Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Ivonn
myshelby
| 20. 7. 2010 22:16
Díky za přivítání. Jsem Majka a jsem svobodná, bezdětná a upracovaná jednatřicítka Tím jsem vyčerpala veškeré pikanterie, které lze ve slušné společnosti publikovat
ahooooooooooj
jozinka
| 20. 7. 2010 21:46
čauky ženy.. koukám že se daří vesměs dobře.. Renčo.. k narozkám přeju vše nej.. synkovi samozřejmě..
Jaňule.. svoje dny... jak já tu jahodovou tetu nesnášním.. a kor v létě .. si přijdu nafouklá o 100% víc než kdy jindy... jak bych měla 200kg, hrůza, ale pro tento měsíc už jsem si to odbyla, tak až zase příští...
Jinak váha holky nic extra.. dolů nejde, nahoru teda jen asi o kilčo, ale na sibu jsem se vy.. jak jsem ho znovunasadila, tak sem vydržela jen týdne a nic... zapomenu ho pak brát.. ale asi budu muset zase začít... uvidíme.. ale nechám to asi až po létě.. kdy mě nebudou lákat zmrzlinky a dobroty.. jsem hrozná..
všem přeju hodně štěstí při shazování kileček...
Janule1
007Pav
| 20. 7. 2010 18:46
Ahojky Jani,tak to máme společné.Nesnáším ty "naše"dny.Hrůza.Teď to bylo fakt nějaké husté.Asi těmi vedry.Nemohu říci,že to mělo vliv užívání sibu,to nevím.Malinko bych řekla,že ano.Jinak se také cítím unavená a zdrchaná z těch veder.Hlavně v práci.Měli jsme tam vždy příjemně,ale teď už je všechno tak prohřáté,že je vedro i na dílnách.Hlavu vzhůru :o).
ahojte
Janule1
| 20. 7. 2010 18:30
ahoj holky,tak já se taky hlásím po nějaké době. Ty teploty už mě nějak zmáhaj. Připadám si poslední dobou jak když mám každou chvíli leknout. Jinak u mě nic nového. Filípkovi přeju všechno nejlepší a Renčo moc se nepřež.....!!!! Jinak já se dlouho nevážila. Teď mají příjít mé dny. Nejhnusnější období a to si vždycky připadám jak velryba. asi bych na tý váze i brečela. Ta váha je snad horší jak zubař.
Ahojky všem
007Pav
| 20. 7. 2010 18:21
Ahojky všem,hlásím se po dlouhé dlouhé době.Měla jsem po angíně zdravotní komplikace,byli jsme na chalupě a teď se zase hlásím :o)).Přiznávám,že jsem se ještě neprokousala veškerou historií,jelikož nějak nestíhám..Co se týká mého užívání sibu,tak nevím,co dělám špatně,ale brala jsem ho dva měsíce a shodila jsem cca 2kg.Nic víc..Já vám nevím..Navíc jsem teď začala mít problémy s menzes..To bude ale asi tím horkem.Pokud máte některá nějakou radu,sem s ní.Moc díky.Jinak si užívám letních teplot,i když přiznávám,že na mě jsou ty třicítky trochu moc :o(.Jemně bych ubrala.Moc vás všechny zdravím a do dalších kil dole hodně štěstí.Držím všem palečky.Všechny :o)).Pavlína
Reni
Ivonn
| 20. 7. 2010 12:53
tak gratulace tomu vašemu velkýmu chlapákovi k narozkám.....
Počasí fakt nemá být nic moc, ale zase vám nebudou užírat vosy, a v těch třicítkách hypnotizovat maso u grilu taky není žádnej šlágr...
dobré ránko
renca13
| 20. 7. 2010 09:38
Ahojky holky páji on už horečky nemá,mělje minulý týden..přehřál se v autě když jsme jeli z dovolené a do toho zub..no hrůza,ale za dva dny bylo po horečkách.ivonn hááááá to jsem se zase po ránu nasmála dík ježiš já tak ráda tančím jinak tatínek měl včera první chemo a zvládá to skvěle,vůbec mu není špatně tak budeme věřit v zázrak no a včera oslavil náš Filda první rok oslavu máme v sobotu,budeme mít velkou grilovačku(samozřejmě hlásí hnus počasí) to bude zase žranice dorty,masíčko...to já si prostě neodepřu takže zase kilča poletí hore.Ale dneska mi váha ukázala že to nabrané dovolenkové kilčo zase uteklo tak je to dobrý krásný den všem
........
Ivonn
| 20. 7. 2010 09:34
no napřed mi to někdo ukradl a pak to zase vrátil.......a já to datlím zbytečně znovu....
....
Ivonn
| 20. 7. 2010 09:33
tož tě pěkně vicu, a přeju potlačení chutě a hladu na přijatelnou rovinu.... ta tvoje přezdívka je taková krkolomná, nebylo by nějaký jméno a pro náš spolek zvědavých bab a nějaká pikanterie o tobě? Třeba věk a tak....
myshelby
Ivonn
| 20. 7. 2010 09:30
tož tě vicu, a statečně bojuj... jenom ta tvoje přezdívka je taková krkolomná, nebylo by nějaký jméno a pro náš klub zvědavých bab i nějaká pikanterie o tobě?
Sibutramin
myshelby
| 20. 7. 2010 09:15
Zdravím vás všechny
Jsem tu nová a už hoďku si tu čtu ty vaše úspěchy - všem gratuluju. Mě
dnes přišel Sibutramin a právě se chystám spolknout první tobolku.
Doufám, že budu mít takové úspěchy jako vy. Mám ho od jiného prodejce,
na kterého jsem dostala odkaz od kamarádky, ale ta ho nezkoušela.
Škoda, že jsem na vaší diskuzi nenatrefila dřív, mohla jsem mít
prověřený zdroj. Brala jsem loni Lindaxu a ta byla skvělá. Po léčbě
štítné žlázy jsem totiž přibrala a ručička na váze se zastavila na 108
kilogramech, což byl děs (měřím 175)
Po Lindaxe jsem zhubnula 30 kilo. Dobrala jsem jí loni v říjnu a od té
doby jsem si až do letošního dubna váhu držela. Pak přišel stres a já
začala víc jíst, protože to tak prostě mám a už je 7 kilčo nahoře Nemám kvůli práci čas na cvíčko, tak doufám, že mi Sibutramin trochu pomůže překonat mé žravé období stresu. Mějte se krásně
Ivonn, Steklounka, renca
Pajajo
| 20. 7. 2010 06:59
Ahoj kočky! Díky za podporu, řeknu vám, že marodit v těch hicech je fakt fuška
Reni, já s tou horečkou dost bojovala, a co teprve jak musí bojovat Tvůj malý! Chudáček! To pro něj musí být hrozné, aspoň, že včera bylo trošku pod mrakem, ale vedra se zas mají vrátit, tak držím palečky, aby byl co nejdříve fit!
Krásné ranko kočky
Pajajo
| 20. 7. 2010 06:54
Tak jsem včerejšek v práci přežila, pohorečce ani památky a cítím se fit. Přes ty marodící dny jsem se alespoň perfektně prospala, takže mi ta nemoc alespoň v tomhle ohledu pomohla. Měla jsem spánkový deficit a díky té nemoci jsem to všechno nahonila Jinak přeji přeji všem bezva den a další kilečka dole
dobré ránko všem
Ivonn
| 20. 7. 2010 06:09
tak se dneska naposledy pořádně nadechneme a proběhneme a zítra nám zase přitopí......
Renčo, tlapička už je celkem zhojená, ale jak mi to pořád rozrejpávali, tak mám ukazovák trochu jako ty malý bonsajky v japonských zahrádkách. Takže když jsem v dobré víře ukazovala na kole mému drahému další zastávku před námi, tak ho to pomalu otáčelo zpátky....
Ale pět piv objednám, tak je to dobrý..
Stekli - tak na sebe pěkně hoď novej hadřík a šupky do šantánu a na parket, a když sebou budeš zodpovědně mrskat, tak uvidíš, jak kila poletí dolů.. Hodíš očkem na nějakýho pionýra, i když v našem případě by to vyznělo spíš jako žádost o adopci, nebo by donesl kapky do očí....A já bych si musela ještě navíc vzít druhej den volno na zotavenou. Já i na plesy musím chodit jen v pátek, jsme vášniví tanečníci a když si takhle jednou za čas hodím kyčlema, tak v pondělí vypadám jak Hurvínek... včetně těch očiček..
ivonnn
renca13
| 19. 7. 2010 19:26
Ahojky moc děkuju za radu snad to ani nebude třeba.Táta měl dneska první chemo a zatím je mu dobře,žádné negativní účinky nepociťuje,ale to asi teprva přijde..uvidíme.Co ručka už je v pořádku??
pajajo
renca13
| 19. 7. 2010 19:24
Ahojky marode tak už je líp??Náš Filda měl 40° horečky to byla hrůza děs v tomvedru tak vím jak ti muselo být.Váhu máš super,paráda
Rennie
SilvaS
| 19. 7. 2010 16:05
a už to vidím berete celou, zkuste tomu dát ještě šanci a rozpojte tobolku a vemte si jen půlku prášku rozpuštěného v džusu , kole, či energetáku....zřejmě na Vás je 20mg hodně , ale tímto si zatím pomohla většina holek , který reagovaly jako vy.S
Rennie
SilvaS
| 19. 7. 2010 16:03
dobrý den a berete jen půlku tobolky nebo celou? Připadně moje nabídka , že tobolky odkoupím platí,písněte mi na mejlíka, S
Sibutramin prodam
Rennie29
| 19. 7. 2010 14:23
Ahojky, tak dneska uz je to 6 den co to jim a chute teda moc nemam, ale problem je ten, ze se mi toci hlava a to neni fajn, hlavne kdyz clovek ridi a vcera jsme byli v obchodnaku a bylo me tak vselijak..takze to hold musim prestat brat, tak z 50 tablet mam 44, tak kdyby jste to nekdo chteli koupit tak pisnete a prodam Vam to levne. koupila jsem to tady od Silvy. ta za to bohuzel nemuze, ze mi to dela blbe..
Ivonn
steklounka
| 19. 7. 2010 13:17
Ahojky kočko ,to je od tebe milé že mi chceš udělat trošku bordel ,ale díky nechcíííí myslím,že až přijede moje rodinka tak budu mít co dělat,neboj se nic.....
Přijet můžeš tak akorát na kafe
Neboj pořád mám co dělat.....v práci je toho dost.
Musím se pochlubit,byla jsem o víkendu u nás v Hypernově mají slevičky ,tak jsem si udělala radost a koupila si pěkné tílečko a taky něco dětem...byli jsme s kámoškou,tak jsme si dali kávičku a bylo to moc super......
Pajajo
steklounka
| 19. 7. 2010 13:12
ahojky,tak to je jasný,kdo by nechtěl takový to denní plán ,ale neboj,za chvíly mi skončí a pak se nezastavím....praní vybalování,žehlení ,tak to víš že jsem štastná,že se kilča pohybují směrem dolů

Jé tak ot jsi se musela pěkně potit v tom vederu a s horečkou,chudinko malá doufám,že jsi už v pořádku.
prázdniny
Ivonn
| 19. 7. 2010 05:51
né, že bych ti žabičko nepřála prázdniny, ale dotaz byl pro Páju....
Dobré ránko všem
Ivonn
| 19. 7. 2010 05:48
Pajajo - to ti už pomalu slejzaly nehty, ne? Tos mohla mít i z přehřání. Každopádně, když se to sečte s okolní teplotou, tak bylas pomalu na bodu varu.... Chuďátko malý..
Reni, k tomu dávkování - bude nejlepší, když to bude hulit, takže normálně, jako tabáku, doufám, že máš kvalitní, aby nebafal nějakou sečku....Hlavně, ať ta léčba zabere.
Žabičko zelená - nemáš mít už prázdniny?
Stekli - kdybys chtěla, tak my ti přijedeme aspoň rozházet hračky, ať máš co dělat.......
Steklounka
Pajajo
| 18. 7. 2010 17:00
Jéé, příspěvek výše patří Tobě. Jsem to tam zapomněla napsat
AHojky
Pajajo
| 18. 7. 2010 16:57
Moc se mi líbí jak popisuješ svůj denní plán. To bych taky hned brala! Když přijdu z práce, tak akorát něco poklidím, připravím příteli něco na oběd na druhý den a sedám na diplomku popř. na učení. Jen mě štve, že není moc času na cvičení. Ale musím s tím něco udělat, všichni kolem mě něco dělají a už mě začíná trošku rozčilovat, že já nedělám nic. pořád to svádím na nedostatek času (ikdyž ho opdarvu mám po skromnu), ale musím si vždycky aspoň nějakou chvilku najít, jinak by to nešlo. a gratuluji k dalšímu úbytku, musíš být šťastná jak blecha, viď,
marodím :-(
Pajajo
| 18. 7. 2010 16:52
Ahoj kočky. Tak si představte, že už od čtvrtku marodím! dnes je první den,kdy nemám teploty, jinak v pátek se mi teplota vyšplhala až ke 39°! V těch parnech vám dámy řeknu - pěkný hnus! By mě zajímalo, kde jsem to chytla. V kanclíku nemám ani klimu ani větrák. Tak jedině z autobusu Zítra už musím naklusat do práce a vůbec se mi nechce . Jinak sibu teď poslední dobou beru spíš tak, jak se mi chce. V těch vedrech ani člověk nemá chuť jíst, tak si to šetřím na horší časy A ani přes tu nemoc jsem to nebrala, aby to pro tělo nebyl ještě další záhul. Ale váha je good, držím se mezi 79,5 - 80. Začínala jsem na 83, takže jsem celkem spokojená . Až se dám trošku do kupy, chci začít doma cvičit na velkém míči, už jsem si z netu stáhla i video. Máte s tím některá zkušenost? Jinak zdravím nově příchozí a držím palečky na cestě za krásnější postavou!
Berlička v hubnutí - Sibutramin 20mg.
clloette
| 18. 7. 2010 09:22
Pokud opravdu chcete zhubnout a nemáte dostatečně pevnou vůli, tak vám
nabízím "berličku" SIBUTRAMIN 20mg. Odbourává pocit hladu a chutě, a
proto uhlídat se, je snadnější :). Pokud mě budete kontaktovat na email,
ráda vám na vše odpovím. Děkuju Mirka (clloette@email.cz)
Berlička v hubnutí - Sibutramin 20mg.
clloette
| 18. 7. 2010 09:21
Ahojte holčiny,
tak se nám konečně trochu ochladilo a máme šanci si odpočinout od toho vedra Jsem s malou také pořád u bazénu a nestíhám tady na diskuzi ani reagovat. Pokud máte někdo otázky, či trápení ohledně Sibutraminu, ráda odpovím (pokud to bude v mých silách) na mejlíku. Pište mi prosím na clloette@email.cz
Mějte se moc hezky Mirka
:-)
renca13
| 18. 7. 2010 08:19
Dobré ránkoTak jsem se konečně nádherně vyspala No jen váha mi ukázala kg nahoře nooo to budou ty nanuky že.Ale faktem zůstává že jsem pořád bez sibu,ale dneska zase začnu a uvidíme.Fakt jsem jedla jako to čuňátko no.
ahojík
rosnicka
| 17. 7. 2010 22:02
Ahojík holky, jakpak se vám vede?
Všude je horko až k zalknutí, ale zase lepší než ty deště co nás tady na severu Moravy trápily v květnu a červnu.
Já hlásím ústup pomerančovky(celutitýda) a možná i nějaké to kg je pryč. Stále nemám váhu a tak nevím.
Mějte se krásně!!pa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
21. 6. 2025 12:49
14554
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova