Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

silvaS
renca13
| 13. 9. 2010 14:08
milá Silvo to se mě teda týká,protože to co tady předvádíte z toho je mi zle a doufám že všechny holky co to čtou od vás nekoupí už ani tobolku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aby jste někomu posílala sibu 20 a vydávala ho za sibu 25,to je PODVOD,takže vám nevěřím ani pozdrav.Mirka se mnou aspoň vše v klidu vyřešila a moc se mi líbí její fér jednání,ale vy????????Chováte se otřesně!!!!!!!!
Renča
SilvaS
| 13. 9. 2010 14:04
na tom co jsem napsala není nic kvůli čemu by jste mě měla obviňovat z toho co píšete, co si to dovolujete vy? Terka Mirku pomlouvala a jediné oč mi šlo bylo dokázat jak je prolhaná a zákeřná a Vás se to vůbe netýká, Silva
silvaS
renca13
| 13. 9. 2010 13:07
no to si děláte srandu????????? co si to vůbec dovolujete????????????????????????????????????????????No to je neskutečný tohleto!!Tak tady vážení jasně vidíte co je to za lidi...lháři a podvoníci.Je mi ZLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahojky při pondělku :-)))
eflique
| 13. 9. 2010 13:07
všechny Vás moc zdravím a hlásím 2.den vlnění ...tfujtajbl velebnosti, to jsem si vymyslela věc....samé bílky, tvaroh, krůtí maso....to je ještě fajn...a jídla je tolik, že to prostě nesním, 7x denně porce po cca 10-20dekách + sem tam trošku rýže k rybě na vodě....trošku zlehčím posledních pár příspěvků tady....holky, jděte do sacharidového vlnění a sib je úplně nanic, protože nechutenství vzniká tak nějak automaticky ...dělám si legraci, chápu Rendu a držím pěstičky, aby se to vyřídilo k plné spokojenosti ......a jsem moc zvědavá na Blanky knížku, jak zafunguje....držím své obří pěstičky všem já mám doma stresík s přítelem furt pryč, ale zkouším si to v sobě porovnat a když to nedopadne, nejhůř co se mi stane je to, že budu zase sama...a to mám vyzkoušený ...dělám si legraci, ale fakt je nejhorší přijmout představu, tak teď jsem tak nějak klidnější, i když vyřešeno není nic....ale řekla jsem si, že se budu věnovat sama sobě a jestli fakt tloustnu kvůli stresu.....holt se zkusím tolik nestresovat...tak předsevzetí máme....

jinak já se těším na srazík ....já ano ....jen ta ivonka mě taky moc trápí...ale určitě je v pořádku, jen se z nějakého důvodu nemůže na nás připnout...kdo jste na skypu a ICQ...nehlásí se ani tam? ...tak zatím, držte se

jo ještě weje....mě to nestresuje, já ti klidně ty svoje obří rozměru posílat budu, taky si to píšu .....však počkejte jak s tím tukem teď zatočím
Sibutramin který měla Terka
SilvaS
| 13. 9. 2010 11:45
dobrý den , nereagovala bych , ale zaujalo mě něco co napsala Terka , Vám skvěle zafungoval Sibutramin ode mě 25mg? Já Vás zklamu , darovala jsem Vám 5tbl Sibutraminu 20mg a upravila Vám na týden jídleníček a vy jste mi po týdnu napsala jak je to úžasné a jak jste zhubla 2,5 kila. O tom to celé je. Sibutramin není kouzelná hůlka a nadváhu kterou si většinou vypapkáme během pár let chceme během nejlépe jednoho balení dát dolů? To nejde. Sibutramin vám může pomoci stravovat se jinak , já jsem na něm 11 měsíců a pokaždé když nechám pauzu mi zase zabere, ne stejně jako dřív , ale zabere, a ohledně toho jak jej na sobě necítíte, no to je právě dobře, Sibutramin většinou vedlejší projevy nemá a pokud ano tak jen prvních pár dní a když ho berete po druhé potřetí tak ty doprovodné projevy již nemáte, ale rozhodně nezhubnete ta 5 dní jen na něm. To neuměla ani Lindaxa ani Meridia ve kterých bylo slabounko max do 12,5mg Sibu a Vám již nestačí ani 20tka, a tady je asi něco špatně, já nasadila Sibutramin 2 lidem , kteří ho nikdy nebrali a souhlasili jen s testem a zabral. Já vaše rozhořčení chápu , ale chyba může být uplně jinde, a místo toho aby se dotyčná osoba obrátila na sofistikovanou osobu raději to rozmázne na netu a způsobé opět davovou psychozu, kdybych někde 5x přečetla, že někoho bolí po Acylpirinu hlava , věřte , že mě rozbolí také, naštěstí jsme rozumní lidé a řešíme vše tak nějak narovinu a ne za zády a pomluvai vidte paní Terko:o), hezký den přeji všem a kdyby měl někdo bližší dotazy ráda odpovím na sibutraminum@centrum.cz, tuto diskuzi moc nesleduji , protože mě bohudík živí něco jiného a tak budu ráda , když raději napíšete na ten email, Silva
:-(
renca13
| 13. 9. 2010 10:11
A nejvíc mě na tom štve že jsem se k tomu neodhodlala hned a pořád jsem jak blbec čekala kdy že to zabere...no a pak mi došlo že to už prostě nezabere,protože je to blbostkoupila jsem 50 tabletek a zbylo mi jich ještě 21.A tak chci vrátit peníze aspoň za ten zbytek,ale jsem tak naštvaná .Kdybych to řekla manželovi tak bude teda mega zuřit a požadoval by vrácení celé částky...!!!!!!!!
jozinka a ostatní
renca13
| 13. 9. 2010 09:55
Ahojky děkuji,jsem ráda že to tak nevidím jen já a vidím že opravdu nejsem jediná!!!Ještě chci upozornit,že jsem se nedávno Mirky veřejně zastávala když se tu na ni uspořádal hon.Proč??No protože jsem jí tenkrát opravdu věřila,sibu pomáhal bylo to super.Ale teď už nevěřím.Nechci psát že je to Mirky vinna,třeba ani ona sama neví co jí dodavatel posílá,ale bohužel ona mi to prodala a ona má za to zodpovědnost.Takže já veřejně píši že se sibu definitivně končím,zbytek prášků paní Mirce pošlu zpět a chci vrátit peníze.Chci se domluvit po dobrém a doufám že to půjde!
ahojda v novém týdnu..
jozinka
| 13. 9. 2010 09:05
čauky holky... tak doufám, že se víkend zdařil.. u nás paráda... jen sem se docpala mlsoutkama-sladkýma a ode dneška si to zase odpustím... abych si nepokazila ty úspěchy, kterých jsem dosáhla...
Koukám, že se tady rozjela diskuze na prima téma.. Renčo, plně chápu tvé rozhořčení... Já sama jsem moc ráda, že jsem tohodle ušetřená, pač prášky na černo nekupuju..jedu ze starých zásob, kde je 100% jistota, že jde o skutečný sibu..
Jedna věc je, že na každého sibu účinkuje "zřejmě" jinak, ale druhá je, že těch, které zde píšou, že účinek žádný je více..
Pro příklad uvedu svou sousedku, paní, věk okolo 60-ti let, taková statná paní, sibu jedla od ledna, tuším že ještě v srpnu a dole má pouho pouhých 9kg, divné ne? já když začínala na metráku, tak to se sibu šlo opravdu dobře... a upozorňuji, že zmíněná paní opravdu jedla zdravě, spousty zeleniny, mazala se k tomu krémikama... a jsem pevně přesvědčená o tom, že díky sibu nesundala nic, že to byla vlastní píle... ač ho užívala... měla ho od p. Mirky...
Je na každém / každé z nás, jestli si sibu z černého trhu objednáme nebo ne....Já osobně bych do toho nešla... a pokud nemáte korun na zbyt, rozhodně bych neriskovala.. ale je to na každé z vás...
všem přeji pěkný den...
clloette
renca13
| 13. 9. 2010 07:20
Dobré ránoNo bohužel tohle mě opravdu nepřesvědčilo!!První dávku sibu jsem brala POUZE měsíc!!!!!!!A fungoval skvěle!!!!Pak jsem měla měsíc pauzu a začala jsem znovu..vzala jsem pár tablet a absolutně NIC!!!Tak jsem to nechala 2 měsíce ležet a začala jsem zase teď v září a opět vůbec NIC!!!!!Ale vůbec!!!!Takže opravdu nevím jak jinak si to vysvětlit,než tak že tohle prostě sibu není.Neberu to,že sibu na mě nezabírá,to by na mě nezabírala ani ta první dávka a nebrala jsem ho tak dlouho na to,aby si tělo zvyklo.Takže já jsem bohužel opravdu zklamaná
Sibutramin
clloette
| 12. 9. 2010 23:54
Zdravím všechny, moc mě mrzí, co se tu píše. Mám stále stejný sibutramin 20mg. už od začátku (tedy úplně stejný výrobce). Pokud má někdo nějaké pochyby, nebo otázky, ráda vše s každým konkrétně vyřeším. Pište mi prosím na email: clloette@email.cz
Jen bych ještě chtěla trošičku vysvětlit, jak všechny prášky na hubnutí vlastně fungují. Nejde jen o sibutramin, ale i meridie, lindaxa, adipex..... Všechny, co je braly, určitě mi dají za pravdu, že po čase si tělo zvykne a už účinky nejsou jako na začátku, za to prostě nikdo nemůže. Tělo si zvykne třeba i na léky na bolest pokud je užíváte příliš dlouho a už nezabírají tak, jako ze začátku. Takže bohužel to je otázka času a každé tělo reaguje jinak. Sibutramin alespoň oproti třeba adipexu umí odbourávat podkožní tuky a i když máte pocit, že už to nefunguje tak, jako ze začátku, tak to stále funguje. Zkuste jeden den vzít a druhý den nevzít sibu, určitě ten rozdíl ucítíte. Mám za sebou kdysi adipex a byl supr (až na ty vedlejší účinky), ale pak jsem si na něj zvykla a nic, už mi zkrátka nefunguje. Začala jsem brát meridii 15mg. a byla taky dobrá, jen jsem nemohla spát. Po čase se i to spaní upravilo, ale také už byl účinek slabší. Tak jsem začala brát silnější sibutramin 20mg. a ten ze začátku fungoval naprosto skvěle. A i já musím přiznat, že po 3měs. užívání bez přestávky jsem měla pocit, že přestává působit tak, jako na začátku. Udělala jsem si měsíc pauzu a znovu nasadila. Zase fungoval, sice asi tak na 80% jako po prvé, ale bylo to zase fajn. Nebylo to tím, že bych si dala z lahvičky jindy dovezené, byla to stejná dodávka. Pak za 2měs. jsem opět musela udělat pauzu na měs., protože už zase byl účinek slabší. A teď ho beru znovu a účinek je ještě slabší než 80%, to musím přiznat, ale stále mi pomáhá mírnit se v jídle a beru stejný sibutramin jako vy všechny ostatní. U adipexu jsem to po 3 měs. mohla zabalit a zkoušela jsem pauzu i půl roku a stejně už mi nezabíral, určitě máte s tím mnohé stejnou zkušenost jako já. Snažím se být ke všem vždy upřímná a férová, je škoda, že se sem vždycky vychrlí nějaké obvinění, aniž byste se mě před tím zeptaly a zjistily co a jak.
Sibutramin prostě není prášek, který spolknete a on hubne za vás. Je to pouze pomocná berlička, díky které je snazší se naučit nové stravovací návyky.
Dále bych ráda reagovala na sucho v ústech, to bývá z počátku užívání (a ne každý ho musí mít), takže podle toho se účinek nebo neúčinek sibutraminu posuzovat opravdu nemůže.
Doporučuju všem, co ho berou delší dobu, udělat PAUZU v užívání alespoň na měsíc, pročistit se a zkusit ho znovu, rozhodně to pomůže. Ti co ho berou po prvé, neztrácejte sílu a chuť hubnout, každé tělo reaguje jinak, někdo hubne rychle hned ze začátku a u někoho to trvá delší dobu, než se to rozjede. Ale je to ve vás a ve vašem úsilí, sibutramin vám jen hodně usnadní cestu.
Jsou i různé individuální problémy, proč sibutramin nefunguje a nebo dotyčná nehubne, tak jak by se dalo očekávat. Většinou se najde problém úplně někde jinde a ne u Sibutraminu, ale například v jídelníčku, nebo zkrátka někde něco člověk dělá špatně a sibutramin proto nemůže správně účinkovat. Ráda vše s každým konkrétně vyřeším, prosím na mejlíku, bohužel mi nevychází tolik času, ještě být i tady. Ale opravdu všem budu pečlivě odepisovat jako doposud a doufám, že se vše vždycky vyřeší bez nějakého obviňování. Přeju dobrou noc a příjemný den Mirka
clloette@email.cz
???!!!
Sju
| 12. 9. 2010 21:44
Taky jsem objednala u Clloete. Jsem opravdu daleka toho někoho obviňovat! Jenže trochu jsem otálela - nechci přece jen hazardovat se svým zdravím - a pročítala diskuze, abych ještě k tomu nenalétla a teď tohle! Žádná žízeň, žádný NEhlad, chutě jak hrom a Sucho v puse a psycho nikde....Jsem z toho fakt dost zmatená! A jestli nejsem sama, tak i dost nas...aná!!!! Je nás najednou nějak moc odolných,ne!!! Ustoupila jsem k "čistější" formě - ne Adipex a......
kosilu
renca13
| 12. 9. 2010 20:27
Hele já divná nejsem,nebudu brát jako argument že to na mě nefunguje,protože ta první dávka na mě fungovala perfektně,takže já jsem opravdu naštvaná a velmi znechucená!!
nevim
kosilu
| 12. 9. 2010 20:19
já to mám taky objednané od clloete. Já fakt nevím, někdo je spokojený. Bud jsem divná, nebo mám taky šmejd
sju
renca13
| 12. 9. 2010 20:03
ahojkyno bohuželNapíšu to veřejně,nakoupila jsem od clloete .Jak jsem psala první dávka super,teď na 100% švindl.Kupovala jsem ho v červenci,vzala jsem pár tablet a nic tak jsem si řekla že to nechám na září a že to bude určitě lepší.No teď jsem to zkusila znovu a opět vůbec nic.Jsem fakt naštvaná a tímto vyzývám clloete aby se vyjádřila.Klidně mě do mailu,pokud to neudělá ozvu se jí na 100% sama.A předem říkám,že chci zpět své peníze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sibu
kosilu
| 12. 9. 2010 19:47
ahoj, po přečtení diskuze jsem se rozhodla pořídit si sibutramin, beru ho už čtyři dny a bohužel, jak už se tu někdo zminoval, taky nepocituji žádné příznaky ani pocit nasycenosti, tak snad to ještě přijde. Máte někdo podobné zkušenosti?
sibu
terka07
| 12. 9. 2010 19:37
holky já nevím, já když sibu zkoušela ten dovežený z usa co se prodvá na černo, tak jsem ze začátku hubla taky, pak se to prostě asi po měsíci zaseklo a konečná, tak jsem to vzdala, nedávno mi poslala silva s na zkoušku silnější tuším 25 mg , měla jsem 5 tabletek a fungoval ukázkově, le je to přesně ono, nevím jeslti by si tělo zas nezvvyklo a zas by nebyl konec zbytečně vyhazovat peníze se mi taky nechce. Já nevim, bud mám tlo taky nějaká imnuní nebo si prostě na všechno rychle zvyknu a pak je to konečná. No ted zkouším něco jiného tak uvidim ,ale do prášků už nejspíš nepůjdu, jsou přeci jenom dlůležitjší věci za co penízky utratit, bud mi to pujde bez nich a nebo budu šekounek špekatej
"pro Renču"
Sju
| 12. 9. 2010 19:17
no to mě Renčo ani neděs?!!
Já jsem taky na mateřské a strašně dlouho jsem váhala. Ale pouze a jen od koho koupit, protože představa, že vyhodím tolik peněz..... To z toho snad zhubnu.... Já totiž nepociťuju taky vůbec nic, natož nemít hlad..... Můžu se zeptat od koho jsi nakoupila??? Jestli nechceš tady tak na mail ZMoravkov@seznam.cz Dik
Konečně chvilka klidu
weja
| 12. 9. 2010 18:47
Ahojky...
Tak konečně mám aspoň chvilku, abych vám v klidu napsala.. Ta praxe mě dokonale zničila a byla jsem vždycky ráda, když sem zvládla projet maily.. Jinak mám za sebou 2 dvanáctky o víkendu, zítra jdu na posled a pak zase "hurá" do práce..

Jinak k těm depkám, co se tu objevovaly.. Chápu, že někdy je prostě všechno na *** a když se to sere, tak pořádně.. Ale holky, jak sem teď v tý Jedličkárně (handicapovaní), tak musím říct: KAM SE HRABOU NAŠE "PROBLÉMY"! Vím, že je to těžký a každýho trápí aktuálně něco jinýho, ale když budu krutá - pořád si i naše rodina dokážeme dojít na záchod, najíst se a říct, co nás bolí...

Jinak k hubnutí - vzhledem k mýmu téměř nonstop životu během posledních asi 10 dní, jsem na něj neměla ani čas.. sem tam sem zobla Sibu, sem tam zeleninu, víc ale pečivo a sladký na nervy a vyčerpání.. Od zítra chci ale zase začít bojovat!

Přikládám vám pondělní tabulku.. Podle ohlasů co tu byly, tak nevím, jestli v tom pokračovat nebo ne.. Páč mám takovej dojem, že některé z vás to akorát stresuje a to bych nerada.. Tak nevím, esi některá chcete vymazat, nebo s tím teď přestaneme úplně a začneme zase někdy později.. ŘAKNĚTE SI!

Ivonnka už mi moc chybí, snad je v pořádku..ale je to divný teda!

Tak snad už teď budu mít víc času chodit vás sem navštěvovat a tak, užívejte posledních pár hodin víkendu
Sibutramin od Silvy
SilvaS
| 12. 9. 2010 18:20
Dobrý den ,

mám Sibutramin 20mg, přípravek obsahující skutečně 20-22mg účinné látky, baleno v lekovkách s bezpečnostními uzávěry po 30, 50 a 100tbl, vše originál zabaleno, označeno, a s příbalovým letákem v češtině, dodání do druhého dne, nejedná se přípravek určený pro lékárenský trh, jelikož byl stažen z prodeje,a není ho možno koupit z oficiálního zdroje nikde ani v USA! využijte možnosti nákupu z dlouhodobě ověřeného zdroje.možnost dodání na Slovensko, email sibutraminum@centrum.cz
Ahojda
renca13
| 12. 9. 2010 17:50
Ahojky to byl ale krásný víkend že??U mě váha bohužel opět stoupla to je v háji.Dlouho jsem přemýšlela zda sem napsat takovou myšlenku a nakonec jsem se rozhodla že napíšu.Když jsem si objednala první dávku sibu tak jsem byla nadšená a sibu opravdu pomohlo.Teď když jsem si objednala druhou( a za docela dost peněz)tak jsem opravdu velice zklamaná!!!!!!!!!Hlad mám pořád stejný,příznaky žádné,žízeň není..prostě vůbec nic.Jsem přesvědčená že v tomto balení není sibutramin!Bohužel je to tak a jsem z toho velice zklamaná,otrávená a znechucená.Vyhozené peníze,jsem naštvaná.Jsem na mateřské a penízky opravdu potřebuji..bohužel no.Věřila jsem že mi sibu pomůže,ale vidím že ne..prostě jsem asi naletěla,nebo nevím...nevím jak to vysvětlit.,,?????????????????
Poraďte??
Sju
| 12. 9. 2010 14:51
Ahoj!
Taky mi došla v pořádku zásilka .Díky
Jen nějak nevím.Že bych přestala mít hlad a chutě tak to tedy nějak ne.Vlastně ani žádné jiné příznaky, at + nebo- nepociťuju.Jak to bylo u vás??? Jak to bylo u vás. Mám sibu asi 5 den, tak to teprve přijde??? Jestli to na mě nefunguje, tak už fakt nevím. Kdy jste zaznamenali nějaký pohyb dolu nebo něco?? Díky Sju
ahojky..
jozinka
| 10. 9. 2010 21:27
Zdravím nováčky.. a ať se daří..jak jinak..
jen teda... draha1969 - 75kg? kolik měříš? na té fotce vypadáš dobře a štíhle.. tak nač sibutramin?

Jinak na Ivonku jsem teda zvědavá.. doufám, že je v pořádku a brzko se nám tady ukáže a písne jak je...

Blani, držím palečky, a doufám, že to bude fungovat a hlavně, že to vydržíš... jsem fakticky mooooc zvědavá..

já se tak nějak snažím držet se.. občas ujedu na nějaké sladké dobrotě, to je prostě můj hrob sladkosti.. ale nedá se nic dělat.. tělo si prostě asi řekne co potřebuje, tak se snad tak moc neděje...

všem přeju príma víkend..snad má být i sluníčko, tak uvidíme...
ahojky
terka07
| 10. 9. 2010 20:02
teda holkyuž mám o ivonn takydocela strach no snad se brzo ozve, ale jak jí znám určo by písla, kdyby se nic nedělo nenechala by nás takhle se děsit

u mě žádné nové pokroky, depka pomalu ustupuje, ale to halvně díky Zuzce O, která se tu ted dlouho neukázala, ale psala mi na mail, a včera mi dala docela novou naději, že by se ty moje kilča mohli snad zas pohnout dolu i bez berličky, doporučila mi ejdnu knížku, tak jsem hned naběhla a koupila ji , přčetla jsem jí dneska jedním dechem a asi hned zítra se vrhám na 28 denní kůru a pak hned budu hlásit jak to jde dolu a podělim se o víc, ale zatím to nehci moc rozpitvávat, dokud to na soě neodzkoušim ,ale jestli to zabere u mě, která má za sebou kde co tak to bude bomba. Takže mi držte pěsti at mám pevnou vůli a ti co pojedou na srazík, tka knížku beru sebou a proberem to jak se to bude jevit vám.

Abych nezapoměla vítám nově příchozí a držim palečky at to jde tak dobře jako mě to šlo před rokem a kousek:)
sibutramin.
draha69
| 10. 9. 2010 18:07
omluva za špatnýmeil..je to clloette@seznam.cz
doporučuji cloette@seznam.cz..
draha69
| 10. 9. 2010 18:05
sibutramin.
draha69
| 10. 9. 2010 18:03
ahoj holky.jsem tady nová.chci jen poděkovat cloette@seznam.cz že jsem dostala v pořádku balíček se sibutraminem.naletela jsem podvodnici jmenem holinovazaplatila jsem 4000kč za prázdné krabičky od léku...dávejte si pozor na ni.dnes začínám se sibkem tak mi držte palečky..mám 75 kilo...
:-((
renca13
| 10. 9. 2010 17:04
Holky nestrašte Ivonnkooooo ukaž se!!!!
hojky...
kulickaja
| 10. 9. 2010 16:16
Ahojky děvčata,se shazováním kileček jsem jaksi pomalu začala,a od 20.9.-budu provozovat i pohyb.S kamarádkou jsme se přihlásily na nějaký zumba tanec-či co to je,dvakrát v týdnu,vemu i svou dceru,takže by mě to mohlo i bavit.Jsem na to zvědavá jak to půjde dolu.Zkusila jsem prakticky už vše,tak uvidíme jak to dopadne...jinak gratuluji všem k úspěchu shození a udržení si nových tvarů...Jana
:-(
jozinka
| 10. 9. 2010 12:23
Jo jo Jani, to už si s Blankou říkáme taky, že se nám to nějak nelíbí, že se tu ivonka neukázala...
no holky
Janule1
| 10. 9. 2010 10:57
no holky kde jste kdo.Já už začínám mít strach o tu Ivonn. Je to divný!!!!!!!!!!!!!!!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 7. 2025 19:14
14692
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
18. 7. 2025 14:54