Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

zabicka2
steklounka
| 16. 7. 2010 20:31
Ahojky,zdravím tě mezi námi
Tak já jsem schodila první kilo asi po týdnu a po měsíci 2kg ,ale ted po 2měsíci,mám další 2kg.
A to tolik ani nesportuji,jako ty...chodím do práce,rodina do toho,tak jsem ráda,když se dostanu k vodě ,to před tebou smekám,teda cvičíš dost fest,to klobouk dolů
Po Sibu jsem taky neměla chut k jídlu a žízen ta byla mooc veliká,tak piju 4l vody,ale už je to lepší...tak hlavu vzhůru.
moc dík
renca13
| 16. 7. 2010 19:03
Ahojda holky,moc nestíhám reagovat celé dny ležíme v bazénu protože jinak se to nedá.Konečně jsou tu známé tváře,táááák ráda vás všechny vidím normálně mi po vás bylo smutno milé dámy všem moc děkuju za rady,v pondělí nastupuje na chemo tak uvidíme.Kouří snad celý život,tak bude asi nejjednodušíí ubalit mu jointapíšete tady olej,či přidat do jídla.Můžete mi prosím ještě poradit kolik asi tak do toho jídla mám dát??Moc díky
sibutramin
zabicka2
| 16. 7. 2010 18:45
Zdravím všechny!
Náhodně jsem narazila na tuto diskuzi a moc by mě zajímalo po jaké době jste zaznamenaly první schozená kilečka.Beru sibutramin 5 den a stale nic. Vůbec nemám chuť k jídlu , jím jen meloun a občas nektarinku.
Hodně sportuji, denně chodím na spinning a3 krát týdně běhám , 1 týdně plavu. O víkendech lezeme s přítelem po horách.
Tak si tak nějak říkám , že to na mě asi nefunguje. Spíš trpím nežádoucími účinky, nemůžu v noci spát a furt musím pít...denně snad 4 litry.
Máte taky někdo takovou zkušenost?
zdravím babinec..
jozinka
| 16. 7. 2010 12:40
Ahoják holky moje... vítám i nové příchozí.. ať se vám tu líbí...dobře kecá a ještě lépe hubne..
Holky, musím na sebe prásknout, že od té doby, jak začly tyhle hnus pařáky, že necvičím, jsem hrozná, já vím, ale fakticky se to nedá, nebo mi to přijde ujetý... stačí když vyluxuju a jsem spocená jak vrata od chlíva.. natož se den co den 45 min. mučit a dobrovolně se potit u cvíča.. to ne, jen si říkám, že až se venku počásko sklidní, že se mi bude horko těžko chtít cvičit no.. ale uvidíme..
není to tak dlouho co jsem si naordinovala sibu, ale vydrželo mi to tak týden ho brát, tak že.... asi taky počkám, až nebude takové vedro... jsem nějaká no zpomalená asi tím tepleeeeeeeeeeeeeeem..

tak milé dámy, já si odpo odskočím do práce pouklidit pár kanclíků a k večeru hurá do bazénku, už se na to těším jak malé děcko... tak že všem přeju krásný víkend.. a hubnutí zdar.. vaše Jožina
Nazdárek
weja
| 16. 7. 2010 12:37
Ahoja kočeny!
Tak vás všechny vítám zpátky z dovolených, už tu bez vás byla nuda . Jinak já jsem celý dny v práci do 18:30 (kéž bych si to mohla udělat jako ty, Ivonn.. takže ani k vodě se nedostanu...). Včera jsem měla povinný volno a to bylo tak hnusně, že jsem byla akorát nas*aná a celej den sem spala
K tý marihuaně - záleží fakt, jestli je tatínek zvyklej kouřit nebo ne.. Ono je to taky něco jinýho než cigára.. Ve chvíli, kdy to dáš do jídla, tak to většinou ani nepozná.. nebo je výborný vyvařit z listů olej a z něj upíct třeba perník..

Jinak váha se mě drží jak klíště, ale neberu teď sibu a dvakrát zdravě taky nejím, tak se není moc čemu divit

Užívejte
Ahoj holky.....
steklounka
| 16. 7. 2010 08:38
tak Vás všechny zdravím....
Ivonn.....to víš že se mám super,už týden bez rodiny ,užívám si nic nedělání ,vařit nemusím,uklizeno mám tak jak jsem uklidila,no prostě idyla.Ještě týden bude klid,moc sem nemám čas chodit,po práci razím na zahrádku k bazénu,pak objedu kamarádky ,takže chodím domů pomalu v noci .Je to fajn,ale občas se mi stýská po dětech.
Renca13.....výtám Tě zpátky z dovolené,je dobře že jste si jí užili...
Taky vítám nováčky a přeju krásné hubnutí.
Musím říct,že jednu výhodu to má,že jsem sama a nemusím vařit...mám 2kg dole ,tak to je fajn.....
Tak se brzo zase ozvu
Jahu
Ivonn
| 16. 7. 2010 05:09
vítám tě za všechny a držím končetiny, ať je tvoje úsilí korunované tělem, za kterým se všichni chlapi ohlídnou. Podle příspěvků tady jsi už sama určitě zjistila, že to jde, i když to není žádná sranda.....
tak v tom jedu s váma...
jahuna
| 15. 7. 2010 21:56
Zdravím všechny...
minulý měsíc jsem vyzkoušela subitramin a dost mi pomohl....
pořád jsem se nějak nemohla nastartovat abych začla hubnout a najednou to šlo..né že bych nechtěla já chtěla moc ale nešlo to spíš naopak váha šla nahoru.pokračuju další měsíc a jsem zvědavá jak to půjde...
jinak pro info moje váha podle doktoru ze nazývá morbitní obezita-nebo taky smrtelna původně 133,5kg momentálne 127 kg a 170cm.
jinak jsem se začala více hýbat a je to znát!!!
odpověd Sibu
SilvaS
| 15. 7. 2010 18:34
zabralo mi to přesně 50sekund:
http://translate.google.cz/translate?…

¨nemám slov, povšimněte si i recenzí dole
Dotaz - Sibu
Zuzanka123
| 15. 7. 2010 17:48
Ahoj všem, dnes jsem narazila na tyto stránky http://www.edandmore.com/…-47,KMKMW,4.html chtěla bych se jen zeptat,zda s tímto sibutraminem nemáte někdo zkušenosti?
Děkuju..
Ahoj všem
Ivonn
| 15. 7. 2010 09:00
to je zas vedro............Jediný dobrý na tom je to, že se dá chodit "na ostro".
Blani, podle toho jazyka, že by šlechtična????????
Reni, a ještě k té marjáně - i koláčky můžeš upíct. A kolegyně si pochalovala pivo, že jí dělalo hodně dobře na žaludek, i doktor jí ho schválil.
Teď asi polovina omdlí hrůzou, my chodíme ráno na pět hodin, aby jsme mohli po poledni vypadnout domů. Stejně se tu kolem jedné už všichni motají s nepříčetným výrazem a výkon je na nule. A když ještě vidím kolegu, jak si vaří ke svačině čaj, tak mám dost...
renca
terka07
| 14. 7. 2010 22:19
hele tsk to je supr co vum tak i letos koncem srpna má být moto sraz tak doufm, že doraszíte,. Co se týče marjánky, tak lepší jek ouřit, třeba i v dýmce, pokud táta nekouří tak veselé bramboráčky taky nejsou na škodu
terka07
renca13
| 14. 7. 2010 21:59
Jééé do Lužan jezdíme na moto srazy
rada
renca13
| 14. 7. 2010 21:51
Holky jdu si pro radu.Tatínek nastupuje na chemoterapii a já se dočetla že při tom pomáhá marihuana.Tak jsem si sehnala marihuanu a teď nevím jestli je lepší ji kouřit,či přidávat do jídla nebo co??Nemáte někdo zkušenost???Předem moc díky za jakoukoliv radu
renčo
terka07
| 14. 7. 2010 19:36
ty jsi z pardubic vid, tak to je přesně na druhou stranu:) jsou to Lužany jeto mezi Lázněmi Bělohrad a Jičínem
renčo
terka07
| 14. 7. 2010 19:36
ty jsi z pardubic vid, tak to je přesně na druhou stranu:) jsou to Lužany jeto mezi Lázněmi Bělohrad a Jičínem
terka07
renca13
| 14. 7. 2010 19:01
Mňáááám ty děláš chutě teda u nás v baru dřív dělali super letní drink jmenovalo se to ledochladič a byla to hrozně moc jemná jahodová tříšť a v tom panák vodky..to byla dobrůtka.Jééé a kde přesně máte postavený ten stan??Já jsem tady z okolí,do Hradce to mám 20 minut
papajo a Marti 77
terka07
| 14. 7. 2010 18:32
holky obě jste vedle, ale Marti byla blíž tak já už to prásknu byla to ledová tříšť modrá se žlutou a dotoho jedna velikááá vodkaněvco naprosto dokonalého, děti měli radost že nám ta tříšt chutná tak jak jim a my jsme se s manžou ani nebránili, když jí chtěli furt . jinak pod stanem fakt parádička už se těším na pátek až zas na víkend vyrazíme. No a vzala jsem si od středy dovču takže v úterý tasm jedem zas. Ještě , že máme stan postavený na celou sezonu až do září .no jo holt někdo má to štěstí, že bydlí v barákuý nebo má chalupu my musíme vystačit se stanem .Holky, ale za to ta romantika, večer jdou děti spinkast my s manžou a kamarádama zasedneme, popijíme pozorujem hvězdičky no nááádhera. Jsem ráda, že jsme to zkusili, že jsme letos neměli peníze na moíře, protože příští rok je to jasné na celou sezonu stan, děti odmítli moře takže to je supr, jsou tu spokojenější než na týdne v hotelu tkahle si užijí celé prázdniny a my ušetříme takže vlastně spokojenost na všech frontách Takže holčiny, která jste z okolí jičína nebo Hradce královíé nebo z těle končin srdečně vás zvu na návštěvu, sice je to jen posezení pod stanem ,ale lahvinka bude a pokec taky to slibuju. Budu tam od příštího úterý až do soboty a pak posledních 14 dní v srpnu to kdyby náhodou někdo jel kolem
Rennie 29
eminka2
| 14. 7. 2010 16:54
Ahojky ,já jsem subitramin 20mg brala v lednu a na mě působil velmi dobře.Měla jsem větší žízen,ale vedlejší učinky žádné.To ,že tě bolí hlava může být tím počasím a nebo malým přísunem tekutin.Hodně pij a nezapomen jíst 5xdenně malé porce a pij .Já jsem to zvládla a po dobrání zkušební dávky po 1,5měsíci jsem pokračovala bez něj.Režim 5xdenně si držím dodnes a od ledna jsem zhubla 22kg.samozřejmě také cvičím na orbitreku 3-4xtýdně ted přes ty parna tak 2xtýdně,ale jde to.Chce to trpělivost,ale pokud ty sama budeš chtít,tak to půjde věř mi.Ti kdo jsou trochu víc při těle to jde rychleji,ale ti co chcou zhodit pár kil,to nebude tak rychlé a chce vytrvat.Zásada hlavně snídat.Přeji hodně uspěchů v boji.Petra
rennie
SilvaS
| 14. 7. 2010 16:53
Tak pokud Vám to bude stačit nechte to u půlky tobolky klidně :o), kdyby jste cítila že chcete přidat dejte klidně druhou půlku tobolky mezi 12-15hodinou, ale to je jen o Vás, budete citlivější proto bych to aspon pár dní nechala tak, ublížit vám tam nemá co protože půlka tobolky je těcdh 10mg a to je méně než v Meridia 15, tam bylo 12,5mg. Hlavně hlídejte vodu a pitný režima během pár dní se to srovná :o)
:-)
Rennie29
| 14. 7. 2010 14:48
ahojky Silvi tak mi to dnes rano prislo, diky moc. vzala jsem si tedy jen pul tabletky, jak jsi rikala. dopoledne v poho, ale ted me docela tresti hlava, ale tot otazka zda je to z toho nebo z pocasi. U meridie me taky sem tam bolela. snazim se dost pit.. Jenom otazka, zvladnu tech 20 mg? to je docela silna davka? jak to tady zvladaji tak velkou davku holky? tehdy me rikal dr. ze Meridie 15mg uz je dosti silna
diky za info R.
ahoj holky
Marti77
| 14. 7. 2010 14:40
tak,vás všechny zase vítám z dovolených.Já bych si tipla,že jsi pila curacao blue?Možná míchané s džusem?A jestli ne ,tak doporučuji.U nás se tomu říká tráva,a když ho umí někdo dobře namíchat,tak je dvoubarevné.Jinak váha po měsíci a půl pořád 4 kg,tak uvidím.
terka07
Pajajo
| 14. 7. 2010 07:52
Ahoj Teri, teda ať přemýšlím jak přemýšlím, tak mě fakt nenapadá, co jsi to mohla pít Snad jen možná že by zelenou ? No fakt nevím. A jak to chutnalo?
Jéé, dovolená pod stanem, to musela být parádička! A buď ráda, že jste tam neměli nálety komárů, to já jsem doštípaná jak nevím co a to jsme ještě nikde pořádně nebyli
Rennie
SilvaS
| 13. 7. 2010 21:14
myslím , že můžete být v klidu:o) hezký večer a dejte vědět jak pokračujete, tobolky jsou zítra u Vás
Rennie29
| 13. 7. 2010 21:10
no tak to potom ano nekteri lidi si prave s timto zahravaji jak rikas Silvi a to je pak presne na infarkt nebo mrtvici. tak ja jsem nastesti zdrava, v rodine mame dedicny infarkt nebo stitnou zlazu. ale na vysetreni srdce jsem byla vse ok, a stitna zlaza je taky OK, uzdravila se mi, testy z krve dopadly dobre.dneska jsem tam volala.. ale prasek euthyroxu mam radsi jeste porad brat, tak ale to si myslim, ze kombinace s timto vadit nebude (kdyz mi vlastne endokrinolog predepsal v listopadu Meridii) tak diky moc Silvi za objasneni, jsem rada, ze mam ted uz klid v dusi a pujdu klidne spat. tak budu cekat na prasky az prijdou, diky moc a hezky vecer
Rennie
SilvaS
| 13. 7. 2010 21:01
nedivte se nikdo nechce říct , to co jste sem dávala za odkaz to ale není, tohle je z farmaceutického průmyslu čistota 99,8 %, tyto věci byly staženy z prodeje , ano , jenže oni lidé nečtou příbalové letáky nebo na ně kašlou, nesmí je brát kardiaci, lidé léčící se antidepresivy, léky na krev, také kojící a těhotné ženy, toto je nejrizikovější skupina,bohužel na to lidi často kašlou , nebo si myslí , že se jich to netýká, není to dlouho objednávala ode mě paní a nakonec z ní vypadlo , že má dvojitý "bajpás" šlaka jeho jak se to píše, a že prošla 6ti operacemi a bere silné léky na nervy, málem mě omylo , když jsem to četla , tahle paní řešila , že má 66kilo prosím !!!
Není to tak jednoznačné tvrzení , že je nezpečný, je nebezpečný těm kdo si s ním zahrávají,
Rennie29
| 13. 7. 2010 20:48
uz neumim ani psat cesky jak porad louskam ty anglicke texty nepolykam
sibutramin
Rennie29
| 13. 7. 2010 20:46
Silvi o ty penize vubec nejde kdyby jste mi napsala hned, ze je to z Ciny, tak to asi ani nehledam ale clovek ma nervy, co to vlastne je a z kama to je. vsichni prodejci na internetu jsou max. tajemni, nereknou odkud to maji, reknou jen ze to maji a ze je to vyborne. poslete mi to normalne, nebo vy jste mi to uz i poslala, nic zdarma nechci jen jsem cetla, ze treba ten sibutramin byl zakazan z duvodu toho, ze treba po te Meridii nebo ted presne nevim (to co obsahovalo Sibutramin) tak to po tom dostalo vice lidi treba infarkt a mrtvici a timpadem, proto to bylo stazeno z lekaren a byl ukoncen prodej a musi se to dele testovat a upravit slozeni. takto jsem to aspon cetla je to vsechno v odkazu co jsem tam dneska hodila ale rikam normalka to zkusim a uvidim, me je jasne, ze nezhubnu raz dva slo mi hlavne o to, aby clovek nepolikal nejake sajrajty od neznameho
Sibu
SilvaS
| 13. 7. 2010 20:39
Rennie, ono ho USA nikdy oficiálně neprodukovalo, i když jsou lidé , kteří aby nemuseli říkat pravdu inzerují , že z USA je, to USA nevidělo ani z vlaku za to ručím:o) ale každý máme jiný způsob obchodu, pokud máte obavy udělám tu věc že Vám dám možnost vyzkoušet ho 10 dní a pokud by se vám nezdál, a nečekjte prosím že zhubnete za 10 dní 5 kilo probůh je to fakt jen berlička a ne kouzelný proutek , pokud se tedy nezdál ráda odkoupím tobolky zpět. Existuje jen 8% lidí imunních na tuto tátku a většinu když mi někdo napsal jak můj "Sibouš" nefunguje , nechala jsem si popasat denní režim dotyčné a věřte mi pokaždé jsem problém našla uplně jinde , ale jen málokdo dokáže s nápravami začít u sebe a spoléhá , že Sibutramin zařídí vše. Ne milé dámy naši nadváhu si většinou propakáváme a pěstujeme několik let , ale zhubnut ji chceme za měsíc a chceme 30tobolkové balení . Je potřeba nespoléhat jen na Sibu , ale taky mu pomoct třeba pohybem, nebo alspon dodržováním určitých návyků.
Nic co jste nevyzkoušela nemůžete posoudit takkonkrétně jen Vám tu možnost chci dát výjmečně bezplatně
upps preklep :-)
Rennie29
| 13. 7. 2010 20:31
jsem se preklepla, chtela jsem napsat, ze by snad neprodavala neco, co by nekomu mohlo ublizit

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
20. 6. 2025 19:05
14550
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
20. 6. 2025 15:30