Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

fialeee
renca13
| 3. 8. 2010 07:04
Ahojky vítám tě u nás v klubu určitě to může být pitím,já když jsem pila hodně tak šla váha rychle dolů,teď nepiju skoro vůbec a váha jde nahorutaky jsem brala meridii a tam to šlo fakt samo,tady musí člověk fakt poctivě dodržovat pitný režim a nežrat což mi poslední dobou nějak nejde,Tak držím palečky ať se váha pohne.A můžu se zeptat na jaké váze začínáš??
jozinka
renca13
| 3. 8. 2010 07:01
Ahojky téda taková absence tytyty taky neodoláš letním pochoutkám jo?
Dobré ránko
renca13
| 3. 8. 2010 06:59
Dobré ránkoKoukám nikde nikdoJá jsem taková ostuda,že se úplně stydím sem napsat.Hubnutí ee nejdeba naopak 1kg nahoře ach jo.Předevčírem jsem chtěla najet na sibu,ale udělalo se mi po něm tak šíleně zle že jsem se na to vyprdla a začnu zase až po prázdninách,tohle fakt nemá smysl..to je pořád nějaká grilovačka,zmrzlinka,oslavička-dortíky,mojito a tak dáleTak jsem se konečně vrhla na focení,začala jsem fotit portrétní fotky a tak mě to teda chytlo že jsem začala šetřit na profi zrcadlovku a budu fotit a fotit.Zájemců mám kupodivu hodně krásný den všem přeji
Sibutramin
anonym
| 1. 8. 2010 18:27
ahoj zdravím všechny

hlásím se do klubu, kdo hubne se sibutraminem. Beru ho druhý týden, ale příjde mi, že váha nejde úplně ideálně dolů jak jsem si představovala. Mám 2kg dole a nějak to nejde více dolů. Beru si ho ráno a působí na mě ještě odpoledně,v podvečer mi příjde, že slábne a chutě přicházejí. Když srovnám s meridii, tak pocity asi stejné, ale ta váha šla dolů. Snažím se papat dietně hodně salátů, celozrné pečivo, s tím pitím jsem na štíru, uznávám mohlo by to být lepší. myslíte, že to může být tím pitím nebo prostě trpělivost. Pravda je, že s Meridii jsem taky neviděla ze začátku velké účinky, pak jsem je brala a nehlídala jsem se tak přísně a ani váhu a sama jsem byla překvapena, když jsem se po čase zvážila. Tak budu moc vděčná za podporu kde může být zakopaný pes, sibutramin mám pravý, tím jsem si jista.
ahojkyy..
jozinka
| 30. 7. 2010 19:52
Zdravím Vás.. po odmlce sem semka zase zavítala.. omlouvám se... ale nějak není čásek.. manža měl na týden dětičky z 1.manž. tak že. nebylo tolik čásku, navíc, jak blanka informovala, tak jsme vegetovali pár dní v lužanech.. tak že.. pohoda ...
Srazík.. jasný, že jsem pro.. určo pojedu, malou budu muset vrznout k babičce, teda jen doufám, že nemá odpolko a nebude s tím problém.. no kdyby náhodou, tak bych musela dorazit až v sobotu, to by se nedalo nic dělat.. ale vím to dost dopředu, tak se babička jistě ráda zařídí...
Jen váhové úbytky nějak asi nic extra.. spíš si myslím že jsem o nějaké to kilčo nahoře.. no ale nebudu to hrotit... léto je léto... a dám se do toho asi až v záři, bych to tak viděla.. teď to nekřečuju...
tak se holky mějte všechny krásně a v září ať nás je co nejvíce...
terka07
steklounka
| 29. 7. 2010 20:37
Ahojky Blani,tak to máš pravdu,taky mě to napadlo ,tak snad v dalším týdnu nám to vyjde.....
Janule1
steklounka
| 29. 7. 2010 20:36
Ahoj Jani,no tak to je smůla,to se mi nehodí,ale co třeba v pondělí??V neděli mi odjíždí kluk na soustředění,a pak jdem k známým co snima jedem na dovču,domluvit podrobnosti...
holky už se mi to blíží 7.8-21.8.se budu válet v Chlumu
steklounka Janule
terka07
| 29. 7. 2010 18:50
holky vy než se na tom kafíčku domluvíte, tak to si ho dáme asi všichni společně u nás na chlaupě
steklounka
Janule1
| 29. 7. 2010 17:57
ahojky,kdy že dáme kávu? já mám čas v neděli na večer.
Ivonn
steklounka
| 29. 7. 2010 08:27
teda holka,ty tvoje články nemaj chybu ,zase jsem se od srdce zasmála,doufám že nebudeš chybět na srazíku
ahojky všem.........
steklounka
| 29. 7. 2010 08:25
Ahoj holky,přeju Vám pěkné ráno
Tak se hlásím po pár dnech,koukám že se tu rozjel už srazík....,to je fajn,tak myslím,že by neměl být problém jet....jen tam asi netrefím,tak doufám,že pojede aspon Janule1,tak to já asi něco upeču,at se taky jednou pomějem né hmmm buřtíky,uzené mnam,mnam .
Renco a Jani...tak já alkoholu taky moc neholduji,napiju se tak jednou dvakrát do roka a to ještě jen Berenzen jablíčko....ale pak to stojí za to ..tak abych Vás tam nepohoršila,radči pít nebudu
Ještě to teda musím říct doma,aby mi to prošlo
Jinak Vás ráda všechny poznám osobně...Jani a mi si asi dáme konečně to kafe ne

Gratuluji k ubytku váhy,co jsem tu četla...
Dobré ránko
renca13
| 29. 7. 2010 07:38
Krásné ránko všem Veroniko to zírám teda a tleskám až mám dlaně rudé báječný výsledek..bravo.To já si můžu nechat zdát,váha se nehne a nehne dole mám bídných 5kg a víc ani prd.Ale to je tím že prostě žeruJani já už alkoholu taky moc nedám,hned jsem lehce opilá a hlučná takže já max lambrusco.Teda takže z čech nejede skoro nikdo jo no ženskýýýýýýBlani týý jo uzený mňam a můžu pro ty rohlíky dojet autem?
janule a všichni ostatní
terka07
| 28. 7. 2010 21:55
Tak pro všechny co ještě nepochopili o co jde nebo to zaspali Plánujeme s Joži srazík vech z diskuse i těch co jen nakukují a nepřispívají prostě všech hubnoucích at už úspěšně nebo neuspěšně to je jedno prostě všech snažících se

Srazík se kona od 24-26.9 nebo od 25 jak komu to výjde u níás na chlaupě v Mladějově v Čechách je to kousečk od Sobotky a jičína v Českém rájí kdo pojedete tak mi písněten ebo písněte sem to je jedno at mám zhruba přehled kdo pojede, já vím je dost času já se ještě tak týden předem připomenu a dáme dohromady konočnou cifru a zjistíme jestli nás chalupa pojme, když ne spíte na zemi jako za mladých časů . No a program je jednoduchý
nájezd v pátek odpoledne, večer první popití poklábosení a pojedení uzeného , které poctivě budu udit v udírně teda pokud se mi podaří jí roztopit no a v sobotu to samé v bledě modrém pro ty, které přijedou až v sobotu aby jim něco neuniklo No a taky mám v plánu, že když budu v září objednávat krémíky tak to udělám tak šikovně aby ty co pojedou neplatili poštovné tak vám je osobně přivezu a bude to ale to dám vědět předem a dohodnem se. Jinak se mooooc těším, protože mám pocit, že jsme se tu sešli samé fajn baby a to bude pokec počkejte jak nám bude hlava drnet. Jo a pro ty, které bez pohybu nevydrží nabízím, že nám budou do vsi chodit pro pivo je to tak 2 k do kopce ty náruživější můžou klidně iběhat ráno pro čerstvé pečivo
Blanka
Janule1
| 28. 7. 2010 21:20
ty Blani,mě asi ušlo něco. Kdy se konná srazík? Já teda toho alkoholu už moc nezvládnu. Ale zase když budem klábosit a klábosit,tak pak se budu asi točit a nebude budu mít druhý den hlavu jak pátrací balon.
VeronikaKori
Janule1
| 28. 7. 2010 21:16
tak to blahopřeju a závidím. od koho jsi objednávala sibutramin? a honem piš co jsi dělala.co cvičení?
rosnička
Janule1
| 28. 7. 2010 21:15
ahojky,no to bolí. To znám. Pila jsem urologický čaj. Nic moc. To se musí vydržet.
ivonn
Janule1
| 28. 7. 2010 21:13
ty Ivonn. Ty tvoje příspěvky číst to je masakr. Pomalu čůrám smíchy. a s těma chlapama máš pravdu. Jsou divný
ivonn a ostatní
terka07
| 28. 7. 2010 18:47
ivonn ten tvůj příspěvek mě zase dostal, ty by jsi opravdu měla psát knížky bych se pobavila při dlouhých posezeních ví kde, lepší než ten Bobe, toho už znám nazpaměť. Jo a dneska mi psala jedna holčina a chtěla na tebe mailovku, že b jela s námi na sraz a chtěla se s tebou domluvit odkud že přímo jsi tak doufám, že ti písla do zpráv. hele holky moravandy jedny to jsme ten sraz měli udělat někde u vás, tady neni víno ani zmrzlinovač jen chalupa a lidí z čech málo,l zatim se hláísim jen já jožina a Renča to teda nic moc. Holky z čech přece se nedáme aby nás morava převálcovala už stačí že maj dobrý víno, veselí lidi a Ivonn víc nepotřebujou
sibutramin
VeronikaKori
| 28. 7. 2010 16:31
Tak děvčata,
připojuji se k této diskuzi - dne 16.5.2010 jsem snědla svojí první pilulku sibutraminu, nejsem na to nějak moc hrdá ale při výšce 166 byli mých 71 kg opravdu dost- bohužel nejsem ten typ člověka který by vydržel půl roku čekat na výsledky. K datu 23.7.2010 jsem se zvážila a mám oči až na vrchu hlavy má váha je 61.5 - nyní už bez prášku ale s velmi ošetřeným jídelníčkem, kupodivu mě začalo i bavit počítat kalorie atd. Mám teď váhu jako naposledy v 6. třídy a hodně moc mi pomohl e-jídelníček na flore. Můj cíl je 58 - tak držte palečky a já je džím Vám. Veronika
ahojte
rosnicka
| 28. 7. 2010 15:26
holky, po dlouhé době nám jdč net, hurááá
jinak už druhou noc a vlastně velkou část dne trávín na wc, mám zánět mořáku, a stále nic nezabírá...au au..nemáte někdoněco odzkoušené, že vám to zabírá?
sluníčko by mohlo už konečně vylézt..
oběěěěěěěěěěěěd
Ivonn
| 28. 7. 2010 13:29
já dneska prásknu kuře na paprice, kluk nesnáší omáčky a knedle, včéra byl držkatej, tak to má za to. Musím schovat příbor, bude štěstím mlátit hlavou o stůl a lžičkou si nerozrejpá žíly na rukách tak hluboko, jak nožíkem a vidličkou.....
Renčo
Ivonn
| 28. 7. 2010 11:15
naděje a víra je v tomto případě asi za deset doktorů, u chlapa obzvlášť. A podstrkuj mu hodně kluky, to taky pookřeje, dětská bezprostřednost je nakažlivá.....
Tak Weji
Ivonn
| 28. 7. 2010 11:06
abraka dabra.....................
ivonn
renca13
| 28. 7. 2010 11:05
uuáá no to jsem se zase zasmála po ránu sakra s kým pojedu jááá??Je tu někdo na stejné trase??prd co,takže jen já a přístroj na zmrzlinu OK.Holky moje váha stále stejná,občas vyletí pak zase padne zpět,ale dolů nee.ach jooo ivonn no tatínek kupodivu docela dobrý,jen 5-6 den mu nebylo dobře,ale už se zase směje a je plný naděje.Taky bych šla k vodě,ale tohle počasí mi docela vyhovujejdu vařit..knedlo,zelo,vepřo
Depka
weja
| 28. 7. 2010 10:36
Blani, dalmatini výborný, ale výraz synáčka... počkat, až ve 20ti zjistí, žes takhle dávala jeho fotky na net

Ivonn, přestaň psát (nebo jako ne, ale víš jak ) Já sem se zas málem počůrala smíchy.. Už o tobě i vyprávim kamarádkám, že tvoje příspěvky nemůžu číst v práci, jinak se rozesměju přes celý knihkupectví

Jinak holky, já dneska ráno dostala tááááááááááákovou depku! Běhala sem po bytě, nadávala jak chorá vrána, kalhoty mi sou velký, druhý malý, nemám žádný triko, no děs.. a když už sem se do něčeho oblíkla, letělo to zpátky, páč sem v tom byla jak buřt.. No mám od rána tak zdeptanou náladu, že jsem si před chvílí zapila Sibu asi po měsíci a ať už se krucinál začnou dít zázraky, jinak to moc dlouho nevydržím
Samantě
Ivonn
| 28. 7. 2010 09:51
přeju hodně zdraví a přeju ti tu euforii z úbytku kil. Špitál je na hubnutí dobrej, ani brambůrky tam lakomci nedávají......
To se to chlubí, když někomu vytěží šutry jak z kamenolomu......
Ty jedna bezejmenná s miminkem - doplň tabulku
- jméno
- věk
- stav kg
- stav jako takový
- zaměstnání
- chutě, včetně nočních nájezdů
- problémy s vyprazdňováním
doplňující informace...
Jaňuli
Ivonn
| 28. 7. 2010 09:08
něco je jinak asi sem tam u všech. Chlapi jsou takoví jiní, však víš, nic moc neřeší, to jen my jsme vnímavý na ty nálady a pocity a pak nám to leží v hlavě a pořád to pitváme....Občas to u většiny párů na čas upadne do takovýho nějakýho neslanýho-nemastnýho stavu, práce, horko, řeší se prachy, děcka zlobí a všechno dohromady.
Blbý je, že první myšlenka ženské je vzhledem k obraně hnízda, jestli ten můj nějak nevyvádí, co?
Dobré ránko všem
Ivonn
| 28. 7. 2010 08:11
už su tu.........
Dělala jsem bakaný výkazy, tak jsem měla přehozený písmenka na čísla.
Blani, docela jsem překvapená, myslela jsem, že Moravu zastupuju už jen já, a nakonec v září pojedeme jak důchodci na předváděčku kastrólů autobusem.
Už to vidím - v koutku cigáro, v jedné ruce klobásu, v druhé flašku vína, na kolenách tácek s pěti zákuskama a budeme se nadšeně navzájem chválit, jak nám jde hubnutí...
A já ještě potáhnu pytel brambůrek a Renča stroj na výrobu zmrzliny.....
Kde jste koupili takový pěkný puntíkatý děti? U nás na Moravě byly k dostání jen jednobarevný bez vzorku......
Doufám, že je vám už líp a příští týden, jak se oteplí, tak zase hupky do nějakýho rybníka...
Renčo, jak zvládá taťka léčbu?
A gratulace za všechna setřeplá kila všem, kterým se zadařilo.
Já už se pomalu bojím napsat, co já a kila, jsem spokojená s tím, co teď mám. Ale kdybych se víc zapřela a nežrala ty brambůrky - tak jsem si jistá, že do konce prázdnin se dostanu pod 70kg. Ovšem život bez mých oblíbených Leysek a Bohemek by byl pustý, prázdný a plný smutku, a navíc mám pocit, že bych už byla k té kategorii cáklých "Bekhemek" a tady by mě sežral antivir.....
U mě nastupuje, vzhledem k věku, problém se zemskou přitažlivostí v celoplošném měřítku. Já sice sednu na kolo, ale jinak je sport pro mě sprostý slovo, a tak mi stejně nakonec zbývá jen , smířit se s tím, že jak mi ubylo kil, tak mi bude přibývat kůže. A nakonec - za pár let s tím můžu mýho strašit,, když nebude šlapat brázdu.... Shodím šprndu, vyletí mi oči z důlků, vypne se mi kůže na čele a padne mi stín na kolena.
Kolegyně si nechala zvětšit prsa z -0 na slušný dvojky, řeknu vám, osahala jsem si, a i když sama bych nikdy kosmetickou úpravu čehokoliv nepodstoupila, tak to je fakt moc pěkná práce, a za to její nabyté ženské sebevědomí to určitě stálo. Může vystrčit, co dřív pracně zakrývala.
terka07
renca13
| 27. 7. 2010 17:41
Ty bláho chudáčci dalmatínci ale výraz tvého syna ten je boží fakt.Hlavně že už je dobře
a ještě jedna
terka07
| 27. 7. 2010 09:53
dalmatini II

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
21. 6. 2025 15:21
14555
Ondrej Prikryl