Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
renca13
steklounka
| 14. 9. 2010 19:34
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

mějte se krásně a snad stálice zavítají i k nám ....
napsala jsem jen svůj názor a za tím si na 100% stojím!!!A ano peníze chci vrátit a legrační mi to nepřijde vůbec!Myslete si o mě co chcete,když jsem brala sibu prvně tak jsem se fakt držela a jak napsala jozinka žádné knedlíky a tuny čokolády jsem nejedla.Já mám svědomí čisté,já ano.Nemám opravdu nemám nervy na to tady číst,že jsem taková a maková a dobrá jak napsala Iva diskuse se má točit kolem toho jak se téma jmenuje...já už sibu nejím a jíst nebudu takže už zde zřejmě nemám co dělat.Chodila jsem sem moc ráda,je tu super parta stálic:jozinka,Blanička,Janička,Weja,steklounka,ivonka,Monča..pokud jsem na někoho zapomněla tak se omlouvám.Aby se člověk bál tady něco napsat
Vztahovačnost není ta správná reakce, svůj příspěvek jsem psala všeobecně a na žádnou z vás nenarážela ani na tebe "renčo", jen na všechny příspěvky globálně. Nechodím sem často ani nepřispívám moc jen mě rozhořčila ta hysterie, která zde naposledy propukla o neúčinnosti Sibutraminu od cloette. Však všechny víme,že tento lék je zakázán SÚL a tedy je jen na každé z nás, zda do toho rizika půjdeme a koupíme jej z černého trhu. 

holky neblbněte.. jako nějaké pomluvy apod. spíš bych to nazvala názorem člověka.. a ten snad může mít každý svůj..
ta nás totiž svedla dohromady a tak má to výsadní právo.Je to jen návrh a tak to nechám na Vás........