Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

ivonko?
draha69
| 15. 9. 2010 14:30
nečtu celé prispevky vždy jsem tu na skok.na fotce jsi taky hodne hubená jako já....
jožinka
draha69
| 15. 9. 2010 14:29
pane bože holky?to nezhubnu ze sibka ale tady z toho lítání???tak kde mám byt???jo.a už mám dolu 2 kila...bože to je radosti!a teším se na kosmetiku od blanky...vdávla jsem dceru tamk musim trošku setrit...jeste 3 krky doma a mam je z krku...ale ne...jsem porád na md a nedaji tam toho moc...
...............
Ivonn
| 15. 9. 2010 14:02
sbalte si ranečky, zavřete ten svatostánek a pojďtě domů.....
.........................
Ivonn
| 15. 9. 2010 13:55
no to se mi ulevilo...........
prosba
jozinka
| 15. 9. 2010 13:45
Možná je to drzé, možná ne.. ale měla bych přání, aby sem nepřispívali prodejci prášků, jak p. Mirka, tak p. Silva..
Doufám, že to pochopíte....
Holky máte recht, žádná jiná diskuze už by nebyla taková jako tady, sešla se tady fajn parta, banda... tak proč to kazit....

Je pravda, že mě nakrklo jednání určitých lidí tady... ale už se k tomu vracet nebudu... je to každého věc a necháme to být... názor máme různý a na tom se nic nezmění....

A co se nováčků týká... sju??? myslím, že si to psala ty??, dovolím si ti oponovat.. zrovna Monča, eflique sem nechodí vůbec dlouho.. a věř nebo ne, o víkendu-příštím s námi vyráží na srazík.. tak že.. určitě se nováčci neopomíjí, to nééé...
:-)))
eflique
| 15. 9. 2010 12:48
Ivonnko jsi drobet drzá na to jak málo ti ještě je ...ale musím uznat ...ano, ač čekatelka, mělas pravdu, lavory jsou na draka
Mončo
Ivonn
| 15. 9. 2010 12:36
ty mě nepotkat, tak ani nevíš, kdy se naž*at a že se dá jíst i z něčeho jinýho než z lavoru.......
Tak hlavně vydrž...........
A ty se Steklinko moc nesměj - taky už žádná mladice.......
ivonnko
eflique
| 15. 9. 2010 12:28
samozřejmě že ne...hlad nemám, měla si pravdu, jak jíš víckrát denně, hlady nejsou...si musím hlídat hodiny, že je čas na další jídlo ....takže rozhodně nemám hladošálení a mou radost si pochopila správně ... ale viděla bych tě moc moc ráda i kdybys nebyla stařenkou čekatelkou ....mě nedohoníš ... my jsme přeci o moc mladší než se zdáme...jen to nějak u mě není na první pohled vidět
Stekli
Ivonn
| 15. 9. 2010 12:24
ahoj ty holka jedna, i tobě díky...........
No co už, nic nenaděláme......
Ivonn
steklounka
| 15. 9. 2010 12:17
Ahoj ty holko naše
to jsem ráda,že už začínáš hýbat prstíčky,a že tu jsi...stýskalo se mi
Jo jo,tak teda nevím,jak stihnu více diskuzí,je mi to taky líto,že to takhle dopadlo,tak snad se vše uklidní.
zdar stařenko..
Ivonn
| 15. 9. 2010 12:06
tvoje neskrývaná radost nad tím, že se sem přišourala po čase tvoje věková skupina, ve mně vyvolala hluboké emoce a dojetím mi vyběhla bublina u nosu.......
Jen doufám, že to co považuju za hlubokou oddanost a lásku není jen absťák a hlad.,..........
sju
eflique
| 15. 9. 2010 11:53
neboj...taky tu nejsem nijak dlouho jsou tu super holky a věřím, že se vše vrátí do starých kolejí ...mě všechny tady moc pomáhají, je strašně se fajn se připojit a "podrbat" ...prostě se vypsat...a taky to nechápu jen jako diskuzi o sibu..je to většinou krásně osobní, milé, kamarádské popovídání a držíme se navzájem...nejen v hubnutí ...

a to!!! holky mě se to v hlavě konečně přešaltlo a jedu na dietě...a...dobrý a vypadá to, že to půjde....co vypadá, jde to
no a teď nevím
eflique
| 15. 9. 2010 11:46
budem běhat po třech diskuzích? to nebudu stíhat....ale jdu se tam juknout, co kde je za zápisky....tedy vy mi holky moje dáváte, až mi na to tady v práci přijdou, budu mít zle

ale tady zůstanu, je tu ivonnka, no uznejte samy, od ní nemůžu....
hurá hurá Ivonko
eflique
| 15. 9. 2010 11:43
no to mi spad kámen...holka jedna, právě jsem ti poslala virtuální pusu....to jsem ráda že jsi skoro ok ... borelka tě skolila? .... neboj, prstíky vytrénuješ tady do podoby jak bývaly, na zkroucené pařátky jsi přeci jenom ještě mladá ...tedy fakty ....ufff... mám radost jako bych...jako bych...no prostě mám radost
Sju....
Ivonn
| 15. 9. 2010 11:20
tenhle pocit měla každá z nás, která se přidala k diskuzi, i já........ trochu nám křivdíš - kdo má zájem a píše pravidelně, stává se sám stálicí a nezačaly jsme všechny stejně..... Čteme všechny příspěvky a nikoho neignorujeme......a každá, co má problém, nebo zhubne, je vyslyšena, a pochválena........
mOC TOMU NEROZUMÍM
Sju
| 15. 9. 2010 10:35
aHOJ HOLKY, JÁ JSEM TU TAKY NOVÁ - ASI 14 DNI NEVIM, ALE JÁ TO VIDÍM JEŠTĚ TROCHU JINAK.UŽ OD CHVÍLE,KDY JSEM SE PŘIDALA, MĚLA JSEM NAJEDNOU POCIT, ŽE JSEM SICE NA DISKUZI PRO VŠECHNY, ALE VLASTNĚ NEJSEM. SAMOZŘEJMĚ DĚKUJI VŠEM, CO MĚ PŘIVÍTALI!
ALE NA MĚ TO TU PŮSOBÍ TAK, ŽE JSOU TU OPRAVDU - JAK VY ŘÍKÁTE STÁLICE - A PAK TY CO OBČAS PŘIJDOU, CHTĚJÍ SE PŘIDAT, ALE VLASTNĚ TO DOOPRAVDY TAK NENÍ. TO NENÍ NIC VE ZLÉM, CHÁPU, ŽE NĚKTERÉ SE TU ZNÁTE UŽ DLOUHO A JE TO FAJN, ALE NEDEJ BOŽE, KDYŽ TU NĚKDO NAPÍŠE I NĚCO "MIMO RÁMEC". VÍTE, ŽE I JÁ JSEM PŘIPSALA PŘÍSPĚVEK, ŽE NA MĚ SIBU NĚJAK NEFUNGUJE, ALE PRÁVĚ PROTO JSEM SE PŘIHLÁSILA NA TUHLE DISKUZI, COŽ FAKT BĚŽNĚ NEDĚLÁM. pROTOŽE O TOM POTŘEBUJU MLUVIT S NĚKÝM, KDO TO POCHOPÍ, KDO BRAL..... ALE TAK TO TU JAK KOUKÁM NECHODÍ.COŽ JE ŠKODA.KDYŽ SE TU ZAČNE NĚCO ŘEŠIT, TAK BYSTE HNED ZAKLÁDALI NOVÉ DISKUZE...TO PŘECE POPÍRÁ SMYSL TOHO CELÉHO....
Sibutramin
SilvaS
| 15. 9. 2010 10:15
Dobrý den jediný důvod , proč jsem se do diskuze vmísila byl, že mi Mirka vzkázala ať napíšu pravdu o Terce a její zkušeností se Sibutraminem. Z jiného důvodu to rozhodně nebylo a klidně jsem si toho nemusela všímat jako doposud, hezký den všem Silva
.................
Ivonn
| 15. 9. 2010 10:02
dožeru to vlastní pílí, hned jak to bude možné............
...................
Ivonn
| 15. 9. 2010 10:02
v návaznosti na moje postesknutí, že jsem jak hajtra -žádný prášky na přibírání nechci.....................
Jani
Ivonn
| 15. 9. 2010 09:59
protože teď všichni šmíráci neaktivní čekají, co napíšu za město, tak to máš na ICQ...............
To máte za to...........
Ivonna
Janule1
| 15. 9. 2010 09:46
tak to je mi líto. já tušila,že to nebude nic jen tak,když jsi se tady neozývala. chtěla jsem se zeptat v jakém městě bydlíš?Měli by jsme jet v říjnu na Moravu,teda jestli to vyjde. Teď nevím jak se ta vesnice jmenuje. Je to kousek od Mikulova. Že bych se stavila a trošku se opili. Ale ty teďka budeš asi muset abstinovat,viď? No neva. Dala bych si vodu z kohoutku
Jaňuli
Ivonn
| 15. 9. 2010 09:43
teď jsem fakt, jak hajtra......neměla jsem chuť na jídlo a děsně mě bolí klouby, už mám takhle zaraženou borelu kdoví kde všude a tak jsem byla v panice, když sem se začala zase "rozpadat", abych nezůstala někde na vozejčku.....
Jsem neskutečně ráda, že si zase můžu svýma pokroucenýma, bolavýma prstíčkama s váma psát............
.....
Janule1
| 15. 9. 2010 09:36
holky,zůstaneme tady. ať si každý myslí co chce. Já to prostě nechápu. Já se nikdy do takových hádek nevměšovala. Renča prostě měla svůj názor,po té si to vyřešila s Mirkou. Tak nechápu tadyto napadání a chování. Podle mého je to primitivní chování nebo nevim.
.............
Ivonn
| 15. 9. 2010 09:31
ještě jednou díky všem za starost a péči.
Opravdu se na mě nezlobte holky, ale nebudu lítat mezi diskuzema, jak to děláte teď vy.
K Terce a krémům nemám co říct - jsem alergik silného kalibru, takže kdydych se namazala něčím jiným, než mám dovoleno, tak bych mohla z fleku jako kompars do filmu z doby morové rány v Čechách......
Na nové diskuzi Jožinky při prvním postesknutím nad kilama zase nějakej dealer nabídne své služby a bude to pořád dokola, srabíci, co čtou a zůstávají v anonymitě tam už jsou nalezlí, takže mi pořád uniká smysl celé akce kulový blesk......
Tohle byla první diskuze, které jsem se zúčastnila a bylo mi tu prostě úžasně. Všechny s vyplněnýma ikonkama jsem si nesmírně zamilovala a ten pocit je neměnný i když jste jinde....
Bylo by fajn, kdyby se dalo spolčit někde, kde by byl přístup jen těm, kdo "se odhalí" a ostatní neaktivci a dealeři by měli šlus.....
Ivonnka
Janule1
| 15. 9. 2010 09:29
no ahoj,tak to jsem si oddechla,že jsi relativně v pořádku. A o tvý zdravotních problémech si můžeš klidně rozpovídat. Nás zajímá co s tebou je. Docela dost jsme se báli co se děje. taky mě ta diskuse poslední dobou štve. Jsme tady dobrá parta a chci aby to tak zůstalo. Na nějaký rozumbrady nejsem zvědavá. A myslím,že není nic špatnýho na tom,že si píšem o našich starostech a depkách a tak. Co by jsme si asi tak furt měli psát o sibu a hubnutí. Jo,je v pohodě,když jsem občas hodíme nějaké foto. No a? Nejlepší by byla diskuse na heslo jen pro zvaný a hotovo. Stejně se tu někdo objeví pak zase zmizí a to zdravé jádro zůstáva. Tak vy moje pevné jádro,mám vás ráda a chci být s Vámi v kontaktu. A Ivonn, jseš hubená jak koza,tak skákej kamzíku. Chci být i s tebou v kontaktu.
Ivon
jozinka
| 15. 9. 2010 09:24
A nebo seberu nervíky a zůstanu tady a budu je ignorovat.. to je taky řešení že? Jsou na světě přeci horší věci...
Tak a čekám tady útoky na mou osobu jak si protiřečím.. jůůůůůůůůůůůůůůůů, to bude veselooooooo, to se těším...
ahoj Ivonn
jozinka
| 15. 9. 2010 09:08
Je super, že jsi v pořádku.. opravdu se mi ulevilo.... s tím srazem je to škoda, ale myslela jsem si to, že nedorazíš.. vzhledem ke zdravíčku... a doufám, že je ti opravdu aspoň o trošku lépe...
S tím přeskakováním na jiné diskuze máš sice pravdu, ale opravdu mě unavuje tu číst příspěvky co se tu objevily v posledních pár dnech... tato diskuze byla založena na zcela jiné téma a od té doby, co sem začli chodit prodejci se tu jitří zbytečné hádky... a to já nemám zapotřebí... já jsem šťastná z toho, jak si , te´d už pomaličku hubnu a tečka.. nemám to za potřebí.. proto jsem jinde.. tak se tam ukaž.. Budu ráda..
mám koho vůbec pozdravit????????????
Ivonn
| 15. 9. 2010 08:18
tak jsem se na vás všechny těšila když jsem byla pryč a bylo mi mizerně a teď se mi ani nechce o těch mých zdravotních obtížích psát a pravda - asi ani není už komu..........
Ležela jsem jak plachta a kluk mi poctivě tlumočil, co tu "drbete", a byla jsem dojatá, jakou máte o mě péči a strach.....Všem za tu podporu opravdu ze srdce děkuju. To vědomí je to nejlepší, co pro nemocného můžete udělat.......
Teď jsem ale opravdu rozčarovaná a zklamaná a zrovna vám říkám, že nebudu skákat jak kamzík do jiných diskuzí, když se zrovna tady něco vysyslilo...... Nemyslím si, že název diskuze je nějak kór směrodatný, a nikomu do teď nevadilo, že o S se nepsalo v každém příspěvku a jen jsme tak normálně laškovaly, protože jsme se prostě víc poznaly a každá odevřela to svoje soukromí a na to logicky navázaly příspěvky o rodině, dětech, problémech atd....
Kdokoliv napsal cokoliv a nikdo se nepohoršoval, když to bylo "mimo mísu".
Na sraz bohužel nedorazím - nohy mě ještě moc nenesou a beru hafo patáků.
sory
jozinka
| 14. 9. 2010 21:29
diskuze se jmenuje.. ať jdou kilča dolů.. jsem to ale popleta..
bohužel..
jozinka
| 14. 9. 2010 21:27
Je mi to nesmírně líto... že jde moje diskuze do pryč.. ale bylo mi to s vámi hezky, do chvil, než nám to tady začli kazit..tudíž jsem se rozhodla založit novou diskuzi..
tak zavítejte, budu se těšit.. ať jdou kilča pryč... tak najít a juknout.. budu na vás čekat holky moje..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
18. 7. 2025 14:03
14691
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
18. 7. 2025 14:54