Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

.................
Ivonn
| 16. 9. 2010 13:01
no to já se cítím mladá a jedlá, ovšem nesmí se mi postavit do cesty zrcadlo a chorobopis........
huráááá
steklounka
| 16. 9. 2010 12:48

ahoj holky,tak jsme tu zas včichni,uf to se mi ulevilo.
Blani,Jožko atd....moc mě to mrzí,že nemůžu jet,ale snad to na druhým srazíku napravím,trda jestli se bude konat.Opravdu bych Vás ráda poznala,ale bohužel to nejde.

Renčo jsem ráda,že tu jsi s náma dál....

Ivonn to máš pravdu jsem už skoro 40,ale mě to neva.....pořád se cítím ja 20
Ahoj všem
Ivonn
| 16. 9. 2010 12:45
tož děcka zas na mě všecko nesvádějte.............
Otočme list.
Pájo - gratuluju ti, můžeš být na sebe právem pyšná, a né že začneš na nás, titulové prosťáčky, nějak machrovat...
Vítám zahraničního hosta - apropó - odsouhlasila jsem si, že pokud nezůstane u jednoho příspěvku, tak se stává host automaticky stálicí, ovšem pozor - samozřejmě musí na sebe napráskat vstupní údaje dle dotazníku.
Prosím vás, soustřeďte se a čtěte ty příspěvky pozorně - opravdu tam je stálice, a ne stolice.....
A na dovolené bych se na S vybodla....... Ale opatrně - ať si nedotáhneš domů jako Monča místo suvenýrů 6kg navrch.....
Pájo - hezká rodinka a babička je šik kusanec.....
A ta chaloupka - pohádka - a kdyby ještě místo té flákoty tam byly pytlíky s brambůrkama..............
tak jak teda?
jozinka
| 16. 9. 2010 12:32
Holky já jsem z vás taková nesvá teda... Renčo, Jaňule? jak teda sraz? přijedete nebo ne? ještě se ozvete, vždyť už zítra je pátek... a to by Jani jako tvůj drahej jel? to mi neříkej? samá baba to tam bude..

Nováčka vítám..ať se ti mezi námi líbí.. a písni nám taky něco o sobě....
Prášky vysadit určo ano, jen si myslím, že takhle zpočátku, já osobně bych to nedělala.... ale je to na tobě...

Pajajo, je to škoda, že nemůžeš přijet, ale snad na po druhé nás bude víc.. no uvidíme jak to dopadne tentokrát.. já osobně si myslím, že to bude ve třech, Blanka, Monča a já... jestli mě manžel teda odveze...

tak se holky mějte hezky.. páčko..
Sibu
SilvaS
| 16. 9. 2010 10:41
dobrý den , než by jste Sibutramin přejídala radši ho vysaďte, hezky si užijte dovolenku co to jde a po ní se do toho opět s chutí a odpočatá obujte a uvidíte , že to opět půjde Silva
Sibutramín
iasal
| 16. 9. 2010 09:43
Ahojky som tu nová , podla toho čo som našla tu na fore si jedna z najuspešnejších a preto som sa ti rozhodla napísať.
Sibutramín mám od pondelka 13.9. zatial som dala dole 2kg ale to je asi hlavne tým že jem možno polovičku z toho čo som jedla predtým. Takže neviem či to bude sibu alebo tým že chcems chudnúť.
Chcela by som sa ťa opýtať či je možné sibu vysadiť na týždeň alebo radšej nie.kedže idem na dovolenku a chcela by som si ju užiť, teda jasne že sa nebudem prežierať ale pohár vina by som si chcela dať.
Ďakujem Ivana

Ďakujem Ivana
...
Pajajo
| 16. 9. 2010 08:26
ještě přidávám jednu fotku mé malé neteře (2 měsíce), bráchy s přítelkyní a babičkou (vlastně prababičkou)
Jůůůůůůva!
Pajajo
| 16. 9. 2010 08:25
Čau kočky! Tak se zas po dlouhé odmlce ozývám a nestačím koulet bulvy, co se tu děje! Co blázníte? Nikam mi neutíkejte. Sice tu s vámi nejsem tak často, ale bez vás být nechci! Takže žádné stěhování, jasný?
Ivonn, jsem ráda, že už Ti je líp. To ta potvora mochna, viď? Můra jedna škaredá! No, hlavně že nemoc je na ústupu. Taky jsem měla boreliózu a nejlepší je, že mi na to ani doktoi nepřišli. No ale přežila jsem, tak je to good . Blani - koukala jsem na fotky z chalpy, ta poslední fakt nemá chybu! Ráda bych za vámi holky přijela, ale budu pryč, takže snad příště No a zítr amám promoce, přítel říkal, že se známýma vezmou vuvuzely (nebo jak se to jmenuje) a budou troubit na celé kolo až půjdu. Doufám, že to neudělá, ještě by mi ten diplom pak nechtěli dát . Jo a Sibu mám ještě na 6 dní (mimochodem už mi nezabírá jako dřív), ale s kámoškou jsem se rozhodly chodit do fitka, včera jsem byly podruhé, cítím každičký sval a taky upravíme jídelníček (rozhodla jsem se, že už nebudu jíst ty blafy v naší kantýně a budu si vařit sama. Sice to bude čsaově náročnější, ale aspoň mi pak nebude těžko a vím co jím). No a přítel říkal, ať si koupím permošku do toho fitka, takže mě to donutí chodit pravidelně 2-3x týdně. Jéé, jsem se trošku rozepsala . Soráč, ale když jsem tu tak dlouho nebyla ... Tak zatím pa holky moje bláznivý
PS: ještě přikládám jednu fotečku z tohoto víkendu - zleva: brácha, já a moje dvě sestřenky s babičkou
dobrééé
renca13
| 16. 9. 2010 06:29
Teda to je hříšná hodina,ale moje dítě se asi zbláznilo a rozhodlo se vstávat o půl 6hrůza děs.jani ahojky no můj chlap by na takový sraz určitě nejel,protože nesnáší takové akce kde nikoho nezná ee.No a já budu přemlouvat a přemlouvat aby mě pustil ale moc tomu nedávám no.Prostě je to žárlivec a strachuje se aby se mi někde něco nestalo...přeci jen máme dvě děti a ten menší roční závisláček...no nevím,uvidíme,ale rozhodně nic neslibuju.Tak jdu dělat snídani uuááá
.....
Janule1
| 16. 9. 2010 00:13
ještě taková debilní otázka. co kdyby jsme vzali sebou chlapy?
holčiny
Janule1
| 16. 9. 2010 00:11
ahoj,teda ta chata je krásná a to prostředí. Paráda. Přesně moje fantazie. Snad taky přijedu. Zrovna mi vychází na ten víkend volno. Tak uvidím.ale nevim nevim. Určo dám ještě vědět. Jinak Renčo,jsem ráda,že jsi si to nakonec rozmyslela. Tak doufám,že mi ten výlet na chatu vyjde. a dáme si do rypáčku.
Blani napiš mi ještě vesničku kde máš chatu. Vyhledala bych si kolik je to km.
jůů
renca13
| 15. 9. 2010 21:23
Teda Blani to poslední foto mě rozsekalo co mi to děláááááš chaloupka je božská,máme hodně podobnou roubenku,moje srdcovka já tam prostě musím jet sakra!!!!!moc děkuju,trávu jsem zatím nezkoušela,ale asi na ni brzy dojde no.Letím si hrát do vany na velrybu pááá
a zase
terka07
| 15. 9. 2010 21:07
už naposledy ten nejlepší pohled
a ještě
terka07
| 15. 9. 2010 21:06
a další
chalupa
terka07
| 15. 9. 2010 21:04
to aby jste věděli do čeho jdete
srazík
terka07
| 15. 9. 2010 20:57
Renčo tak to je supr, že už je foták za hranicema takto by bylo supr, kdyby ti došel a ty jela na sraz a pěkně nám udělala všem nové profilovky to by bylo supeer a ti co nebudou mají smůlu aspoň budou vědět, že musí dorazit příště aby se neodlišovali
S tatínkem je mi to líto není to jednoduchý a kor, když pak příjde nějaká chřipajzna, tak snad se z toho vyhrabe. hele auž jsi zkoušela tu veselou travičku? Koláčky a tak? Docela by mě zajímalo jestli by něcop oznal a hlavně jestli to faskt funguje. V každém případě držím palce at je líp.

Zítra plánuju velký útěk z práce, tak se snad ozvu dřív než večer, nějak můj zaměstnavatel nemá pochopení a máme tyhle stránky bloklý takže čekám, co se večer dozvím nového.

Jo a dneska jsem se s Mončou dohodli, že na srazík jedeme už v pátek, takže chalupa je otevřená už od pátku a moooc se na všechny co masjí chut pokecat těším. Pokud ještě někdo i z nově příchozích váháte tak neváhejte je to docela dobrá příležitost jak se poznat, pokecat popít a tak. mapku jsem někde už vkládala a nebo si pro ni písněte na maila.
S kily pryč !!!
skilypryc
| 15. 9. 2010 20:25
Máte-li zájem o Sibutramin, napište si o něj na luciiienova@seznam.cz...pomohu a poradím
jozinka,blanička
renca13
| 15. 9. 2010 20:03
jozi joooo jojojo pravda pravdoucí,ivonce veliké díky holky mě se ták ulevilo,včera jsem nemohla ani usnout jak mi z toho bylo smutno takže takhle už néééBlani ty jsi zlato já se snažím co můžu a doufám že přeci jen na srazíček dorazím!!tak a šmitecholky já se picnu foťák už je někde v čechách a já nevím kdéééé,už aby byl doma nebo zešílím hehe.To jen tak pro odreagování.Jo a ještě Ivonko za to co jsi mi napsala,ani nevím jako moc ti poděkovat,kéž by to pomohlo!!Tatínkovi je zle,i když je skoro pořád doma,tak ho schvátila chřipka a v jeho stavu je to prostě stokrát horší...a nemůže ani na další chemo,protože je moc oslabený.No snad bude lípdíky kočky díky
jojojojo
terka07
| 15. 9. 2010 19:55
tak a ted hezky hodně pište at se dostaneme co nejdál od posledních pár stránek a jsme zase tam kde jsme byli. A vzhledem k tomu, že nováčci nám toho moc nenakecali tak je řada na nich my starý páky jsme to tu rozvířili víc než dost
jupííííííííííííííííííí
jozinka
| 15. 9. 2010 19:52
Holky mám radost, super... přece nás nerozhází kdo? no nikdo.. my se nedáme....
a jak tu někdo napsal slovo diskuze je od slova diskutovat.. tak že....

a jak psala Blanka... doufám, že se na srazík někdo ještě chytne.. bylo by to super.. čím víc nás bude, tím lépe...

jj, Blani, Joži už chrní, jdu si uvařit kávu a jdu... prozvoním tě....
všem pěkný večer

a já osobně.. znovu Ivonko.. děkujuuuuuuuuuuuuuuuuu jsi tady z nás jediná lazárek a ještě, abys to dávala do kupy.. vid.. ale vidíš to, bez tak jsme měli bez tebe nějaké chmury a neustály jsme to... ještě, že tě máme, že si nás sehnala zpět dohromady.. díky, díky, díky...
renca
terka07
| 15. 9. 2010 19:51
no hurááá, pochopila holka sikovná
a víšco já jsem totiž taky asi mimoň tak tu nejsi sama
co mi to dělátééé
renca13
| 15. 9. 2010 19:48
Teda holky co mi to děláte jééé moc děkuju za všechny ty krásné zprávičky co jsem dostala,vy jste prostě zlatíčka a jooo máte pravdu.Proč já bych měla stahovat kalhoty že joooo takže omezím psaní toho co nechci aby někdo věděl...písnu do zprávy či mailu a tady prostě budeme jen klábosit.Diskusi založila jozinka a my jsme tady doma.mám vás moc moc ráda a jsem domáááááááspeciální díky Blaničce,ivonce,peťulce a monče a jestli si někdo myslí že jsem divná či nenormální nebo já nevím jaká....jojo je to pravda
jozi
terka07
| 15. 9. 2010 19:48
to uz ti jozi spí? Jasně ze jdem pockám až prozvoníš já je mám taky už v limbu musíme doplánovat srazík Holky i nově příchozí všechny jste zvány, nebojte bude o čem kecat toho se nebojím:) Informace jsou někde vepřeději v diskusi
ufff
jozinka
| 15. 9. 2010 19:46
Tak jsme si zajančili s jinejma diskuzema.. a lup, jsme zpátky, Ivonko, ještě, že si na nás měla tak dobrý vliv...děkuju.. za sebe určo...

Silvo, děkuju za to, že akceptujete mé přání... je vidět, že s vámi je super domluva.. opravdu moooc děkuju...

Renčo, uvidíš, že to časem půjde, věř mi, chápu tvé rozhořčení, ale myslím, že ten babinec co se tady rozjel je moc fajn, tak že.. nač si to kazit... věřím tomu, že i do uzamčené diskuze by se dostal někdo kdo by nebyl vhod.. tak že... nechala bych to být.. ale jak chcete...

jsem ráda, že jsme zase pohromadě holky...

susedo jdeme hulit?
Renčo
SilvaS
| 15. 9. 2010 19:40
mé jméno Silva se píše s měkkým "i" , ano máš pravdu v tom co jsi napsala výš a také to je důvod proč ti nemám ani důvod napsat nic nehezkého nebo tě urazit,, trošku méně vztahovačnosti a hysterie a zaujatosti, v důsledku asi nejsi špatná holka , ale že se nestydíš, stejně jako píšeš svůj názor ty ,má právo ho na diskuzi napsat každý, aniž bys ho zhazovala, měj se hezky a než opět překroutíš moje slova nejsou vůbec myšleny zle, Silva
ivonn a ostatní
terka07
| 15. 9. 2010 19:33
Tetinko z moravy jsem doma
ivonn
terka07
| 15. 9. 2010 18:33
nho ahoj ani nevíš jak jsm ráda, že jsi už zpátky a v pořádku, tys nám teda dala , fakt jsme začínali mít docela strach co se s tebou děje. sraz máš tentokrát omluvený ,ale uvidíme jak se to bude dál tady koulet a když bude zájem, tak se prostě udělá srazík znovu. Tentokrát teda omlouvám a holt to budeme muwset s holkama zmáknout i za tebe, tak maličko dufám, že pojede i ¨janca aby mohli být nějaké pěkné fotečky ,aby jsme vám sem měli co předhodit. No jsem ráda , že jsi tu.

Pro nováčky, hoky moc mě mrzí, že si myslíte, že nemáte šanci sem zapadnout ono to fakt tak může asi působit, ale uvidíte, že časem už vám to ani nepříjde, každá jsme sem lezli a prostě časem jsme se dali dohromady. Pro mne je totižž nejhorší pamatovat si přezdívky, to je u mne konečná, běda jak to není nějkaké jméno nebo něco jednoduchého to je pak pro mne konec, mějte s námi strpení a vydržte, ono fakt bude časem líp, přeci jen některé z nás už jsou paní dřívěji narozené a ta paměť nám už prostě neslouží tak jak by jsme chtěli.

Pro ty co čekali že opravdu zmizím, hlásím, že nemizím, rozhodla jsem se , že nemám důvod opouštět naši domovskou diskusi, potkala jsem tu spoustu fajn lidí s, s kterými si píšu i přez mail, těším se až je poznám osobně a moc by mi chyběli. prošli jsme si tady kde čím, je mi líto , že odešlo pár lidí, které jsme měla ráda a to už i dříve např. ZUZKA O a doufám, že se sem zase někdy vrátí.
pápá
renca13
| 15. 9. 2010 18:30
ještě něco dopíšu ..Napsala jsem to už Blaničce a napíšu to i sem.Super diskusi nedělá to kde je nebo kdo ji založil,ale super lidi co v ní jsou.Tady je úžasná parta stálic,ale bohužel spousta čumilů.myslela jsem že to tak horký není,ale vidím že jo a po tom co jsem to pochopila,už bych sem nemohla napsat nic osobního,nemohla bych se svěřit,postěžovat si,zaradovat se.Nechci aby si o tom četli lidi které neznám..snad to pochopíte.Končím na celém tomto serveru je mi to moc líto,ale soukromí mám jen jedno a v dnešní době by si ho každý měl moc moc hlídat!!!Takže já jedině do uzamčené diskuse.Mějte se moc moc krásně a ať tu máte klid a pohodičku
omlouvám se
renca13
| 15. 9. 2010 17:19
Ahojda holky,já vás asi zklamu,než jsem došla k poslednímu příspěvku diskuse tak jsem si řekla že se vrátím,ale po tom co tu opět předvedla chytrá Sylva nezlobte se ale NE.Prostě dokud tady budou tihle....tak já ne to prostě bude pořád dokola a na to já nemám sílu.Nevím někdo hodil myšlenku že by bylo super mít uzamčenou diskusi....vím o serveru kde se uzavřené diskuse běžně zakládají to jen tak aby se vědělo.Možná jsem pořád jen naštvaná nebo nevím,možná mě to přejde nevím...ale teď sem prostě chodit nebudu.
Jozinko
SilvaS
| 15. 9. 2010 15:51
je tady několik holek se kterýma spolupracuji , takže akceptuji , že nebudu inzerovat, ale jinak jde o diskuzi ,
Charakteristika diskuse: od účastníků vyžaduje: věcnost: věnovat se tématu otevřenost: nevylučovat nikoho, kdo může k danému tématu přispět;poctivost: podstatné informace nesmějí účastníci zatajovat nebo tvrdit něco, čemu sami nevěří;trpělivost: pochopení argumentů druhého může vyžadovat čas;zdvořilost

Zkušenost ukazuje, že taková diskuse může být pro hlubší poznání složitých jevů velmi užitečná, protože překonává přirozené jednostrannosti účastníků a zvyšuje pravděpodobnost, že se na nic důležitého nezapomnělo. Některé diskuse jsou méně náchylné k polemikám, například diskuse řešení v matematice, obtížnější je dodržet požadavky diskuse ve vědě, v právu nebo dokonce v politice.
přeji hezký den Silva

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
18. 7. 2025 14:03
14691
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik