Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
silvaS
renca13
| 13. 9. 2010 14:08
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
co si to vůbec dovolujete????????????????????????????????????????????No to je neskutečný tohleto!!Tak tady vážení jasně vidíte co je to za lidi...lháři a podvoníci.Je mi ZLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...dělám si legraci, chápu Rendu a držím pěstičky, aby se to vyřídilo k plné spokojenosti ......a jsem moc zvědavá na Blanky knížku, jak zafunguje....držím své obří pěstičky všem
...dělám si legraci, ale fakt je nejhorší přijmout představu, tak teď jsem tak nějak klidnější, i když vyřešeno není nic....ale řekla jsem si, že se budu věnovat sama sobě a jestli fakt tloustnu kvůli stresu.....holt se zkusím tolik nestresovat
...tak předsevzetí máme....
koupila jsem 50 tabletek a zbylo mi jich ještě 21.A tak chci vrátit peníze aspoň za ten zbytek,ale jsem tak naštvaná .Kdybych to řekla manželovi tak bude teda mega zuřit a požadoval by vrácení celé částky...!!!!!!!!
děkuji,jsem ráda že to tak nevidím jen já a vidím že opravdu nejsem jediná!!!Ještě chci upozornit,že jsem se nedávno Mirky veřejně zastávala když se tu na ni uspořádal hon.Proč??No protože jsem jí tenkrát opravdu věřila,sibu pomáhal bylo to super.Ale teď už nevěřím.Nechci psát že je to Mirky vinna,třeba ani ona sama neví co jí dodavatel posílá,ale bohužel ona mi to prodala a ona má za to zodpovědnost.Takže já veřejně píši že se sibu definitivně končím,zbytek prášků paní Mirce pošlu zpět a chci vrátit peníze.Chci se domluvit po dobrém a doufám že to půjde!
abych si nepokazila ty úspěchy, kterých jsem dosáhla... 

Vím, že je to těžký a každýho trápí aktuálně něco jinýho, ale když budu krutá - pořád si i naše rodina dokážeme dojít na záchod, najíst se a říct, co nás bolí...