Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

steklounka ,samantha80 a další
terka07
| 27. 7. 2010 09:52
Takže nejdřív velikánské gratulace Samantě, je to výborný a supr a chci taky vidět fotečku v kostýmu. já ted bojuju taky a holky od neděle mám dole dvě kilča, díky Silvě, která mi poradila jak na to tak uvidíme jak to pujde dál tajně doufám že by mohli být apoň 3 kilča za měsíc, kéž kdyby, už nejsem náročná takže i dvě by stačili jen aby to šlo zase dolu, ono u to byl oskoro na depku pul roku ani tuk a pak pro změnu zas nahoru, takjsem ráda, že ted ta rafika blbá na váze se rozhoupala a jde pomalu dolu, no jo asi je líná jako já.
Stekli přikládám vám všem fotku pro pobavení našich dalmatinků
renca
terka07
| 27. 7. 2010 09:45
no supr dávám vědět s dostatečným předstihem tak doufám, že se ještě někdo přidá joži je podle mne jasná sice jsem s ní o přesném termínu zatim nemluvila,ale určo pojede, ted se válí místo nás v Lužanecha užívá si pohodičku zatím co já chudinka dřu jak blázen
terka07
renca13
| 27. 7. 2010 07:24
Tak koukám,že první vlaštovkou budu já já se teda hlásííííííím jen nevím jestli už od pátku,to se musím domluvit s manželem jak mě pustí a prosím tě,co by jsi nakupovala??Nic nenakupuj,podle toho kolik nás bude,tak se domluvíme a každá něco přiveze ne??Moc se těšííííííím
fotka
Janule1
| 26. 7. 2010 19:34
taky bych měla vyměnit fotku. teď mám ty vlasy kratší a světlejší.
steklinka
Janule1
| 26. 7. 2010 19:32
no děti to vydrží ale horší je to s námi. jinak ten nápad už mě napadl před lety ale nějak na to nebyli penízky na víc. a jinak jsem to taky udělala,protože cítím,že se něco děje. tak trošku máme problémy. nehádáme se ale není to ono. mám takový divný pocit. nějak to neumím vysvětlit
prodam Sibu
cumacek27
| 26. 7. 2010 17:37
Ahoj holky, tak jak si uzivate krasne leto?Ja dost pracovne a rozlitane, v CR jsem byla snad jen 4 dnyale proc pisu...od cloette mi zbylo asi 24 tabletek Sibu, uz je uzivat nebudu, takze jsem si rikala, ze bych je prodala za 600 KC plus postovne...kdybyste tedy mely zajem, pisnete mi na email:dolcevita10@seznam.cz a domluvime seJinak se mejte krasne!
hahaha
steklounka
| 26. 7. 2010 12:35
jsem se tu nějak rozepsala....... tak jdu zase pracovat.
Všem přeji pěkný den
bezejmenaaa
steklounka
| 26. 7. 2010 12:34
ahojky vítám tě tu mezi námi
Nenapsala jsi nám ani kolik je tvá výchozí váha.....jestli máš málo,tak možná půjdou kila pomalejš dolů,ale to ses tu asi dočetla.žízen,to je normální,tu jsem měla taky na začátku,ale už to není tak hrozný,spaní to jsem teda měla v pohodě a bolesti hlav jsem měla asi jeden,dva dny,tak doufám,že tě přejdou.Užívám Sibu kolem poledne,je to podle toho,jak to cítíš ty a je jedno jestli na lačno či po jídle,myslím,že v tom není rozdíl.
Tak držím palečky při hubnutí a budem rádi,když písneš jak ti to jde.
Samantha 80
steklounka
| 26. 7. 2010 12:30
Ahojky,zdravím tě mezi námi..to je dobře že ti operace dopadla fajn.A kila dole to gtratulujiNo a koukej sem dát fotečku v tom kostýmku.... to bude tancování co....šikulka jsi
terka07
steklounka
| 26. 7. 2010 12:26
Ahoj Blani,tak to je dobře,že už vám puntíky ustupují i když jsou hezké
To je škoda,že nemáte s mužem moc společného...ale myslím že by se přece jen něco našlo ne......děti .No tak já dnes nepotřebovala ani toho Bobše ,jak to šlo rychle...asi jsem snědla něco špatného či co
Tak vínečko je škoda,že si nemůžeš dát,ale zase na druhou stranu...budeš mít klídek ne
A s kilčama si nezoufej,určo je shodíš,věřím ti
Tak jedině bříško opravdu shodíš asi lehy,sedy...ale když necvičíš,tak zkus tvé krémíky ne.Mě docela pomáhají,zrovna včera mi muž říkal ,jak mám pevný zadek,heboučký a bříško se mi taky vyplo ,takže krémiky doporučuji
renca13
steklounka
| 26. 7. 2010 12:21
Ahojky ,jo to víš že je mám doma už od soboty....hned se naprdli knedlema ,taky jsem si dala 2 knedlíky...neodolala jsemjůůůů ty byli dobrý .takže ted peru a uklízím zas po nich co stihly za tu krátkou dobu udělat
Urř¨čitě je to dobře,takhle si jednou za čas vyrazit bez dětí,myslím,že to ten vztah posílí
jozinka
steklounka
| 26. 7. 2010 12:18
ahojky,dík za podporu,tak to mě pořád lítají dolů kolíčky ,jo a taky mi spadl truklík s muškáty,naštěstí nikdo pod balkonem nešel...jo tak to jsem říkala manželovi asi týden aby mi je přivázal,a pak když spadl jak to šlo hned
Janule1
steklounka
| 26. 7. 2010 12:15
ahojky,no to vím,že jsem trdlo ,tak ještě že to tak dopadlo.
vydíš to mi jsme ted měli 11let výročí od svatby a 13let spolu,tak jako ty jse mteda dárek nepřipravila ,ale byli jsme na romantické věčeři a pak doma v posteli ,taky to bylo fajn.myslím,že jsi měla skvělý nápad odjet na 3 dny sami....úplně ti to schvaluji,jen klidně jeď,určitě si to oba zasloužíte a děti to bez vás ty 3 dny vydrží ne
začátek
bezejmenaaa
| 26. 7. 2010 08:18
Ahoj všichni, tak jsem se připojila mezi vás a začla s hubnutím za pomoci Sibutraminu také....objednala jsem přes net, došel v pohodě. Mám testovací dávku na 1 měsíc a začala jsem ve čtvrtek min. týden.....zatím jsem se samozřejmě nevážila, protože to po pár dnech nemá význam.....
Jen doufám, že mi hubnutí půjde jak po másle. Taky nehodlám držet žádnou dietu, kterou bych později po dobrání Sibu nedokazala držet dál.....
Potřebovala bych shodit tak 15 kg. Je to běh na dlouhou trať, ale snad se mi to podaří.
Zatím u sebe pozoruju žízeň, díky které piju jak o život, v noci moc nespim a taky bolesti hlavy-to pevně doufám, že přejde, protože jinak bych byla nucená Sibu vysadit.
HOlky ještě jsem se chtěla zeptat kdy Sibu užíváte, jestli hned z rána po 1.jídle nebo na lačno nebo kdy.....díky moc za vaše podněty a připomínky a přeji krásný den
Po dlouhé odmlce
Samantha80
| 26. 7. 2010 01:21
všichni,
po dlouhé odmlce se hlásím živá,snad už zdravá,bez žlučníku a kamene a o +/- 12 kg dole.Chci znova moc poděkovat tomuto blogu,že existuje a má spoustu aktivních členek,protože když člověk cítí podporu od lidiček,co mají stejné trable,má hned z poloviny vyhráno.
Poprvé jsem zde byla a přihlásila na konci března a od dubna beru sibu,jenže v květnu 17.jsem byla na operaci a asi na 3 neděle vysadila. Světe div se nepřibrala,to už se mi nestalo ani nepamatuji a navíc už bylo asi 5 kg dole.Přitom jsem nedržela vůbec žádnou dietu,prostě nic,jen jsem se víc nalívala vodou a že já bumbám hodně i tak. Zhruba v půli června jsem začala brát znova a výsledek jsem již zmínila.Takže sama za sebe mohu říci, že je to nejlepší berlička, jakou jsem kdy měla a poprvé po 5-i letech zase hubnu a jsem šťastnější člověk.Navíc jsem si sehnala nádherný kostým na břišní tanečky,doposud jsem jen slintala,nic pěkného mi nebylo a teď ho mám, je krásný a MŮJ!Tímto jsem chtěla říct, že když se to podařilo mě, tak už musí každému.A pamatujte,že hubnutí opravdu začíná v hlavě.Mějte se rády, chvalte se a užívejte života, nikdo jiný to za Vás neudělá.!
zvláštní odkaz pro moravandy
terka07
| 25. 7. 2010 23:14
podlemailu co mi řicházejí je vás tady dost z moravy tak dejte vědět která by jste jela třeba se k vám někdo přifaří adoprava budfe levnější , hoolky hlavně mezi sebou mluvte i ti co nepřispívbají a jen načuhují určo se dohodnete.
všem
terka07
| 25. 7. 2010 23:09
holky pozor tak jsem se usnesla, že víkendový sraz bude 25-26.9 zvu všechny k nám na chalupu tj. Mladějov v čechách je to kousek od sobotky bližřší informace pokud budete chtít dodám. Já budu na chalupě u od pátku 24.9 takže jste všechny vítány už v pátek jen dejte prosím vě+dět kdo by jste jel at nakoupím a uspořřádám postele bližší info písnu poodle počtu.Už se moc těším když tak písněte na juricovab@seznam.cz
Renča
Janule1
| 25. 7. 2010 12:07
házím ti sem odkaz toho pensionku v přírodě. Mě se to moc líbí. www.pension-chribska.cz. Nešel mi sem vložit odkaz,tak jsem to napsala. Asi jsem jelito.
Sibutramin 20mg
SilvaS
| 25. 7. 2010 10:59
Pro všechny , kteří si chtějí užít klidné léto bez pokušení, které zrovna v tuto dobu číhá všudetřeba ve formě zmrzlinek -po té bych se třeba utloukla mám Sibutramin 20mg, přípravek obsahující skutečně 20-22mg účinné látky, baleno v lekovkách s bezpečnostními uzávěry po 30, 50 a 100tbl, vše originál zabaleno, označeno, a s příbalovým letákem v češtině, při pravidelném odběru možnosti slev, svých klientek si velmi považuji nejedná se o přípravek pro lékařský trh , proto jsme si mohli dovolit jej udělat opravdu bez zbytečných doplňkových látek , jako třeba u Meridi , na které pak nastávaly u spousty lidí přecitlivělost , a měla nepříjemné doprovodné jevy,a také ve vyšší gramáži účinné látky, Sibutramin je skladem v dostatečném množství a dodání je do druhého dne, možnosti nákupu z dlouhodobě ověřeného zdroje. Dodávám i na Slovensko, na dobírku , platba v EUR, email sibutraminum@centrum.cz , hezké přožití slunečné neděle přeji Silva
Janule1
renca13
| 25. 7. 2010 10:43
Jani hoď odkaz ráda se podívámmy takhle s manželem rádi někam vyjedeme to joooo Blani to máte zvláštní vztah s manželem teda,to by mi asi docela vadilo že nemáme nic moc společného.Ale co hlavně že se máte rádi
Renča
Janule1
| 24. 7. 2010 22:27
hned se juknu. Já našla luxusní hotel. Dali by jsme za ty 3 dny 6 tis za ubytování a je to ve městě. Teď jsem našla penzion v Chřibský a to je tak hezký. Je to v přírode. Koně a tak. Úžasný. To mě nadchlo. Tak jsem tam teď napsala email.

Blanka: my máme vztah docela hezký. Ale někdy bych ho taky praštila paličkou na maso.
hotel
renca13
| 24. 7. 2010 22:04
Jezdíme sem,maximálně doporučuji..je to parádahttp://www.hotel-jezerka.cz/
ahojky holky
terka07
| 24. 7. 2010 21:56
takže hlásím dalmatini jsou na ústupu, pupence se zmenšují už hlavně nelezou nové. Na kožnim nám naordinovala tekutý pudr a nedrbat, nic jiného na to není, tábor jet může takže pohoda, dneska už se ani nedrbali

Jani já doporučuju taky bez dětí určo si odpočnete, ale já osobně bych asi s manžou nejela, my by jsme se nejspíš pozabíjeli, nemáme společné zájmy, jsme zvyklý si žít každý na svou pěst a mám pocit, že by jsme se spolu prostě bez dětí nudili. Takže já jkdyž si chci odpočnout nechám děti manžovi a mizím, je to asi zvláštní ,ale je to tak. Ale určo pokud máte hodně společbných zájmů a pěkný vztah tak vám to bez dětí jen a jen prospěje,

Malý bobeš holky nezabírá, asi bych ho přečetla kolem dokolaa nic . takže asi přejdu na politiku z té se určo po...... JJinak zítra ráno Honza jede na tábor a bude 18 dní klid, Tera odjíždí zatím na týden s babi takže bude doma havaj, škoda, že mám pohotovost v práíci takže musím být střízlivá na telefonu to je jediná nevýhoda, že ke klídečku doma nepřibude klídeček u vínka. Jo a nevařim, nenakupuju takže td 3 týdny tvrdá dieta a sibu mám vzorek od Silkvy 25mg tak uvidim jestkli to se mnou pohne a těch ted už 10 nadbytečných kil se zbavím, kde jsou ty časy co jsem tu hořejkovala nad 5 kilči navícNo jo jsem čuník a v létě se prostě neovládám, stydim se jsem hambářka.Jo a kdybyjste měl někdo radu jak se zbavit horní poloviny těla hlavně břicha tak dejte vědět, je mi jasné že mi všichni písnete, že cvičit a cvičit, ale víte co já jsem lemra líná a vím že se nedonutím ,ale už jsem na sebe zas tak naštvaná, že možná........
Renča
Janule1
| 24. 7. 2010 21:43
a můžu se zeptat kam jezdíte?
steklinka,janička
renca13
| 24. 7. 2010 20:41
Ahojda holkystekli tééda sliny mi tečou až na zem,borůvkové knedle naprosto miluju a co rodinka,už je máš určitě doma ty budou koukat
jani určitě na 100% bych jela bez dětí!!!!!!Máte plné právo si taky jednou za čas užít pořádně jeden druhého a nemuset hlídat nezbedná dítka my jezdíme s manželem jednou za čas na víkend do našeho oblíbeného relaxačního hotelu.Jednou jsme sebou vzali Matýska,to ještě nebyl Filda na světě a to z toho důvodu že jsem si pořád vyčítala že mu to je asi líto.No víkend už relaxační nebyl ani náhodou,Matýskovi se tam sice moc líbilo...protože je tam bazén a další super zábava včetně krásného koutku pro děti,ale nakonec nám řekl ať si jezdíme bez něj že on raději pojede s našima na chalupu na houby takže výčitky nemám a už se těším až zase vyrazíme.Takže určitě nechte děti doma a užijte si nádhernou dovču
jozinka
Janule1
| 24. 7. 2010 20:34
taky si myslím,že se jim nic nestane. Takže bych měla začít hubnout Myslím,že tady Ivonn psala o aloe vera. Měla jsem jí doma,tak jsem to zkusila. A musím říct,že je to pěkný čistič. Celý den jsem lítala na záchod.
ahojky..
jozinka
| 24. 7. 2010 20:02
Steklinko.. dobrá story s telefonem.. ale buď v klídku, nám všem se něco podobného jistě už stalo.. mě často z 8 patra letí dolů utěrka a pak někam zmizí, než doběhnu dolů, kolikrát mi letěl polštářek a tak.. naštěstí né telefon..

Janule1 ... já bych byla pro, aby sis to užila jen ty a manža ne? jestli teda chceš ty sama...já osobně bych jela sama.. kdyby to bylo na delší dobu, tak neřeknu, ale ty 3 dny si zasloužíte ne? jen sami pro sebe, dítka to zmáknou...

jinak zdravím i všechny ostatní...
Steklinka
Janule1
| 24. 7. 2010 15:19
ahoj, no ty jsi trdlo ale hlavní je,že nemusíš kupovat nový telefon. Jinak jsem dneska taky dělala rajskou. Manžílek si dal 3 talíře. TAk se s Vámi musím ještě poradit. Máme s manželem výročí svatby 12 let. Tak jsem mu připravila překvapení a objednala jsem 3denní dovolenou. Myslela jsem,že by jsme jeli bez dětí aby jsme si to užili. Ale bez dětí nevim nevim.Jinak luxusní hotel s výřivkou a tak. A nemusela bych vařit tak mi poraďte jestli by jste vy jeli na 3 dny si užívat bez dětí. Ale zase mám názor,že by jsme si 3 dny mohli věnovat jeden druhýmu.Tak čekám na Vaše názory.
Ahojky...
steklounka
| 24. 7. 2010 13:53
holčiny,tak konečně jsem ted dovařila,rajská super a borůvkové knedle,ty nemaj chybu,tak ted můžou přijet ..rodinka moje

Janule1.....ahojky,no to ti povím,nějak se nemůžem domluvit že ,ale do konce roku to snad stihnem ne,jo jen žehli,já už mám hotovo .
Holky musím se Vám svěřit s mým dnešním zážitkem....bydlíme v 5 patře,v paneláku......šla jsem si na balkon zakouřit a čekala jsem telefon od sestry,tak jsem si položila mobil na stolek,ale jak začal zvonit,nějak mi vypadl z ruky...a co se stalo spadl mi dolů z balkonu,myslela jsem že se zcvoknu ,mám ho nový....ale asi u mě stál anděl strážný,běžela jsem dolů a funguje ...akorát se mi tročku pochroumal kryt.Teda řeknu Vám,měla jsem z pekla štěstí,mám strašnou radost.Promiňte že ,snad jsem tím nikoho neotravovala...ale mám takovou radost,že telefon přežil
Tak se mějte pěkně a hezký zbytek víkendu
téma
Janule1
| 24. 7. 2010 09:56
ahojj holky, vy máte zase téma.Ale aspoň se nasměju. Já teda beru antikoncepci. Od té doby co jsem byla v lednu na přerušení,tak už to neriskuju. Je to hnus.Taky jsem říkala,že mám šikovnýho manžela. No a po 16 letech se mu to nějak nepovedlo A to když jsme chtěli děti,tak jsme museli podstoupit různý ozdravný programy. Tak jsme to do týhle doby nepochopili. Jinak jsem po práškách taky pěkně přibrala. Až mi skončí ms,tak se zvážím ale určitě na tý váze budu brečet. Včera jsem potkala kamarádku a říkala,že chodí na K2 a zhubla za dva měsíce 8kg. Ale prý je to brutus. Tak tu přemýšlím,že bych to zkusila. Ale nevím kde najdu čas.
A steklinko: s tebou se domluvit na kafe je zážitek. A jinak dneska si stoupnu i já k prknu. Když vidím tu hromadu,tak to mám do konce víkendu. V těch vedrech jsem žehlit odmítala. Ale dneska je super počasí Je pod mrakem a je chladnější počasí. super

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
21. 6. 2025 15:21
14555
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Elsa
21. 6. 2025 18:13