Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
fialeee
renca13
| 3. 8. 2010 07:04
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
téda taková absence tytyty
taky neodoláš letním pochoutkám jo?
ba naopak 1kg nahoře ach jo.Předevčírem jsem chtěla najet na sibu,ale udělalo se mi po něm tak šíleně zle
že jsem se na to vyprdla a začnu zase až po prázdninách,tohle fakt nemá smysl..to je pořád nějaká grilovačka,zmrzlinka,oslavička-dortíky,mojito a tak dále
Tak jsem se konečně vrhla na focení,začala jsem fotit portrétní fotky a tak mě to teda chytlo že jsem začala šetřit na profi zrcadlovku a budu fotit a fotit.Zájemců mám kupodivu hodně
krásný den všem přeji
. Snažím se papat dietně hodně salátů, celozrné pečivo, s tím pitím jsem na štíru, uznávám mohlo by to být lepší. myslíte, že to může být tím pitím nebo prostě trpělivost. Pravda je, že s Meridii jsem taky neviděla ze začátku velké účinky, pak jsem je brala a nehlídala jsem se tak přísně a ani váhu a sama jsem byla překvapena, když jsem se po čase zvážila. Tak budu moc vděčná za podporu
kde může být zakopaný pes, sibutramin mám pravý, tím jsem si jista.

,to je fajn,tak myslím,že by neměl být problém jet....jen tam asi netrefím,tak doufám,že pojede aspon Janule1
dole mám bídných 5kg a víc ani prd.Ale to je tím že prostě žeru
No mám od rána tak zdeptanou náladu, že jsem si před chvílí zapila Sibu asi po měsíci a ať už se krucinál začnou dít zázraky, jinak to moc dlouho nevydržím