Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

renca13
steklounka
| 14. 9. 2010 19:34
Ahoj Renčo,
jen tu chvilku nejsem a už se tu dějou věci
tak snad to nebude tak horký a Ty neblbni,nikam neodcházej,máme tě rádi

Tak snad každý má nárok na svůj názor,tak tu neblázněte.Copak se tu budem hádat či co,to už tu jednou bylo ne
nebo terka?
draha69
| 14. 9. 2010 18:50

renca
draha69
| 14. 9. 2010 18:50
o jakou kosmetiku se jedná?šup sem s ní!
terka07
renca13
| 14. 9. 2010 18:48
Naprosto souhlasím a hrozně moc děkuji že mám kam odejít...už jsem tam mějte se krásně a snad stálice zavítají i k nám ....
renca
terka07
| 14. 9. 2010 18:29
renco neblbni, přeci nás neopustíš, prošli jsme si tady spoustou věcí, probrali jsme kde co, kolikrát se to tu pěkně semlelo, ale všechno se tak nějak ustálo a pak vyšumělo, každý at si najde svoji cestu, na názor má právo každý z nás at je jaký je. je zbytečné se tady dohadovat, kvůli rozdílnm názorům, každá nějaký názor máme a je dobře, že tady v diskusi zazněl, ono by tovlastně ani siskuse nebyla , kdyby jsme si tu všichni přitakávali . No je fakt, že v jednom máš pravdu, je to diskuse o sibutraminu a pokud už ho neberem tak tu asi nemáme co dělat. I já ráda přenechám diskutování o sibutraminu dalším nově příchozím, je fajn, že Joži založila tuhle diskusi, pro mne účel splnila, poznala jsem fajn lidi, co jsou tak nějak na stejné lodi, ale pravdou je i to, že nic nového k sibu už asi neřeknu, a ten kdo tuhle diskusi vyhledá bude spíš hledat spojení s lidmi, kteří sibu užívají v současné dbě a ne někdy dávno. Takže i já se loučím a přesedlávám na jinou diskusi ke které ještě stále mám co říct, protože kosmetiku používám a používat hodlám i nadále.
jožinka
draha69
| 14. 9. 2010 18:25
romy ..už vím...25kilo..a diky za fotečky.videla jsi moje???
ahojky
renca13
| 14. 9. 2010 17:45
Ahojda holkyjá se jdu rozloučit,na tohle prostě nemám sílunapsala jsem jen svůj názor a za tím si na 100% stojím!!!A ano peníze chci vrátit a legrační mi to nepřijde vůbec!Myslete si o mě co chcete,když jsem brala sibu prvně tak jsem se fakt držela a jak napsala jozinka žádné knedlíky a tuny čokolády jsem nejedla.Já mám svědomí čisté,já ano.Nemám opravdu nemám nervy na to tady číst,že jsem taková a maková a dobrá jak napsala Iva diskuse se má točit kolem toho jak se téma jmenuje...já už sibu nejím a jíst nebudu takže už zde zřejmě nemám co dělat.Chodila jsem sem moc ráda,je tu super parta stálic:jozinka,Blanička,Janička,Weja,steklounka,ivonka,Monča..pokud jsem na někoho zapomněla tak se omlouvám.Aby se člověk bál tady něco napsat Pokud jsem někoho urazila tak se omlouvám,omlouvám se i holkám s kterýma jsem se kdysi pohádala!!!!!!!!!!!Ale na tohle já fakt zrovna teď nemám nervy,omlouvám senebudu se tady obhajovat,prostě si stojím za svým a hotovo.Mějte se tu moc krásně a ať se vám všem daří.
renca a ostatní
xxxxxx
| 14. 9. 2010 15:24
Ahojky všem, vracím se k reakci na můj příspěvek. Nioho jsem zde neobvinila ani neobviním, jsem zde na stejné lodi jako vy všechny. Snažila jsem se jen obhájit Mirku a nabídnout můj jídelníček, po kterém mi to pěkně ubývá samozřejmě za účasti Sibu právě od Mirky.
Čerpala jsem jen z minulých příspěvků kde se občas některá z vás přiznává k dietní chybě,ale to je běžné, stává se to i mě. Pokud jsm se ale rozhodla zamést s kilogramy navíc budu zodpovědná sama k sobě a nebudu házet vinu na druhé. Vztahovačnost není ta správná reakce, svůj příspěvek jsem psala všeobecně a na žádnou z vás nenarážela ani na tebe "renčo", jen na všechny příspěvky globálně. Nechodím sem často ani nepřispívám moc jen mě rozhořčila ta hysterie, která zde naposledy propukla o neúčinnosti Sibutraminu od cloette. Však všechny víme,že tento lék je zakázán SÚL a tedy je jen na každé z nás, zda do toho rizika půjdeme a koupíme jej z černého trhu.
Požadovat vrácení peněz je legrační, ale to je každého věc.
Toto téma založila kdysi jozinka jak jsem si všimla a za tu dlouhou dobu shodila úžasně a já jí moc gratuluji. Nezapomínejme, že téma je Sibutramin a de facto hubnutí s jeho podporou, proto jsem přispěla i já svým názorem

Přeju Vám hodně shozených kileček a děkuji za mnoho ohlasů na můj email a slibuji, že hubnoucí jídelníček po kterém hubnu - 1,5 kg týdně minimálně,pošlu všem co mi o něj napsali co nejdříve. Jsem ale hodně pracovně vytížená,tak moc prosím o chvilinku strpení.
Pokud se některé chtějí "trhnout"a založit si nové diskustí téma,....však i to je zde dovoleno.Osobně si myslím, že témata by se měla točit okolo "tématu diskuse",ale to není přece direktivní,ale svobodné rozhodnutí každé zaregistrované.
Tak ahoj, zdraví vás Iva.
zhubněte s někým, kdo si tím také prošel...
Terryy
| 14. 9. 2010 13:36
Ahoj, jsem studentkou VŠ a při studiu si přivydělávám pomocí s hubnutím... nejsem žádný teoretik, trnitou cestou hubnutí jsem si prošla taky... Vím, že podobných nabídek je na internetu kupa- a většina jsou podvody... je tedy na vás tda mi budete důvěřovat... O bližší info a o můj příběh hubnutí si napište na Terryinka91@seznam.cz... pošlu vám příběh, informace, ceník atd. Těším se Tereza :)
ahojda všem..
jozinka
| 14. 9. 2010 12:57
Po posledních příspěvcích mi přijde, že jsme tady banda pipinek, které si lupnou sibu a juchů nacpou se knedlíkama, zelím a masem, zapijou to litrem limči, po té si dají dort a myslí si, že zhubnou...
No když si to někdo myslí, ať si to myslí.. Hájit se před nikým nehodlám..
To že se mi podařilo sundat pro mě úžasných 25kg , tak je asi zřejmé, že to jen díky lupání sibu na lékařský předpis, nebylo, že jo....

Vážení, tohle je diskuze, od slova diskutovat.. tak že je zřejmé, že se tu prostě jen óda pět nebude... ale tak to přece chodí.. holt někdo spokojenej je.. někdo ne.. nějak bych to nepitvala...

pěkný den všem...

Mončo, já to vidím taky až na sobotu, v pátek jdu odpo ještě do práce, tak že malou odvezu k našim bu´d v pátek večer a nebo až v sobotu ránko a pak na chaloupku, tak že... asi budem dvě, které přijedou v sobotu..každopádně se moc těším...

Draha??? máš to na mailiku, tak jukni, ale tak nějak jsem tam kopla co mi přišlo pod ruku, ale snad je to zřejmé..
pro ivu
draha69
| 14. 9. 2010 10:11
skvělé!!!jenom souhlasím!nic jiného nemužu dodat!
:-)))
eflique
| 14. 9. 2010 09:42
ahoj holky.... přeji krásný den a posílám širokánské
úsměvy na rozehnání chmur tady

jozi, Blani...určitě přijedu, jen to vypadá, že možná až v sobotu dopoledne, zatím řeším co s mladou, nerada bych ji nechávala s chlapama doma, pije jim krev...má na výběr k sestřenici...tam bych ji musela odvézt v pátek večer ...nebo ke kamarádce, tam si sjede sama v sobotu ...mě by se trošku víc hodila ta sobota, neboť to bude po 14 dnech den, kdy si můžu dát jídlo jak uznám za vhodné a i trošku vína...v pátek bych to měla bez vína...no ale to zas tak neva....nepiju vůbec už od neděle a jde to
:-(
renca13
| 14. 9. 2010 07:24
Pokud jsi si přečetla co jsem napsala,tak prosím tě musíš uznat že ani jedno z toho co tu popisuješ se mě absolutně netýká.Sibu jsem nebrala 3 měsíce ale měsíc,tlumil mi chutě a měla jsem po něm žízeň.Sibu z nového balení jsem začala brát po pauze a nic..ani žízeň ani chutě.Když jsem brala sibu,tak jsem byla disciplinovaná takže tak.Napsala jsem že Mirka možná ani sama neví co v tobolkách je,nenapsala jsem že je nějaká podvodnice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Naopak Mirky jsem se vždy zastávala a jednání s ní je vždy fér.Ale je to diskuse a já tu nebudu psát jak sibu skvěle zabírá když to prostě není pravda!!!
iva549
renca13
| 14. 9. 2010 07:19
To bylo myšleno na mě???
Sibu-zázrak?
xxxxxx
| 13. 9. 2010 22:07
Vážené dámy, pročítám všechny vaše příspěvky a nestačím se divit tolik nadšení jste každá měla a nyní se dělíte na dva tábory? Já zde mocnepřispívám,jen občas něco napíšu a pak místo vysedávání u netu raději dělám něco pro své zdraví,ale hlavně hubnutí. Musím upozornit všechny, které si myslí,že sibutramin za vás udělá všechno je holá pitomost. Já jsem začala hubnout kdysi pod vedením jedné p.doktorky v Praze (je to již 6 let).V té době byla jen Meride a jedna dávka na měsíc vyšla na 3 150,- kč.Byla jsem zařazena do výzkumné skupiny dobrovolníků na kterých se lék Meridia testoval.Posléze,když skončila výhradní ochrana licence firmě Abbot která meridi vyráběla se na trhu objevily jiné druhy sibutraminu,jen se jmenoval jinak, dle jiného výrobce.Takže Lindaxa,Sibutramin TEVA aj.Zákaz prodeje na evropském trhu je dle mého názoru a názoru ostatních odborníků čistě jen konkurenční boj,neboť si začaly kapsovat i jiní výrobci léků Sibutramin a tak nejjednodušší cestou jak je típnout je zákaz vydaný SÚL a basta.To ale nechci rozvádět dál,Sibutramin se sem stejně jak vidíte dostane jinými kanály.
Musím se tímto zastat p.Mirky cloette, neboť jako znalec a dlouholetý zkušební králík i pod lékařskými kontrolami vás všechny musím ubezpečit, že v rámci redukce je velice důležitý dietní režim,který vám přesně určí kolik cukrů,tuků,zeleniny a ovoce můžete za den spořádat,v jakých dávkách a že jich není moc to si pište. Sibutramin vám jen pomůže udržet "žravost"na uzdě a nebude vás honit mlsná. Alkohol dortíčky a různé zobání k vínu je jak jistě dáte milé dietářky za pravdu TABU a věřte,že díky této "berličce"jde hubnutí bezvadně. Já osobně mám sibutramin 20mg od Mirky a musím dodat že jeho čistota je naprosto dokonalá. Nejen že nemám vedlejší účinky jako při Meridii (sucho jen zpočátku a nespavost vůbec),naopak spím jako mimino a jsem plná energie!Od cloette mám Sibu od 9.8. 2010, upravila jsem si režim podle tehdejšího mého výzkumného hubnutí, kdy jsem za třičtvrtě roku pod vedením MUDr Staňkové a Meride shodila 40 kg!!!!
Jelikož jsem byla nezřízená a měla uraz a moc jsem se npohybovala jsem nějaké to kilčo nabrala.K dnešnímu dni jsem po Mirřiných Sibutraminech včetně úpravy stravovacích návyků zhubla 10 kg!!!!Jde to bezvadně.
Účinnost léku je samozřejmě možná v dalších měsících slabší,ale mě tehdy při léčbě doporučovali po 3 měsících na 15-30 dní vysadit a pak začít zase. Organismus si zvykne zprvu na dávky,ale když mu je nedáte poklesne v organismu účinek (což poznáte jen když vynecháte tabletku na dva dny...dostanete chutě)Po pauze nejlépe 30 dní opět nasadíte a rozběhne se vám vše odznovu. Věřte mi,mám to vyzkoušené a bráním tak paní Mirku, protože má zboží prvotřídní,které jsem sama ozkoušela a musím konstatovat,že v nejvyšší kvalitě. Nedošlo vám, že se sem třeba zaregistruje takový čertík,který chce Mirce uškodit a strhnout zákaznice na svoji stranu....hmm??Napíše, že Sibutramin prostě nefunguje a že je Mirka podvodnice. Na to se všechno nabalí ostatní nespokojené dietářky,které se domnívají,že se můžou nacpávat čím chtějí a nehubnou imkdyž polykají Sibu a tak svými příspěvky pak přilévají olej do ohně. Stojím si za tím, že od Mirky dostanete prvotřídní kvalitu. Na svou čest prohlašuji, že Mirku osobně neznám a oslovila jsem jí až díky této diskusi,kdy jsem vás našla i s příspěvky.Tudíž jí nemusím dohazovat zákaznice.
Takže se každá zamyslete nad tím co jste napsaly proti cloette,pokud máte opravdu Sibu od ní,jestli nefunkčnost léku není spíš ve vaší nestřídmosti. Škoda,že nevidíte ručičku mé váhy.Jsem nadšená že se mi to daří.Pokud někdo chce vědět sestavu mého jídelníčku klíďo Vám jej zašlu na email. Můj je IVA549@seznam.cz, úplně zdarma, nepotřebuji na tom vydělávat.
Moc Vás všechny zdravím i hubnoucí i pochybovače.Jednou Vám sem vlepím fotky aby jste viděly jak funguje Mirky Sibutramin....Vaše věrná sledovatelka a čtenářka hubnoucí Iva.
jozinka
renca13
| 13. 9. 2010 20:22
Ahojda,jasnačka No holky já se pro dnešek loučím,přeji všem krásnou dobrou noc
ZUZKAO
jozinka
| 13. 9. 2010 19:58
wau, knížka je od tebe... Blanka mi o tom referovala... a je to z počátku mazec teda... ale je to zajímavý, no uvidím, co to udělá s Blankou.. a pak.. asi spíš jen přečtu, než uskutečním... ale je zajímavá.. to jo..
Tak ať kilča jdou pryč..
Jejda..
jozinka
| 13. 9. 2010 19:56
Koukám, že se to tady slušně/neslušně rozjelo.. holky neblbněte.. jako nějaké pomluvy apod. spíš bych to nazvala názorem člověka.. a ten snad může mít každý svůj..
Já otevřeně píšu, že z toho co slyším v okolí, tak ve většine případů prášky od p. Mirky na ty dotyčně nefungují.. nic víc a nic míň.. to neznamená, že se p. Mirka pomlouvá... třeba ani ona sama neví, co v piksličkách prodává, kdo ví.. ale je to holt risk černého trhu..
Tudíž si myslím, že pokud Blanka někdy něco řekla, napsala, myslela si.. nebo nevím, tak že to jistě jako pomluvy nemyslela.. vzhledem k tomu, že se s ní vidím den co den, tak ... ne , nesedí mi to k ní...
Nechci nikoho hájit, někoho hanit... prostě dohady byly, jsou a budou, tak bych to nehrotila.. co vy na to dámy??

Já osobně jsem ráda, že jsem tuhle diskuzi založila, pač v počátcích mě to fakticky doooost motivovalo.. a tak bych to i nechala... kdo chce, tak sem přijde, kdo ne, ať sem nechodí... a myslím, že založit si svou diskuzi "stálic" by nic nevyřešilo.. můj názor... ale pokud kdokoliv chcete, nebráním nikomu v ničem.. jen já osobně bych byla ráda, kdyby tato diskuze byla zachována... děkuji..
Renčo, jsem ráda, že ste si to s Mirkou vysvětlili, super... mám z toho radost...
Mončo, a ty teda na srazíka dorazíš??? vypadá to, že tam budem asi jen my tři že???? už se těším
Draha1969..hm, 160 cm, a 75kg, tak až tak mega hrůza to není... ale jsi prcek... no já mám co říkat, mám jen o 7cm víc.. tak že... tak ať se v hubnutí daří...
zdravím všechnyyy
sibu
ZUZKAO
| 13. 9. 2010 18:27
Ahoj, holky. Nechcem sa vyjadrovat k vašej diskusii, chcem vás len pozdravit, mrzí ma, že sa nemožem zúčastnit zrazíku, ale Blanke som to už vysvetlila. Mimochodom, ja som si od Mirky tiež objednala sibu, 2krát a na mna tiež nezaberá, ale nemienim to riešit, možem byt naštvaná sama na seba. Ako Blanka už hovorila, tak si kúpila knižku, ktorú som jej poradila ja, je to super, budem rada, ked to na tom zrazíku preberiete. A Blani, mám dole zasa dalšie kilo, takže mám radost, dúfam, že nedorozumenie sa vyrieši, ste skvelé holky, len chybička sa vlúdila, Blani, nedaj sa si super holka, pojde to aj bez sibu, ja som tiež zožrala na čo som prišla a teraz čím viac zožeriem, tým viac schudnem. Napíš mi , čo si myslíš o knižke, písala si, že si ju čítala jedným dychom, ja tiež. Ale ja už ju mám odskúšanú, a FUNGUJE TO. Zdravím Jožku, Renču, Mirku i pani Silvu. Blani určite sa ozvi, napíš či už si začala, ked nebudeš niečo vediet, tak písni, zdravím
mám návrh
renca13
| 13. 9. 2010 18:26
Napsala jsem Blaničce zprávu a v ní jsem jí navrhla opustit tuto diskusi a otevřít novou..pro nás stálice.Tady prostě není dobré ovzdušísamozřejmě zakladatelka jozinka ta nás totiž svedla dohromady a tak má to výsadní právo.Je to jen návrh a tak to nechám na Vás........
sju od drahy
draha69
| 13. 9. 2010 18:09
ahojky...ja ho beru 4 den..a mam kilo dolu..a priznaky?vubec nemam hlad..pocity když si ho vemu???takové mirne zvyseni tlaku...a už vim že to prichazí..a je pravda že hodne jezdím na kole..jo a energii mám ted na rozdávání...držím palce..
pro jozinku.
draha69
| 13. 9. 2010 18:05
ahojky..to máš pravdu...vypadám štíhle.ale jenom ve tváři...měřím 160cm a vážím 75kilo.takové malé pivečko!!!
sibutramin.
draha69
| 13. 9. 2010 18:02
ahoj holky.nebudu se mezi vás míchat.akorát chci jen napsat že beru sibu...a mam dole kilo...začla jsem v patek...dobrý ne?a mám ho od mirky...
terka07
renca13
| 13. 9. 2010 17:36
Blani já ti na 100% věřím,mám tě ráda a nesmírně si tě vážím k paní Silvě se již nebudu vyjadřovat,napsala jsem myslím dost a za svým názorem si stojím.Jinak se tedy chci omluvit že jsem tohle způsobila,ale nezlobte se musela jsem.je to diskuse a diskutuje se nejen o tom jak je sibu super ale i o tom že prostě nepomáhá..
a je to tu
terka07
| 13. 9. 2010 17:02
Takže jsem bezcharakterní mrcha, která vás tady tahá za nos, pomlouvá kde koho. Nemám chut se k tomu nějak obšírněji vyjadřovat, ale chci jen pár věcí. Nikdy jsem tady na diskusi nebo kdekoliv veřejně nepošpinila ani nepomlouvala Mirku, naopak, pokud mi někdo psal pro kontakt, tak jsem ho předala, myslím si, že takových lidí bylo dost. Co se týče paní Silvy, chvália jsem jí také, ano její "25mg" sibutramin mi opravdu zabral , možná to bylo tím, že jsem sibu před tím hodně dlouho nebrala, možná i díkyj ídelníčku, který mi poslala a díky tomu, že jsem se hlídaa v jíle víc než kdykoliv předtím, alep okud se pamatuju, tak jsem tu uváděla, že uezačátku, když jsem sibu začakla rát mi zabírala i ta 20mg nic víc nic míň. Pokud jsem měla s Mirkou nějaký problém, řešila jsem t vždy po mailu, a domnívám se, že jsem tu i psala, že mrka jednala vždycky slušně . Pokud mám nějak podezření a rozebírám h os někým v soukromých zprávách je docela nefér to tu vytahovat , nefchtěla jsem jakkoliv poškodit Mirku nebo i vás paní Silvo, vykládqat zde potencionálním zákaznicím, že je zboží k ničemu a tím zhatit obchody a proto jem nikde neřekla křivého slova.Je na každém rozhodnutí jeslti do toho pujde znovu nebo ne a nemám zapotřebí prát špínu na veřejnosti. Co se týče Vašeho přístupu jsem opravu blbá, že jsem důvěřovala a Věřila vám ,ale to se prostě na netu stává. Nemám ve zvyku jednat nefér, sama jsem prodejcem a v životě by mě nenapadlo prodávat něco, a vydávat to za něco jiného nebo nabízet pomoc ap ochopení a přitom se potají vysmívat jak je někdo blbý a důvěřivý. Ano moje chyba , děkuji vám za lekci, kterou jste mi uštědřila, pro příště už tak "blbá" nebudu.
eflique
SilvaS
| 13. 9. 2010 16:15
vysvětlení ve zprávě, pokud jsi Sibu nikdy nebrala jsi ideální na vyzkoušení a pokud chceš zašlu ti 10tobolek jen tak , zkrátka mě jen zajímá tvůj názor jakmileho ho vyzkoušíš, za to nic nedáš, oslovila jsem takto dvě holky a oběma zabral, myslím , že to je nejlepší způsob jak ukázat jak se věci mají , pokud máš zájem ozvi semi, Silva
tedy také musím reagovat
eflique
| 13. 9. 2010 15:43
Sib jsem měla od Mirky...byla v emailovém kontaktu velmi slušná, milá a já jí děkuji...já ho holt přejedla, ale to se mi stalo i s lindaxou 15, jsem holt nedisciplinovaná a schopná si něco loupnout do úst i když chuť evidentně nemám....teď jsem měla chuť to zkusit znova a oslovila jsem jak Mirku, tak Silvu ( postupně samozřejmě )...bohužel ani jedna v době, kdy jsem si sib chtěla koupit jej neměla a když mi přišly emaily, že je již k dispozici, řešila jsem již velké finanční problémy které mi vznikly díky mému povedenému příteli...prostě na něj teď nemám a já se Mirce i Silvě moc omlouvám, že jsem se nedostala k tomu, jim emailem za nabídku pak poděkovat s vysvětlit situaci.

Chci ale tady říct, že Blanku "Terku" sice neznám osobně ( doufám že se to za pár dní změní ) ale dost intenzivně si od jara píšem a dle mého soudu je to báječný člověk....a prostě nevěřím, že by Mirku pomlouvala....prostě tomu nevěřím!!!!....ano, psaly jsme si v době kdy jsem chtěla sib zase nasadit a jen napsala, že co ví, sib od Mirky nějak nefunguje víc holkám ( což tady uživatelky běžně píší ), ale nikdy, NIKDY neřekla nebo nenapsala něco, co by se dalo označit jako pomlouvání....jsme dospělé rozumné bytosti a měly bychom vážit slova, které tady vystavíme...mohou totiž moc ublížit.......
Renča
SilvaS
| 13. 9. 2010 14:25
o tom , že jste se s Mirkou dohodla vím , stejně jako vy jste se zastala kamarádky udělala jsem to i já když ji někdo pomlouval, to je celé
silvaS
renca13
| 13. 9. 2010 14:21
No tak hádat se tady rozhodně nehodlám a už vůbec ne s vámi!!!Dobrá tak ne podvod ale klamání!!A to mi teda vadí a "Terky"se i tak zastanu!!!No nic jen chci napsat že s Mirkou jsem se dohodla,zachovala se opravdu velmi velmi fér,až mě to překvapilo a tímto jí děkuji.Vím že to třeba nebyla její vinna,ona rozbor každé pilulky nedělá,ale jak je vidět neměla by svému zdroji důvěřovat!Tímto končím debatu o sibu,skončila jsem s ním.
Renča
SilvaS
| 13. 9. 2010 14:11
máte argumenty malého dítěte. Terka nezaplatila ani korunu tudíš o žádný podvod nejde, jediné co ukázala jak je charakterní. Přeji Vám hodně spokojenosti do života a vůbec to nemyslím zle, narozdíl od Vás, Silva

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 7. 2025 19:14
14692
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
18. 7. 2025 14:54