem, že ta nálož zeleniny udělá se mnou strašný věci, vždy jsem na nadýmání trpěla...ale nic, naopak....tak si to strašně užívám

stekli...drahé to není...taky teď bojuju s každou kačkou a jediný velký výdaj byl velký olivový olej...ten mi došel a budu kupovat ořechy, protože zásoba z loňska došla a nové nejsou... a ty jsou tady v Praze tedy drahé pekelně....a je jich potřeba fakt dost....fakt je, že jsem s dětma domluvená, že v týdnu budou jíst lehké věčeře...polévky a tak a pořádné jídlo jim navařím až o víkendu...mě by to asi lákalo, jak musím ochutnat při vaření, tak je zle...dokud neochutnám, chutě v poho ovládnu...tak asi budou koštovat na dochucení sami ...fakt ale je, že moje jídla nechtějí, včera jsem jim dávala tu pokládanou cuketu a nechtěl to ani jeden z nich......
den čtvrtýý
renca13
| 7. 10. 2010 08:46
Dobré ránko přeji od dobré snídaně ta se mi nikdy neznechutí snad mňamjozi ale jooooo jen do mě,aspoň se budu pořádně stydět a zabojuju paji mě to štve že jsem to včera porušila,dneska už to nedopustím...zase pojedu tak jak to má být a hotovooo Tak se taky drž ať to dáme nějak dokupy a jsme za 28 dní krásnějšíDneska to bude pohoda,mrkev miluju a cuketa bude snad taky v pohodičce steklinko no ahoooj kdepak jsi se nám toulala coo??a Ivonka se zase dlouho neukázala,teda já snad zavedu docházku a budete dostávat černý puntíky
Zdravím
Lenfi
| 7. 10. 2010 08:40
Můžete mi, prosím, zaslat také odkaz na zmiňovanou knihu?? Listovala jsem ve starších příspěvcích a nějak jsem nenarazila na subitramin, už neexistuje??
Ahojky
Pajajo
| 7. 10. 2010 07:43
Teda holky vy mi dáváte, dnes ráno koukám a musela jsem udělat nový odkaz na knížku. už jste si to 30x stáhly! Jsem rádam, že jsem vám pomohla.
Reni - já taky neovládám chutě, takže mám taky trošku problém s dodržováním
Joži - nekárej nás s Rencou, my jsem teď takové spíše poloviční detoxwomanky, ale jednou to bude na 100%. Viď Reni? Já kukpříkladu neskutečně přičla na chuť řepě! Mám ji doma předvařené tuny! Mńamy mňamy! Příprava je rychlovka a je to i syté, takže si pošmáknu a ještě k tomu nadlábnu
pááá
steklounka
| 6. 10. 2010 20:05
Jasně,tak Blanku pozdravuj,pááá
steklounka
jozinka
| 6. 10. 2010 20:01
jasný.. tak jak bude chvilka, jukni do toho, stojí to za to... dítko mi konečně usnulo, tak jdu vařit kávu a juchuuu, pokecat s blankou..
rozmarýn.....
steklounka
| 6. 10. 2010 19:59
no tak asi máš pravdu,tak teda se nejdřív prokoušu knížkou a pak bych to asi taky zkusila,ale přijde mi že jsem v jednom kole,ted máme v práci fofr,tak uvidím kdy to proluštím.
detox
julca
| 6. 10. 2010 19:55
ahoj holky prosím o zaslání odkazu na knihu na mail jjelinjan@seznan.cz dík jana
s nebo bez...
jozinka
| 6. 10. 2010 19:54
ten rozmarýn v tom skoro není znát.. věř mi... bez toho by to jistě šlo taky... ale v té knížce ta paní píše, že se to má dodržovat, tak se snažím...
:-)
jozinka
| 6. 10. 2010 19:53
finančně si myslím, že v pohodě... a můj choť je taky masovej, a hodně... nevím co mu šiblo.. tak uvidíme, jak dlouho ho to bude bavit...
jéé mám to tam 2x
steklounka
| 6. 10. 2010 19:51
Díky Joži,prosim tě a to se musí dodržovat přesně??co kdybych to měla bez toho rozmarýnu??Tak mrkev mám ráda,tak myslím,že by to neměl být problém
díky za přivítání
steklounka
| 6. 10. 2010 19:48
no tak možná bych to asi měla zkusit vid....prosim tě neleze to moc do peněz,mě ted čekají pěkné výdaje,dcera jde za týden na rovnátka....dolní patro-5000,- takže nevím jak bych vařila sobě a zbytku rodinky něco jiného
Ale klobouk dolů před tvým chlapem,jí mám doma masáka
díky za přivítání
steklounka
| 6. 10. 2010 19:48
no tak možná bych to asi měla zkusit vid....prosim tě neleze to moc do peněz,mě ted čekají pěkné výdaje,dcera jde za týden na rovnátka....dolní patro-5000,- takže nevím jak bych vařila sobě a zbytku rodinky něco jiného
Ale klobouk dolů před tvým chlapem,jí mám doma masáka
mrkev pro stekli..
jozinka
| 6. 10. 2010 19:47
osmažíš cibuli, přidáš na kolečka mrkev, osmahneš... přidáš pepř, rozmarýn, kmín , pár lžic sojovky .. zaliješ vodou a necháš vodu vydusit.. nezní to nijak... ale je to výbornééééééé, fakticky jsem měla boule za ušima...
steklounka
jozinka
| 6. 10. 2010 19:45
ahoj stekli... jasně, že nezapomněli.. já osobně za sebe říkám, že ti to doporučuju, jak jsem si zpočátku myslela, že to nepůjde... tak oky.. ale je to jen a jen na tobě...
ale mě je hej, to teda.. nabitá energií, paráda.... je mi lehce, ač jsem těžká a ten cemr splaskává.. tak paráda.
Petrulinka,Jožinka
steklounka
| 6. 10. 2010 19:44
Ahoj holky zdravím Vás....

můžu se Joži zeptat jak jsi zpracovala tu mrkev k večeři???
renčo, pajajo..
jozinka
| 6. 10. 2010 19:43
styďte se holky....
já jsem děsnej mlsoun, a i já odolávám... budu vám držet palečky , aby to šlo lépe..
Ahojky holky....
steklounka
| 6. 10. 2010 19:43
Tak Vás zase všechny po dlouhé době zdravím......snad jste na mě nezapoměli
Jinak tady se ale rozjela ta detoxikace,všem klobouk dolů
Já pořád nevím,jestli do toho mám jít...četla jsem to,některé věci no nevím,nevím.....

Ahoj Reni,tak snad to neby až zas takovej úlet s tím chlebem ne.....to zvládneš,obdivuji tě
Petrulinka
jozinka
| 6. 10. 2010 19:42
pokud nemáš total averzi na řepu, tak si myslím že to zmákneš. navíc to není jen čistá řepa... je v tom zelenina a navrch bud sýr nebo vajíčko... myslím,že bys to zmákla...

a vy ostatní, jak vám šmakovala večeře? já si na té mrkvi teda ujela.. faktičky ňamka...

vítám dalšího nováčka... poreferuj o sobě, ať o tobě něco víme...
ajajaj
renca13
| 6. 10. 2010 19:37
Ahojky jdu se sklopenýma ušimaajajajdopoledne v pohodě,oběd v pohodě,svačina taky,ale absolutně jsem propadla u večeře.Bohužel jsem měla šíleně fyzicky i psychicky náročné odpoledne a moje tělo vyloženě hulákalo po nějaké kalorické bombě a tak jsem prostě chmátla po žitném chlebu s ramou a sýrem.Jsem slaboch přiznáváááám a kaju se takhle nééééno zítra bude klid tak zase budu poslušná
Holky,
petrulinka
| 6. 10. 2010 19:27
ahoj, vy teda jedete. Jste dobré, zasloužíte pochvalu Jak vás tady čtu, tak bych hned měla chuť jít do toho s váma, oproti své svobodné váze mi ještě chybí tak 8 - 9 kg dolů, tak nevím. Sice manžel mi už nadává, že jsem pro něj hubená a je fakt, že mi všechny kalhoty padají, ale taky je druhý fakt, že to jsou věci, které jsem si nakoupila, když jsem před lety přibrala, že jo. Spíš bych do toho šla z důvodu detoxikace, to se mi líbí, že to člověka pročistí. Holky, myslíte, že bych zvládla tu červenou řepu? Rozinky bych možná přežila, ale řepu tedy nevím.
holky
Janule1
| 6. 10. 2010 17:04
čau holky,vy už mě teda štvete. Tak já teda začnu taky. Ale ještě jsem se nedokopala abych si tu knížku přečetla. Ale ty svačinky si budu dělat.švestky mám ráda a jogurt taky.A Blani: co výsledky po tom měsíci. Jsem na ně celá natěšená.
Jinak v pátek jedu s lidma z práce na pařbu. tak si v sobotu na mě vzpomeňte,protože mi určitě bude špatně
Utina
jozinka
| 6. 10. 2010 15:31
Vítám tě tady mezi námi... doufám, že ti hubnutí půjde, sibu je velký pomocník, ale ne pokud to nemáš srovnané v kebuli... víš jak to myslím...
Já osobně jak jsem sibu nasadila, tak jsem jedla odlehčeně, to se ví... ale postupem času jsem si dopřála nějakou dobrotu a taknějak vařila normálně, jak jsem byla zvyklá... jen jsem jedla menší porce... a naučila jsem se pravidelnosti v jídle, což píšeš, že je i tvůj problém, hlavně to chce hodně pít....

a když by šel pohyb, bylo by to fajné, já se zastavila, když jsem zhubla 15kg, a myslím si, že jednak cvičením a jednak mazáním krémikama od evelinu mi šla dolů další kilča...

a dotaz... nečetla jsi tady o tom detoxu, jak píšem?? je to zajímavý, jednak na pročištění těla a jednak na váhový úbytek, stojí za to knížku přečíst a rozmyslet se , jestli by to nestálo do toho jít.... pajaja, co sem chodí ti jistě ráda pošle odkaz...

tak ať se daří a zase se nám tady ukaž.. nové dušičky jsou vítány.. aspoň vidíme, že na to nejsme samy, že??

tak se měj..
sibitramin
Utina
| 6. 10. 2010 14:52
Čauky holky. Jmenuju se Lucka a jsem tu nová. Od puberty neúspěšně bojuji s váhou. Až před čtyřmi roky se mi díky bandáži žaludku podařilo dát dolů 40kg(ze šílených 130 na 90). Pro mě obrovský úspěch, okolí zíralo. Ale loni jsem otěhotněla a přibrala 30kg. Letos v lednu se mi narodila krásná holčička, ale dolů šlo jen 6kg. Jsem úpně zoufalá ze své váhy, která se nechce hnout. Na sport teď čas díky malé fakt nemám(dřív jsem chodila plavat, na kalanetiku). Ale podnikáme aspoň denně dlouhé procházky. Dočetla jsem se o sibutraminu a o jeho skvělých účincích. Nekojím, takže jsem si ho také koupila. Nyní ho užívám týden a mám dole něco málo přez kilčo. Mám nyní 112kg. Hlad ani chutě na sladké nemám, za což jsem obvzlášť ráda, protože můj problém je nepravidelná strava a úlety na sladkém. Chtěla jsem se poradit s vámi, zkušenějšíma bojovnicema, co při užívání sibutraminu smím a nesmím baštit, abych taky dosáhla takových skvělých výsledků jako vy. Mým snem je 80kg, ale byla bych ráda, kdybych se dostala i na mých 90Kg(měřím 177cm).Děkuji za rady a přeju nám úspěšné hubnutí.Papa L.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
17. 7. 2025 07:04
14686
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
16. 7. 2025 20:08