Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Sibutramín
iasal
| 9. 9. 2010 09:13
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Moni moc díky,já jsem teď ve stádiu že je mi to fakt jedno,takže to nehrotím a hotovo.Peťulko ahojky
moc děkuju snažím se no.Tak domácí úkoly jo??Ježiš no to mě teda děsí,to si vůbec neumím představit že už za rok mě to čeká taky uuuf.A co jinak,jak to jde??Blani napsala jsi to naprosto výstižně,jasně a přesně tak to mám i já.Já jsem sice na mateřský,takže flákačka,ale zase řeším tu rodinu a když se řeší tak šílená věc tak na hubnutí není nálada.No a včera jsem viděla tatínka,vezla jsem ho k nám na zahradu aby pomáhal natírat plot....neotročím ho
potřeboval na vzduch a potřeboval něco dělat aby neměl chmurné myšlenky
a on má snad 40kg to je šílený,ale snaží se a bojuje.No a byla jsem z toho zase tak hotová,že jsem sežrala větrník a bombičku.Pořád mi zvonilo v hlavě,no podívej se jak je vychrtlej a nemocnej bože to je šílený a už jsem letěla do lednice
no už nevím čím bych svou nenažranost omluvila
,moc gratuluji,ale je hlavní že Ti to nejde zpět a myslím,že se Ti určitě podaří ještě něco shodit,ale podle té fotky si myslím,že jsi ted akorát....pěkná holka
a nepotřebuješ nic zhubnout.Petra
právě jsem strávila dopoledne na netu, mám strašně zpomalený metabolismus, tak jsem si vyhledávala info a zkusím na to jít sacharidovýma vlnama...loni jsem zhubla v ketóze, to je zjednodušeně absolutní nedostatek sacharidů, je to dost nebezpečný ( byla jsem ale pod dohledem doktora ), tak by mi tahle dieta neměla dělat větší problémy, jí se pravidelně 5-7 denně, je to jen strašně náročné na počítání, skoro vše jsem našla na stránkách
.Někdo když se nervuje tak nemůže jíst a já to mám naopak,potřebuju si obalovat nervy a to nejlépe čokoládou.Já když držím dietky tak jsem lehce nervní a to si teď nemůžu dovolit.Musím držet nad vodou mamku která je na tom psychicky hodně zle a to prostě je děsně náročný.Ale dost stěžování,ono se to určitě zlepší a pak se do toho zase obuju!!!!!!Venku je nádherně,kéž by to vydrželo celé září.A co školáčci jak se jim líbí ve škole??Už jsou nějaké pětky??

.Jsem boubelka,a ráda bych zhodila nějaké to kilčo-jen mi to nějak nejde.Manželovi se líbím tak jak jsem,ale...Víme jak to je,

vždyť venku je tak krásně, svítí sluníčko, tak nač si dělat hlavu????
a to mě prostě dodělalo.Nechci to vzdát,ale asi potřebuju pauzu a srovnat se hlavně po psych.stránce.ještě jednou děkuju a přeji ti ať se zase začne dařit a smutek jde stranou!!