Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Ach jo
Pajajo
| 6. 10. 2010 14:14
Takže holky - se mnou to nebude tak jednoduché. Hřeším v tom dertoxu, dnes jsem měla strašnou chuť na polívku, tak jsem si ji dala. Teď tu pro změnu dlabu salát z řepy. Prostě to nemůžu rozjet na 100%, takže já budu navazovat pozvolna. To moje tělo to asi jinak nezvládá. Snad jsem vás neodradila, berte mě s rezervou. Musím prostě začít pomalu Holt si neodpustím za den něco, co bych dle rozpisu neměla (polívku, salám - aspoň trošku). No snad to co nejdřív vydržím na 100%. Jsem asi rozežraná.
ahoj holky..
jozinka
| 6. 10. 2010 12:34
Díky za pochvalu manžovi.. jste hodné..vyřídím mu to, jistě bude rád

Mončo, to nabití energií a že je člověk v pohodě.. neunaven, nepřejezn, v pohodě prostě, sdílím taky... je mi prostě fajně..... to teda.... navíc mi přijde, že mi zalejzá ta moje bříšková pneumatika, tak jsem o to víc nadšená. . na váhu teda lézt nechci ani měření ne, kdybych to vydržela celých 28 dní, no už vlastně ne.. tak by to bylo nej nej.. vzhledem k tomu splaskajícímu bříšku už teď bych to viděla na pěkný úbytek cm, něco z toho bude ...jupí....

a Blani, jak píšeš, že vybíráš i na víkend jídlo z knížky, ač nemusíš.. tak to chápu, já jsem zvědavá jak to bude u nás po 28 dnech... ale červené řepy se nevzdám, to vím... možná si dám pak na chvilku pauzu.. ale je výborná, a včera s tím vajíčkem.. mňamky...

teď mám připravenou mrkvičku, tak jí půjdu uklohnit, rovnou i na zítra.. ať to je..

a wejo.. předpřipravit doma určo ano, ale ten převoz.. jak psala monča, já toho mám taky hafo... teda... no uvidíš sama...

tak holky... pevné nervy.. pa
Blani, Wejo
eflique
| 6. 10. 2010 12:12
já holky nevím, ale doveš si Blani přestavit, kolik by toho musela weja najednou transportovat? ....je to spousta krabic a krabiček na ty 4 dny....a jak to máš wejo s chladničkou?...určitě by to šlo, ale měla bys to wejo hodně komplikované....

už se Blani nemůžu dočkat, co napíšeš za míry...stejně si tě zítra pořádně prohlédnu....abych tě po těch 14 dnech vůbec poznala
weja
terka07
| 6. 10. 2010 11:57
neboj vydrží já vzhledem k práci a dvou dětem to taky tak řeším od neděle do čtvrtka je to naprosto v pohodě a je fakt, že spoustu těch obědů jím studených, nevedeme v práci mikrovlnku a je to fakt v klídku, takže se neboj a zapoj se
Hoplůky moje já už mám před sebou jen dva dny heč a raděj vás ani nebudu dráždit co dneska můžu dlabat, nebojte vydržte taky na vás dojde.

Jinak všem velikáánská pochvala, jste šikuli, vidíte já vám řikala , že vás to nadchne, mě to nadchlo taky hlavně to, že se nic nemusí vážit ani počítat prostě prádička, takže víkend jsem si řikala, že si udělám oddyxchový a že si dám něco moooc dobrého, ale věřte nebo né asi mám nějaký blok a sáhla jsem po knížce a vybírala si dobroty tam takže už to vidím na kuřecí prsíčka obalovaných v ořechách a k tomu celerové hranolky, z těch je totiž dítě absolutně nadšené
Wow!
weja
| 6. 10. 2010 10:54
Baby moje, já se nestačím divit!
Přečetla jsem teď najednou asi 10 stránek diskuze a víte co?? Naprostý minimum stížností a nějakých problémů, ale víceméně jen nadšený příspěvky... TA ŘEPA S VÁMA DĚLÁ DIVY!
Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho třeba vydrží ten salát nebo i ty jídla co se jí přes den. Šla bych do toho, ale na koleji je to trochu nereálný..momentálně tu nemám ani hrnec.. Tak že bych si to předpřipravila v neděli doma, všechno jídlo na celý týden..ale muselo by mi to vydržet až do čtvrtka do večera..a to nevím, esi je reálný.. Co myslíte??

Jinak vám mooooooooooooooc držím palce, Pajajo, zatni zuby a bojuj, ono tu půjde! Jste skvělý holky!!!
:-)))
eflique
| 6. 10. 2010 09:50
ahoooojjj....holky to je bomba....moc všem gratuluju a obvzlášť manžílkovi jozinky...u chlapa to je obdivuhodné....já si včera vyslechla popichování....prý jasně, že musím zhubnout, ale nebude to prý z diety, ale z té makačky, jak furt něco strouhám ...včera jsem si dělala nálož snídaní, mám hotovo tak na 3-4 dny...a to toho jím fakt moc....myslela jsem, že mi upadne ruka ................a hrozná, ale opravdu hrozná omluva řepě....včera jsem měla salát z té vařené a víte co? byl fakt výbornej, už se těším na oběd....vůbec bych neřekla, jak ohromný může být rozdíl mezi nakládanou a čerstvou řepou...nikdy jsem čerstvou neochutnala...já hloupá ... běhání se upravilo na něco, co bych označila na 2v1....beru to vždy oboje najednou, ale už včera jsem nemusela startovat, takže pro mě dobrý....a taky mám pocit, že jsem lehčí...což zní jako kravina u těla přescentky, ale fakt jo....je mi ...líp.....což ještě s faktem, že se opravdu dosyta najím a většinou si i dost pochutnám je ...super.
Včera jsem taky ochutnala dopoledne ty sušený švestky....ty mi moc nejedou, ale mám v šuplíku balíček, kdyby bylo nejhůř....odpoledne si jogurt budu muset dávat, protože mám velkou prodlevu mezi obědem a večeří, tak 7-8 hodin, ale myslím, že i s jogurtem téměř pravidelným to bude ok....
holky, já jsem nadšená a nabuzená čím dál tím víc......

v pátek večer mám jít s holkama na pivo, ale už jsem domluvená, že přijdu o moc později a jen na hodinku...tak na vodu a na čaj.....prý sem tam sklenička vína nevadí, ale nechci si to moje zaujetí kazit...hodlám vydržet jen s čajíky ....já tedy vody teď moc nevypiju, max.doma večer sklenici, v práci ji máme přes průtokový ohřívač, jsem na čajích.....těch vypiju ty 3-4 litry....v práci 2 konvice a doma minimálně půllitrový hrnnek...takže piju snad dost....ale já takhle piju pořád, nemám s tím problém.....

holky moje mějte moc hezkou středu ...ať se všechny krásně čistíme a plynule se zmenšujeme
den třetíííí
renca13
| 6. 10. 2010 08:20
Krásné ránkojozi obrovská pochvala manželovi,je to borec nooo u mě už střívka začala pracovat dnes ráno řepa zaúřadovala.No a musím teda přiznat,že na mě ráno mrkala a volala váha... asi mě chtěla potěšit,protože jsem se nechala zlákat a ukázala mi -1kg holky já mám takovou radost.No prostě mě to tak šíleně nabudilo,že snad přežiju i tu brokolici paji já s pitím nemám potíže,piju ze sklenice 0,4 a každou hodinu vypiju jednu.Mám to rozdělené tak abych v 17h měla vypité 4l a končím zatím to funguje a dá se to v pohodě.A to musím napsat,že normálně vypiju za den tak litr
Třetí den...
Pajajo
| 6. 10. 2010 06:53
Ahoj kočeny. Tak ačínáme třetí den. Já se včera držela, ale moc mi to nejde s tím pinýmm režimem Jak bojujete vy?
juju
ZUZKAO
| 5. 10. 2010 21:25

ZUZKAO
jozinka
| 5. 10. 2010 21:12
ahoj Zuzi... no uvidíme jak dlouho to manžovi vydrží.. ale pokud mu šmakovalo i jídlo z fazolek, tak to bude jistě jenom dobré..
a s tím záchodem nestraš... třeba mám dobré trávení...ale to asi ne.. tak se budu těšit.. kdy to přijde... ale podle škrunku v bříchu to vidím na zítra...
Jožinka
ZUZKAO
| 5. 10. 2010 20:05
Ahoj Joži, to ma teší, že ste to s chlapom vyriešili, tak 2 švestky, to si sa prejedla, ja som zožrala vždy tak polovičku balíka, ked ma to chytilo, to bolo na začiatku. A s tým záchodkom, ja som nebola prvé3 dni, už som si myslela že som fakt divná, kolegyna lítačka, ale potom no ved počkaj
druhý den za námi..
jozinka
| 5. 10. 2010 19:44
Tak já oky holky.. a manžel se drží.. už druhý den, zírám... měl to i se svačinkou v podobě jogurtu, ale to je povolené, tak že... super..
já si dopo lupla dvě sušené švestky.. a jinak pohoda....

tak hlavně, aby to tak šlo dál...
všem držím palečky...

a co vy ostatní, jak se máte,???
Začnu později...
Sju
| 5. 10. 2010 18:05
Ahoj Všem. Tak jsem nakonec tu brokolici taky sehnala - v Bille. A chtěla začít s vámi... Ale přítel si neplánovaně vzal noťas ve které mám knížku do práce, takže jsem to musela posunout... Dnes v noci se vrátí, tak snad zítra ráno. Obdivuju vás, já to tu nestíhám ani číst, natož něco psát .
Ať se vám všem daří!!!
čauky
renca13
| 5. 10. 2010 16:25
Ahojkytééda koukám že panuje nadšení a dobrá nálada,to je super Já oběd taky zmákla v pohodě a už se těším na véču..dneska mám nějaký hlad nebo co.A to už jsem měla i jogurt
hubneme vsichni
Luciiik28
| 5. 10. 2010 13:40
Koukam, ze ted je velice dobre si poridit kvalitni stroje zkuste tedy www.svethubnuti.cz da se tu vybraz a pokecat na tak aktualni tema
ahoj holky..
jozinka
| 5. 10. 2010 13:39
Tak koukám, že to jde... jak Renče, monče, tak tobě pajajo.. super holky.. jen se držte..
já nevím jestli jsem divná, ale na wc zatím oky.. byla jsem teda dneska dopo, ale to občas chodívám, tak nevím... třeba se to obejde bez toho.. no to nevěřím... ale ono po těch fazolkách třeba.. uvidíme...
fazolky jsem dala v pohodě.. dneska ano, ale jak budou s tím zázvorem, to nevím teda... uvidíme no... jsme to s blankou rozebíraly a když si dám fazolky.. a během dne zázvorový čaj, taky se prý prdku stane, tak uvidíme...

na véču se těším, do toho salátku dneska vajíčko na místo sýru, tak jsem zvědavá.. jistě to bude chutnéééé... právě dovařuju vajíčka...

tak holky, držte se, to dáme...
petrulinko
eflique
| 5. 10. 2010 13:21
moc za podporu děkujeme

já jsem do sebe dostala všechny fazolky...lepší jak brokolička, s tou skořicí to bylo moc moc zajímavý....já jsem pochutnaná

jen kolegyňka neustála snídani...pravda je, že si dala k svačině trochu acido jahodového mléka...a žaludek jí to neustál, chudince....já jsem vzorná a je mi super ...dám si tak ve 16 jogurt, protože večeři až doma, nechci to dělit, přijdu tak v půl 9, mám ji připravenou....než se dostanu do postele, jsou dvě hodiny po jídle dávno pryč ...dneska to vypadá na poho den....jo, chodím, ale už nelítám...teda nevím, co nastane po tom mastnějším obědě

tak se taky držte holky
Ahoj, krásné úterý přeju
petrulinka
| 5. 10. 2010 08:58
holky, jste dobré Vzaly jste to opravdu vážně a je vidět, že vám to jde. Tak držím palečky
ahoj šikulky :-)))
eflique
| 5. 10. 2010 08:52
tak jsme také ve zdraví přežila den první...a jsem po snídani, napucla jsem se dosyta a strašně si pochutnala...bude to moje oblíbené oproti řepě....jojo, ta se mým favoritem nestane....včera jsem si k večeři dala ten salát ze sterilizované a dost se mi u toho dělalo šufl, večer jsem si uvařila řepu a udělala kotel na dnes a zítra, tak snad bude chutnější než z té nakládané....ale jinak jsem se držela, děti dostaly k večeři radši jen pórkovou polívku, aby mě nic nelákalo a uvařila jsme si už dvě porce toho perkeltu, dnes přijdu hodně pozdě a budu ráda, když si nastrouhám na snídani ...mimochodem, dala jsme ochutnat kolegyňce a dopadlo to tak, že si ještě nanadala jak jí chutnalo a těší se na účinky, které jsem si včera proběhala ....a malinko jsem toho perkeltu koštla a musím říct...bomba, už aby byl čas zítřejší večeře

dneska mi to nedalo a chtěla jsem ráno zvážit...jsem si myslela, po tom včerejším průvanu, že se nažhavím úbytkem.... a víte co? ten nahoře zaúřadoval, a dal mi jasně najevo, že nee, že se teď vážit nemám....blikla na mě vybitá baterka ...tak jo, zvážím se až ...za 14 dní, celý měsíc to nevydržím

Paji, zvládneš to, neboj....zkus se odstavit od pokušení....taky to tak zkusím, jen mám obavy, že moje děti si teď měsíc moc nepochutnají....přítele nechám, ať se o sebe postará sám...včera se chudák zabarikádoval v ložnici, dělají mu zle i výpary ze zeleninových jídel a včera si užil...porková polívka, řepa, mrkev, fazolky.....myslím, že si tam nabral nějaké suché housky a vyčerpáním usnul dřív, než jsem dovařila

reni, jozi....super .......jsem zvědavá, co dneska, dnes bych byla pro den bez zrychlených startů, kdyby to jen trošku šlo ...tak všem krásné úterý
den druhýý
renca13
| 5. 10. 2010 07:28
Dobré ránko krom toho že jsem nastydlá šíleně se cítím báječně jojo.Nejen že nemám nafouklé břicho,ale mám energie na rozdávání je to možný?? Jsem po snídani,ta prostě nemá chybu a zatím jsem z ní nejvíc nadšená.Obědu se děsím už teď,přestože lusky miluju,tak v této úpravě jen tak samotnéé blé obávám se že to bude to samé co brokolice,ale nedá se nic dělat přežít to musím.Dneska mám rozlítaný den,tak nebude ani čas myslet na nějaké chutě takže super.tak krásný den všem
Krásné ranko!
Pajajo
| 5. 10. 2010 07:19
Tak jak po ránu? Já už po snídani mňamy mňamy
Holky,
petrulinka
| 4. 10. 2010 23:49
jste dobré Já jsem si knížku přečetla a zjistila jsem, že k mé krevní skupině AB můžu téměř všechno, teda kromě mých oblíbených fazolí adzuki, kuřecího masa, pohanky a kukuřice. Takže to celkem jde. Ovšem do detoxu se zřejmě nepustím, jelikož nesnáším červenou řepu, rozinky a kuřecí stehna. Přemýšlím, že kdybych si možná tu řepu nějak upravila a zacpala nos, tak snad bych to dala. Každopádně vám držím palce
Holky moc děkuju!!!
Pajajo
| 4. 10. 2010 20:01
Na zítra již mám vše připravené, akorát těch fazolek jsem si udělala jen poloviční množství, protože i z té dnešní brokolice jsem snědla jen půlku. Prostě mně dost nasytila už snídaně. Ale chutě na uzené mě bohužel dostaly! No nic, zítra na 100% a basta! Moc vám děkuju za podporu!
ahoj..
jozinka
| 4. 10. 2010 19:52
tak koukám, že se nám diskuze na téma detox slušně rozjela.. panečku.. ale je fajn, že nás to takhle draplo.. to teda...
U mě pohoda... snídaně super, oběd jsem zmákla.. večeře ndáhera.. salátek je luxusní, už se těším na obměnu až nebude se sýrem ale s vajíčkem, myslím, že už zítra.. tak že.. pohoda...
fazolky na zítra uvařené, voní to pěkně, ale.. jsem zvědavá kolik toho sním.. myslím že toho moc nebude... spíš bych to viděla na odpolední jogurtík.. povolený...

wc zatím nic, jsem asi slon.. když čtu jak jsi na tom ty Mončo.. doufám, že je to lepší...

a manžel se dneska drží, tak že... jsem zvědavá.. i kdyby to zítra vzdal, i tak má nárok na velikánskou pochvalu..
salátek z řepy si dal 2x... jako že si přidal... tak uvidíme zítra... jen mám strach, aby to s ním nešvihlo... přeci jen tahání beden , plných pečiva.. trošku fyzičku to vyžaduje.. no snad nééé...

tak holky.. držte se...

pajajo... zítra na tebe budu myslet.. určo to zmákneš...
renčo... mrzí mě, že ti není až tak hej, ale uvidíš, že se to srovná, je to pro tělo šok, co si budem nalhávat.. vydrž... uvidíš že se to zlepší...
hele holky
terka07
| 4. 10. 2010 19:52
zas to berte tak, že vás je na začátku zhodně můžete se navzájem hecovat, já jsem si ty první 3 týdny protrpěla sama v tichosti jsem původně myslela, že vás popíchnu až po skončení, kdy zž budu vědět přesně konečné úbytky, ale pak mi to nedalo, takže vydržte a v sobotu zjistíme co to se mnou kromě dobrého pocitu, lehkosti, zmizení otoků a docela fajn nálady plné energie udělalo
hihi
renca13
| 4. 10. 2010 19:44
Blani no dííík to jsi mě teda povzbudila já takový masožroutek.Ale odolala jsem,steaka jsem akorát čuchala a dětem záviděla zdlábla jsem salátek a jsem narvaná k prasknutí faktPájíííííí tytyty ale neházej flintičku do žita,ty to dááš a zítra už to zvládneš na jedničku držím palce a myslím na tebe.....jeden za všechny,všichni za jednoho
tak jak je po prvním dnu?
terka07
| 4. 10. 2010 19:41
no našeho sprintera se neptám to mi je jasný

Renčo drž se za 3 týdny bude i maso

pavli takhle teda ne:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$
Pomóóc!
Pajajo
| 4. 10. 2010 19:19
Holky střelte mi jednu! První den a já už hřeším. přítel přišel a že chce uzené kosti. No a hádejte co? No radši se ani neptejte! Jsem na sebe naštvaná jak nevím co Já blbec!! Takhle to nepůjde, prostě zítra musím vydržet Doufám, že vám to jde líp
tý jo
renca13
| 4. 10. 2010 18:48
ahojda Blani,neprovokůůůj já chci masoooo já teď večeřím salátek je mňam fakt já byla na wc jen jednou,ale cítím jak se mi to ve střevech kroutí..no nic
monča
terka07
| 4. 10. 2010 17:51
jojo hned první den a pak další asi 3 , proto jsem ti říkala že je nejlepší začít v sobotu, asi bych to taky jinak neustála si neumím představit, že bych ten první den měla strávit dopoledne na soudě by si asi soudce myslel, že jsem mimoň až bych neustále odbíhala z jednačky ale fakt za tři dny to bylo už dobrý takže vydrž

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
17. 7. 2025 07:04
14686
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
16. 7. 2025 20:08