Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Blani
eflique
| 4. 10. 2010 17:31
říkejte mi sprintére....právě popáté...zrušila jsem masáž, naštěstí jsem dnes měla jen kamarádku a jedu domů...je to ...divoké ...a to jsem si ještě ani tu řepu nedala, nadlábnu se raději až v klidu doma ....ty Blani taky takhle hned 1.den? ...to je mi divný, ale dobře...nebudu brblat a vezmu vše s povděkem...tak mi držte palce, ať to těch 40 minut ustojím ...pa zítra
ahoj trpitelky
terka07
| 4. 10. 2010 17:24
tak já jsem si denska dala pěkně rybičku clerové hranolečky, k véče pak řepu s tuňáčkem a zítra bude mrkvička

Mončo jsem tě varovala, že ten začátek byl pro mě taky behavej to je to , že jsme určo byli děsně ucpaný a tka to šlo tak hladce ven,ale neboj srovná se to pak už to bude tak 1x den ve stejný čas a to je supééér.

Jinak holky moje děláte mi moc a moc velkou radost, těště se na sobotu mrsknu sem míry před a po a bud vás to odradí a nebo naladí sama nevim váze se vyhýbám a metr je hodně hluboko skovaný, ale hned v sobotu ráno na to vlítnu přemeřim, převážeim a na sebe napráskám
...
eflique
| 4. 10. 2010 16:45
to se máš...tu podporu myslím, mě se doma smějí pod fousy...zatím...až mě budou vyhánět od plotny, bude hůř

já si salát z uvařené dám až zítra, dneska musím vystačit s tou nakládanou, budu to vařit tak do deseti, pak než ho udělám....a trošku se děsím, co nastane až přijde řepa ke slovu...ale slibuju, nechám si to pro sebe
Moni
renca13
| 4. 10. 2010 16:39
to z tebe musí mít v práci radost coo takové dobrůtky jim tam strkáš pod nos hehe.No já teď ucítit česnek tak letím na toaletku fujmanžílek mi přivezl řepu a zároveň si přivezl párky prý jsem mu nějak opomněla zdělit že v jídelníčku je tak hojně řepa zastoupená..on ji nesnáší.Takže to vzdal ještě nez začal,ale nevadííí podporuje mě aspoń psychicky,teda až na ty párkyno tak řepa se vaří to jsem teda zvědavá jak bude salát chutnat.
no
eflique
| 4. 10. 2010 16:20
Reni, já to mám se spurtem doprovázeným hudbou...legračně kručím, ještě že máme dneska zelenou linku a tím pádem nejsou osobní schůzky...zatím se tím startováním bavím

tak ty bez česneku? no když ti nedělá takhle dobře, tak to snad nebude ze začátku vadit...a třeba se to trávení tak upraví, že za čas ti už vadit nebude...

mě dneska v tom jídle moc chutnal, i to krásně po ohřátí vonělo, tak jemně....až jsem byla kolegyňkama za provonění prostor pochválená...jestli mi nechtěli jen udělat radost, když viděli čím se od rána láduju
nevíííím
renca13
| 4. 10. 2010 15:48
Holky v oleji to určitě nebude,už roky používám jen extra virgine a pohoda.Možná ten smažený česnek!!!!!krkám ho ještě teď to bude možná ono.Můžu tu brokolici bez česneku??a koukala jsem že česnek je i ve fazolkách,ale už to teda riskovat nebudu a nedám ho tam vůbec.Dala jsem si sváču..jogurtík a pohoda hlad teda nemám vůbec a chuť taky ne.Jen teda se chci vidět za chvíli,přijel domů Matýsek a jdu klukům chystat k večeři kuřecí steaky s kaší ach joo manžel se ke mě přidá až od zítra protože jsem tak zlááá že jsem mu na dnešek ještě jídlo nenachystala Moni týýý jo už to s tebou dělá divy joo?mě zatím nič až na ten žaludek.
jéje
eflique
| 4. 10. 2010 15:41
Reni to je mi líto...mě naštěstí nic není...tedy nic...mě už začala lítačka....je to divné, jsem chronický zácpař...ale asi ta snídaně....brokolici jsem k obědu měla už x krát a nikdy nic....ne, nestěžuju si...jsem nadšena, chystám se na 3.start ...teda holky to je děsný.....nikdy by mě nenapadlo, že budu dobrovolně zveřejňovat takovéhle informace....ale u mě je to známka toho, že se něco děje....ale hned 1.den?

Reni, určo něco vymyslíme...co lněný olej? není ještě lehčí než olivový? nebo máš olivový opravdu kvalitní ?extra panenský? ...zítra budou fazolky, neboj, spravíš si chuť
juj
ZUZKAO
| 4. 10. 2010 15:23
Renatko, popravde neviem. Mne bolo tiež zo začiatku zle, nafúknutá, bruchabol, myslela som, že to nezvládnem.
Tiež mi nerobí dobre mastné, ale olivový olej nie je tak tažký. Jedlá sa nedajú nahradit ničím, to som písala, pri spomienke na jáhly mám osýpkyRenatko aký máš olej?
Zuzko
renca13
| 4. 10. 2010 15:08
ok super díky za radu.U mě bude jak vidno po dnešku jeden velkýýý problém...a tím je brokolice a česnek.nehorázně mě bolí slinivka (v 18ti jsem měla zánět slinivky břišní a tak musím dávat bacha na určitá jídla).Třeba nesmím určité bylinky,nesnesnu jídla nacucaná olejem...ano Moni takový bramborák naprosto miluju,ale můžu jen kousíčekno a po dnešku vidím že tahle kombinace mi teda absolutně nedělá dobře.Lupla jsem si prášek a je mi líp,ale nevím teda co dál.Protože při myšlence že bych si to měla dát znovu se mi dělá fakt zle nejde ta brokolice něčím nahradit??
...
eflique
| 4. 10. 2010 14:57
Zuzko moc děkuji, pokusím se ...když jsem se na to dala, tak se pokusím vydržet to tak, jak se má...

ivonnko...vůbec netušíš jak moc ...a do toho...pro sebe něco pro zdraví uděláme a tebe, snad už vyléčený marůdku, hezky poveselíme....šmarjá to je škoda že jsi tak zhubla, mohla jsi teď řešit řepu aktivně s náma
..................
Ivonn
| 4. 10. 2010 14:47
no nebyla by to věčná škoda, kdyby jsme se tu nepotkaly????????
ANO
ZUZKAO
| 4. 10. 2010 14:46
Ano, tak nejako by to šlo, ja ked som mala fakt niekedy nejakú depku, tak som si večer dala pár vlašákov, alebo medík , to vám neublíži. Večera by sa mohla rozdelit na dvojo, v knižke je písané, nejest 2 hodiny pred spaním, tak držím palečky, ale pokial budete v poho, tak by vám mali stačit tie 3 jedlá
Zuzka
eflique
| 4. 10. 2010 14:43
..díky ...takže hodně jídla najednou? ...dobře, budu poslušná ...oběd jsem se napucla, snídani jsem měla 2x....zítra to opravím ...večer ale můžu podle knížky 2.večeři to stejné, co 1.? ....mám problém s časem, můžu jíst kolem 17. v práci a pak jedu do 2.práce, kde jsem tak do 20.00, tam se jíst nedá....doma tak v 21, to bych si něco málo dala, do postele chodím tak 23 - 24....
...
eflique
| 4. 10. 2010 14:38
ivonnko...že bych přehlídla boudičku??? ...dneska bych se nedivila, už prd vidím, ale tehdy mi bylo 26

jozi...k vám do MB velké pochvaly, hlavně mužské části....jen nechci být skeptik, ale jsem zvědavá, jak to chlapi dlouho vydrží...teda, abych se nedivila, fakt je, že ti když se kousnou

Reni...nějak to už po tom měsíci uděláme, to nemám strach ...mě se moc líbí ta schůdková metoda ...5 dní vzorňásek a o víkendu neřešit a jíst na co máš chuť....to bude asi ta moje cesta...taky se mi nelíbí představa, že bych už nikdy nemohla moje oblíbený jídla..třeba brambory zapečený, kaši...to nemluvím o bramboráku, který nemůžu kvůli věčné dietě ale miluju ho nejvíc ze všech jídel....a kuře? šák píšu, jím ho prakticky výhradně a dokud jsem nečetla knihu, měla jsem za to, jak jsem vzorná dietářka
detoxikace
ZUZKAO
| 4. 10. 2010 14:28
Ahoj, reagujem na tvoj príspevok. Musíte sa nadlabnut, jedlo sa nerozdeluje na 2krát, pokial máte hlad je tam odpo jogurt, dopo sušené švestky, preto je doležité, čítat knižku. Držím
Mončo
renca13
| 4. 10. 2010 14:19
tak jasně že v tom něco určitě pravdy bude,věřím tomu.Já mám dobrý,že zase většinu toho co jím mám dovolený..maso,zelenina,ovoce..potud bych řekla že je vše ok a když se toho budu dál držet tak paráda.ale ty přííílohy to prostě si neumím představit,že bych měla pořád jen jíst zeleninu nebo maso jen tak.že bych si nedala špagety,nebo rýži,brambory a tak dále.Copak o to pečivo přežiju,mám povolený žitný chléb a ten mám ráda.Ale ty přílohy prostě.....jsem hroznááá ale co třeba to nějak půjde,když budu držet ten jídelníček a k tomu tu přílohu jen občas tak to taky musí fungovat.Ona pokud jsem to správně pochopila píše,že pokračovat se má buď krokem dva nebo tři.takže nemusím obojí což je fajn.Samozřejmě ideální je kombinace obojího,no uvidíme.Hele taky je dost dobře možný,že až uvidím ty výsledky tak se šprajcnu ještě víc a půjde to samoty nemůžeš kuře jo??To bych umřela hlady,jím ho pořád
Reni
eflique
| 4. 10. 2010 14:06
a to já jsem si právě říkala, že v tomhle je možná zakopaný pes....protože podle toho já jím úplně všechny potraviny, které mám nejoblíbenější, špatně....třeba proto nehubnu i když se držím? Jím téměř výhradně kuřecí maso ... a to mám jako B v zakázaných, prý jsou pro nás nebezpečné lektiny ve svalovině drůbeže...ještě že můžu krůtu a skoro všechny ryby....nebude mi vadit vyměnit krůtu za kuře...ale i ostatní věci jím špatně...miluju rajčata, ředkvičky...a bum, zakázaný...oříšky, moje oblíbené adzuki fazole...zakázaný...knackebroty taky...a těch jsem v poslední době něco snědla....já po tom detoxu spíš zkusím vynechat ty zakázaný potraviny....a recepty na potom se mi taky dost zamlouvají, nenápadně se je pokusím protlačit i dětem....ony se můžou k tomu něčím dopucnout...sice nevím, jsou skoro dospělé a celý život jí " nezdravě"....myslím tím ta běžná jídla, co přetížená mamina se dvěma zaměstnáníma večer vypotí...třeba si v poho zvyknou...a když ne, kluk je už skoro hotový kuchař, tak se může začít v kuchyni o sestru maličko starat...no...to myslím asi neprojde
staři.........
Ivonn
| 4. 10. 2010 14:00
no broučku, když v té budce před bazénem bude zavřený okýnko, tak to znamená, že je zima a bazény jsou vypuštěný...........
Renčo - zvyknout se dá na všechno, to máš tak jen nastavený v hlavě.......
ahoj..
jozinka
| 4. 10. 2010 14:00
tak hurá, jsi v pohodě ivonnko naše..paráda..hlas se častěji,pokud to půjde.. máme strachy...

Renčo, brokolice oky.. mám jí ráda.. tak že... dobrý.. jen teď vařím lusky na zítra.. a to bude čvachta.. téééda, už aby byl první týden za námi, ale to zmákneme..
jen se mi dneska protočily panenky, když jsem koukala, že litřík sojového mléka, které bude třeba v dalších týdnech na snídaničku stojí skoro pajdu.. téda.. to sidáme...

tak holky.. hlavu vzhůru, to zmáknem, nejsme béčka...
já mám pro manžu připravenou brokoličku, až se vyhajá, tak jsem zvědavá jak se s tím poperre... tvrdí , že v noci, jak byl v práci jedl opravdu jen snídani...
a vzhledem k tomu, že vozí pečivo, tak je to na megááááááááááckou pochvalu.. a domů přivezl pouze 3 housky, většinou jich je tak 20 a 3 chleby a tak zásobujem i okolí.. asi to vzal taky vážně.. uvidíme..

tak zdarec holky.. a dobré chutnání..
eflique
renca13
| 4. 10. 2010 13:46
tak sláááva řepa je doma já vyrazím odpoledne,dítě mi spí a mě je nějak mdlo od žaludku....jsem se asi přežrala nebo co ale ta brokolice mě zabije fakt jsem myslela že vrhnu fujhele všude píšou že nízkotučný jogurty nejsou to pravé ořechové,takže bych to až tak neřešila.Týý jo já pročítala ty jídla podle krevní skupiny a to není féééér ty nulky to mají snad nejhorší žádný přílohy,ani těstoviny natož pečivo no hrůůůůza.a ani jogurty který já miluju tak to nééépo skončení detoxu se budu řídit semaforem,ale na tohle prdím
Ivonn
eflique
| 4. 10. 2010 13:42
to se ti to vyžlinko pohublá směje....místo abys mě politovala...že ti není hanba...

já hlásím, že jsem během hodiny skutečně tu brokolici celou snědla....jen aby si to moje nešťastný tělo následkem toho vitamínového šoku nevymyslelo nějaký kolaps
:-)))
eflique
| 4. 10. 2010 13:35
Ivonnko, my tě nemít, tak se nezařehtáme...ne takhle

já se s králičími zuby téměř narodila....ne doslova a měla jsem sakra štěstí, že jsem si je v dospělosti vyrazila o dno bazenu...paní doktorka pak byla hodná a nasadila mi protézky, které mi z papuly nevyčuhují...a ty už si ohlídám, aby zůstaly jak jsou ...a hele, já do stepu s Váma vy štěňátka nejdu...už mám na to chatrný kotníky...jak jsem tak koukala na ty umělce z talentu na Primě, já udělat ten pohyb jak stojí na kotnících a chodidla mají stočená k sobě ... jezdím na vozíku
................
Ivonn
| 4. 10. 2010 13:25
ahoj Reni - mám móóóóc práce, tak se nezlobte........Moc ti přeju to odhodlání....
Šmankote - stařence se navalila brokolice do hlavy - už nereaguje, švácni s tím do kýble....
Mám ji :-)))
eflique
| 4. 10. 2010 13:20
mám tašku řepy...od vietnamce....pak ji má jedna koupit zalevno v hypermarketu, když ji naši vietnamští zelináři vykoupili a prodávají ji s fest řirážkou....mají ji skoro všichni v okolí....naštěstí i tak je to dostupné....tak večer uvařím a zítra už bude salátek jaký má být

láduju se brokolicí...byla jsem právě zkontrolovat, jestli mám čisto na ramenou, napucla sem se tak, že mám pocit, že mi lezla i ušima

petrulinko, moc gratuluju....doufám, že už budu psát také jen samé pozitivní zprávy a ne, jak jsem se zas zvětšila....

nevíte máme řešit tučnost jogurtu? teď narychlo jsem tady v samošce nesehnala bio, ani nevím, jak tučné je dělají, tak jsem si vzala jeden řecký a jeden selský....ale oba jsou neodtučnělé....no, v tom množství co ho budu, myslím, že na něj nedojde každý den, to snad nebude tak vadit...sýr jsem si nastrouhala 30%, dvacítku jsem taky nesehnala...asi to moc řeším, jak jsem zvyklá si všechno počítat
haháá
renca13
| 4. 10. 2010 13:16
ivonko ahooooj kdepak jsi se toulala coo??hahahahaha no to jsem se zase nasmála,fešandy v talentmanii jozi jak ti chutnal oběd co??Já jsem snědla půlku a mám fakt dost!!1) už jsem fakt nemohla2)už se mi zvedal žaludekbez té přílohy to je pro mě prostě masakr,ale zvládla jsem to jsem na sebe pyšná hihi.Noooo uvidíme fakt jak budu mluvit v neděli..Vypila jsem zatím 2l vody a super,jsem nadšená jooooootakže holky jedééééééém
Ahóóóóóóóój
Ivonn
| 4. 10. 2010 13:06
mně se úplně zatmělo před očénkama - musela jsem jít na první stránku, jestli mě antivir už nešvihl někam mezi zahrádkáře, nebo co..........
Ale kdopak se nám to tu tak pěkně zabejčil - Renča, stařenka /gratulace k adoptivní vnučce - zas bude kam vrážet peníze.../ Joži, Blanka, Pája, Zuzka, Sju, Monča, no tak nějak všichni...............
Já mám hodně práce - chyběla jsem, tak mi promiňte delší odmlky.......
Tak bacha - víte, jaký mají králíci přední zoubky ze zeleniny.
Moc všem držím končetiny a posléze hodíme hromadnou přihlášku do Sokola a přihlásíme se do Talentmanie se stepem, to pude samo, jak budete hlady motat nohama.
Juch...
Jozinko,
petrulinka
| 4. 10. 2010 12:50
mně jsi přišla na fotkách, co jsi tady nedávno dávala, že vypadáš moc dobře. Ale je fakt, že člověk se musí sám cítit dobře. Spousta lidí mi říkala, že co blázním, že vypadám dobře, ale já jsem se tak necítila. Až konečně teď. Je sice fakt, že do mých svobodných kg mi ještě chybí cca 8 - 9 kg dolů, ale zase se to musí brát trochu podle věku, že jo.
Petrulinka
jozinka
| 4. 10. 2010 12:37
Tak to gratuluju, když je člověk spokojenej sám se sebou, tak je to paráda... já po svých sundaných 25-ti kilčák jsem taky spokojená.. ale přece jenom, když by to ještě šlo.. nezlobila bych se... tak uvidíme po detoxu.. nechci tím shodit šílené kg, to ne... ale dělám to pro to, aby se mi vyčistilo tělo.. a když ubudě nějaké ten centimetřík, bude to jedině dobře..
ahojda detoxačky...:-)
jozinka
| 4. 10. 2010 12:33
čauky holky...
tak kolik nás teda jede.. monča, pajaja, renča, já... ? no i tak počet čtyři je super.. myslím si.. hlavně, aby nám to vydrželo...

Renčo, já bych to odpo řešila jak psala monča tím jogurtem, v té knížce je to napsané.. a myslím, že když si ho kolem 15 hod. dáš.. a pak kolem 18 večeři, dnes ten řepný salátek tak hlad dle mě mít nebudeš..
Já uvidím jak to bude odpo.. teď mám pocit, že prasknu, snědla jsem té brokolice hooodně... a snídaně taky super.. to jsem si šmákla.. je pravda, že dnes to bylo super.. ale v neděli už to říkat nebudu, jak psala monča...

s tou řepou je to i tady v mb mazec... já jí sehnala v takovém stánečku - docela za draho a včera jsem měla štěstí v kaufu, tak jsem jí nabrala taky...

tý vado.. to bude šílenství tady.. 28 dní...

wejo, zdravím, tak to nesmíš vzdát přece ne? pročti knihu a pojď do toho s námi.. byť o pár dní později, to nevadí...

a Ivonnka? to by mě taky zajímalo... co se děje... doufám, že se nám tady brzko ukáže...,

tak holky.. ať nám to všem jde.. a těším se na další info...
Ahoj holky,
petrulinka
| 4. 10. 2010 12:26
tak jsem se za váma přišla po delší době zase podívat a vidím, že jste pevně odhodlané radikálně zhubnout. Hodně vám držím všem palce. Já jsem zhubla za poslední dobu celkem dost a je to opravdu blažený pocit vejít se do věcí, které jsem na sebe několik let nenasoukala. Dokonce mám všechny ty kalhoty i velké, takže dnes jsem prohledávala skříň, abych našla nějaké, které mi nepadají. Jedny jsem našla, ovšem při chůzi mi stejně padají. Takže vzhůrur do toho, stojí to za to Jinak já zeleninu taky miluju, ale jeden druh přímo nesnáším, a to je právě červená řepa. To bych ji musela jíst rovnou vedle toalety. Přitom je tak zdravá, ach jo

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
17. 7. 2025 15:49
14687
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
17. 7. 2025 16:27