Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

:)
weja
| 24. 7. 2010 08:15
Stekli, tak to jestli si to rodinka dneska smíchá všechno dohromady, stihnou přečíst tak jednu větu z Malýho Bobše Já jsem si teď dala zdravou snídaňku (zakysaná smetana, špaldové vločky a hroznové víno) a jdu do práce.. Užívejte sobotu, jinak Liberec hlásí zimu jak blázen, déšť a silnej vítr..
ahojky
steklounka
| 23. 7. 2010 23:34
holky ,tak to jsem se taky pěkně zasmála....je pravda že už 2 rok nemám MS a muž je šťastnej jak blecha ,kolikrát si říkám,že by se i někdy MS hodili .
Renco...koukám,že jsi změnila foto....moooc ti to tam sluší
Tak kočky já ted dopekla kynuté buchty...to si zítra rodinka šmákne a to jim chci ještě udělát borůvkové knedlíky a rajskou s plněnými papriky ..no teda já to asi přeháním,ale když jsem ted tak dlouho nevařila ,at se pomějí ne......
Tak jdu do hajan ,všem přeji doboru noc...a nebo spíš dobré ránko
weja
renca13
| 23. 7. 2010 17:30
hahááááááááááá no to jsem se zase nasmála já miluju magnum čokoládový na tom si ujíždím neskutečněivon brambůrky taky parádní jaký že si to kupuješ?? no tak to nevim teda já navrhnu manželovi že si dám tělísko a nebude MS,on mi radostí očůrá všechny rohy a já budu muset kupovat nový koberce tůůůůdle tak to nic teda
prodám Sibutramin
Mocetonaa
| 23. 7. 2010 12:48
Dobrý den,prodám sibutramin - teva 15 mg, měla jsem od doktorky předepsané balení 100 a zbylo mi 25 tobolek,nemohu dobrat z důvodu těhotenství.Jinak s ním mám dobré zkušenosti. Upřednostním osobní předání- Liberecko Cenu nabídněte mocetonaa@seznam.cz
Zácpa :)
weja
| 23. 7. 2010 11:57
Tak už vím, jeden čas jsem užívala vlákninu Psyllium, parádní, jen zapáchající a nedá se rozpustit ve vodě - ale když se dá třeba do ochucenýho jogurtu, tak se to dá sníst... A pak jednu, ta se jmenovala Benefibra - ta mi přišla mnohme lepší, bez chuti a bez zápachu, rozpustila se ve skleničce a dalo se to vypít.. Jen vím, že jsem četla, že jí zpochybňovali (že vláknina by se rozpustit neměla), ale mě fungovala parádně..
Ivonn
steklounka
| 23. 7. 2010 11:51
tak to jsme dvě co mají trauma ze žehlení já to taky nesnáším,proto pak žehlím 3 hodiny vkuse
weja
steklounka
| 23. 7. 2010 11:50

ty škodolibnice jedna,no tak těším se na rodinku,to je důležité a ono to nebude tak horké,syn bude jen týden doma a jede na fotbalové soustředění na týden,takže bude doma jen holka..a ta je v poho,o tu se skoro nemusím starat ,no a za 14 dní jedem na dovolenou
.....
Ivonn
| 23. 7. 2010 11:27
Weji - taky dobrý argument\y, se bavím, já to tak mám s brambůrkama, ty zase vykupuju, aby ostatní nezjistili, jak jsou dobrý a nechodili mi na ně....
A mám pocit, děvče zlatý, že jediná tableta, která by se v nás mohla pohnout, je tak akorát calgonit a to mám ještě obavy, že by se spíš vybrkala v bublinách....
Prekérka...
weja
| 23. 7. 2010 11:12
To vám musím říct, co se mi stalo.. Objednala jsem si od Blanky zázračný krémíky, mimojiné i chladící na hubnutí a pak na strie... A až když jsem se šla poprvý namazat, tak jsem zjistila, že strie mám na prsou, břichu a bocích.. a břicho a boky sem si chtěla namazat tím chladícím hubnoucím.. no nejdřív sem zírala a pak jsem se musela jenom smát
:D
weja
| 23. 7. 2010 11:08
Holkýýý, vy mě bavíte
Jasmin, gratuluju moc k úbytku a samozřejmě tě vítám mězi námi..
Jinak já mám se záchodem taky problémy, normálně chodím každý ráno, teď tak jednou za tři dny.. ale to už je mi úplně špatně a furt nic Ale měla jsem jednou takovej bílej prášek, co se rozpustil ve vodě, v zelený lahvičce a ten byl parádní.. Pokusím se zjistit, jak se to jmenovalo..
A zmrzlinky? Jak si prostě toho magnuma nemůžu dát, zvlášť, když je GOLD??? Co když se pak už nebude prodávat

Dalmatinky zdravim, balíček došel v pořádku A Stekli, hahááá, tobě končí lážo plážo.. teda, ne že bych ti to přála, ale už taky bylo na čase
Renčo
Ivonn
| 23. 7. 2010 09:48
mám už druhý, je to na 5 let a teď ho mám od ledna, někdo má s tím problémy, ale já /ťuk,ťuk/ v pohodě. Akorát, jak už jsem tu psala, jsem při téhle něco přibrala. Ale raděj se zapřu při jídle, než by se mi měla vrátit MS, už bych si těžko zvykala. Odpadá mi takový to, kdy kam jet, abych to neměla a podobně....a chlap ti z radosti bude doma učůrávat jak štěně....
ivonn
renca13
| 23. 7. 2010 09:39
No já bych o tělíšku i uvažovala,ale ještě se chystáme na jedno mimi tak až potomchudák tvůj manžel už mu narostly nehty?? můj manžel má chutě skoro pořád a největší právě když mi končí mrcha prý vyzařuju nějaký ***uální vlny tak doráží jak mlsnej vlčák ale má smůlu no.a na jak dlouho máš tělísko?
.....
Ivonn
| 23. 7. 2010 08:42
Renčo - neboj, to tělísko nekouše.... prášky se mi taky neosvědčily, ze stejného důvodu - byly 100% anti***uální, až můj měl zoufalstvím seškrabanou omítku nad postelí až na cihlu, tak jsem se jich zbavila. Ale být bez ničeho, na to jsem srab....
Pupínku - pak nám dej vědět, co vám naordinovali, to fakt není sranda. Ale z tebe teď musí být pěkná neposeda, co? To musí svědit jak blázen...
terka07
renca13
| 23. 7. 2010 08:29
Týýý brďo na sinice bacha to je dost hnus kamarádka má taky zkušenost a opravdu ne dobroutak ať je co nejdřív zase vše OK!!!Těch 5kg nahoře,no neboooj to zase půjde dolů Zajímavé,že já v těch vedrech taky málo piju..nechápu .Na záchod chodím jednou za 3 dny a jak vidím zmrzlinu tak neodolám.a včera to byl teda masakr!!!!!!!Vzala jsem Matěje na koupaliště a pak jsme jeli do města a on že má hlad.Nejblíž bylo bohužel KFC takže jsem si dala twistera menu s kaší,navrch zmrzlinu a když jsme jeli domů tak jsme se stavili ještě na točenou višňovou ale to byla dobrůtka
dobré ránko
terka07
| 23. 7. 2010 08:23
Tak hlásím, že pupence nikdeo nevygumoval baa naopak máme jich ještě víc, manža mastil s Honzou na kožní tak uvidiám s čim příjdou .Jinak iVON DÍKY ZA NABÍDKU MALÉHO BOBOŠE TOHO MÁM PŘEČETLÉHO UŽ NĚKOLIKRÁT A jé zass ten caps llock, no asi budu muset najt na nějaký ottův naučný slovník těch pár dílů je, tak ptřeba při tom něco vytvořim,ale po dnešku nevěřim na zázraky. No je fakt, že slunec zalezl, ale že by se ochladilo no nic moc. Takže když to shrnu tak oproti včerejšku jediná změna je v tom, že už mě nesvědí jen dolní polovina těla, ale i horní a že slunec zalezl, no aspoň něco
všem
renca13
| 23. 7. 2010 08:21
Dobré ránkoTak se nám zatáhlo a pršííí.Vedra jsou teda šílená,ale déšť taky nic moc,nemůžeme s dětma ven takových 28 by bylo ideálních.Všem moc děkuji za gratulace k narozeninkám k té ms,mě nějak extra nevadí..maximálně první den,ale pak o tom ani nevím.Tělíska bych se asi bála,přijde mi to takové divné no .Já neberu žádnou antiko,nerada do sebe cpu tyhle srajdy...poněvadž pak nemám moc chuť na *** mám šikovného manžela pajajo gratulace k půlkilču dolemě váha stojí,no aspoň že nejde nahoru.Prostě já v létě nedokážu těm zmrzlinám odolat no
Dobré ránko všem
Ivonn
| 23. 7. 2010 08:13
tak u nás je pořád vedro k zalknutí.....
Stekli - žehlení je pro mě silně traumatizující zážitek a celou dobu u prkna se lituju a skučím a fňukám...
Gratuluju Jasmině k úbytku - snad to ostatní povzbudí, to už musí být na tom tělíčku sakra znát...
Našim pupínkářům přeju rychlé zotavení, ony ty sinice jsou v tom vedru asi už všude, sajrajt jeden...
Pro chronické zácpaře nabízím Malého Bobše......
Ahojky .........
steklounka
| 23. 7. 2010 07:56
zdravím Ivonn,terka07,pavka007,jožinka,weja.....prostě všechny stálice a samozřejmě i ty nové...či staronové....Jasmina,tobě gratuluji k schození kileček,to je super
terko...ty si z těch 5kg nic nedělej,věřím,že jak opadne to vedro,tak to půjde dolů samo a dítka dalmatínci....jéé to musí být roztomilý ,ne je fakt,že to asi musí být nepříjemné,tak snad se do tábora uzdraví.Jinak zítra se mi vrací rodinka ,no takže je po klídku ,ale ne těším se na ně,to je pravda.
Tak nevím,jak bylo včera u Vás,ale tady na severu byla skoro celý den bouřka a prudký lijáky,takže se nám to tu příjemně ochladilo...konečně,ted je pod mrakem,pěkně černo asi ještě něco spadne..no a při té příležitosti jsem konečně vyžehlila ,no stála jsem u oprkna asi 3 hodiny .
Tak se zatím všechny mějte hezky,kdo pracuje příjemný pracovní den a kdo se dovolenkuje,tak klídek a pohodička
čauky všem
terka07
| 22. 7. 2010 20:43
tak jsem zas na příjmu a hlsím se. Vrátili jsme se z pár dní v Lužanech, předčasně, protože sinice zaplavili celý rybník a my to podcenili, takže mám ted doma místo dětí dva dalmatiny, soufám, že jim to brzo povolí a Honza v neděěli odjede na tábor, osypaní jsou kráísně pupenec vedle pupence a moje dolní polovina těla nevypadá o moc lí p a holky to by jste nevěřili jaik to svědí.Jinak váha semi pohnulo a to hodněě o celých 5 kg, no jo jenže směrtem nahoru to léto mi teda dává zabrat. Takže jkočky jen co přejde pařák tvrd jdu do sibu, protože jsem opět nad 80 kg a nějak to nemůžu rozdejchat a to vám nemám pocit , že by ch nějak moc jedla, ale pravidelnost v háji ,piju jak velblout a tá stoliceškjoda mluvit jsem zabetonovaný prkýnkjo mám obtisklý snad fakt už na stálo. Takže jsem ted opuchlá, vodnatá, natekká, nafouklá a ješt s pupenama a dalmatiníma dětma no a venku pařák jako krááááva, to je teda den .No musím jen doufat , že se stane zázrak a sibu mi pomuže , mrkay schovaj slunec a ochladí se a dětem do rána někdo vygumuje péupence
Nová "star" Sibutraminek :-)))
Jasmina309
| 22. 7. 2010 19:33

Tak vás tu jdu pozdravit a požádat, zda se mohu připojit?
Již mám za sebou měsíční kůru Sibutraminem 20 a chystám se pokračovat. Má váha byla 93 kg na 165 cm a po měsíci to bylo o 85kg. Již 3 týdny Sibu neberu, takže nevím jak váha narostla výš či nikoli. To zjistím v lékárně, kde se prostě pozná i to neštastné BMI. Snažím se dostat pod 80 kg, což bych byla vděčná všem podpůrným prostředkům, jakým Sibu je! Lepší neznám a že sem jich vyzkoušela...
Berlička v hubnutí - Sibutramin 20mg.
clloette
| 22. 7. 2010 08:37
Ahojte holčiny

Pokud opravdu chcete zhubnout, nebo si alespoň přes léto udržet váhu a nemáte dostatečně pevnou vůli před těma všema dobrotama, co teď v létě všude jsou, tak vám
nabízím "berličku" Sibutramin 20mg. Odbourává pocit hladu a chutě, a
proto uhlídat se, je snadnější :). Pokud mě budete kontaktovat na email,
ráda vám na vše odpovím. Děkuju Mirka (clloette@email.cz)

Držím všem palečky Mirka clloette@email.cz
ještě....
Ivonn
| 22. 7. 2010 06:29
Weji - 2kg plus mínus mám obyčejně, když jsem "zabetonovaná", začala jsem pít aloe a to mi vždycky pomůže k pravidelnému vystolicování se...
Ono když máš každej druhej den vytlačený prkýnko na stehnech, třikrát dokola přečtenýho Malýho Bobše a furt nic, tak se to taky na váze podepíše..že Blani?
Dobré ránko všem
Ivonn
| 22. 7. 2010 06:16
teda řeknu vám, že jsem ráda, že dělám od pěti a po jedné padám z toho rozhicovanýho baráku pryč.....
Pájo - taky jsem to tak měla, když jsem teda ještě měla.......teď s tělískem mám pokoj. Každej druhej měsíc sem se bála zakašlat a kejchnout, abych pod sebou neměla kaluž. Brala jsem i nějaký patáky, ale ty to máš po těch práškách, kup si lactobacil, ať si spravíš střeva.
Teda tohle nechat příroda na chlapech, tak by na výplatním lístku přibyla k dovolené položka měsíčkovné, a většina z nich by ještě měla po MS týden neschopenku.
A upřímně, nezdá se vám, že jeden týden v měsíci se ten chlap k vám chová trochu, jak byste měla lepru a souchotě a pak zase tak nějak ožije??????????
Wejo - přes víkend se ochladí a bude nám líp, hlavně ten boj s kilama nevzdávej, to by ti ta váha moc náladu nevylepšila....
Ivonn
007Pav
| 21. 7. 2010 21:04
Ahojky holčiny,tak dneska zase pařák jako blázen.Zítra bude ještě hůř..Děs.Alespoň že o víkendu se má ochladit.Máš asi Ivonn pravdu.Brala jsem antibiotika.Nějaká silná,měla jsem blbou angínu.Do toho jsem nechtěla brát sibu.Tak to také všechno souvisí se vším.Nedostala jsem pravidelnou periodu.Tak jsem čekala a nakonec jsem se dočkala docela velkého kalibru.Je pravda,že jsem na všechno hodně citlivá.Navíc mám jen jeden vejcovod,tak záleží také na tom,z které strany ovuluji...No není to krásné.Jinak kila nejdou a nejdou a to jím zdravěji,hodně ovoce a zeleniny.Tak uvidíme.
ahoja
weja
| 21. 7. 2010 15:54
Nazdárek holčiny moje.. Mě to vedro zničí!!!! Já ho tak nenávidím, že se z toho asi zblázním... Jinak si poslední dobou připadám, že jak jsem furt v práci, že normálně kynu a za chvíli přeteču z plecháčku jak kaše Sibu neberu, přijde mi to blbost v tědlech vedrech, snažím se jíst zdravě, ale vždycky mi to vydrží jen do pozdního odpoledne A pak už hřeším kudy chodím Ach jo, nevím, co se sebou...
Jo, a taky sem zjistila, že třeba jedno ráno mám na váze 81,5 a druhý den 84 kg, no je to možný?? to je mi pak úplně do pláče a nejraději bych sežrala celou čokoládu
A do toho to mizerný vedrooooo

Jinak Reni, Fildovi přeju vše nej a pořádně si užijte oslavičku...
Jo a ještě
Pajajo
| 21. 7. 2010 08:54
k té MS - můj přítel má takovou hlášku, možná ji některá znáte: "Nevěřím ničemu, co sedm dní krvácí a neumře"!
Krásné ranko všem!
Pajajo
| 21. 7. 2010 08:51
Ahoj kočky! Muisím se pochlubit, konečně se zase váha hnula a dnes ráno 79! Takže půl kilčča dole! Super! Reni - Filípkovi taky přeji vše nej a hlavně ať vám dělá jen samou radost!
No holky, řeknu vám, že mít v létě MS se vůbec nehodí. Normálně bych to přes léto zakázala já mám aspoň štěstí, že mě přitom nedoprovází žádné nežádoucí účinky - jako ttřeba bolení hlavy, špatná nálada, nevolnost apod. A taky jsem teď změnila antikoncepci a MS mám max. 2-3 dny. Takže celkem pohoda. Ale taky uvažuju, že po dětech přejdu na tělísko. Je to určitě pohodlnější a bez starostí
Silve :-)
Rennie29
| 21. 7. 2010 07:20
ahojky, jedla jsem pak uz tu celou. vcera jsem si uz nevzala zadnou a bylo me dobre, hlava se mi netocila nic. kdyz jsem brala tu Meridii 10mg tak jsem ji brala mesic a nic ani kg dole..tak nevim, kdyz budu brat jenom pulku jestli to bude mit nejaky ucinek..bude to vlastne 10mg..
Dobré ránko všem
Ivonn
| 21. 7. 2010 06:15
Heč, heč, tralala, já mám Mirenu /tělísko/ a zmizela mi menstruace.... Mám už druhou, takže jsem asi 6 let bez M, ale je pravda, že při té druhé víc bojuju s kilama. Ale snad se ty hormony už uklidnily a srovnaly se mi hladiny.
Ovšem za ten klid mi to stojí....
Nicméně soucítím s váma všema, co si právě připadnete jak tulení rodička, navíc s přiměřeně "výbornou" náladou, která ty měsíční radosti doprovází...... Aspoň doma švihněte pantoflem po vašem živiteli, beztak za to může on....
Majko, čéče, z tebe teda cejtím notnou dávku životní zatrpklosti, klidně si tady ponadávej, my ti budeme zdatně přicmrdávat....Nezapomeň, že s depkama a smutkem se ta kila spíš lepí, a blbě se hubne....
Pájo - a nejdou ti ta kila hůř dolů, protože máš ty ženský problémy? Když ti blbnou cykly. Určitě jsi brala antibiotika, a to třeba pro mě znamená rozhašený úplně všechno, střívka, žaludek, o spodku ani nemluvě, vymlátí to dokonale střevní flóru.
Sibutramin 20mg léto bez chutí a pokušení
SilvaS
| 20. 7. 2010 23:57
Pro všechny , kteří si chtějí užít klidné léto bez pokušení, které zrovna v tuto dobu číhá všudetřeba ve formě zmrzlinek -po té bych se třeba utloukla mám Sibutramin 20mg, přípravek obsahující skutečně 20-22mg účinné látky, baleno v lekovkách s bezpečnostními uzávěry po 30, 50 a 100tbl, vše originál zabaleno, označeno, a s příbalovým letákem v češtině, při pravidelném odběru možnosti slev, svých klientek si velmi považuji nejedná se o přípravek pro lékařský trh , proto jsme si mohli dovolit jej udělat opravdu bez zbytečných doplňkových látek , jako třeba u Meridi , na které pak nastávaly u spousty lidí přecitlivělost , a měla nepříjemné doprovodné jevy,a také ve vyšší gramáži účinné látky, Sibutramin je skladem v dostatečném množství a dodání je do druhého dne, možnosti nákupu z dlouhodobě ověřeného zdroje. Dodávám i na Slovensko, na dobírku , platba v EUR, email sibutraminum@centrum.cz , hezké přožití slunečné neděle přeji Silva

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
21. 6. 2025 12:49
14554
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
20. 6. 2025 15:30