Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Sibutramín
iasal
| 9. 9. 2010 09:13
Ahojte volám sa Ivana, som zo Slovenska a chcela by som Vás poprosiť o radu resp sa opýtať či máte neaké skusenosti s predajcami sibutramínu tu u nás na Slovensku resp v Bratislave.
Prečítala som celú Vášu diskusiu a po mesačnom rozmýšlaní som sa rozhodla že idem do toho.
Poposím ak máte niekto či už negatívnu alebo pozitívnu skusenosť z niekym kto to predáva na Sk dajte mi vedeiť nerada by som niekomu naletela. Ďakujem Ivana
ahojky
renca13
| 9. 9. 2010 08:03
Dobré ránkojá se také omlouvám weje že jsem neposlala nové míry,ale jsou stejné,jen přihoď jedno kilo a bude to ok bohužel noMoni moc díky,já jsem teď ve stádiu že je mi to fakt jedno,takže to nehrotím a hotovo.Peťulko ahojky moc děkuju snažím se no.Tak domácí úkoly jo??Ježiš no to mě teda děsí,to si vůbec neumím představit že už za rok mě to čeká taky uuuf.A co jinak,jak to jde??Blani napsala jsi to naprosto výstižně,jasně a přesně tak to mám i já.Já jsem sice na mateřský,takže flákačka,ale zase řeším tu rodinu a když se řeší tak šílená věc tak na hubnutí není nálada.No a včera jsem viděla tatínka,vezla jsem ho k nám na zahradu aby pomáhal natírat plot....neotročím ho potřeboval na vzduch a potřeboval něco dělat aby neměl chmurné myšlenky a on má snad 40kg to je šílený,ale snaží se a bojuje.No a byla jsem z toho zase tak hotová,že jsem sežrala větrník a bombičku.Pořád mi zvonilo v hlavě,no podívej se jak je vychrtlej a nemocnej bože to je šílený a už jsem letěla do lednice no už nevím čím bych svou nenažranost omluvila Já doufám že příští týden nám řeknou nějaké dobré výsledky a když jo,tak to ze mě určitě spadne a zase bude čas a chuť na hubnutí .No Blani chtěla jsem ti vlastně napsat,že je prostě chaotické září a je začátek školního roku..prostě než se zajedete,než si zvyknete všichni na ten koloběh tak to bude mazec.Ale pak se to určitě srovná a ty budeš mít čas i na sebe a na svoje potřeby.Držím palec aby to bylo co nejdřív.Mám vás holky moc moc ráda!!!!!
ahoj holky
terka07
| 8. 9. 2010 19:00
hned na začátku se omlouvám, že mé příspěvky jsou stále méně časté, skoro by se dalo říct, že žádné. Není to tím, že by mne umlátila deprese, ta je skoro pryč, ale prostě začal školní rok a já nestíhám. Den co den se doženu domů s jazykem na vestě, ruce vytahané od pozdních nákupů, v hlasvě mi drnčí kontrolka, že jsem neschopná matka, protože prostě mám na děti čím dál míň času a marně tápou kde nějakou tu hodku přidat a nebo kde co ošulit. Tímto se omlouvám i wejw, že nedoplňuji tabulku, za prvé mé míry se nemění a měnit hned tak nebudou , za druhé se bojím jak váhy tak metru, protiože jsem si vědomá toho, že nedodržji to co všem doporučuji a je to prostě znát, jednou nohou v autobuse, druhou v metru ženu do práce a z práce, cestou zlhtnu nějakou bagetu, a pak si uvědomím, že je najednou večer a já mám hlad jak vlk, tak neodolám a dám si něco k snědku. Výsledek je ten, že nehubnu ,ale vlstně ani nepřibírám. Zrovna dneska jem četla jeden docela fajn článek od výživového poradce p. Havlíčka. Docela pěkně tam popisuje, že vššechno chce svůj čas a tak i hubnutí, pokud tedy řešíte věci týkající se rodiny, peněz a bůch ví čeho ještě tak určo nemáte čas řešit váhu. Tak to je přesně můj případ. Vloni nebyli žádné starosti byla jsem na mateřské v klídku doma a tak byl čas řešit své obézní tělo, zhubla jsem 30 kg a jsem za to ráda, pak prost přišla změna, práce , škola, školka a řešení váhy šlo do pozadí a tak tomu je dodnes. Neříkám, že to vzdávám to ne, ale prostě zas budu čekat na čas až si budu moci dovolit řešit jen tu váhu, protože dohromady s dalšími tisíci starosti to prostě nejde. Tím nechci říct, že na vás kašlu to v žádném případě, jen tu budu za takového občasného tichého pozorovatele, který sem rád bude zavámi chodit, těšit se vašimi úspěchy, ale slibovat , že budu hubnout a dodržovat to co bych měla opravdu nebudu, protože vím, že to ted prostě nejde. Takže děvčátka moje, všem, které jste odhodlané hubnout a jde vám to tak vám to moc přeju a sobě přeju abych spoň radikáě nepřibíral a snažila se to kočírovatna tom co ted mám a třeba časem se to zase pohne dolu až se situace malčko vytříbí:). jinak sraz stále platí 24.9 se na vás budu těšit a budu číhat, která dorazíte. jo a jinak eveline vylezlo s novým krémíkem má to bbýt nějaké speciální koncentrované sérum na celulitidu, teoreticky nejúčinější z celé řady co ted mají tak jsem zvědavá jak bude fungovat, při první příležitosti objednám a ozkouším, pokud chcete někdo vědět víc písněte na mail já přepošlu aktualizovaný katalog at sami vidíte
eminka2
steklounka
| 8. 9. 2010 17:29
Ahoj Petruš,
tak to je úctyhodné,moc gratuluji,ale je hlavní že Ti to nejde zpět a myslím,že se Ti určitě podaří ještě něco shodit,ale podle té fotky si myslím,že jsi ted akorát....pěkná holkaa nepotřebuješ nic zhubnout.Petra
renca13
steklounka
| 8. 9. 2010 17:26
Ahoj Reni,
nenervuj se,vím že ted máš starosti o tatínka,držím palečky aby se uzdravil.Myslím,že maminka má v tobě velkou oporu a je fajn že na tu bolest není sama,to je to nejlepší,že má Tebe.
Tak pětky ještě nemáme,ani zatím žádnou známku,ale za to úkoly máme deně
Takže jsme zase v tom samém koloběhu,asi jako každá tu mamina co má školáky.
všem ahoj :-)))
eflique
| 8. 9. 2010 13:23
pane jo eminko....ohromná, ohromná gratulace ....já také zhubla, loni a svou hloupostí a neukázněností mám po roce téměř vše zpět. ... no, můžu si za to sama, takže žádné litování a ... a konat právě jsem strávila dopoledne na netu, mám strašně zpomalený metabolismus, tak jsem si vyhledávala info a zkusím na to jít sacharidovýma vlnama...loni jsem zhubla v ketóze, to je zjednodušeně absolutní nedostatek sacharidů, je to dost nebezpečný ( byla jsem ale pod dohledem doktora ), tak by mi tahle dieta neměla dělat větší problémy, jí se pravidelně 5-7 denně, je to jen strašně náročné na počítání, skoro vše jsem našla na stránkách http://skola.ronnie.cz/…aridove-vlny.pdf ... tak schválně ...není to nic nezdravého, naopak...tak to zkusím....
mě nějak sib nefunguje, jsem schopná ho přejíst, nevím ...kdybych měla víc peněz než teď mám, zkusila bych tu silnější verzi, ale teď si to nemohu dovolit, tak zkusím jen to jídlo v kombinaci s pohybem.....a uvidím .....

Výzva ... jukněte holky na ty stránky a vy, co jste na tom zatím jako já a kilča nejdou dolů, nechcete se přidat? ve dvou a více se to lépe táhne budu sestavovat jídelníček, aby to nebylo jen kuřecí a rýže a tvaroh...no prostě dám vědět jak to půjde....začnu v neděli, protože 7 ( nebo 14 ) den se může cokoli - nějaké šokové stavy, kdy organizmus neukládá tuky, a většinou když je nějaká oslava nebo tak, je v sobotu ...ne že bych se chtěla ládovat, ale bude srazík u Blaničky, před tím oslava synových osmnáctin, je mi jasné, že si ten den dám i něco navíc...čímž myslím k jídlu iskleničku dvě tři...normálně se alkohol tady nesmí ...což je pro moje játra a ledviny určitě příznivá informace ....... HA, do neděle budu muset vypít zásoby co mám nasysleny, aby se mi nezkazily .... tak kdybyste některá chtěla se mnou, napište mi na eflique@seznam.cz
steklounka
eminka2
| 7. 9. 2010 18:21
zhubla jsem 22kg.Váha se drží,ale chtěla bych ještě kousíček,ale už to opravdu nehrotím,drží se mě váha a asi to tak má být.Petra
Efligue
eminka2
| 7. 9. 2010 18:13
Ahojky když jsem začínala tak jsem si pořídila sibu na 1,5měsíce na zkoušku.při sibu jsem změnila návyky jídla a po vysazení jsem jen pokračovala v boji a dařilo se .ted váha stojí,ale nějaké to kilečko by ještě chtělo dolů,ale ted už to nehrotím .samozřejmě dodržuji 5xdenně jídlo a sem tam taky ujedu na kousku dobrůtky ,ale snažím se to ovládat takže jednou za týden to prostě musí být.Tělo si řekne co chce.Někde jsem četla,že jednou za týden si můžeme dát co chceme to tělo to totiž ani nepozná,pokud to nebudeme provozovat každý den.Ale vše povoleno.Takže kdo začíná,nebo bojuje tak vám fandím.Je to opravdu super pocit,když se na sebe podíváte a řeknete si,to jsem zvládla já sama i když s pomocí berličky,ale já sama jsem prostě chtěla .Je to fajn,když tě někdo pochválí.Ne každému se to vede skvěle.Někomu to jde rychleji někomu to jde pomaleji,ale když člověk vytrvá tak se dočká.Tyto stránky jsem našla náhodně a jsem tomu ráda,početla jsem a dala se do díla.Trpělivost může velice překvapit.Ale subitramin mi pomohl začít jinak fungovat .Takže pokud budete někdo chtít poradit jak na to tak se ptejte,každý začíná jinak ,a má na to jiné fígle .bojujte holky a uvidíte stojí to za to.pa Petra
Reni
eflique
| 7. 9. 2010 13:35
ano, bude dobře, uvidíš ...držím pěstičky jako všichni tady. A chápu...taky to mám, jak mám stres či nervy, nabírám ... jako teď...a to nejde nikomu milovanému o život ani o zdraví....a víš co....jsi krásná i s těmi pár kily navíc, tak alespoň z tohoto si zkus nic nedělat , ano? až bude dobře, půjde to dolů samo

a teď ivonnku.....babulko moje oblíbená .... snad si tě nenechali v nemocnici? už se strachuju, koukej napsat hned jak to půjde...jsem normálně z tvého odmlčení úplně rozhozená ...teď vážně i k tobě....ozvi se, držím ti další pár pěstiček, abys byla co nejdřív úplně v pořádku...

a všem tady.... krásný den a moc pozdraveníček
Dobré ránko
renca13
| 7. 9. 2010 07:27
Ahojda holkykoukám jozinka slaví úspěchy velká gratulace a pochvala,jsi fakt dobrá,klobouk dolů vítám nováčky a přeji pohodové hubnutíMoni u nás o život bohužel jde a tak ty nervy pracují a prostě není síla,není chuť na hubnutí.Jak psala Blanička,nejhorší na tom je,že je mi to jedno .Někdo když se nervuje tak nemůže jíst a já to mám naopak,potřebuju si obalovat nervy a to nejlépe čokoládou.Já když držím dietky tak jsem lehce nervní a to si teď nemůžu dovolit.Musím držet nad vodou mamku která je na tom psychicky hodně zle a to prostě je děsně náročný.Ale dost stěžování,ono se to určitě zlepší a pak se do toho zase obuju!!!!!!Venku je nádherně,kéž by to vydrželo celé září.A co školáčci jak se jim líbí ve škole??Už jsou nějaké pětky??
eminka
steklounka
| 6. 9. 2010 12:40
ahojky,no teda mooc ti gratuluji,jak si krásně zhubla,fakt ti to moc sluší..kolik jsi zhubla za těch 7 měsíců???
Ahoj všici
steklounka
| 6. 9. 2010 12:39
Ahoj holky moje,jen se tu pár dní neukážu a už tu je samá depka..ale i radost ,vítám nově příchozí a samozřejmě starou bandu...ahojjj
Koukám že tu pár lidiček má depky,holky neblázněte,to bude v poho....je mi jasný ,že se to říká lépe,když jí člověk nemá,ale taky jsem si s ní prošla,nebojte,pak to bude fajn.Jéé to mě potěšilo že se po mě scháníte,ale moc ted nestíhám,zaučuji novou sílu a takyse ted učím pracovat v novém programu,takže si dovedete představit jak v tom polavu ,ale myslím že za pár dní to bude dobrý.
Ten srazík holky nemůžu slíbit,tak dopředu,můž totiž ted jezdí o víkendu pracovně pryč až do listopadu,thlídání nemuám,tak uvidím jak to dopaden,ale ráda bych jela,tak snad to vyjde.renčo je fajn že budeš mít profi foták,to ti přeju..to budem všichni na fotkách krásný ,Jani je mi líto že ti ted není nejlíp.Ivonn to bude dobrý...doufám,že budeš brzo zdravá a terko myslím,že i ty budeš v pohodě ne.Jsi silná žena,věřím ti.Dodatečně gratuluji páje ,nebo wejw?? k ing. Omlouvám,se ted nevím která z vás, .U nás svítí sluníčko tak se usmějte...hned bude líp-Mám vás ráda
Jani
eflique
| 6. 9. 2010 12:11
vítej mezi námi...uvítací řeč pronáší jedna, které se zhubnout zatím nepodařilo, takže...asi ti moc neporadím ...samozřejmě, jsem studnice moudrosti co se shazování tukových zásob týká, ale ta vůle, ta vůle můžeš se zapojit do našeho měření, jestli chceš...změříme, se kde se dá, zvážíme, údaje posíláme weje a ta nás zanese do poměřovací tabulky...já jsem na tom zatím děsně, za měsc jsem další kilčo nabrala...ale podporujeme se tu a určitě se nám všem zhubnout podaří, bo to by v tom byl kurňa zakopanej pes kdyby ne ... a je evidentní na spolubojovnicích zde, že to jde...jsou úžasné, zhubli a drží se....jozinka, terka07 ( blanička), ivonnka je jak lunt, weja je celá pohublá, teď poslala fotky eminka...fakt to jde, ale co vím, bez pohybu se to podařilo jen terce07...všechny ukázkově běhají, šlapají na kole, cvičí apod ....
tak Jani ještě jednou vítej a ....s chutí do toho, pár kil dole brzy hotovo
nová...
kulickaja
| 6. 9. 2010 11:58
Ahojky,jsem zde nová a jak si tak čtu tak zjaštuji,že jste dobrá banda-a ráda bych mezi Vás patřila-pokud můžu .Jsem boubelka,a ráda bych zhodila nějaké to kilčo-jen mi to nějak nejde.Manželovi se líbím tak jak jsem,ale...Víme jak to je,
A na druhou stranu to nechci kvůli nikomu,jen kvůli sobě samé.Jen nemám výdrž,na cvičení a běhání atd nemám náladu.Taky jsem nemocná mám RS-a nějak jsem celkově líná.Tak mi holky poradte prosím co dělati.Jana
a reni
eflique
| 6. 9. 2010 11:12
jestli to půjde, kamarádku vem....moc se na vás všechny těším .... a gratuluju ke splněnému snu, určitě budeš dělat ještě úžasnější a ještě neuvěřitelnější fotky než teď ...a už teď, se starým foťákem jsou bombové ... ještě se jednou budem chlubit ....jó tuhle Paní fotografku známe osobně ... a jeden soukromý malý skromný dotázeček ...retušovat umíš????...víš mě napadlo, vyfotit tlustou stařenku a udělat z ní úplně jinou babu...jó takovej podfuk by se mi šikl
teda eminko
eflique
| 6. 9. 2010 10:50
bomba...úžasná baba je z tebe ........ já chci taky
byla jsi na sibu? nebo si to zvládla sama?
pateticky
eflique
| 6. 9. 2010 09:49
...holky já vás mám moc ráda a jako stařešina nařizuji....ŽÁDNÉ DEPKY ANI DEPČIČKY, ty povoluji až na přelomu ledna a února a nejdéle do 1.3.....taky jsem ztloustla, další kilčo....už se do ničeho nevejdu a škrtí mě i ty kalhoty, které jsem měla před měsícem v poho ....a víte co? vím, že to shodím, jen teď je blbé období, kdy jsme rozjeté z léta a nedaří se nám se poukáznit...ale to přijde, natuty žejo a tak jsem si zatím na aukru objednala pár větších kousků za pár kaček, s tím, že jsem si slíbila, že už nikdy nic velkýho po zhubnutí nedám pryč, bo takhle prodělám kalhoty, holt je to jak na houpačce, chvilku je dobře a chvilku je trošku hůř...ale jsme zdravé a máme zdravá děcka, i když nás zlobí, jsou všechna skvělá....můžeme si sem tam udělat radost nějakou pičusinkou co nám rozzáří oči, určitě se vy všechny stejně jako já občas nádherně zachechtáte nějaké absolutně šílené situaci...a pokecat s kámoškou, popít, podrbat chlapy a tak...taky umíme ...já vám prostě depky nedovolím, šup všechny k Blaničce na srazík, já vám dám....to něco uvidíte ...jdu poslat weje údaje, je to děs, minulý týden jsem slíbila, že bude dnes líp a ono ...ono h...o ...tak znova...příšt týden bude lépe ...ještě jsem nezačala cvičit, my měli včera doma hezký den...až jsem si říkala, že si toho chlapa snad nechám i když s penězma dost zlobí....uvařil ...božské zapečené těstoviny k obědu a večer....hovězí na česneku se špenátem a br.knedlídlek...a já dobytek si dala, bylo osm večer...proto se tomu kilču ani nedivím,prostě jsme se ládovala...fakt vaří jak bůh, to se nedalo a vínko,...blbli s mojí mladou, pes je rovnal, no prostě rozchechtanej večer...ráno se mi nechtělo vstávat...zítra se mi snad poštěstí.....u mě je to ruku v ruce, jak se ukázním a začnu se pravidelně hýbat, i ten dietní režim se nastartuje tak nějak líp.... tak schválně co napíšu příští pondělí, ju?
tak holky moje....Blani, Reni, Jani ....podívejte se ven ( snad Vám tam taky svítí jako mě ) ...usmějte se , hluboký nádech, výdech a ....krásnej den
Holky neblázněte!
Sju
| 6. 9. 2010 09:26
Ahoj bando! Co to tu vidím, tohle musí zdeptat i ty nejodolnější.Neblázněte! Kdzž nejde o život....

Tak já vám napíšu něco o sobě, ať máte na čtení něco jiného .
Tak je mi 31, mám 2 kluky. Když se mi před 7 lety narodil ten starší, vypadalo vše jak pohádka..... Pak začali přibývat Dg. .....Tak už 7 let mám zaťaté zuby a bojuju s celým světem... Ale říkali, že nebude chodit ani sám jíst... no a vidíte," už "chodí, jí sám a směje se na celý svět a já za těmi slzami co mi večer tečou nad jeho postelí, tak se vlastně směju taky... No a vlastně rok po tom, co se Maty narodil jsem tak nějak zjistila, že ten pán, co jsem sním vdaná se zapoměl někde jinde..... HOLKY? TO SE TO TENKRáT HUBLO... no ale to raději být metráček....

No a teď už mám přítele, Tobíka 17měsíců - zdravého jako buk a šikovného a taky dva psi a dvě kočky...., takž já když někam jedu, je tam plno, i když už nepřijede nikdo další .
No nevím jestli vás to zajímá... ,ale aby jste věděli....

Tak sakra kašlete na chlapi, šéfy a všechny ostatní pitomce, covám kazí dny!!! Spokojené a šťastné budeme jen DÍKY SOBĚ SAMÝM.Tak to prostě je a čekat, že z nás udělá ty šťastné chlap ne bo někdo je hloupost. VŠECHNO JE TO JEN A JEN V NÁS
Blanka
jozinka
| 6. 9. 2010 08:46
Nedám se.. já jsem odolná... navíc jsem včera dostala super bundičku... tak mám radost, tak že... nálada super.. byla , je a bude.. a po změření a zvážení se, mám důvod k radostiiiiiiiiiiiiiiiii, jsem na sebe pyšná... já vím, samochvála smrdí, ale musím se pochválit...
janule..
jozinka
| 6. 9. 2010 08:44
a to ti to jako doma manžel nedovolí???? a kdyby si přijela v sobotu a zase odjela, to by snad šlo ne????
janule..
jozinka
| 6. 9. 2010 08:44
a to ti to jako doma manžel nedovolí???? a kdyby si přijela v sobotu a zase odjela, to by snad šlo ne????
............
Janule1
| 6. 9. 2010 08:17
holky, já bych tak jela s vámi. ale mě to doma neprojde. a ani zatím nevím jakou budu mít směnu. chtěla bych přijet aspoň na otočku a seznámit se s vámi. kdyby to bylo s dětma,tak by mi to spíš prošlo. já nechodím sama ani na víno.
jozinka
terka07
| 5. 9. 2010 19:59
jojo podzimní viroza a bacha říší se přes net .
viroza???
jozinka
| 5. 9. 2010 19:52
hele holky.. začla s tím Renča, pak se přidala Jaňule .. a teď i ty Blani... holkyyyy... hůř může být vždycky, já vím, je to tvrdý, ale je to tak.. vezměte si spousty lidí kolem, jak jsou na tom, blbě, bez korun, zdravíčko neslouží... tak že... vím že je to těžký, ale pokud to jde, neřešit to... nebo se o to aspoň snažit... jinak ten život bude stát za prdku...

Renčo, kámošku určo přivez, proč ne... to by nás bylo hnedka víc... no jsem na to zvědavá, kolik se nás sejde....
renca
terka07
| 5. 9. 2010 15:37
já taky děkju, právě ro tyhle chvilky tahle diskuse je taky, nemůžeme čekat, že situ rok budeme povídat o tom jak máme úžasný úspěchy, jak nám všechno vychází, protože tomu prostě nevřím, bylo by to jen o přetvářce a o chlubení, takhle je jasné, že tady hraje hlavní roli soudržnost a přátelství, které funguje i na dálku. určo přijed i s kamarádkou, vždyt na tom nezáleží jestli někdo chodí na diskusi nebo ne, pořád lidi se stejným problémem mají tak nějak k sobě blíž a čím víc nás bude tím líp. Cose týče vztahů tak já jsem na tohle břídil fakt šílenost, od samého počátku to bylo u nás trochu o něčm jiném, jen tenkrát před 10 lety jsem si myslela, že je to děsně jednoduchý a že nám náš vztash nebude nějká láska komplikovat, i když je fakt, že jsem tak trochu doufala, že se ktomu třeba i dopracujem, no očividně jsem byla docela naivní, čím jsme starší tím je to pro mne horší, manžovi to vyhovuje, je to prostě chlap, nemusí se o nic starat a ještě mu odpadne běhání kolem manželky aby jí potěšil, ale já to nějk v poslední době hůř a hůř snáším. Ono to zase přejde, je to vždyckyové období, kdy mě prostě popadá smutek a pocity zbytečnosti to příjde asi na každého, jen někdo se trápí s chlapama, někdo s dětima, nebo s prací, penězma, každá máme něco. u mě je to spíš o tom, že musím prostě všechno zvládat sama, nemám žádnou oporu a vlastně ani nikoho komu bych si pobrečela na rameni tak o to jde to zvládání krizí trochu hůř, lae jak řikám, uteču na sraz s váma trochu se oklepu a pak zas chvilu budu fungovat.
holky....
renca13
| 5. 9. 2010 15:28
Tak vidíte napíšu že si dám pauzu a stejně mi to nedá a prostě sem musím musím vědět jak se máte,jak si vedete,co je nového...je mi po vás smutno.jozi,blani děkuju!!!!!jste prostě skvělé!!!!!!!! Blani to mě tak mrzí že ti není na dušičce zrovna dobře.Láska dětí je pevná,věčná a bez podmínek! Nevím zda stačí,možná jo,možná ne..těžko říct.Ale nezapomeň že my tě máme moc moc rády...sice tě nemůžu obejmout,ale posílám velké objetí na dálku bude líp,určitě bude.Nevím kam se vytrácí láska mezi partnery a proč..je to smutný.Já jsem pořád zamilovaná do svého manžela a troufám si říct že manžel do mě také....jsme spolu 5 let a trochu se bojím co bude za dalších 10.Mě momentálně nejvíc trápí tatínek,zase se mu přitížilo,vypadá hrozně..ztrácí se nám před očima.Pořád doufám,ale nevím,už to nevypadá tak dobře ach jo.Ale splnila jsem si sen a koupila jsem si digitální zrcadlovku za týden by měla dorazit tak se šíleně těším a doufám že mě to zase nakopne a dodá mi to energii.Holky já udělám vše proto abych mohla přijet!!!!!!!Hrozně moc vás chci poznat.Mám kamarádku a ta bojuje s kily jako já tak mě napadlo že bych ji taky přivezla abych nejela tak sama a ona je skvělá určitě by mezi nás zapadla.Co myslíte??
čáry máry
terka07
| 5. 9. 2010 13:37
at je všem líp
at svítí sluníčko
at depky utečou
kila se roztečou
manželé a přítelové a děti neprudí
vítr at nefouká
peníze at padaj z nebe

ä nebo bude stačit, když jste se ted maličko pousmály, to je dobrý začátek

Holky připojuju se k Joži, je sice podzim, docela depresivní období, ale nesmíme se dát a už vůbec propadat depce kvůlio tomu, že ty kilča dolu nejdou mě taky nea nejhorší na tom je , že nemám čas ani to řešit. V posledních pár týdnech neprožívám zrovna nejrůžovější období svého života, docela se mi ulevilo na dovolené ,ale o to hůř je mi ted. Neustálé řešení věcí, které stejně nevyřeším, zlobení dětí, nevšímavost manži, prostě jedno k druhému. No a ejhle kila jdou místo dolu taky na horu nebo v lepším případě stojí a já si najednou uvědomuju, že je mi to jedno. Vlůastně jedno mi to není, ale nemám čas to řešit, jsou důležitější věci a kdybych měla ještě řešit špeky tak si to asi už hodim .No takže jsem zaujmula pozici domácí služtičky a bsolutně jako robot jen mechanicky pracuju a dostávám se do stádia, kdy se mi chce prostě někam zalést a nikoho nevidět. No a to já jednou za čas takovýhle úlet mám a většinou to dopadne tak, že se na nic neohlížím a prostě na víkend uteču, tam si třeba i sama pobrečím, polituju se, opiju se, vyspím se z toho, pak mi je děsně špatně a já si řeknu, že jsem kráva, že mi to za to nestojí, protože doma na měě čekaj dvě zdravé děti , které mě milují a to je pro mne nejdůležitější. Občas propadám panice, jestli to jde žít jen z lásk svých dětí, jde to, i když hrozně těžko, al díky práci , kterou dělám si uvědomuju, že jsou na tom lidi podstatně hůř. Takže ty moje depky mi pak příjdou děsně porchní a zbytečné. No jo ,ale i když si to říkám tak do nich sem tam upadám, ne tak do depresí to už by bylo asi vážný, ale do několikadenní špatné nálady, kdy mě nic nebví na všechny jsem protivná a mám pocit, že jsem děsný cudák, že po mě furt někdo něco chce, ale mě nikdy nikdo nepotěší.
No takže jediná rada je zbalit se a vypadnout. Dlouho jsem přemýšlela jestli mám plánovaný srazík zrušit, ale pak jsem si díky Monče, která to mimochodem doma taky nemá zrovna nejrůžovější, uvědomila, že by to byla veliká chyba, nebudu muset utíkat sama,ale s holkama, který mám ráda, možná je to ujetý prakticky se neznáme, ale já za ten rok mám pocit, jako bych vás většinu znala, každá z vás má kouse mě v každé alespoň částečně vidím sebe, své problémy i starosti. Je to zvláštní málokdry se sejde takovahle partička co má spoustu věcí společných. A právě proto se těším, i když by jela jen Monča s Joži, že sedneme, pokecáme, pobrečíme, ale budu vědět, že v tom nejsem sama.

Jejda jsem se njak nechala unést. V každém případě vás všechny zdaím, přeju aby depky utekly někam hodně daleko, ono se to stejně časem všechno vyřeší at už s depkou nebo bez ní. Ivonn přeju aby jí bylo už lépe a doufám, že není chudinka nkde zavřená v nemocnici.

Jo a mimochodem, kde máme steklounku? Už jsem jí tu dlouho neviděla, že by se opět dovolenkovala?
mějte se krásně, přeji hezký zbytek sluníčkové neděle a určo bude příští týden aspoň o kousek lepší
ahoooooooj
jozinka
| 5. 9. 2010 09:43
Holky.. co blbnete...??takové depky...vždyť venku je tak krásně, svítí sluníčko, tak nač si dělat hlavu????
doufám, že to zmáknete a bude vám líp..
Jen doufám, že to není kvůli tomu srazíku, aby byla dobrá výmluva, proč nejet... to neeee doufám, že ne?????
Ono to stejně vypadá že jedinej kdo je pro je Monča a samozřejmě Ivonn, pokud jí to zdraví dovolí.. a my s Blankou.. jinak ostatní na nás prdíte, to od vás teda není hezké..
Holky.. možnost jak vypadnout z domova, pokkud možno od dětí, chotě.. přítele, pejska.... možnost se nadlábnout, jistě né zdravě... a bez výčitek.. pobumbáníčko... no nevím no, je to lákavé, tak doufám, že se chytne ještě někdo další.. čím víc nás bude.. tím určo lépe..

tak hlavu vzhůru a zítra měření... a vážení.. no doufám, že mě tenhle optimismus nepřejde po zvážení se a změření..uvidíme...
Ale co, když to dolů nejde teď.. půjde to za pár dní či týdnů... dyť to není až tak životně důležitý ne? boubelky jseou taky prima ženský ne???

tak hlavu vzhůru holky...jsem ráda že vás tu mám..
Sibutramin 20mg
SilvaS
| 5. 9. 2010 08:55
mám Sibutramin 20mg, přípravek obsahující skutečně 20-22mg účinné látky, baleno v lekovkách s bezpečnostními uzávěry po 30, 50 a 100tbl, vše originál zabaleno, označeno, a s příbalovým letákem v češtině, dodání do druhého dne, nejedná se přípravek určený pro lékárenský trh, jelikož byl stažen z prodeje,a není ho možno koupit z oficiálního zdroje nikde ani v USA! využijte možnosti nákupu z dlouhodobě ověřeného zdroje.možnost dodání na Slovensko, email sibutraminum@centrum.cz
Janule1
renca13
| 4. 9. 2010 10:23
Janičko děkuju,děkuju moc!!!! Napsala jsi to přesně tak jak to cítím já.Moc mě mrzí že tě to taky trápí ach jo.Přitom jsem se fakt snažila,ale já nevím co je špatně.Pak na mě padne nějaká depka a já sežeru celou čokoládu dneska mi váha ukázalao 2kg víc a to mě prostě dodělalo.Nechci to vzdát,ale asi potřebuju pauzu a srovnat se hlavně po psych.stránce.ještě jednou děkuju a přeji ti ať se zase začne dařit a smutek jde stranou!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 7. 2025 19:14
14692
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
18. 7. 2025 14:54